Jump to content

antonio_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonio_

  1. Είχα την εντύπωση, πως η Eglobal κάνει ship από EU warehouse.. Μάλιστα, στο site αναφέρει για ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά 24μηνες εγγύηση από αυτούς και χρόνος shipping 6-8 ήμερες. Γιατι αργησε τοσο πολυ ; (μαλλον Covid19) ή δεν ηταν σε stock?
  2. Καλησπέρα, Ύπαρξη FM ράδιο ;
  3. antonio_

    LG V30

    Καλησπέρα !! Μια γρήγορη ερώτηση (αν κάποιος ξέρει ή πού αγόρασε): Στα internetika καταστήματα υπάρχει το προϊόν ως α) LG V30 H930 Blue vs β) LG V30 H930 Single Sim Blue 64GB EU προφανώς είναι το ίδιο μοντέλο..άλλα η σήμανση EU (σημαίνει για ευρωπαϊκή χώρα και την αντίστοιχη εγγύηση)? Χωρίς ένδειξη ΕU... τι θα πάρεις? (θέμα εγγύησης?) Ευχαριστώ
  4. antonio_

    LG V30

    Έχουμε κάποια πρόταση/λύση για αυτό;
  5. antonio_

    LG V30

    Καλησπέρα... γρήγορη ερώτηση : Υπάρχει δυνατότητα για full screen caller ID με φωτογραφία (εισερχόμενη και εξερχόμενη) (native από το λογισμικό της LG) ...ή ακόμα είμαστε με το κυκλάκι ?
  6. antonio_

    LG V30

    Για ποιο κατάστημα μιλάμε ; EU μοντέλο..λινκ?
  7. antonio_

    LG V30

    Είναι μπερδεμένα τα πράγματα.. Στην Αμερική..(δες youtube) σε Unboxing RETAIL ver (έκδοση λιανικής) (σε T-Mobile, AT&T και Verizon που ειδα ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ τίποτα μέσα Δεν ξερω για UK και Ασια. Πάντως η HK έκδοση για το v30+ ειχε μέσα τα Β&Ο ακουστικά !! :clap:
  8. antonio_

    LG V30

    και εκεί ηταν 800+ η τιμή !!!!! For that price... UK it is... Με κάτω απο τα 500 ..δεν με νοιάζει (μικρο το ρίσκο) :cool:
×
×
  • Create New...