Jump to content

snake04

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About snake04

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

snake04's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και εγω ειχα echoe και ημουν αυχαριστημενος. ειμαι σε διλλημα. echoe η goldeneye
  2. 5 μερες ρωταω να μου προτεινετε καποια καινουρια ρομ που δοκιμασατε και δεν περνω απαντηση. ολοι εισαστε με την οφισιαλ να φανταστω. :X
  3. εχω την echoe 4.4.2 αλλα τη βαρεθηκα. θελω κατι καινουριο....
  4. θα μου προτεινει καποιος καποια rom?
  5. Γεια σας παιδια. θελω να μου προτεινετε να βαλω καποια rom. εχω μεινει στην echo με 4.4.2 ακομα. μου ειχε αρεσει πολυ. αλλα τη βαρεθηκα. θελω να λειτουργει η εφαρμογη greenify. γιατι καπου διαβασα οτι σε καποια νεα rom δε λειτουργει.
  6. Γεια σας παιδια. θελω να μου προτεινετε να βαλω καποια rom. εχω μεινει στην echo με 4.4.2 ακομα. μου ειχε αρεσει πολυ. αλλα τη βαρεθηκα. θελω να λειτουργει η εφαρμογη greenify. γιατι καπου διαβασα οτι σε καποια νεα rom δε λειτουργει.
  7. φυσικα και ειναι. δεν ξεκιναει ουτε με cd υτε με usb
  8. εχω εναν toshiba που πηρα απο γερμανια. τον εχω κανει μια φορα εγκατασταση windows μεσω usb. τωρα θελω να βαλω τα windows 7. εχω κανει ρυθμιση στα bios ωστε να κανει εκινηση απο usb. τιποτα. απλα το προσπερναει. το εκανα και απο cd και παλι τα ιδια. καποια λυση???
  9. Σευχαριστω φιλος τα καταφερα ετσι. Κατεβασα το samsung update εγκατεστησα τους οδηγους αλλα δεν δουλευει το wifi.
  10. Επιστρεφω για να πω πως τελικα μαλλον θα την αλλσξω τη phoenix. Ηχος μηδεν. Στο τερμα το εχω με ιδιους ηχους που ειχα στο i5800 και δεν ποιανει ουτε το μισο απο εκεινο. Καμια ιδεα? Για νεα ρομ η για τον ηχο??
  11. Γεια σας. Φιλος ειχε παρει το ταμπλετ αυτο κ τωρα χρειαζεται ενα καλο φορματ. Θελει να του περασω την καθαρη εκδοση 8.1 αλλα προσπαθησα κ δεν εχει καμια σχεση με το φορματ που εκανα σε αλλους. Πχ. Στα bios δε βρησκω επιλογη να ξεκιναει απο usb η σκληρο εξωτερικο ωστε να κανω φορματ. Καμια ιδεα?
  12. συνεχιζω απο εδω λοιπον. εκανα αυτα που ειπες και ολα οκ. σευχαριστω. και κατι ακομα. πριν την εγκατασταση εκανα factory reset και wipe data μονο. αυτα μονο κανω η κανω και ολα τα format που εχει??
  13. Εχω πσρασμενη την επισημη ελληνικη με odin. Κ θελω να βαλω την phoenix 9.0 με update 9.3. Την κατεβασα ειναι zip αρχειο 1.95 GB αυτη την περνας στην sd card μετα κανει factory reset κ μετα την περνας απο την καρτα sd. Εχω δει 5 βιντεο στο youtube κ ετσι γινεται. Σε μενα ομως γιατι κ γινεται κ γραφει σφαλμα?
  14. Αυτο ακριβως. Και εγω δεν περιμενα να κανει αναβαθμιση μονο του. Λοιπον phoinix η omni dlimkat προτεινεται?
×
×
  • Create New...