Jump to content

Inferniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Inferniac

  1. Μακάρι. Πάω να κάνω update και ενημερώνω.
  2. Καλησπέρα παιδιά! Νέος κάτοχος της συσκευής και εγώ. Όλα καλά από ότι φαίνεται το hardware αλλά έχω φάει ξενέρα με τις βλακείες της cosmote. H συσκευή αγοράστηκε με επιδότηση και είναι branded cosmote. Το πρόβλημα είναι ότι στο app drawer δεν με αφήνει να δημιουργήσω φακέλους και να οργανώσω τις εφαρμογές όπως θέλω. Μιλήσα με το service της cosmote και μου είπαν πως έτσι είναι το software της cosmote και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Η version είναι 5.0.2.,ξέρει κανείς αν στην 5.1.1. το έφτιαξαν αυτό?
  3. Καλησπέρα σε όλους! Έχω μείνει σε official 4.2.2 εδώ και 1.5 χρόνο γιατί όταν πρωτοάρχισε η ιστορία με τον ΚΝΟΧ περίμενα να βγει τρόπος να τον αποφύγω και με τα πολλά και με τα λίγα δεν ξαναέκατσα να δώ τί παίζει. Σήμερα που προσπάθησα να ασχοληθώ έχω μπερδέψει λίγο τα μπούτια μου. Να περάσω official 5.0.1. και να κάνω root με βάση τον οδηγό εδώ? http://forum.xda-developer...guide-t3018625 Η να περάσω official 4.4.0 και να περάσω root με βάση εδώ? http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=364799 Για το Mobile Odin από το XDA ποια είναι τα σωστά flashkernels? To cf-roοt και το Towelroot δουλεύουν με το I9505? Βοήθεια παιδιά γιατί έχω χαθεί τελείως :p
  4. Καλησπέρα σε όλους! Έχω μείνει σε official 4.2.2 εδώ και 1.5 χρόνο γιατί όταν πρωτοάρχισε η ιστορία με τον ΚΝΟΧ περίμενα να βγει τρόπος να τον αποφύγω και με τα πολλά και με τα λίγα δεν ξαναέκατσα να δώ τί παίζει. Σήμερα που προσπάθησα να ασχοληθώ έχω μπερδέψει λίγο τα μπούτια μου. Να περάσω official 5.0.1. και να κάνω root με βάση τον οδηγό εδώ? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/guide-t3018625 Η να περάσω official 4.4.0 και να περάσω root με βάση εδώ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Για το Mobile Odin από το XDA ποια είναι τα σωστά flashkernels? To cf-roοt και το Towelroot δουλεύουν με το I9505? Βοήθεια παιδιά γιατί έχω χαθεί τελείως :p
  5. Καλημέρα σε όλους. Είπα μετά από καιρό,μιας και βρήκα λίγο χρόνο,να κάτσω να ασχοληθώ με το κινητό. Έχω μείνει σε "μαμα" firmware 4.2.2 με root. Θέλω να περάσω κάποια καινούργια rom απλά έχω χαθεί λίγο σχετικά με το knox. Για να μην τον βάλω στο κινητό αυτή τη στιγμή πρέπει να περάσω κατευθείαν σε custom rom? Χρειάζεται κάτι άλλο πρώτα?
  6. Το πρόβλημα είναι ότι με βάση τον οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 πάω να κατεβάσω το firmware XXUBMF4 που είναι το τελευταίο ασφαλές από cosmote και δεν με αφήνει γιατί έχει πέσει το hotfile... Υπάρχει άλλος τρόπος για unroot?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έχω θέμα στη μπαταρία και θέλει αλλαγή. Πήγα στη samsung και μου είπαν να το κρατήσουν για να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα. Να κάνω unroot για να το αφήσω? Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται μιας και η μπαταρία έχει φουσκώσει και έχει γίνει διπλάσια,αλλά μήπως εκεί έχουν κάποιο πρωτόκολλο και μου πουν τίποτα για το root?
  8. Δούλεψε κατευθείαν. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Καλησπέρα σε όλους.Πήγα σήμερα να περάσω επίσημο firmware μετά από μια παλιά omega που είχα περάσει. Δοκιμάζω αρχικά μέσο kies με αυτό που βάζεις serial number αλλά πριν αρχίσει να γίνει η διαδικασία της εγκατάστασης μου έβγαζε ένα παράθυρο σε αλαμπουρνέζικα και όταν πάταγα το οκ σταματούσε τη διαδικασία.Πήγα μετά μέσο odin,κατέβασα το firmware που μου έδωσε το samfirmware το περνάω στο κινητό όλα καλά,αλλά μετά όταν πάει να κάνει εκκίνηση το κινητό κολλάει μετά το boot animation. Το έχω εδώ και ένα εικοσάλεπτο και δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
  10. Οπότε συνεχίζω κανονικά τη γνωστή διαδικασία για εγκατάσταση rom όπως παλιά,απλά όμως κάνω το wipe μέσα από την προηγούμενη rom που έχω? Ή είναι καλύτερο να περάσω τη νέα rom και να κάνω μετά wipe μέσα από αυτήν?
  11. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από το άθλημα της μόντας είπα να αναβαθμίσω. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχω το brick bug και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να προσέξω.
  12. Καλό μήνα να έχουμε,και να μου κάτσει και το tablet για λίγο παιχνίδι....
  13. Στην αρχική σελίδα της rom,κάποια στιγμή σου έχει tutorial videos. Αυτό που λέμε είναι το τελευταίο.
  14. Κάνω ακριβώς αυτό που δείχνει το video.Δεν γίνεται τίποτα όμως. Σε εσένα δουλεύει?
  15. Ρε παιδιά,στην checkrom ξέρει κανείς πως μπαίνει αυτό το full screen caller id όπως λέει στα αρχικά βιντεάκια?
  16. Καλησπέρα. Μόλις έκανα S-off με το revolutionary (πραγματικά πανεύκολο) και ήθελα να ρωτήσω. Η τελευταία rom του leedroid με το data++ περνιέται άμεσα πλέον? αντί για αυτήν έχεται κάποια άλλη να πρόταση σε rom με data++? Sorry για τις ίσως αυτονόητες ερωτήσεις αλλά απέχω από το desire εδώ και κάτι μήνες και έχω χάσει μερικά κεφάλαια....
  17. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να τρέξει το Galaxy on fire στο Sgs2 με το Chainfire. Στο Xda δεν βγάζω νόημα. Υ.Γ.:Συγγνώμη αν η ερώτηση είναι σε λάθος thread.
  18. Καλησπέρα,σήμερα παρατήρησα ότι έχω ένα θεματάκι με το gps. Κάνει ώρα για να κλειδώσει και όταν κλειδώσει δεν είναι ποτέ με ακρίβεια κάτω από τα 40 μέτρα.Επίσης,μερικά δεύτερα μετά σαν να χάνει το κλείδωμα και μου βγάζει ακρίβεια στα 900 μέτρα. Προφανώς και οι ρυθμίσεις για το gps είναι όλες στο on. Είμαι στην KE2. Edit:Πέρασα την εφαρμογή Gps Test,και μου δείχνει ότι βλέπει 10 δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει κανέναν.
  19. Τελικά δεν τα βρήκα στο media markt γιατί τελείωσαν και τα παράγγειλα από το getitnow για 2 ευρώ διαφορά. Σκέφτομαι όμως να αλλάξω την παραγγελεία και να πάρω τα sony που πρότειναν και οι υπόλοιποι.Αυτό διότι είδα σε κάποια σελίδα της motorola ότι για το πρώτο galaxy s δεν λειτουργούν τα κουμπιά ελέγχου της μουσικής.Η μουσική είναι ο κύριος λόγος που τα αγοράζω οπότε χωρίς κάποια επιβεβαίωση ότι λειτουργούν στο sgs2 δεν το ρισκάρω.Χωρίς να θέλω να κουράσω τους κατόχους των sony που είδη σχολίασαν,μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι τα controls δουλεύουν οκ? Ευχαριστώ πολύ.
  20. Ευχαριστώ για την απάντηση. Φαίνονται πιο καλά από τα motorola τα samsung που λες και σίγουρα δεν θα υπάρχει θέμα συμβατότητας. Επίσης είναι bluetooth 3 άρα σίγουρα δεν θα έχει lag μεταξύ audio και video. Το θέμα είναι ότι τα motorola τα βρήκα στο media markt με 28 ευρώ. Μπορείς να μου πεις από που και πόσο τα προμηθεύτικες?
  21. Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφερόμουν για αυτά http://www.motorola.com/Consumers/XP-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile+Phone+Accessories/Headsets/MOTOROKR-S605-CH1780A-XP-EN τα ακουστικά και θα ήθελα απόψεις. Δουλεύουν στο s2 έτσι? Έχετε κάποια άλλη πρόταση για ακουστικά με χειριστήριο? δεν με νοιάζει αν είναι bluetooth ή όχι.
  22. Καλησπέρα,πριν λίγο έκανα μια βλακεία στον astro και πάτησα το reset directories και από τότε στο gallery μου εμφανίζει τη μουσική τα βίντεο και τις φωτογραφίες από φακέλους που δεν θα έπρεπε αφού εχω μέσα το αρχείο nomedia. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
  23. Περίφανος κάτοχος της συσκευής εδώ και δύο μέρες. Οι εντυπώσεις είναι θετικές,η συσκευή είναι απίστευτη.Έρχομαι από το Desire και δεν περίμενα τέτοια διαφορά.Θέμα με ροζίλα και κιτρινίλα δεν έχω ή και να έχω δεν τα βλέπω οπότε no problem. Μερικά "αρνητικά" σχόλια και κάποιες ερωτήσεις. -Το app drawer δεν έχει επιλογή για αυτόματη αλφαβητική ταξινόμηση,έίναι λίγο ενοχλητικό αυτό. -Σε σχέση με το Sense το Touchwiz είναι πολύ πίσω σε ομορφιά.Αυτό είναι θέμα γούστου βέβαια,αλλά τα widgets της samsung δεν λένε πολλά. Ερώτηση τώρα.Πάω στην εφαρμογή IM ή στο Social Hub που σε στέλνει πάλι στο IM και πάω να βάλω το hotmail και το password και δεν μου κάνει sign in και μου λέει πως έχω λάθος στοιχεία. Αυτό δεν ισχύει και το δοκίμασα και με δεύτερο hotmail και πάλι τα ίδια. Έχει κάνείς άλλος τέτοιο θέμα? Ερώτηση 2. Για update OTA πρέπει αναγκαστικά να έχω Samsung acount?
  24. Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση για την clockworkmod recovery. Έχω εγκατεστημένη την 2.5.0.7. Ξέρω ότι έχουν βγει μετέπειτα εκδόσεις αλλά από rom manager δεν με βγάζει να την αναβαθμίσω. Έχετε κάποια πρόταση?
  25. Καλησπέρα σε όλους. Για κάποιο λόγο το κινητό κάνει επανεκκινήσεις όταν του βάζω ακουστικά που έχουν κάποιο remote για τα τραγούδια πέραν του εργοστασιακού της htc. Έχω χρησιμοποιήσει τα ακουστικά από το nokia x6 και από το nokia 5800 με το ίδιο αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι με remote που να δουλεύει οκ?
×
×
  • Create New...