Jump to content

giannis85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannis85

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

giannis85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Δε ξέρω αν ποσταρω στο σωστό μέρος, αλλά ψάχνω οθόνη για ενα s4. Οθόνη μαζί με digitizer. Ότι έχω βρει είναι γύρω στα 120ε. Υπάρχει κάτι φτηνότερο; Απλά να αγοράσω την οθόνη θέλω.Την τοποθετώ εγώ. Ευχαριστώ
  2. Ο οδηγός στο φορουμ έχει κάποιες παραλείψεις σημαντικές.. πήγαινε στον οδηγό,και βρες κάπου στη αρχή ένα λινκ που δίνει ενός άλλου οδηγού απτο osarena πάλι στα ελληνικά.. πρέπει να βάλεις κάποιες επιλογές όταν σου ανοίγει το παραθύρο r&d tools.αντιγράφω Select Type = 3GQCT, PhoneMode = DIAG, Select kdz file = το αρχείο που κατεβάσαμε Πάμε κάτω δεξιά και πατάμε το κουμπί “Normal web upgrade test“,και από εκεί επιλέγουμε “Upgrade Start“, θα μας ανοίξει το: ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε εγκατάσταση την ευρωπαϊκή ρομ..είναι πολύ εύκολο..χώρις γνώσεις το έκανα σε μια ώρα..
  3. Επαθα ακριβως το ιδιο αφου πέρασα την ευρωπαική open. Το κινητό φορούσε την 4.4.2 sea και το πηγα στην 4.4.2 EUR. (πραγμα που αποτι κατάλαβα δε το συνηστουσαν, να πας πχ απο SEA σε EUR) Αρα πρεπει να ειναι software (σε εμενα). Βρήκες τρόπο να δουλέψει? ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον, βρήκα τη λυση! αντιγραφω απο ενα ξένο site There is a solution; (not sure about it, my friend had the same problem and he fixed it with this method) Open dialer menu and type; 5689#*980# (Sprint) 3845#*801# (T-Mobile) 3845#*803# (AT&T Canada) 3845#*802# (International) 3845#*800# (At&T) 3845#*980# (Verizon) And when hidden menu is showed up, go to "Settings" and go to "Update Touch Firmware". The touchscreen won't work until after 5 seconds, Wait for it and if touchscreen gets working, exit the menu. Lock the phone and try knocking on the screen, It should be working
  4. Ευχαριστω πολυ παιδια, φαινεται ευκολο, αλλά εχω κολλήσει στην αρχη! χαχα Δε μπορω να καταλαβω ποιο αρχειο να κατεβάσω απο εδω http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G2%2FStock%2F Αυτη τη στιγμη εχω την 4.4.2 SEA (singapore) και θελω να παω σε αυτη που ειχε (4.2.2 JDQ39B D80210A) ή σε μια κιτκατ αλλά να υποστηρίζει το tracing και την επιλογη 4G (να μη χρειαζεται να μπαινω στο "κρυφο" μενου. Αποτι βλεπω D80210A έχει ο φάκελος Europe Open D802 αλλά δεν γραφει αν είναι για 16G ή για 32G (έχω την έκδοση 32G) Kαι άλλη μια ερώτηση. Τι σημαίνει το OPEN?
  5. Πρεπει να γινει root το κινητο για να κανω το ιδιο, σωστα?
  6. Δε το βρήκα!..χειρόγραφο έχει μόνο που "γράφεις!" Τα γράμματα
  7. Γεια σε ολους! Εχω την εκδοση με τα 32 και λογικα ηταν απο ασιατικη αγορα μιας και οταν εκανα την αναβαθμιση,μεσω pc suite, μου πηγε στην 4.4.2, με αριθμο κατασκευης KOT49I.D80220a και εκδοση λογισμικού D80220a-SEA-XX. Μπορω να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση χωρις να κανω root το κινητο? Αυτο που μου την εχει σπασει πιο πολυ (μεχρισ τιγμης γιατι μόλις την εκανα) ειναι οτι το πληκτρολογιο δεν υποστηρίζει το γραψιμε με "συρσιμο".
  8. Απο το κινητό δε μου βρίσκει την αναβαθμιση, παρα μόνο αν το συνδεσω στον υπολογιστη. Εχει κάποια διαφορά η μια εγκατάσταση απο την αλλη? Να περιμένω να βρει την αναβάθμιση το κινητό ή μπορει να μη τη βρει γιατι ειναι 32gb? (ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις αλλα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω) ευχαριστω
  9. Καλημερα! Εχω το g2 με 32gb με εκδοση λογισμικου 4.2.2 JDQ39B D80210A. Για να γινει η αναβαθμιση οσο γίνεται "καλυτερα", πρεπει να κανω hard reset πριν την αναβαθμιση και αμέσως μετα? Ευχαριστω
  10. Καλησπερα παιδες Θελω να παραγγειλω το καινουριο iocean με τα 2gb μνημη.. Απλα θα ηθελα να μου πειτε ποιον τροπο αποστολης να διαλεξω ωστε να μην εχω προβλημα με δασμους κτλ.. Ή δεν εχει σχεση αυτο?
  11. Το wifi πιανει σιγουρα αρκετα καλυτερα.. Προβλημα με το gps δεν ειδα.. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποιον browser προτεινεται.. εβαλα τον chrome αλλα νομιζω κανει το κινητο να αργει λιγο αν μενει ανοιχτος..
  12. Ευχαριστω πολυ! Να'σαι καλα!
  13. μη με κραξετε.. πώς γινεται αυτο..? Τα βηματα ειναι οτι πριν την εγγατασταση, παμε ρυθμισεις->απορρητο-> και μετα "επαναφορα τηλεφωνου? (τικαρουμε το "εκκαθαριση εσωτερικης μοναδας αποθηκευσης? ) Εχω κατεβασει το update.. θα διαγραφει και θα πρεπει να το ξανακατεβασω? Και μετα την αναβαθμιση, παλι ξανακανουμε τα ιδια? Αν μπορει καποιος ας γραψει εναν οδηγο.. Επισης αντιγραφο των δεδωμενων wifi, λογαριασμων google κτλ πώς γινεται? σορυ για της χαζες ερωτησεις αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο να διαβασω..
  14. Δε ξερω γιατι δεν το εχει, το πηρα μαζι με ενα φιλο στο κωτσοβολο στη συγγρου και επειδη ηταν τα τελευταια 2 κομματια μας εκανε 10% εκπτωση..
×
×
  • Create New...