Jump to content

snake04

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by snake04

  1. και εγω ειχα echoe και ημουν αυχαριστημενος. ειμαι σε διλλημα. echoe η goldeneye
  2. 5 μερες ρωταω να μου προτεινετε καποια καινουρια ρομ που δοκιμασατε και δεν περνω απαντηση. ολοι εισαστε με την οφισιαλ να φανταστω. :X
  3. εχω την echoe 4.4.2 αλλα τη βαρεθηκα. θελω κατι καινουριο....
  4. θα μου προτεινει καποιος καποια rom?
  5. Γεια σας παιδια. θελω να μου προτεινετε να βαλω καποια rom. εχω μεινει στην echo με 4.4.2 ακομα. μου ειχε αρεσει πολυ. αλλα τη βαρεθηκα. θελω να λειτουργει η εφαρμογη greenify. γιατι καπου διαβασα οτι σε καποια νεα rom δε λειτουργει.
  6. Γεια σας παιδια. θελω να μου προτεινετε να βαλω καποια rom. εχω μεινει στην echo με 4.4.2 ακομα. μου ειχε αρεσει πολυ. αλλα τη βαρεθηκα. θελω να λειτουργει η εφαρμογη greenify. γιατι καπου διαβασα οτι σε καποια νεα rom δε λειτουργει.
  7. φυσικα και ειναι. δεν ξεκιναει ουτε με cd υτε με usb
  8. εχω εναν toshiba που πηρα απο γερμανια. τον εχω κανει μια φορα εγκατασταση windows μεσω usb. τωρα θελω να βαλω τα windows 7. εχω κανει ρυθμιση στα bios ωστε να κανει εκινηση απο usb. τιποτα. απλα το προσπερναει. το εκανα και απο cd και παλι τα ιδια. καποια λυση???
  9. Σευχαριστω φιλος τα καταφερα ετσι. Κατεβασα το samsung update εγκατεστησα τους οδηγους αλλα δεν δουλευει το wifi.
  10. Επιστρεφω για να πω πως τελικα μαλλον θα την αλλσξω τη phoenix. Ηχος μηδεν. Στο τερμα το εχω με ιδιους ηχους που ειχα στο i5800 και δεν ποιανει ουτε το μισο απο εκεινο. Καμια ιδεα? Για νεα ρομ η για τον ηχο??
  11. Γεια σας. Φιλος ειχε παρει το ταμπλετ αυτο κ τωρα χρειαζεται ενα καλο φορματ. Θελει να του περασω την καθαρη εκδοση 8.1 αλλα προσπαθησα κ δεν εχει καμια σχεση με το φορματ που εκανα σε αλλους. Πχ. Στα bios δε βρησκω επιλογη να ξεκιναει απο usb η σκληρο εξωτερικο ωστε να κανω φορματ. Καμια ιδεα?
  12. συνεχιζω απο εδω λοιπον. εκανα αυτα που ειπες και ολα οκ. σευχαριστω. και κατι ακομα. πριν την εγκατασταση εκανα factory reset και wipe data μονο. αυτα μονο κανω η κανω και ολα τα format που εχει??
  13. Εχω πσρασμενη την επισημη ελληνικη με odin. Κ θελω να βαλω την phoenix 9.0 με update 9.3. Την κατεβασα ειναι zip αρχειο 1.95 GB αυτη την περνας στην sd card μετα κανει factory reset κ μετα την περνας απο την καρτα sd. Εχω δει 5 βιντεο στο youtube κ ετσι γινεται. Σε μενα ομως γιατι κ γινεται κ γραφει σφαλμα?
  14. Αυτο ακριβως. Και εγω δεν περιμενα να κανει αναβαθμιση μονο του. Λοιπον phoinix η omni dlimkat προτεινεται?
  15. Οχι δεν ειναι αυτο. Απο την αναβαθμιση ειναι. Το χουν παθει κ αλλοι.
  16. Θα βοηθηση κανεις? Και αλλοι εχουν το προβλημα με την νεα μικρη αναβαθμιση. Το εκανα και factory reset και συνεχιζει τα ιδια. Θελω επισεις να μου προτεινετε ρομ να αλλαξω γιατι δε γινεται αυτη η δουλεια να συνεχιστη με τις επανακινησεις. Εχω μαθει για τις Omni και slimkat. Οποιος μπορει ας βοηθηση εδω η inbox
  17. Δεν εχω περασει καμια ρομ πανω στην αλλη. Την ελληνικη την περασσα με odin. Απλα πριν λιγες μερες ζητησε να κανει μονο του μια μικρη αναβαθμιση. Εκανα και factory reset και μολις ξαναστησα το κινητο παλι τα ιδια. Πειτε μου σας παρακαλω καποια αλλη καλη ρομ να βαλω. Δε θα παιζω με την ελληνικη βαρεθηκα. Η δωστε λινγκ και μερικες προτασεις.
  18. Οχι δεν εχω κανει επαναφορα. Στο νημα βελτιοσεις γιαυτο το κινητο πολοι χρηστες εχουν αυτο το προβλημα με την τελευταια σναβαθμιση Ροοτ εκανα με τον κλασικο τροπο που λενε στο x-develvo....
  19. Διαβαστε λιγο κσλυτερα τι γραφω. Το πηρα απτη γερμανια. Το εκανα ροοτ και περασα την επισημη ελληνικη 4.4.2. Αλλα πριν 3 μερες εκανε αναβαθμιση 155MB και απο τοτε κλεινει κ ανοιγη μονο του (χωρις να ζητηση πιν). Επισεις ειδα οτι πλεον δεν ειμαι ροοτ. Διαβαστε καλα κ δωστε καποια γνωμη. Ευχαριστω.
  20. Επιπλεον με την νεα αναβαθμιση (155MB) μου λεει οτι δεν ειμαι root. Τι μπορω να κσνω γιαυτο? Δλδ αν ηθελα να ειμαι ροοτ θα ημουνα με την πσλια εκδοδη συνεχεια και οι αλλοι θα περνουν κανονικα τις σμσναβαθμισεις?
  21. Εχω παρει το κινητο απο γερμανια. Δε με ενοιαζε αν εγραφε η οχι το knox. Οποτε εκανα root. Και περασα την επισημη ελληνικη τελευταια εκδοση 4.4.2.. Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Ωσπου πριν 2 μερες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση ξανα. Την εκανα 155 MB. Απο τοτε εχω προβληματα, οταν μιλαω στο τηλ μου σβηνει (οχι παντα αλλα συχνα), και επισης σβηνει μερικες φορες ενω δεν κανω τιποτα. Λεγοντας σβηνει ενοω οτι κανει επανακινηση αλλα χωρις να μου ζητηση ξανα πιν. Μου χει σπασει τα νευρα.
  22. Το εχω ρουταρη. Το προβλημα σας λεω οτι ειναι οτι μετα απο μια αναβαθμιση πριν 2 μερες μου σβηνη το κινιτο κ ανοιγει χωρις να ζητηση πιν. Περισσοτερο οταν περνω τηλ αλλα κ μονο του χωρις να το πηραζω.
  23. Εχω παρει το κινητο απο γερμανια. Δε με ενοιαζε αν εγραφε η οχι το knox. Οποτε εκανα root. Και περασα την επισημη ελληνικη τελευταια εκδοση 4.4.2. (Οταν το πηρα μου ζητουσε να κανω αναβαθμιση 500 MB περιπου αλλα δεν εκανα). Το κινητο λειτουργουσε μια χαρα. Ωσπου πριν 2 μερες μου ζητησε να κανω αναβαθμιση ξανα. Την εκανα 155 MB. Απο τοτε εχω προβληματα, οταν μιλαω στο τηλ μου σβηνει (οχι παντα αλλα συχνα), και επισης σβηνει μερικες φορες ενω δεν κανω τιποτα. Λεγοντας σβηνρι ενοω οτι κανει επανακινηση αλλα χωρις να μου ζητηση ξανα πιν. Τα στοιχεια του κινητου μου : [ATTACH]47214[/ATTACH]
  24. καλησπερα. κατεβασα την επισημη 4.4 την ελληνικη απο το λινγκ που εχετε εδω. εκανα εξτρακ το tar . κατεβασα το οντιν το ανοιξα πατησα PDA βρηκα το ταρ αλλα δεν το περναει. τι συμβενει? καμια λυση? EDIT: οκ. το εκανα με mobile odin.
×
×
  • Create New...