p_k Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 Περίεργο, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία αντιδρά άμεσα στις δυσλειτουργίες. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 3 minutes ago, p_k said: Περίεργο, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία αντιδρά άμεσα στις δυσλειτουργίες. Αν λες για την Cosmote, ισχύει σε μια μέρα έγινε έλεγχος στην περιοχή μου και με ενημέρωσαν πως υπάρχει αδυναμία και είναι θέμα σχεδιασμού (είδα και ένα φορτηγάκι της Cosmote σταματημένο στο σημείο οπότε αλήθεια λένε ) αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάποια βελτίωση. Στην περίπτωση που συνέχεια το δίκτυο 4g της Cosmote είναι γεμάτο συνεχώς τι κάνουν?😴(Σε συγκεκριμένη περιοχή) 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 Άρα αφού δεν έγινε βελτίωση, θελει να το ξαναδούν. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 (edited) 2 minutes ago, p_k said: Άρα αφού δεν έγινε βελτίωση, θελει να το ξαναδούν. Οπότε εγώ απλά περιμένω δεν χρειάζεται για πολλοστή φορά να μιλήσω μαζί τους γι'αυτό το θέμα σωστά; Στην περίπτωση όπως την δική μου όταν υπάρχει θέμα σχεδιασμού τι κάνουν συνήθως μου είπαν απλά πως είναι χρονοβόρα αυτά τα θέματα Edited March 17, 2024 by elkons 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 54 minutes ago, elkons said: Αν λες για την Cosmote, ισχύει σε μια μέρα έγινε έλεγχος στην περιοχή μου και με ενημέρωσαν πως υπάρχει αδυναμία και είναι θέμα σχεδιασμού (είδα και ένα φορτηγάκι της Cosmote σταματημένο στο σημείο οπότε αλήθεια λένε ) αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω δει κάποια βελτίωση. Στην περίπτωση που συνέχεια το δίκτυο 4g της Cosmote είναι γεμάτο συνεχώς τι κάνουν?😴(Σε συγκεκριμένη περιοχή) Βάζουν νέους σταθμούς και Micro, αλλά προσωπικά στη θέση σου θα έπαιρνα νέα συσκευη. Αν έχεις iPhone 11, ευκαιρία για αναβάθμιση. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 2 minutes ago, Nikolas14 said: Βάζουν νέους σταθμούς και Micro, αλλά προσωπικά στη θέση σου θα έπαιρνα νέα συσκευη. Αν έχεις iPhone 11, ευκαιρία για αναβάθμιση. Δηλαδή σε θέματα σχεδιασμού βάζουν σταθμούς συνήθως? Έχω και άλλο κινητό το Galaxy s23 βέβαια ακόμα χρησιμοποιώ το iPhone . Έχω κάνει μερικά speedtests σε 5g στη περιοχή μου αλλά όπως είπα και παραπάνω έχω θέμα με το 4g έχω και με το 5g <λογικό> . Σε 5g γύρω στα 80 mbps 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 (edited) 3 minutes ago, elkons said: Δηλαδή σε θέματα σχεδιασμού βάζουν σταθμούς συνήθως? Έχω και άλλο κινητό το Galaxy s23 βέβαια ακόμα χρησιμοποιώ το iPhone . Έχω κάνει μερικά speedtests σε 5g στη περιοχή μου αλλά όπως είπα και παραπάνω έχω θέμα με το 4g έχω και με το 5g <λογικό> . Σε 5g γύρω στα 80 mbps Είπες ότι έχεις το s23 και 5G 80Mbps…μάλλον έχουν παλιο εξοπλισμο και δεν άλλαξαν πάνελ και είναι 2100 Ν1 5G. Υπομονή να αναβαθμίσουν και να προσθέσουν σταθμους ή αλλάζεις πάροχο Edited March 17, 2024 by Nikolas14 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 (edited) 3 minutes ago, Nikolas14 said: Είπες ότι έχεις το s23 και 5G 80Mbps…μάλλον έχουν παλιο εξοπλισμο και δεν άλλαξαν πάνελ και είναι 2100 Ν1 5G. Υπομονή να αναβαθμίσουν και να προσθέσουν σταθμους ή αλλάζεις πάροχο Κοίτα καλύτερα ας περιμένω. Γενικά από ταχύτητες 4g και 5g αλλά και για καλές κεραίες με καλή κάλυψη ποια εταιρεία πιστεύεις πως είναι η καλύτερη από τις 3 ? Συνήθως αφού έχω απευθυνθεί κιόλας πόσο καιρό συνήθως κάνουν για να κάνουν αναβάθμιση και να βάλουν νέ α πάνελ εάν γνωρίζεις Edited March 17, 2024 by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 3 minutes ago, elkons said: Κοίτα καλύτερα ας περιμένω. Γενικά από ταχύτητες 4g και 5g αλλά και για καλές κεραίες με καλή κάλυψη ποια εταιρεία πιστεύεις πως είναι η καλύτερη από τις 3 ? Συνήθως αφού έχω απευθυνθεί κιόλας πόσο καιρό συνήθως κάνουν για να κάνουν αναβάθμιση και να βάλουν νέ α πάνελ εάν γνωρίζεις Θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα άλλον πάροχο(καρτοκινητό). Θα σου πρότεινα CU λόγω πιο πολλών GB. Δοκίμασε και δες. Πάντως στο Λευκαντί όλες οι εταιρείες πάσχουν κυρίως πίσω από τα ξενοδοχεία βλέπεις EDGE 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 (edited) 19 minutes ago, aektzhs 1 said: Θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα άλλον πάροχο(καρτοκινητό). Θα σου πρότεινα CU λόγω πιο πολλών GB. Δοκίμασε και δες. Πάντως στο Λευκαντί όλες οι εταιρείες πάσχουν κυρίως πίσω από τα ξενοδοχεία βλέπεις EDGE Πήγα εχτές στο Λευκαντί. Με Cosmote 4g και 5g είχα φουλ σήμα,στα μαγαζιά μπροστά (4g+ 170 Mbps! 😀) πριν μερικά χρόνια γύρω στα 1.5,2 υπήρχε θέμα με εναλλαγές σε EDGE ίσως έγινε κάποια αναβάθμιση Edited March 17, 2024 by elkons 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 32 minutes ago, elkons said: Πήγα εχτές στο Λευκαντί. Με Cosmote 4g και 5g είχα φουλ σήμα,στα μαγαζιά μπροστά (4g+ 170 Mbps! 😀) πριν μερικά χρόνια γύρω στα 1.5,2 υπήρχε θέμα με εναλλαγές σε EDGE ίσως έγινε κάποια αναβάθμιση Μέχρι Οκτώβριο είχα EDGE με όλες. Στην παραλία όλες γάζωναν,το θέμα ήταν πίσω από τα ξενοδοχεία. Αν το έφτιαξε τουλάχιστον η πράσινη είναι σούπερ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 30 minutes ago, aektzhs 1 said: Μέχρι Οκτώβριο είχα EDGE με όλες. Στην παραλία όλες γάζωναν,το θέμα ήταν πίσω από τα ξενοδοχεία. Αν το έφτιαξε τουλάχιστον η πράσινη είναι σούπερ Όποιος περάσει ας μας πει! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Όποιος περάσει ας μας πει! Μένω αρκετά κοντά αν είναι θα πάω και τώρα! Απλά πείτε κάποιο ξενοδοχείο πίσω από τα ξενοδοχεία για να δω τι συμβαίνει με το σήμα της πράσινης 29 minutes ago, elkons said: Μένω αρκετά κοντά αν είναι θα πάω και τώρα! Απλά πείτε κάποιο ξενοδοχείο πίσω από τα ξενοδοχεία για να δω τι συμβαίνει με το σήμα της πράσινης Update! Πήγα και είδα τι γίνεται και με τις 3 εταίρες πήρα έναν φίλο που έχει 2 sim η μία nova η άλλη Vodafone. Υπάρχει μια μικρή βελτίωση,η Cosmote έχει 1,2 μπάρες 4g ,η Vodafone το ίδιο με την πράσινη,η nova όμως ήταν καρφωμένη στο EDGE 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 43 minutes ago, elkons said: Μένω αρκετά κοντά αν είναι θα πάω και τώρα! Απλά πείτε κάποιο ξενοδοχείο πίσω από τα ξενοδοχεία για να δω τι συμβαίνει με το σήμα της πράσινης Update! Πήγα και είδα τι γίνεται και με τις 3 εταίρες πήρα έναν φίλο που έχει 2 sim η μία nova η άλλη Vodafone. Υπάρχει μια μικρή βελτίωση,η Cosmote έχει 1,2 μπάρες 4g ,η Vodafone το ίδιο με την πράσινη,η nova όμως ήταν καρφωμένη στο EDGE Πίσω από το ξενοδοχείο Ποσειδώνας πηγές;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 (edited) 19 minutes ago, aektzhs 1 said: Πίσω από το ξενοδοχείο Ποσειδώνας πηγές;;;; Αν λες για το Hotel Poseidon τότε ναι , μπροστά κυριαρχούν η πράσινη και η κόκκινη,η μπλε είναι μέτρια. Από πίσω η πράσινη και η κόκκινη έχουν 1-2 μπάρες 4g (κάποτε δεν είχαν)και έγιναν λίγες εναλλαγές σε EDGE αλλά γύρισε σε 4g μόνιμα,η μπλέ όμως EDGE σε όλο το σημείο. Πήγα και σε άλλα ξενοδοχεία κοντινά από πίσω και η μπλέ μόνο EDGE ενώ οι άλλες δύο ήταν 3 μπάρες και πάνω , μερικές φορές η μπλέ ούτε EDGE δεν είχε , είχε και μηδενικό σήμα , γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι οι καλύτερες γενικά αλλά και στο συγκεκριμένο σημείο σε θέμα σήματος Edited March 17, 2024 by elkons 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 On 16/3/2024 at 6:25 ΜΜ, MIKU said: Παιανία... Κλαυσιγελος🤣🥳 44 minutes ago, elkons said: Αν λες για το Hotel Poseidon τότε ναι , μπροστά κυριαρχούν η πράσινη και η κόκκινη,η μπλε είναι μέτρια. Από πίσω η πράσινη και η κόκκινη έχουν 1-2 μπάρες 4g (κάποτε δεν είχαν)και έγιναν λίγες εναλλαγές σε EDGE αλλά γύρισε σε 4g μόνιμα,η μπλέ όμως EDGE σε όλο το σημείο. Πήγα και σε άλλα ξενοδοχεία κοντινά από πίσω και η μπλέ μόνο EDGE ενώ οι άλλες δύο ήταν 3 μπάρες και πάνω , μερικές φορές η μπλέ ούτε EDGE δεν είχε , είχε και μηδενικό σήμα , γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι οι καλύτερες γενικά αλλά και στο συγκεκριμένο σημείο σε θέμα σήματος Δι ετζ σα νετγουορκς 🥳 5 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2024 6 ώρες πριν, elkons said: Αν λες για το Hotel Poseidon τότε ναι , μπροστά κυριαρχούν η πράσινη και η κόκκινη,η μπλε είναι μέτρια. Από πίσω η πράσινη και η κόκκινη έχουν 1-2 μπάρες 4g (κάποτε δεν είχαν)και έγιναν λίγες εναλλαγές σε EDGE αλλά γύρισε σε 4g μόνιμα,η μπλέ όμως EDGE σε όλο το σημείο. Πήγα και σε άλλα ξενοδοχεία κοντινά από πίσω και η μπλέ μόνο EDGE ενώ οι άλλες δύο ήταν 3 μπάρες και πάνω , μερικές φορές η μπλέ ούτε EDGE δεν είχε , είχε και μηδενικό σήμα , γενικά η πράσινη και η κόκκινη είναι οι καλύτερες γενικά αλλά και στο συγκεκριμένο σημείο σε θέμα σήματος Η κοσμοτε πάντως πέρυσι που πήγα Αιδηψό και λιχαδονησια είναι δύναμη. Τώρα για τη μπλε και τα Edge… τι να σου γράψω. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 10 ώρες πριν, Nikolas14 said: Η κοσμοτε πάντως πέρυσι που πήγα Αιδηψό και λιχαδονησια είναι δύναμη. Τώρα για τη μπλε και τα Edge… τι να σου γράψω. Πήγα πριν 3 χρόνια στην Αιδηψό,στα λουτρά της Αιδηψού και στα Λιχαδονήσια. Η Cosmote και στα 3 <πετούσε> ,η Vodafone είχε σε μερικά μέρη EDGE αλλά όχι σε πολλά σημεία,η Wind σήμερα Nova ήταν τραγική... Τις περισσότερες φορές είχε EDGE και G ακόμα και Χ , σήμερα δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 22 minutes ago, elkons said: Πήγα πριν 3 χρόνια στην Αιδηψό,στα λουτρά της Αιδηψού και στα Λιχαδονήσια. Η Cosmote και στα 3 <πετούσε> ,η Vodafone είχε σε μερικά μέρη EDGE αλλά όχι σε πολλά σημεία,η Wind σήμερα Nova ήταν τραγική... Τις περισσότερες φορές είχε EDGE και G ακόμα και Χ , σήμερα δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει. Τον Σεπτέμβριο που πήγε ο ξάδερφος μου με vf και Cosmote η κατάσταση ήταν ελαφρώς βελτιωμένη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 (edited) 23 minutes ago, aektzhs 1 said: Τον Σεπτέμβριο που πήγε ο ξάδερφος μου με vf και Cosmote η κατάσταση ήταν ελαφρώς βελτιωμένη Η Nova τίποτα όπως συνήθως σωστά;;; Σήμερα θα πάω στην Αμάρυνθο Εύβοιας, μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τις 3 εταιρίες με το σήμα ; Edited March 18, 2024 by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 2 ώρες πριν, elkons said: Πήγα πριν 3 χρόνια στην Αιδηψό,στα λουτρά της Αιδηψού και στα Λιχαδονήσια. Η Cosmote και στα 3 <πετούσε> ,η Vodafone είχε σε μερικά μέρη EDGE αλλά όχι σε πολλά σημεία,η Wind σήμερα Nova ήταν τραγική... Τις περισσότερες φορές είχε EDGE και G ακόμα και Χ , σήμερα δεν γνωρίζω εάν έχει αλλάξει κάτι. Εάν ξέρει κάποιος ας μας πει. Σήμερα πώς είναι η κατάσταση;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 (edited) Αμάρυνθος Ευβοίας speedtest 4g+,5g με το Galaxy A34 5g (Cosmote) ,με αρκετό κόσμο! 4g+,5g 46 minutes ago, Chrischal1908 said: Σήμερα πώς είναι η κατάσταση;; Όπως μας είπε και ο aektzhs 1, η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη με Cosmote και Vf . Λογικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή 10 minutes ago, elkons said: 15 minutes ago, elkons said: Αμάρυνθος Ευβοίας speedtest 4g+,5g με το Galaxy A34 5g (Cosmote) ,με αρκετό κόσμο! 4g+,5g Όπως μας είπε και ο aektzhs 1, η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη με Cosmote και Vf . Λογικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει κάποια αλλαγή Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την δημοσκόπηση μέχρι αύριο! https://myphone.gr/forum/topic/202239/?tab=comments#comment-7262898 Edited March 18, 2024 by elkons 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 33 minutes ago, elkons said: Αμάρυνθος Ευβοίας speedtest 4g+,5g με το Galaxy A34 5g (Cosmote) ,με αρκετό κόσμο! Την ίδια συσκευή έχουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 (edited) 10 minutes ago, aektzhs 1 said: Την ίδια συσκευή έχουμε Έχω 2 συσκευές,1 iPhone 11 και το Galaxy A34 5g. Γενικά πήρα το A34 για μερικές μετρήσεις 5g , είναι πολύ τίμια συσκευή έχω τύχει με την συγκεκριμένη 1400 mbps (με Cosmote )στις 6 τ απόγευμα στο Βασιλικό μέσα στον κρητικό!. Είναι vfm ! Το δοκίμασα και με Nova και το 5g ήταν σαν 4g.. 50mbps ενώ σε 4g+ 25 mbps (η μέτρηση έγινε στις 8 το πρωί)😂και σε κοντινή απόσταση με την κεραία η οποία έχει 5g είδα στο cell mapper 🥲. Μίλησα μαζί τους το 5g ήταν ενεργοποιημένο και πληροφορήθηκαν πως έτσι είναι το 5g και ήταν καλή ταχύτητα!!(Η nova εννοώ)Επίσης δεν υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ενώ πληροφορήθηκε πως η κεραία είναι αναβαθμισμένη (ίσως σε όνειρο 🫨) Εσύ έχεις κάνει κάποια μέτρηση με το συγκεκριμένο κινητό; Και με ποιον πάροχο; Edited March 18, 2024 by elkons 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2024 39 minutes ago, elkons said: Εσύ έχεις κάνει κάποια μέτρηση με το συγκεκριμένο κινητό; Και με ποιον πάροχο; Εγώ έχω κάνει με Cosmote και vf. Με την πράσινη έχω δει μέχρι 500 και με vf μέχρι 800 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts