snake04 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εγώ φίλε μου συνεχίζω με echoe 49 lollipop 5.0.1. Το xposed δεν δουλεύει ακόμη σε lollipop και εγω ειχα echoe και ημουν αυχαριστημενος. ειμαι σε διλλημα. echoe η goldeneye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 και εγω ειχα echoe και ημουν αυχαριστημενος. ειμαι σε διλλημα. echoe η goldeneye Και εγω το ιδιο προβλημα εχω.Απλα σκεφτομαι και για την Imperium.Βγαζουν πολυ συχνα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ειναι καλη. ειναι δοκιμασμενη? Κανένα πρόβλημα.. Η μοναδική ρομ που έχω back up...if u know what mean.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα Galaxy S4 I9505, το οποίο είναι κλειδωμένο στην Three UK. Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό http://gs4.wonderhowto.com/how-to/carrier-unlock-your-samsung-galaxy-s4-so-you-can-use-another-sim-card-0148110/ , αλλά ενώ όλα προχωρούν κανονικά, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, μου ζητείται unlock code. Μπορείτε να με βοηθήσετε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799&page=22 τελευταίο post. Μετά έχω σκοπό να βάλω Echoe. Edited May 8, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Είμαι 4-5 μέρες με την UB ROM..απλα τέλεια.. Δοκιμαστε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Είμαι 4-5 μέρες με την UB ROM..απλα τέλεια.. Δοκιμαστε την. Εχεις δοκιμασει καποια αλλη Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gro_ Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Το εκανα καπου αργει αλλα δουλευει...Θα το δοκιμασω και στην πορεια....Σε ευχαριστω πολυ Συνεχιζει και κανει τα ιδιααα...καποια αλλου ειδους βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Εχεις δοκιμασει καποια αλλη Rom? κ η goldeneye ειναι πολυ καλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 κ η goldeneye ειναι πολυ καλη.. Εγω σκεφτομαι να βαλω την imperium.. Την εχεις δοκιμασει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Εγω σκεφτομαι να βαλω την imperium.. Την εχεις δοκιμασει?? Ναι την είχα δοκιμάσει παλιά..δεν είχα κανένα πρόβλημα.. Απλά μου φαίνεται ότι στην goldeneye είχα καλύτερη μπαταρία..δοκίμασε κ πες μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Έχω μείνει σε official 4.2.2 εδώ και 1.5 χρόνο γιατί όταν πρωτοάρχισε η ιστορία με τον ΚΝΟΧ περίμενα να βγει τρόπος να τον αποφύγω και με τα πολλά και με τα λίγα δεν ξαναέκατσα να δώ τί παίζει. Σήμερα που προσπάθησα να ασχοληθώ έχω μπερδέψει λίγο τα μπούτια μου. Να περάσω official 5.0.1. και να κάνω root με βάση τον οδηγό εδώ? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/guide-t3018625 Η να περάσω official 4.4.0 και να περάσω root με βάση εδώ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Για το Mobile Odin από το XDA ποια είναι τα σωστά flashkernels? To cf-roοt και το Towelroot δουλεύουν με το I9505? Βοήθεια παιδιά γιατί έχω χαθεί τελείως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδιά πείτε καμιά rom που να δουλεύει το screen mirroring. Με την goldeneye δεν δουλεύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Παιδιά πείτε καμιά rom που να δουλεύει το screen mirroring. Με την goldeneye δεν δουλεύει.. Εγώ με imperium v5 μου δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλησπέρα. Εδώ και 2 χρόνια περίπου, έχω root το s4 στην μανάτη 4.2.2. Θέλω λίγο να αρχίσω να το ψάξω για custom rom, αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Ποια να επιλέξω κλπ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Δοκίμασε αυτήν την έχω στο δικό μου, πολύ καλή και όμορφη rom :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εγώ με imperium v5 μου δουλεύει μια χαρά Εχω την golden eye και σκεφτομαι να παω στην imperium.. Εχεις δοκιμασει και τις 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εχω την golden eye και σκεφτομαι να παω στην imperium.. Εχεις δοκιμασει και τις 2? Ναι και σήμερα αν προλάβω θα βάλω την v6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά καλησπέρα επειδή είχα μείνει πολύ εκτος....και τώρα ξανά γύρισα πάλι στο Σ4 με official 5.0.1 και δεν μπορώ άλλο τις σαβούρες που έχει μέσα θέλω να το κάνω Root και να περάσω και καμια rom τις προκοπής εσείς μου έχετε δοκιμάσει... Είμαι με 0x0 Knox κάνας οδηγός για root και μετά πως θα περάσω τις custom rom??? ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Παιδιά καλησπέρα επειδή είχα μείνει πολύ εκτος....και τώρα ξανά γύρισα πάλι στο Σ4 με official 5.0.1 και δεν μπορώ άλλο τις σαβούρες που έχει μέσα θέλω να το κάνω Root και να περάσω και καμια rom τις προκοπής εσείς μου έχετε δοκιμάσει... Είμαι με 0x0 Knox κάνας οδηγός για root και μετά πως θα περάσω τις custom rom??? ευχαριστώ πολύ!!!! Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος ακόμη για root αν είσαι ήδη στην Lollipop. Κάποιος εδώ μέσα και κάπου στο xda περιγράφεται επαναφορά της 4.4.2, ώστε να γίνει το root εκεί και κατόπιν αναβάθμιση στην 5.0.1. Αυτός είναι ο τρόπος που γνωρίζω ότι διατηρεί το Knox 0x0, με κάθε επιφύλαξη (δεν το έχω κάνει ο ίδιος). Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος ακόμη για root αν είσαι ήδη στην Lollipop. Κάποιος εδώ μέσα και κάπου στο xda περιγράφεται επαναφορά της 4.4.2, ώστε να γίνει το root εκεί και κατόπιν αναβάθμιση στην 5.0.1. Αυτός είναι ο τρόπος που γνωρίζω ότι διατηρεί το Knox 0x0, με κάθε επιφύλαξη (δεν το έχω κάνει ο ίδιος). Οκ σε ευχαριστω! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει τρόπος ακόμη για root αν είσαι ήδη στην Lollipop. Κάποιος εδώ μέσα και κάπου στο xda περιγράφεται επαναφορά της 4.4.2, ώστε να γίνει το root εκεί και κατόπιν αναβάθμιση στην 5.0.1. Αυτός είναι ο τρόπος που γνωρίζω ότι διατηρεί το Knox 0x0, με κάθε επιφύλαξη (δεν το έχω κάνει ο ίδιος). Τελικα το εκανα root και εγραψε αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα τελειωνε η εγγυησει του πηγε λοιπον 0χ1 για πειτε ποιo απο τα 2 να περασω για να φλασαρω philz_touch η CWM touch recovery και ποια ρομ που εχετε δοκιμάσει ευχαριστω!!!! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 (edited) Τελικα το εκανα root και εγραψε αλλα δεν με νοιαζει γιατι τωρα τελειωνε η εγγυησει του πηγε λοιπον 0χ1 για πειτε ποιo απο τα 2 να περασω για να φλασαρω philz_touch η CWM touch recovery και ποια ρομ που εχετε δοκιμάσει ευχαριστω!!!! Αν δεν βιαζοσουνα θα το έκανες χωρίς να γράψει. Υπάρχει οδηγός στο xda και είναι του δικού μας " τυχερακια " http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/rooted-stock-lollipop-5-0-1-knox-0x0-t3061536 Edited May 28, 2015 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Αν δεν βιαζοσουνα θα το έκανες χωρίς να γράψει. Υπάρχει οδηγός στο xda και είναι του δικού μας " τυχερακια " http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/rooted-stock-lollipop-5-0-1-knox-0x0-t3061536 Δεν πειραζει!!!! τωρα για πες μου ποιον recovery να περασω ? Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Δεν πειραζει!!!! τωρα για πες μου ποιον recovery να περασω ? Εγώ έχω τον τελευταίο Phil touch από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2281367 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts