Jump to content

Pantos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pantos1

  1. Pantos1

    LG G6

    Παιδιά μια ερώτηση για τη θήκη. Έχω πάρει τη Spigen LG G6 Case Liquid Crystal και μου φαίνεται σχετικά βαριά, έχει βαρύνει πολύ το κινητό. Το site του κατασκευαστή δε λέει βάρος αλλά στο Amazon λέει 59g. Το κινητό είναι 163g, +59g για τη θήκη μου φαίνονται πολλά. Καμιά πρόταση για κάποια καλή και ελαφριά θήκη για το G6 έχετε; Δεν θέλω να είναι φτηνή απαραίτητα, μπορώ να ανέβω οικονομικά. Το κινητό είναι Ice Platinum χρώμα και θέλω θήκη όχι wallet cover.
  2. Pantos1

    LG G6

    Ευχαριστώ πολύ. Δοκίμασα το NoLED και το Light Manager - LED Settings. Το NoLED μου φαίνεται λίγο καλύτερο και πιο έντονο στην οθόνη, αλλά έχει να γίνει update από το 2013. Το Light Manager - LED Settings το έχω βάλει σε φωτεινότητα οθόνης 130% αλλά πάλι δεν φαίνεται αρκετά καλά. Θα τα δοκιμάσω και τα δύο και θα δω .
  3. Pantos1

    LG G6

    Μόλις πήρα το LG G6 H870. Χθες το άνοιξα, ακόμα ψάχνομαι. Μία ερώτηση για την έλλειψη LED για ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων, μηνύματα, whatsapp κλπ. Με το Always On Display είναι δυσκολότερο να δεις τις ειδοποιήσεις. Παλιά με το LED το έβλεπες από μακριά και με τη μία, τώρα πρέπει να ελέγξεις την οθόνη. Έχει βρει κάποιος κανά βολικό application να ειδοποιεί για αναπάντητες κλπ; Ευχαριστώ πολύ.
  4. Το έχει ψάξει κάποιος αν υποστηρίζεται FM radio με κάποιο application σαν το Spirit ή το Nextradio; Με ψήνει το τηλέφωνο λόγω της κορυφαίας κάμερας, αλλά χωρίς ραδιόφωνο τηλέφωνο αποκλείεται εκ των προτέρων.
  5. Pantos1

    LG G6

    Το θέμα είναι να αποφύγεις τον αντάπτορα γιατί είχα στο προηγούμενο κινητό και δεν είναι βολικό.
  6. Pantos1

    LG G6

    Ενδιαφέρομαι για το LG G6 Dual Sim. Κάποιες ερωτήσεις: 1. Ο φορτιστής που έχει μέσα είναι για ελληνική μπρίζα; Μπορεί κάποιος που το πήρε να μας ενημερώσει; 2. Δεν υπάρχει root ακόμα σωστά; 3. Το H870DSU (128GB) το έχει πάρει κανείς; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  7. Καλησπέρα παιδιά, Μετά από αλλαγή μπαταρίας, το G2 πλέον έχει πρόβλημα στις κλήσεις. Γενικώς μόνο το GSM παίζει. LTE κσι WCDMA παίζουν μια το ένα, μία το αλλο. Φεύγω για εξωτερικό πριν ανοίξουν τα καταστήματα, οπότε λύσεις του τύπου να το πάω στο service δεν παίζουν. Ούτε μπορώ εκεί να μπλέξω με αντιπροσωπείες λόγω χρόνου. Έχεις κάποιος ανοίξει το G2 μόνος τους και μπορεί να μου πει τι να προσέξω στη συνδεσμολογία; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  8. Μόνο με του WiFi. Τελικά έκανα factory reset και λύθηκε. Τώρα που έχω κάνει το reset πλέον και θα πρέπει να κάνω επαναφορά δεδομένων έτσι κι αλλιώς σκέφτομαι μήπως γυρίσω στο 4.4.2 ή βάλω κάποια custom ROM για να γλυτώσω το πρόβλημα της θερμοκρασίας. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει stable Cyanogen 5.1.1 ούτε ξέρω κάποια άλλη να εμπιστευτώ.
  9. Πατάω το κουμπί για ενεργοποίηση του WiFi και ενεργοποιείται μετά από 25s. Πριν το Lollipop άνοιγε αμέσως.
  10. Από τότε που το κινητό έγινε update σε V30a (έχω τα 32GB), έχω πρόβλημα με το WiFi. Όταν το ενεργοποιήσω, αργεί πολύ μέχρι να ανοίξει (25s περίπου). Με το Android 4 άνοιγε αμέσως. Έκανα update σε V30b και πάλι τα ίδια. Δεν έχω κάνει factory reset. Υπάρχει τρόπος να το λύσω αυτό χωρίς factory reset; (αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί έτσι) Είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα;
  11. EP-TA10EWE EP-TA10EBE ο λευκός και ο μαύρος φορτιστής αντίστοιχα.
  12. Έχω εδώ και λίγες μέρες το Samsung Galaxy Pro Tab 10.1 WiFi (από Πλαίσιο Stock House). Το φόρτισα στο 100% και μετά το έκανα power off και το άφησα κλειστό για 7 ώρες. Μετά από 7 ώρες το άνοιξα στιγμιαία και είχε πέσει στο 89%. Το έκανα αμέσως power off πάλι και το άνοιξα ξανά μετά από 7 ώρες και είχε πέσει στο 70%. Το άφησα standby (κλειστά WiFi, GPS) για 2 ώρες και η μπαταρία έπεσε 5%, από το 57% στο 52%. Το περίεργο είναι ότι σε 50 λεπτά χρήσης (σερφάρισμα με WiFi) η μπαταρία έπεσε 10%, που φαίνεται λογικό ποσοστό. Τι μπορεί να φταίει; Είναι χαλασμένη η μπαταρία λέτε ή υπάρχει κάτι άλλο που «τρώει» τη μπαταρία ενώ είναι κλειστό; Υπόψιν ότι δεν χρησιμοποιώ τον αυθεντικό φορτιστή, αλλά έναν γενικής χρήσης 5V, 2000mA αν και αυτό δεν πρέπει να έχει σχέση με την αποφόρτιση.
  13. Πήγαινε Settings-->Controls-->Language and input. Στο τμήμα Keyboards and input methods, κάνε κλικ στο γρανάζι (settings) δίπλα από το Samsung Keyboard. Στο τμήμα Smart typing ενεργοποίησε το Predictive text. Αν είναι η πρώτη φορά θα σε ρωτήσει αν θες να ενεργοποιήσεις τα Personalized data. Αλλιώς κάνε κλικ στο Predictive text και ενεργοποίησε το μόνος σου.
  14. Και πόση ώρα κρατάει η μπαταρία περίπου όταν κάνεις απλώς browsing με WiFi;
  15. Ευχαριστώ. Το δικό μου από το Πλαίσιο stock house είχε μέσα και τα ακουστικά EHS61ASFWE. Σε όλα τα βίντεο unboxing που είδα δεν υπήρχαν ακουστικά. Τελικά αυτό ήταν δωράκι του Πλαισίου ή ακουστικά υπάρχουν και στις άλλες συσκευασίας του Galaxy Tab Pro 10.1 στην Ελλάδα;
  16. Ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή. Αν μπορείς πάντως κάνε τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στο φορτιστή σου και να μου πεις τι μοντέλο είναι.
  17. Καλημέρα παιδιά, Πήρα το Samsung Galaxy Tab PRO T520 Τablet 10.1" WiFi Black από το stock house του πλαισίου. Μου έδωσαν έναν άσχετο φορτιστή 5V/2000mA από το Πλαίσιο, αλλά αργεί να φορτίσει. Για να πάει από το 20% στο 100% (όντας σβηστό) ήθελε λίγο παραπάνω από 5 ώρες. Νομίζω ότι ο αυθεντικός φορτιστής είναι 5.3V/2000mA και θα ήθελα να τον αγοράσω. Μπορεί κάποιος κάτοχος του tablet να μου κάνει τη χάρη να κοιτάξει το μοντέλο του φορτιστή και να μου το πει ώστε να μπορέσω να το αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
  18. Κατόπιν προτροπής άλλου μέλους βάζω εδώ την ερώτησή μου. Έχω το ταιβανέζικο LG G2 32GB με Έκδοση λογισμικού: D80220c-TWN-XX Δεν έχει βγει άλλο update, το C είναι το τελευταίο για Ταιβάν. Για τα 16GB βλέπω ότι έχει βγει μέχρι G για Ελλάδα. Αλλά για τα 32GB δεν βλέπω κάτι καινούριο στο site ούτε για Open Europe, ούτε για Γερμανία π.χ.: http://lg-phone-firmware.c....php?id_mod=36 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νεότερη έκδοση για τα 32GB και αν ναι που μπορώ να τη βρω και πως να την εγκαταστήσω;
  19. Καλησπέρα, Έχω το ταιβανέζικο LG G2 32GB με Έκδοση λογισμικού: D80220c-TWN-XX Δεν έχει βγει άλλο update, το C είναι το τελευταίο για Ταιβάν. Για τα 16GB βλέπω ότι έχει βγει μέχρι G για Ελλάδα. Αλλά για τα 32GB δεν βλέπω κάτι καινούριο στο site ούτε για Open Europe, ούτε για Γερμανία π.χ.: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Ξέρει κάποιος αν υπάρχει νεότερη έκδοση για τα 32GB και αν ναι που μπορώ να τη βρω και πως να την εγκαταστήσω;
  20. Όχι αφορά ενημέρωση λογισμικού.
  21. Γεια σας, Μου βγήκε επιλογή για OTA Upgrade σε 20C και πάτησα ναι. Ωστόσο επειδή είναι rootαρισμένο το τηλέφωνο, δεν μπόρεσε να εγκατασταθεί το update. Τελικά έκανα upgrade από τον υπολογιστή με καλώδιο USB στην έκδοση 20C. Τώρα ωστότο δεν φεύγει με τίποτα η ειδοποίση για νέο update από την εφαρμογή «Κέντρο Ενημέρωσης». Βλέπω το σύμβολο 1 πάνω στην εφαρμογή όπως στο συνημμένο screenshot. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να το βγάλω; Το τηλέφωνο το ξαναρούταρα μετά το upgrade σε 20C. [ATTACH]45623[/ATTACH]
  22. Καλησπέρα, εγώ έχω το D80220b-TWN-XX. Δεν βλέπω κάποια επιλογή για Nova στο Quick Remote. Μπορείς να μου πεις πώς το σέταρες εσύ; Παρεπιπτόντως έχω τον αποκοδικωποιητή NovaBox HD 381.
  23. Pantos1

    Sony Xperia Ζ

    Καλησπέρα, Έχω ένα Xperia Ζ της Τ-Mobile. Α. Υπάρχει κάποιο link για ελληνικό ftf να το περάσω με το flashtool; Όσα link αναφέρονται στο thread οδηγοί του forum δεν ισχύουν πια. Β. Αν φλασάρω κάποια άλλη ROM (π.χ. ελληνική) με flashtool θα μπορώ μετά να κάνω update είτε ΟΤΑ ή μέσω PC; Ή θα μπορώ να κάνω update μόνο μέσω flashtool αν κατορθώσω και βρω ένα καινούριο ftf αρχείο; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  24. Ευχαριστώ φίλε, έκανα update μέσω του LG PC Suite από D80220A-TWN-XX σε D80220B-TWN-XX. Το περίεργο είναι ότι μέσω WiFi δεν μου έβγαζε αναβάθμιση. Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; Ήταν rooted πριν δεν ξέρω αν επηρεάζει. Μετά την αναβάθμιση έχασα το root και το LTE. Ξαναρουτάρισα και έβαλα για το LTE ro.telephony.default_network=11 στο /system/build.prop. Πλέον με την 20Β δεν έχω το bug του αριστερού ακουστικού, και έχω και το Knock Code. Ξέρει κάποιος τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ 20B και 20D;
  25. Ρυθμίσεις --> Γενικές --> Γλώσσα & εισαγωγή --> Πληκτρολόγιο LG --> Εισαγωγή διαδρομής
×
×
  • Create New...