georgebad Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 The Mall Athens στο IKEA 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 55 minutes ago, georgebad said: The Mall Athens στο IKEA Θα με στείλεις 😂😂😂😂. Άκου 750 Mbps με 4G 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 hour ago, johnny_htc said: Δεν έχω ιδέα. Σε κάποιον πίνακα να έπεσε κάποιο ρελαι και να έπεσε το ρεύμα τελείως; Κάποιο βραχυκύκλωμα κάπου; Δεν νομίζω πως είναι κάποιο σοβαρό πρόβλημα συνήθως, πέρα από τα προβλήματα που μπορεί να φέρει μια καταιγίδα ή φωτιά που ουσιαστικά καταστρεφονται υποδομές Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που παίζουν κάποιες με γεννήτριες και να τελειώσει το πετρέλαιο και είναι σε κάτι κατσαβραχα φυσικά που δεν έχει ρεύμα, αλλά αυτή που λες που είναι; Κοντά στη Δράμα; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πανω στο Βουνο, Προσοτσανη Δραμας. 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 8 minutes ago, aektzhs 1 said: Θα με στείλεις 😂😂😂😂. Άκου 750 Mbps με 4G Προφανώς το τεστ έγινε σε προγενέστερο χρόνο και αυτό είναι screenshot 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) 7 minutes ago, p_k said: Προφανώς το τεστ έγινε σε προγενέστερο χρόνο και αυτό είναι screenshot Κατω αριστερα LTE γράφει. Το τεστ με 4G έγινε. Εχω δει και γω παρόμοια νούμερα στα διόδια της Ιονιας στο Τέροβο Ιωαννίνων. Δυστυχώς τα είχα δει με το παλιό μου κινητό το iPhone XS Max και δεν υπάρχει πια η μέτρηση στο ιστορικό μου. Edited September 6, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 6 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 1 minute ago, CptBill said: Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 Θα επανέλθει σύντομα. Έχουν προκύψει και θέματα στις υποδομές Όχι μόνο στο ρεύμα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Σημασία έχει η επικοινωνία τώρα αυτές τις ώρες, έστω και με αυτό το τιποτενιο νούμερο. Έχουν να τρέξουν πολύ μετά την κακοκαιρία. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 Στα Καλά Νερά και την Κορόπη στην Μαγνησία έχουν σταματήσει να λειτουργούν εντελώς οι κεραίες, δεν υπάρχει σήμα πουθενά! Κατάφερα να βρω μόνο ένα σημείο με οριακό 4g της vodafone και έχω μια βασική πρόσβαση στο ίντερνετ (το κινητό δείχνει 4g με καμία μπάρα σήμα και ρουφάει την μπαταρία, αλλά ευτυχώς ήρθε το ρεύμα) 3 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 12 minutes ago, marios239 said: Στα Καλά Νερά και την Κορόπη στην Μαγνησία έχουν σταματήσει να λειτουργούν εντελώς οι κεραίες, δεν υπάρχει σήμα πουθενά! Κατάφερα να βρω μόνο ένα σημείο με οριακό 4g της vodafone και έχω μια βασική πρόσβαση στο ίντερνετ (το κινητό δείχνει 4g με καμία μπάρα σήμα και ρουφάει την μπαταρία, αλλά ευτυχώς ήρθε το ρεύμα) Εύχομαι αρχικά δύναμη και υπομονή στους κατοίκους των πολύπαθων περιοχών. Από εβδομάδα πιστεύω να αρχίσουν να αποκαθίστανται τα προβλήματα,καθώς μέχρι και αύριο είναι σε εξέλιξη η κακοκαιρία ονόματι Daniel. Σε όλες τις εταιρείες επικρατεί αυτή η κατάσταση,-αυτό το χάος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2023 (edited) Καλή δύναμη σε όλους οσους δοκιμάζονται. Στα Γιάννενα επανηλθε πληρως η κοσμοτε. Επεσε για λίγα λεπτά το απόγευμα λόγω του γενικού προβλήματος. Εδω δεν έχει φτάσει ο Ντανιελ, τώρα ας πούμε απλά βρέχει τιποτα το ιδιαίτερο. Να φανταστείτε το αεροδρομιο λειτουργεί κανονικότατα. Μολις απογειώθηκε το αεροπλάνο για Τελ Αβίβ. Edited September 6, 2023 by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 12 ώρες πριν, CptBill said: Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 Πρωί ήμασταν με 12 ώρες πριν, CptBill said: Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 Πρωί ήμασταν με 3CA Η κεραία ξαναγύρισε σε Β7 ομως 3 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 22 ώρες πριν, CptBill said: Από το διαλυμένο πλέον Βολο Σταθμός βάσης Σαρακηνού βλέπω μόνο Β7 με τις ταχύτητες στα 1-2mbps down Ενώ πάντα εβλεπα Β7 + Β1 +Β3 με ταχύτητες από 40mbit μέχρι 140mbit (ανάλογα το traffic) down και 40mbps up Αν και το ρεύμα έχει επανέλθει, δεν λέει να επανέλθει στα φυσιολογικά της η κεραία 😞 @mixtri Έχεις ιδέα γιατί συμβαίνει και σταματάει το carrier aggregation? Κάποιος failover μηχανισμός? 2 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2023 Στην Ξάνθη συνέβαινε στο καρναβάλι με πάρα πολλή κίνηση. Μήπως και τώρα συμβαίνει κάτι αντίστοιχο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Μια βλαβη που υπηρχε στην 3640 και δεν επιανε τιποτα, μετα απο καιρο βλεπω οτι εκπεμπει μονο η 1800.... 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 On 7/9/2023 at 8:46 ΜΜ, CptBill said: @mixtri Έχεις ιδέα γιατί συμβαίνει και σταματάει το carrier aggregation? Κάποιος failover μηχανισμός? Υπάρχουν οι μπάντες και δεν έχει CA? Ή έχουν κλείσει οι μπάντες; Δεν καταλαβαίνω. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 Είχε συμβεί το ίδιο και στην Ξάνθη (3155), έπαιζε μόνο στην 1800. Τώρα βέβαια παίζει πάλι 3+7+20. Φυσικά όχι αναβαθμισμένη. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 3 ώρες πριν, mixtri said: Υπάρχουν οι μπάντες και δεν έχει CA? Ή έχουν κλείσει οι μπάντες; Δεν καταλαβαίνω. κλειστες οι μπαντες 2 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας - Zyxel FWA710 + Cosmote extra sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Έχω παρατήρηση ότι όταν ένα sector μαζεύει πολύ κίνηση κλείνουν το CA 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 8 ώρες πριν, CptBill said: κλειστες οι μπαντες θα έχουν βλάβη. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Για όσους γνωρίζουν από κεραίες και συχνότητες (λόγω του ότι δεν έχω android κινητό για να τσεκαρω μέσω εφαρμογών) τι μπάντα να ρυθμίσω το 4G+ Tp Link modem router μου; Ή μήπως να το αφήσω στο αυτόματο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 1 hour ago, damierom said: Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Για όσους γνωρίζουν από κεραίες και συχνότητες (λόγω του ότι δεν έχω android κινητό για να τσεκαρω μέσω εφαρμογών) τι μπάντα να ρυθμίσω το 4G+ Tp Link modem router μου; Ή μήπως να το αφήσω στο αυτόματο; Δοκίμασε τις πρώτες 3, δες τι ταχύτητες πιάνει και άφησε το στο καλύτερο. Προσωπικά θα δοκίμαζα με αυτή την σειρά προτεραιότητας, 7, 3, 1. Αν μπορείς να επιλέξεις 2 ή 3 μαζί όμως βάλε 3 και 7. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 On 20/9/2023 at 5:50 ΜΜ, damierom said: Είμαι Παραλία Διονυσίου Χαλκιδικής. Για όσους γνωρίζουν από κεραίες και συχνότητες (λόγω του ότι δεν έχω android κινητό για να τσεκαρω μέσω εφαρμογών) τι μπάντα να ρυθμίσω το 4G+ Tp Link modem router μου; Ή μήπως να το αφήσω στο αυτόματο; Mπορείς να επιλέξεις παραπάνω απο μια συχνότητα? Για ποιο μοντέλο της tp link μιλάμε? 3 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 16 minutes ago, lefkaditis said: Mπορείς να επιλέξεις παραπάνω απο μια συχνότητα? Για ποιο μοντέλο της tp link μιλάμε? Ναι μπορώ να τις επιλέξω όλες. Το TP-Link MR-600 το τελευταίο αναβαθμισμένο μοντέλο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. September 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2023 Υπεραστικά ΚΤΕΛ Ξάνθης 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts