Jump to content

felix_w

Members
  • Δημοσιεύσεις

    206
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About felix_w

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

felix_w's Achievements

  1. Βασικά αναφερόμουν στο τί γίνεται με το Service και τα θέματα της οθόνης κλπ. Από αυτά που καταλαβαίνω και διαβάζω στο web γενικά, είναι θέμα hardware, δλδ παρτίδας οθονών και ίσως σε συνδυασμό με mainboard, Δεν επρόκειτο να στρώσει με SW update. Αν το πήγε κάποιος στο service και έστρωσε ας μας δώσει ένα feedback. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο update σχετικά με το θέμα της οθόνης ? Έχει τη συσκευή μέλος της οικογένειάς μου και ακούω σε εβδομαδιαία βάση παράπονα. Δεδομένου ότι το κάνει σε άσχετες φάσεις, θα πρέπει για να έχει κάποιος ένα συνοδευτικό βίντεο να στήσει καραούλι πάνω από το κινητό σε σημείο που αλλάζει το σήμα, πράγμα αρκετά δύσκολο έως απίθανο. Πέρα από αυτό, σε κάποιες κλήσεις χάνεται ο ήχος. Δεδομένου ότι το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς είναι ιδιαίτερα άβολη η κατάσταση αυτή.
  3. Έχει κάποιος φωτό από το κάτω μέρος της συσκευασίας ? Μπορεί να επιβεβαιώσει πόσα αυτοκόλλητα σφραγίσματος είχε ? Επίσης θυμάται κανείς αν είχε και ζελατίνη απέξω ?
  4. Καλησπέρα, Για το γνωστό 9505 που αναστήθηκε μερικές σελίδες πιο πίσω, έχω ένα θεματάκι με το IR blaster. Δεν είχε καλό range. Έπρεπε να πάει κανείς στο 1.5μ από την τηλεόραση για να πιάσει. Οπότε το άνοιξα και έβγαλα το κρυσταλλικό το μαυρο που κάθεται μπροστά στον transmitter. Όλες οι δοκιμές που έκανα ήταν επιτυχείς. Δοκίμασα άλλο κρυσταλλακι (αυτό που είχε το κινητό όταν έκατσα πάνω του και το έσπασα, άρα το οριτζιναλ) και ούτε με αυτό λειτουργει καλα. Η ερώτηση ειναι: υπάρχει περίπτωση μιας και χωρίς το κρυσταλλακι λειτουργει, να πρέπει να αλλάξω το IR blaster πλακετακι (μαζι με το speaker), δηλαδη να εχει απλα πεσει η αποδοση του?
  5. Ωραιος,δεν ηξερα οτι υπηρχε και σε βιντεο. Μερικες σελιδες πίσω που απαντησα σε καποιον διαπιστωσα πως οι φωτο απο το φορουμ που ειχε το συγκεκριμενο fix φεν λειτουργουσαν,οποτε περιγραφικα ειναι πιο δυσκολο να πεις σε καποιον ποσο απλη ειναι η διαδικασια. Ετσι εχω αναστησει και τα 2 μου S2, με τη διαφορα οτι εχω προσθεσει στη θεση του πυκνωτη εναν καινουριο ιδιων χαρακτηριστικων. Απο περιεργεια, ποια ρομ εβαλες? Δεν εχει προβλήματα?
  6. Πρεπει να υπαρχει καπου το δικό μου. Δεν γνωριζω σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια. Αν θες στειλε μου πμ.
  7. Καλησπέρα, με πληκτρολόγιο άλλο που δοκίμασα, κάνενας από τους συνδυασμούς που βρήκα στο νετ δεν έβγαλε stream info. Τα test patterns (αυτά με το κινεζάκι το κοριτσάκι με το πολύχρωμο ξυλόφωνο) έβγαλαν max 1750kbps και 480 ανάλυση... Το ξέρω πως δεν θα έπρεπε να περιμένω fullhd με ασύρματη σύνδεση (σε περίπτωση που δεν υπήρχαν όλα τα θέματα με το netflix), με το ρουτερ της VF και 2 τοίχους ανάμεσα, αλλά ήθελα να δώ τί παίζει... Προς το παρόν έχω κάνει το δοκιμαστικό μήνα στο netflix και μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα δώ αν θα το συνεχίσω. Πάντως το ότι έχω ικανή συσκευή από πλευράς HW και με κόβουν με το app τους είναι στα πολύ αρνητικά για να πληρώνω το όποιο ποσό. Στην εποχή της max συμβατότητας και του υπερδυνατού h/w με μινιμουμ footprint, προσωπικά το βρίσκω απαράδεκτο. Δεν είμαι του τζάμπα, αλλά δεν μου αρέσει να μου επιβάλλουν αλλαγή h/w με δόλο, ενώ είμαι επαρκής. Αυτά και ευχαριστώ τους 2 συνφορουμίτες που μου απάντησαν και όλους εσάς για τις πολύτιμες πληροφορίες στο θέμα αυτό. P.S. > Θα δοκιμάσω και με καλώδιο απευθείας από το ρουτερ, σε άλλη τηλεόραση, έτσι για τη δοκιμή.
  8. Καλημέρα, Ευχαριστω πολυ και τους δυο,θα δοκιμασω και θα επανέλθω!
  9. Καλησπέρα, Κάτοχος ενός ταπεινού πλέον MXIII-G, με έχει βολέψει πολύ με το plex μου, αλλά πρόσφατα μου ζητήθηκε από την οικογένεια να χρησιμοποιείται και για Netflix. Eίχε την εφαρμογή προεγκατεστημένη, οπότε απλά συνδέθηκα στο λογαριασμό μου και όλα εντάξει. Η απορία μου (μιας και διαβάζω για τους περιορισμούς σε ανάλυση στα Android ΤV boxes) είναι στο πώς μπορώ να εμφανίσω το stream info, ώστε να δώ σε τί αναλυση παίζει. Γνωρίζω ότι μπορεί να μην είναι HD, θέλω όμως να δώ ακριβώς τις πληροφορίες του stream. Στην τηλεόραση μου εμφανίζεται πατώντας το σχετικό πλήκτρο Info στο τηλεκοντρόλ. Δοκίμασα με το Mele F10 που έχω (έχει ένα info) αλλά δεν λειτούργησε. Δοκίμασα και με USB πληκτρολόγιο full μεγέθους, με διάφορους συνδυασμούς (Ctrl-Alt-Shift-D, κλπ.) αλλά τίποτε. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι, ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
  10. Καλησπέρα, έπεσε κι έμενα στα χέρια μου ένα i9506 και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το προηγούμενο μήνυμα. Το παράδοξο είναι ότι ενώ είναι Vodafone, δεν υπάρχει στη λίστα του sammobile το fw αυτό. Ταιριάζει όμως με την τελευταία έκδοση Greece EUR (Black edition) : Version Android 5.0.1 Changelist 6069869 Build date Thu, 01 Dec 2016 04:47:44 +0000 Security Patch Level 2015-11-01 Product code EUR PDA I9506XXSDPL2 CSC I9506EURDOK1 Με τη διαφορά ότι στο CSC αντί για ΕUR έχω VFG. Το κινητό δεν προορίζεται για μένα. Θα ήθελα να βγάλω το bloatware της vodafone όμως. Για να φλασάρω την έκδοση EUR που είναι χωρίς τις εφαρμογές αυτές, θα πρέπει να αλλάξω το CSC μου ? Ή όχι ? Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια
  11. H 5.5.9 που γράφω είναι η τελευταία Ressurection Remix 5.1.1 : https://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-resurrection-remix-lp-5-2-5-t2987338
  12. Σε αυτό που κάνω τις δοκιμές έχω την 7.1.2 (14.1-20180329-Nightly-i9100) , το άλλο , το χρησιμοποιεί άλλο μέλος της οικογένειας και έχει την RR 5.5.9, είναι στημένο και λειτουργεί σούπερ, απλά έτυχε και το ξαναείδα και μου έκανε εντύπωση η διαφορά με το δικό μου (των δοκιμών). Η ρομ που αναφερόμουν για το battery drain είναι η 7.1.2.
  13. Update : Μια από τις προηγούμενες μέρες άνοιξα τον Kernel Auditor και τσέκαρα τις ρυθμίσεις CPU, I/O κλπ Πείραξα διάφορα πράγματα εκεί και κατόπιν βγαίνοντας, λέω, δεν κλείνω και το Privacy Guard ? :p Ε, από εκείνη τη μέρα είμαι σούπερ (για τα δεδομένα παλαιότητας) σε απόκριση και άριστος σε μπαταρία. Πλέον δεν κάνει drain σε stanby. Θα συνεχίσω τις δοκιμές τις ερχόμενες εβδομάδες και θα επανέλθω.
  14. 'Εβαλα πρόσφατα στο δεύτερο i9100 που είχα την 7.1.2 (14.1-20180329-Nightly-i9100) αλλά εκτός του ότι δεν είναι τόσο άμεσο και η μπαταρία τελειώνει γρήγορα (Andida 2000mAh). Την εγκατέστησα με τη μέθοδο του djibe89 στο XDA, με PIT : 1GB system, 6GB data (for apps), max internal storage (photos, temp files) και DorimanX Kernel 13b5. Θα δώ μήπως έχω κάνει κάποια πατάτα στις ρυθμίσεις, αλλά ένα άλλο που έχω με RR 5.5.9 του δράκου είναι μέρα με τη νύχτα πιο γρήγορο...
  15. Έχω αναστήσει 3 S2 με αλλαγή του πυκνωτή που λένε στο παρακάτω link (τη μία φορά χρειάστηκε να αλλάξω το κύκλωμα - max8627) : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f258/samsung-galaxy-s2-i9100-short-circuit-solution-1537757/ Δυστυχώς με τις πρόσφατες αλλαγές του Photobucket, οι φωτό δεν φαίνονται. Ο πυκνωτής είναι αυτός που δείχνει η φωτό (αφού τον έχει αφαιρέσει) και το κύκλωμα φόρτισης είναι αυτό το τετράγωνο που φαίνεται στη φωτό. Αν έχεις εργαλεία και εμπειρία το φτιάχνεις, αλλιώς πήγαινέ το κάπου αφού προμηθευτείς τα ανταλλακτικά (5€ max) και ζήτα να στα αντικαταστήσουν στην πλακέτα.
×
×
  • Create New...