Jump to content

Inferniac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Inferniac

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Inferniac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μακάρι. Πάω να κάνω update και ενημερώνω.
  2. Καλησπέρα παιδιά! Νέος κάτοχος της συσκευής και εγώ. Όλα καλά από ότι φαίνεται το hardware αλλά έχω φάει ξενέρα με τις βλακείες της cosmote. H συσκευή αγοράστηκε με επιδότηση και είναι branded cosmote. Το πρόβλημα είναι ότι στο app drawer δεν με αφήνει να δημιουργήσω φακέλους και να οργανώσω τις εφαρμογές όπως θέλω. Μιλήσα με το service της cosmote και μου είπαν πως έτσι είναι το software της cosmote και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Η version είναι 5.0.2.,ξέρει κανείς αν στην 5.1.1. το έφτιαξαν αυτό?
  3. Καλησπέρα σε όλους! Έχω μείνει σε official 4.2.2 εδώ και 1.5 χρόνο γιατί όταν πρωτοάρχισε η ιστορία με τον ΚΝΟΧ περίμενα να βγει τρόπος να τον αποφύγω και με τα πολλά και με τα λίγα δεν ξαναέκατσα να δώ τί παίζει. Σήμερα που προσπάθησα να ασχοληθώ έχω μπερδέψει λίγο τα μπούτια μου. Να περάσω official 5.0.1. και να κάνω root με βάση τον οδηγό εδώ? http://forum.xda-developer...guide-t3018625 Η να περάσω official 4.4.0 και να περάσω root με βάση εδώ? http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=364799 Για το Mobile Odin από το XDA ποια είναι τα σωστά flashkernels? To cf-roοt και το Towelroot δουλεύουν με το I9505? Βοήθεια παιδιά γιατί έχω χαθεί τελείως :p
  4. Καλησπέρα σε όλους! Έχω μείνει σε official 4.2.2 εδώ και 1.5 χρόνο γιατί όταν πρωτοάρχισε η ιστορία με τον ΚΝΟΧ περίμενα να βγει τρόπος να τον αποφύγω και με τα πολλά και με τα λίγα δεν ξαναέκατσα να δώ τί παίζει. Σήμερα που προσπάθησα να ασχοληθώ έχω μπερδέψει λίγο τα μπούτια μου. Να περάσω official 5.0.1. και να κάνω root με βάση τον οδηγό εδώ? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/guide-t3018625 Η να περάσω official 4.4.0 και να περάσω root με βάση εδώ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 Για το Mobile Odin από το XDA ποια είναι τα σωστά flashkernels? To cf-roοt και το Towelroot δουλεύουν με το I9505? Βοήθεια παιδιά γιατί έχω χαθεί τελείως :p
  5. Καλημέρα σε όλους. Είπα μετά από καιρό,μιας και βρήκα λίγο χρόνο,να κάτσω να ασχοληθώ με το κινητό. Έχω μείνει σε "μαμα" firmware 4.2.2 με root. Θέλω να περάσω κάποια καινούργια rom απλά έχω χαθεί λίγο σχετικά με το knox. Για να μην τον βάλω στο κινητό αυτή τη στιγμή πρέπει να περάσω κατευθείαν σε custom rom? Χρειάζεται κάτι άλλο πρώτα?
  6. Το πρόβλημα είναι ότι με βάση τον οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 πάω να κατεβάσω το firmware XXUBMF4 που είναι το τελευταίο ασφαλές από cosmote και δεν με αφήνει γιατί έχει πέσει το hotfile... Υπάρχει άλλος τρόπος για unroot?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Έχω θέμα στη μπαταρία και θέλει αλλαγή. Πήγα στη samsung και μου είπαν να το κρατήσουν για να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα. Να κάνω unroot για να το αφήσω? Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται μιας και η μπαταρία έχει φουσκώσει και έχει γίνει διπλάσια,αλλά μήπως εκεί έχουν κάποιο πρωτόκολλο και μου πουν τίποτα για το root?
  8. Δούλεψε κατευθείαν. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Καλησπέρα σε όλους.Πήγα σήμερα να περάσω επίσημο firmware μετά από μια παλιά omega που είχα περάσει. Δοκιμάζω αρχικά μέσο kies με αυτό που βάζεις serial number αλλά πριν αρχίσει να γίνει η διαδικασία της εγκατάστασης μου έβγαζε ένα παράθυρο σε αλαμπουρνέζικα και όταν πάταγα το οκ σταματούσε τη διαδικασία.Πήγα μετά μέσο odin,κατέβασα το firmware που μου έδωσε το samfirmware το περνάω στο κινητό όλα καλά,αλλά μετά όταν πάει να κάνει εκκίνηση το κινητό κολλάει μετά το boot animation. Το έχω εδώ και ένα εικοσάλεπτο και δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
  10. Οπότε συνεχίζω κανονικά τη γνωστή διαδικασία για εγκατάσταση rom όπως παλιά,απλά όμως κάνω το wipe μέσα από την προηγούμενη rom που έχω? Ή είναι καλύτερο να περάσω τη νέα rom και να κάνω μετά wipe μέσα από αυτήν?
  11. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από το άθλημα της μόντας είπα να αναβαθμίσω. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχω το brick bug και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να προσέξω.
  12. Καλό μήνα να έχουμε,και να μου κάτσει και το tablet για λίγο παιχνίδι....
  13. Στην αρχική σελίδα της rom,κάποια στιγμή σου έχει tutorial videos. Αυτό που λέμε είναι το τελευταίο.
  14. Κάνω ακριβώς αυτό που δείχνει το video.Δεν γίνεται τίποτα όμως. Σε εσένα δουλεύει?
  15. Ρε παιδιά,στην checkrom ξέρει κανείς πως μπαίνει αυτό το full screen caller id όπως λέει στα αρχικά βιντεάκια?
×
×
  • Create New...