Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, manzoump said:

Αεροδρόμιο Σητείας (Pico) ώρα 08:00

Screenshot_20240104_080533_NetMonster.jpg

Screenshot_20240104_080524_Speedtest.jpg

20240104_075956.jpg

Πήρες όλο το φάσμα και έφυγες. 

On 3/1/2024 at 3:32 ΠΜ, waeo said:

Μέγιστο capacity σε τελείως άδειο δίκτυο. Μέχρι 220 πήγε σε μία φάση. 

103141

Άρα τα 30 και κάτω που βλέπω είναι λόγω φόρτου και μπορούν και καλύτερα, θα έπρεπε να δίνει 500-600 όπως άλλες όταν είναι άδειες.

IMG_0706.thumb.PNG.7a64fc48e5999f588198575426e4f263.PNG

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο backhaul. Οπτική ίνα είναι pending σε αρκετούς σταθμούς.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1537

• georgemv

741

• cmvr

1014

• georgebad

1099

1 ώρα πριν, manzoump said:

Αεροδρόμιο Σητείας (Pico) ώρα 08:00

Screenshot_20240104_080533_NetMonster.jpg

Screenshot_20240104_080524_Speedtest.jpg

20240104_075956.jpg

Αχ Σητεία 🥹. 

Μα γιατί τόσο λίγο; Και μόνο Β1; Μου έδινε τα διπλάσια τουλάχιστον όταν ήμουν εκεί. 

Αχ Σητεία 🥹. 

Μα γιατί τόσο λίγο; Και μόνο Β1; Μου έδινε τα διπλάσια τουλάχιστον όταν ήμουν εκεί. 
Καλοκαίρι ήσουν; Μάλλον κλείνει μπάντες άμα δεν έχει λαό πάνω του το cell

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

15 minutes ago, johnny_htc said:

Καλοκαίρι ήσουν; Μάλλον κλείνει μπάντες άμα δεν έχει λαό πάνω του το cell

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε φορά που έφευγα για τις γιορτές και γυρνούσα οπότε και τέτοιες μέρες είχα εικόνα. Θα μπορούσε να κοιμόμουνται τα cells.

Βλέπω ότι το ένα τεστ έχει γίνει με χαμηλή μπαταρία. Ίσως να φταίει κι αυτό για τη χαμηλή επίδοση της εταιρείας τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

13 minutes ago, p_k said:

Βλέπω ότι το ένα τεστ έχει γίνει με χαμηλή μπαταρία. Ίσως να φταίει κι αυτό για τη χαμηλή επίδοση της εταιρείας τη συγκεκριμένη στιγμή στο συγκεκριμένο σημείο.

Δεν επηρεάζει τόσο στο iPhone από όσο έχω παρατηρήσει. Δηλαδή 5G ίσως αλλά σε 4G δεν έχω δει διαφορά. Με 10% μου έδινε 1500 στο 5G. Θα προσπαθήσω ωστόσο να ξαναμετρήσω με περισσότερη μπαταρία.

Edited by waeo

32 minutes ago, waeo said:

Δεν επηρεάζει τόσο στο iPhone από όσο έχω παρατηρήσει. Δηλαδή 5G ίσως αλλά σε 4G δεν έχω δει διαφορά. Με 10% μου έδινε 1500 στο 5G. Θα προσπαθήσω ωστόσο να ξαναμετρήσω με περισσότερη μπαταρία.

Έτσι λένε οι γνωρίζοντες. Κι εγώ εδώ μέσα το διάβασα. 

Παύλος Παυλίδης 

2 ώρες πριν, waeo said:

Σωστά αλλά δεν ήταν με iphone.

Στο σκέλος ότι το cell κοιμόταν έχεις δίκιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

35 minutes ago, mixtri said:

Σωστά αλλά δεν ήταν με iphone.

Στο σκέλος ότι το cell κοιμόταν έχεις δίκιο.

Από ότι κατάλαβα ο @p_k αναφερόταν στην δική μου μέτρηση πιο πάνω που είχα χαμηλή μπαταρία. 

Edited by waeo

17 minutes ago, waeo said:

Από ότι κατάλαβα ο @p_k αναφερόταν στην δική μου μέτρηση πιο πάνω που είχα χαμηλή μπατατία. 

Τότε κατάλαβα λάθος εγώ.

Πάντως και στα iPhone φεύγουν features, ρώτησα ένα συνάδελφο. Mimo, midband etc 

[sIGPIC][/sIGPIC]

35 minutes ago, waeo said:

Από ότι κατάλαβα ο @p_k αναφερόταν στην δική μου μέτρηση πιο πάνω που είχα χαμηλή μπαταρία. 

Ακριβώς φίλε.

Παύλος Παυλίδης 

eNB: 3801 

Ίσως αυτό που φαίνεται να είναι ο σταθμός με μεγάλη αβεβαιότητα ωστόσο. 

IMG_0751.png

IMG_0752.png

IMG_0753.jpeg

Αυτό που έβγαλες φωτογραφία είναι μονάδα κλιματισμού anyway, στη άδεια αναγράφεται η διεύθυνση "Καβύρη 5" η οποία συμπτωματικά είναι η διεύθυνση του καταστήματος Cosmote Αλεξανδρούπολης, το οποίο βρίσκεται στο Α/Κ της πόλης.

9 ώρες πριν, georgeavl3 said:

Αυτό που έβγαλες φωτογραφία είναι μονάδα κλιματισμού emoji13.png anyway, στη άδεια αναγράφεται η διεύθυνση "Καβύρη 5" η οποία συμπτωματικά είναι η διεύθυνση του καταστήματος Cosmote Αλεξανδρούπολης, το οποίο βρίσκεται στο Α/Κ της πόλης.

image.thumb.png.5df4a8e6589afaac173c53b205a33f34.pngΦαινόταν εδώ και είπα μήπως 😆

14 ώρες πριν, waeo said:

eNB: 3801 

Ίσως αυτό που φαίνεται να είναι ο σταθμός με μεγάλη αβεβαιότητα ωστόσο. 

IMG_0751.png

IMG_0752.png

IMG_0753.jpeg

Τζάμπα διαφήμιση στην Χαριτάκη. Χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 5/1/2024 at 1:53 ΠΜ, georgeavl3 said:

Αυτό που έβγαλες φωτογραφία είναι μονάδα κλιματισμού emoji13.png anyway, στη άδεια αναγράφεται η διεύθυνση "Καβύρη 5" η οποία συμπτωματικά είναι η διεύθυνση του καταστήματος Cosmote Αλεξανδρούπολης, το οποίο βρίσκεται στο Α/Κ της πόλης.

Huawei & ///. Χαζά.

Delonghi & Juro Pro, 5G basebands...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

5 ώρες πριν, memoriesradio said:

Huawei & ///. Χαζά.

Delonghi & Juro Pro, 5G basebands...

Μπα. Βάζεις Hoover και "καθάρισες" από no signal όλα τα οικοδομικά τετράγωνα γύρω γύρω 🤣

• 2 weeks later...

Άντε να γίνει το Tapatalk γιατί νεκρώνουν τα topics όπως το 4G της cosmote στη Θεσσαλονίκη. Επί της Βασιλίσσης Όλγας να με κρατάει σε macro και να μη μπαίνει σε micro. Οκ λέω να δούμε πιο κάτω τι γίνεται. Φτάνοντας στο δημαρχείο της πόλης lte 1800 μόνο από τον 101018 https://www.speedtest.net/my-result/a/9863280252 . Παλεύω με flight mode από εκεί μέχρι την καμάρα και δεν έμπαινε ούτε στο micro του μουσείου ούτε στη κεραία που έβαλαν πάνω στην είσοδο της ΔΕΘ. Να κρατάει εμμονικα στον 1018 αλλά σε lte 800 πλέον https://www.speedtest.net/my-result/a/9863289102 . Συνεχίζω προς Εγνατία να με κρατάει μετά αντίστοιχα στον 1016 ( με ταχύτητες γύρω στα 20mbps) ακόμη και στο πέταλο που έχει το αναβαθμισμένο micro με καλές ταχύτητες να μη μπαίνει με τίποτα. Δηλαδή το 4g πέθανε για την κοσμοτε, ότι έγινε έγινε? Το πρόβλημα στον 101018 κρατάει μήνες. Κάτι αλλάζουν συνεχώς με την προτεραιότητα μεταξύ micro & macro, πάντως η τελική χρήση είναι κακή χωρίς 5g.

17 minutes ago, VasilisSam said:

Άντε να γίνει το Tapatalk γιατί νεκρώνουν τα topics όπως το 4G της cosmote στη Θεσσαλονίκη. Επί της Βασιλίσσης Όλγας να με κρατάει σε macro και να μη μπαίνει σε micro. Οκ λέω να δούμε πιο κάτω τι γίνεται. Φτάνοντας στο δημαρχείο της πόλης lte 1800 μόνο από τον 101018 https://www.speedtest.net/my-result/a/9863280252 . Παλεύω με flight mode από εκεί μέχρι την καμάρα και δεν έμπαινε ούτε στο micro του μουσείου ούτε στη κεραία που έβαλαν πάνω στην είσοδο της ΔΕΘ. Να κρατάει εμμονικα στον 1018 αλλά σε lte 800 πλέον https://www.speedtest.net/my-result/a/9863289102 . Συνεχίζω προς Εγνατία να με κρατάει μετά αντίστοιχα στον 1016 ( με ταχύτητες γύρω στα 20mbps) ακόμη και στο πέταλο που έχει το αναβαθμισμένο micro με καλές ταχύτητες να μη μπαίνει με τίποτα. Δηλαδή το 4g πέθανε για την κοσμοτε, ότι έγινε έγινε? Το πρόβλημα στον 101018 κρατάει μήνες. Κάτι αλλάζουν συνεχώς με την προτεραιότητα μεταξύ micro & macro, πάντως η τελική χρήση είναι κακή χωρίς 5g.

Έχεις 4g ή 5g συσκευή;

Παύλος Παυλίδης 

Προφανώς για οικονομία στην μπαταρία;

Παύλος Παυλίδης 

Δεν έχω δει τόσο να επηρεάζει την μπαταρία το 5g, πιο πολύ για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω ικανοποιητικό δίκτυο ακόμα και σε ελάχιστο σήμα και ότι δεν θα με πετάξει σε gsm. Έτσι έκανα και πρίν 10 χρόνια με χρήση μόνο 3g βέβαια εκεί έβλεπα και μεγάλη οικονομία στη μπαταρία. Αλλά τώρα το 5g νομίζω πέρα από το κέντρο που φαίνεται ότι είναι αναγκαίο θεωρώ δεν μου προσφέρει κάτι καλύτερο.