Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1487

• georgemv

736

• cmvr

1011

• georgebad

1099

24 minutes ago, kalitexnis_g said:

Εξαρτάται από το τι σκέφεται ο καθένας ως 4G+.
Θα έλεγα ότι είναι 4G+, με την έννοια ότι εμφανίστηκε στο 3GPP Release 10, ως LTE-Advanced.
Υποστηρίζει έως 300Mbps download και 100Mbps upload.

1 hour ago, minast said:

Εξαρτάται από το τι σκέφεται ο καθένας ως 4G+.
Θα έλεγα ότι είναι 4G+, με την έννοια ότι εμφανίστηκε στο 3GPP Release 10, ως LTE-Advanced.
Υποστηρίζει έως 300Mbps download και 100Mbps upload.

Σε ευχαριστώ πολύ.

@minastμου κάνει εντύπωση που το 4g+ της tplink κοστίζει πάνω από 100€.. γιατί αυτή η διαφορά;

Edited by kalitexnis_g

Και στο micro μέσα στη Θέρμη έχει κλείσει το ca. Μόνο band 3 πλέον. Στης Αριστοτέλους που άλλαξαν πάνελ λειτουργούν όλα τέλεια. Μήπως στα παλιά βγήκαν προβλήματα και γύρισαν πάλι όπως ήταν με μία συχνότητα?

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα παλιά είχαν έτσι κι αλλιώς το LTE/DCS στα 1800 και το 3G στα 2100. Δε νομίζω πως είναι αυτός ο λόγος. Έχω ένα παράδειγμα από τον 3155 της Ξάνθης. Πριν την αναβάθμιση, συνήθως έπαιζε μόνο η 1800. Ενίοτε βλέπαμε και 2600/800. Μετά την αναβάθμιση, την πρώτη μέρα είχαμε όλες τις μπάντες (1800,800,2600,2100) και την επόμενη ξανά οπως και πριν την αναβάθμιση οι 2600/800 βγήκαν off και η κάλυψη είναι η ίδια. Όπως βλέπω από μακριά δεν άλλαξαν τίποτα από παθητικά μέρη (τα πάνελ εννοώ) στον ιστό.

Σήμερα στο μποτιλιάρισμα στον περιφερικό με τούμπανο τα micro

101405 https://www.speedtest.net/my-result/a/9777075377

101404
https://www.speedtest.net/my-result/a/9777080060

Τον περιφερειακό εκεί στη Σαλονίκη, τον αναβαθμισαν σε όλη τη διαδρομή; Νομίζω έβλεπα κάποια παλιά enb μέχρι πρόσφατα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχουν μείνει κάτι παλιά πχ 1402 & 1410 αλλά έχουν τριγύρω τους μεγάλους σταθμούς που καλύπτουν και δεν τα επιλέγει εύκολα η συσκευή.

Αν βάλεις φίλτρο στο cellmapper και βάλεις από 1 Οκτωβρίου θα δεις ότι έγινε οργασμός αναβαθμίσεων τουε τελευταίους δύο μήνες.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ναι, το ξέρω. Λίγο να παρατηρήσεις στα βόρεια, έχει αλλάξει άρδην το σκηνικό. Περιμένουμε άραγε καμιά έκπληξη μέχρι το τέλος της βδομάδας άμα θα τελειώσουν και τα Γιάννενα που περιμένουν άλλωστε και κάποια παιδιά εδώ μέσα πως και πως; Έτσι δώρο για τα Χριστούγεννα. Μετά χρωστάνε εγκαταστάσεις, εδω Αθήνα κάμποσες. Βγάλαν και κάπου στη Φιλολάου πάνω άδεια είδα, την Παρασκευή νομίζω

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

13 minutes ago, aektzhs 1 said:

Αιώνες μπροστά απλά. Ακολουθεί σαν εναλλακτική η Vodafone(ειδικά στην επαρχία)

Μην είμαστε τόσο απόλυτοι για την "εναλλακτική" επιλογή. Όπως πάτησε γκάζι στις αναβαθμίσεις η κόκκινη φέτος, θα πατήσει και η συνεργάτιδα προσεχώς...

Edited by Chrischal1908

28 minutes ago, johnny_htc said:

Περιμένουμε άραγε καμιά έκπληξη μέχρι το τέλος της βδομάδας άμα θα τελειώσουν και τα Γιάννενα που περιμένουν άλλωστε και κάποια παιδιά εδώ μέσα πως και πως;

Κάποιο παιδι θες να πεις😂😂

Αυριο-Μεθαύριο μπαίνω στο δίκτυο. Θα σας βομβαρδίσω με μετρησεις.

Edited by panos.k2

24 minutes ago, panos.k2 said:

Με το καλό στον νέο πάροχο!

48 minutes ago, panos.k2 said:

Νόμιζα ήταν ένας ακόμα, αλλά πρέπει να ήταν απλός επισκέπτης τελικά 😛

Τα παλιά είχαν έτσι κι αλλιώς το LTE/DCS στα 1800 και το 3G στα 2100. Δε νομίζω πως είναι αυτός ο λόγος. Έχω ένα παράδειγμα από τον 3155 της Ξάνθης. Πριν την αναβάθμιση, συνήθως έπαιζε μόνο η 1800. Ενίοτε βλέπαμε και 2600/800. Μετά την αναβάθμιση, την πρώτη μέρα είχαμε όλες τις μπάντες (1800,800,2600,2100) και την επόμενη ξανά οπως και πριν την αναβάθμιση οι 2600/800 βγήκαν off και η κάλυψη είναι η ίδια. Όπως βλέπω από μακριά δεν άλλαξαν τίποτα από παθητικά μέρη (τα πάνελ εννοώ) στον ιστό.
Σήμερα παίζει κανονικά η 103155 με όλες τις μπάντες της. Πρώτη φορά από τότε που αναβαθμίστηκε (για την ακριβεια δεύτερη αν συνυπολογίσουμε και την 1η μέρα που έπαιξε κανονικά)
Μέτρηση στην οδό Λευκίππου be5b8ea5b1c51852d273579d18e00663.jpgfef949f0665cd912e958daa8eb876f95.jpg

55 minutes ago, georgeavl3 said:

Σήμερα παίζει κανονικά η 103155 με όλες τις μπάντες της. Πρώτη φορά από τότε που αναβαθμίστηκε (για την ακριβεια δεύτερη αν συνυπολογίσουμε και την 1η μέρα που έπαιξε κανονικά)
Μέτρηση στην οδό Λευκίππου be5b8ea5b1c51852d273579d18e00663.jpgfef949f0665cd912e958daa8eb876f95.jpg

Γιατί τόσο χάλια;

Γιατί δεν έχω 5G κινητό. Κανονικά έχει n78 και πάει αρκετά παραπάνω

11 minutes ago, georgeavl3 said:

Γιατί δεν έχω 5G κινητό. Κανονικά έχει n78 και πάει αρκετά παραπάνω

Και πάλι θα έπρεπε να είναι πιο πάνω τα νούμερα

Μπα όχι, και στην κεραία του ΟΤΕ (3156) σε ώρες αιχμής έτσι παίζει απλά με καλύτερο upload

Σήμερα ήρθε η κάρτα μου για το Neo. Την ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής.  Εύκολη διαδικασία. Αύριο λογικά θα μπω στο δίκτυο. 

ΥΓ: Τραγικά τα πράγματα στα Γιάννενα με τα τζάκια τις τελευταίες 3 μέρες. Επειδή είμαι ψηλά και βλέπω σχεδόν όλη την πόλη, υπάρχει τρομερή μαυρίλα. Και εννοείται η μυρωδιά είναι ανυπόφορη. Χθες και προχθές τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. 

Edited by panos.k2

2 minutes ago, panos.k2 said:

Σήμερα ήρθε η κάρτα μου για το Neo. Την ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής.  Εύκολη διαδικασία. Αύριο λογικά θα μπω στο δίκτυο. 

ΥΓ: Τραγικά τα πράγματα στα Γιάννενα με τα τζάκια τις τελευταίες 3 μέρες. Επειδή είμαι ψηλά και βλέπω σχεδόν όλη την πόλη, υπάρχει τρομερή μαυρίλα. Και εννοείται η μυρωδιά είναι ανυπόφορη. Χθες και προχθές τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. 

Το σήμα κινητής βελτιώθηκε καθόλου;; Εκκρεμούν αναβαθμίσεις ή τελείωσαν;;

3 minutes ago, panos.k2 said:

Είναι που είμαστε πρώτοι σε οικονομική ανάπτυξη,το είπαν και στις ειδήσεις.

Αυτό για τα τζάκια.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, p_k said:

Είναι που είμαστε πρώτοι σε οικονομική ανάπτυξη,το είπαν και στις ειδήσεις.

Αυτό για τα τζάκια.

Είμαστε και δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανένας για αυτό. Απλά το σύστημα γιατί για περί συστήματος μιλάμε δεν τα επιστρέφει στην κοινωνία όπως θα έπρεπε