cmvr Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ορεινή Νάξος, Κόρωνος, άκρη Θεού. Τελικά σε όλο το νησί κάτω από 100mbps δεν πέφτει με τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χειμώνα είναι σφαίρα παντού. Καλοκαίρι όταν πλακώσει κόσμος αλλάζει το κλήμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά τον Αύγουστο του 16 που ήμουν στην Τήνο είχα δει μέχρι 140mbps με κινητό που έχει μέγιστο τα 150. Ήταν μετά τον 15αυγουστο αλλά δεν έλεγες πως ΔΕΝ είχε πλακώσει και κόσμος. Και αντίστοιχα το καλοκαίρι του 14 ήταν που είχα το πρώτο μου 4G κινητό και είχα πιάσει στο ίδιο μέρος την ίδια περίοδο του χρόνου 109 Mbps, και είχα πάθει πλάκα μιας και τέτοια ταχύτητα μέχρι τότε δεν είχα δει ούτε στην Αθήνα. Από εκεί και έπειτα ήταν που γύρισα σε βασικό μου νούμερο το what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά τον Αύγουστο του 16 που ήμουν στην Τήνο είχα δει μέχρι 140mbps με κινητό που έχει μέγιστο τα 150. Ήταν μετά τον 15αυγουστο αλλά δεν έλεγες πως ΔΕΝ είχε πλακώσει και κόσμος. Και αντίστοιχα το καλοκαίρι του 14 ήταν που είχα το πρώτο μου 4G κινητό και είχα πιάσει στο ίδιο μέρος την ίδια περίοδο του χρόνου 109 Mbps, και είχα πάθει πλάκα μιας και τέτοια ταχύτητα μέχρι τότε δεν είχα δει ούτε στην Αθήνα. Από εκεί και έπειτα ήταν που γύρισα σε βασικό μου νούμερο το what's up. Εγω whats up εκανα με φορητοτητα απο F2G.Το κραταω σαν 2ο λογω 1+1 για καφε και για την καλυψη.Θα το εκανα Frog αλλα εχω το promo 4 στην γραμμη μου και δεν αξιζει να το χασω. Ταχυτητες εντος Θεσσαλονικης απο 40 μεχρι 85 και το μεγιστο που ειχα ηταν το καλοκαιρι του 16,στα 98Mbps. Με iPhone 5s,πρωτο 4g κινητο και τερματιζει στα 100. Για Πιερια οπου εκει παω κυριως καλοκαιρι εχω το μεγιστο 62Mbps στα μικελ απεναντι απο την εθνικη στο πεζοδρομο της λεπτοκαρυας.Κατερινη ειχα 55Mbps με B7 στον κεντρικο πεζοδρομο της πολης.Οι μετρησεις ηταν καλοκαιρι του 17. Edited February 25, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ορεινή Νάξος, Κόρωνος, άκρη Θεού. Τελικά σε όλο το νησί κάτω από 100mbps δεν πέφτει με τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπέρα! ελα ρε χωριο!!!! να το δω και να μην το πιστευω! απο εκει εισαι ή τυχαιο? Σημερα ημουν αναμεσα με Νεα Φιλοθεη και Νεα Ιωνια και μετρησα γυρω στα 58-60+ mbps με Xiaomi mi max 2.... μερικοι που λενε οτι εχει θεμα με 4G λογω ελλειψης της 800αρας μπαντας, να πω οτι με Cosmote ΔΕΝ ισχυει οπως βλεπω. Οπου εχω παει μεχρι στιγμης εχω 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Εδώ και κάποιο διάστημα σε σειρά περιοχών έχει πάψει να υπάρχει θέμα με πολυκοσμία.Υπάρχει αύξηση χρήσης data με υψηλές ταχύτητες και με κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 καλησπέρα! ελα ρε χωριο!!!! να το δω και να μην το πιστευω! απο εκει εισαι ή τυχαιο? Σημερα ημουν αναμεσα με Νεα Φιλοθεη και Νεα Ιωνια και μετρησα γυρω στα 58-60+ mbps με Xiaomi mi max 2.... μερικοι που λενε οτι εχει θεμα με 4G λογω ελλειψης της 800αρας μπαντας, να πω οτι με Cosmote ΔΕΝ ισχυει οπως βλεπω. Οπου εχω παει μεχρι στιγμης εχω 4G. Αν έχεις τηλέφωνο που λείπει η 800άρα, τότε το καλύτερο δίκτυο που μπορείς να έχεις είναι η Cosmote. Σε επαρχία βέβαια, και με Cosmote θα έχεις θέμα κατά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Αν έχεις τηλέφωνο που λείπει η 800άρα, τότε το καλύτερο δίκτυο που μπορείς να έχεις είναι η Cosmote. Σε επαρχία βέβαια, και με Cosmote θα έχεις θέμα κατά καιρούς.Στο εκτός πόλης ιδιαίτερα Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 καλησπέρα! ελα ρε χωριο!!!! να το δω και να μην το πιστευω! απο εκει εισαι ή τυχαιο? Σημερα ημουν αναμεσα με Νεα Φιλοθεη και Νεα Ιωνια και μετρησα γυρω στα 58-60+ mbps με Xiaomi mi max 2.... μερικοι που λενε οτι εχει θεμα με 4G λογω ελλειψης της 800αρας μπαντας, να πω οτι με Cosmote ΔΕΝ ισχυει οπως βλεπω. Οπου εχω παει μεχρι στιγμης εχω 4G. Είναι με band 20 το xiaomi μου. Γενικώς δε πέφτει ποτέ κάτω 100 με τίποτα σε όλο το νησί. Από εδώ είσαι; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Αν έχεις τηλέφωνο που λείπει η 800άρα, τότε το καλύτερο δίκτυο που μπορείς να έχεις είναι η Cosmote. Σε επαρχία βέβαια, και με Cosmote θα έχεις θέμα κατά καιρούς. Ναι εχω το Xiaomi mi max 2, δεν ειχα αλλη επιλογη σε κινητο και ειχα ακουσει οτι με Cosmote δεν εχει θεμα γενικα οποτε και το πηρα. Δεν παω ευκολα επαρχια, αλλα το καλοκαιρι στις διακοπες θα δουμε τον Αυγουστο. Είναι με band 20 το xiaomi μου. Γενικώς δε πέφτει ποτέ κάτω 100 με τίποτα σε όλο το νησί. Από εδώ είσαι; ναι και οι 2 γονεις μου! αλλα δεν παω συχνα δεν εχω σπιτι εκει. Ελπιζω στις διακοπες το καλοκαιρι να παω να δω και τι λεει το Μi max 2 μου κει περα. Η band 20 τι ειναι? ποιο εχεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ναι εχω το Xiaomi mi max 2, δεν ειχα αλλη επιλογη σε κινητο και ειχα ακουσει οτι με Cosmote δεν εχει θεμα γενικα οποτε και το πηρα. Δεν παω ευκολα επαρχια, αλλα το καλοκαιρι στις διακοπες θα δουμε τον Αυγουστο. ναι και οι 2 γονεις μου! αλλα δεν παω συχνα δεν εχω σπιτι εκει. Ελπιζω στις διακοπες το καλοκαιρι να παω να δω και τι λεει το Μi max 2 μου κει περα. Η band 20 τι ειναι? ποιο εχεις εσυ? Redmi Note 4X από infoquest αγορασμένο. Ούτε Ναξάρα δεν έρχεσαι; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Redmi Note 4X από infoquest αγορασμένο. Ούτε Ναξάρα δεν έρχεσαι; εχω να παω απο τοτε με τους ολυμπιακους :( τελικα η band 20 τι ειναι ? το ιδιο με την 800αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 τελικα η band 20 τι ειναι ? το ιδιο με την 800αρα? band 20 = 800Mhz συχνότητα ραδιοκύματος. Πες ότι είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 band 20 = 800Mhz συχνότητα ραδιοκύματος. Πες ότι είναι το ίδιο. α δεν το ηξερα οτι ειναι το ιδιο! thanks! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλάβρυτα cosmote sent from my cave using smoke signals Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Κοιτάξτε πόσο καλά σκοράρει η Ελλάδα τις μέσες ταχύτητες Android και iOS με την Ookla http://www.speedtest.net/insights/blog/android-vs-ios-global-speed-race-2018/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και τι αυτό λες;Που θα ήμασταν αν ήταν όλοι επιπέδου κοτε να πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και τι αυτό λες;Που θα ήμασταν αν ήταν όλοι επιπέδου κοτε να πεις "Επιπέδου Cosmote" Band 3 + 7 στην Πανόρμου :lol: http://www.speedtest.net/android/3691983049.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Ε, ορίστε και ένα με μόνο band 3 στη Θεομήτορος στον Άλιμο. http://www.speedtest.net/android/3692116272.png Το φτάνει το επίπεδο; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλημέρα, πως καταλαβαινετε τις μπαντες ποιες είναι ρε παλικαρια? δεν εχω καταλαβει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Με εφαρμογή το καταλαβαίνουν και δεν είναι το ίδιο εύκολο σε κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) Καλημέρα, πως καταλαβαινετε τις μπαντες ποιες είναι ρε παλικαρια? δεν εχω καταλαβει!Χονδρικά από αυτά που έχουν περάσει από τα χέρια μου : Snapdragon SOC και root -> Network signal guru Snapdragon με Android 7 και πάνω χωρίς root -> αρκετές πιθανότητες να σου δουλέψει το Network cell info lite. Samsung συσκευή -> *#0011# στον dialer Mediatek SOC -> στον dialer *#*#3646633#*#* και βγάζει engineer menu μέσα στο οποίο κάπου έχει να το δεις Edited February 28, 2018 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Χθες που έκανα τη διαδρομή Σπάρτη>Αθήνα, στο μεγαλύτερο μέρος της, η Cosmote με είχε συνδεδεμένο σε 800αρες. Σπάνια έβλεπα 1800 στο δρόμο. Αυτό για όσους λένε, ότι με κινητά χωρίς την 800αρα μπάντα, δε θα έχουν πρόβλημα με Cosmote... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλημέρα, πως καταλαβαινετε τις μπαντες ποιες είναι ρε παλικαρια? δεν εχω καταλαβει! Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή CellMapper. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες που έκανα τη διαδρομή Σπάρτη>Αθήνα, στο μεγαλύτερο μέρος της, η Cosmote με είχε συνδεδεμένο σε 800αρες. Σπάνια έβλεπα 1800 στο δρόμο. Αυτό για όσους λένε, ότι με κινητά χωρίς την 800αρα μπάντα, δε θα έχουν πρόβλημα με Cosmote... :rolleyes: Χωρίς 800αρα δεν πας πουθενά. Προσωπικά το διαπίστωσα και στο Vodafone CU νούμερο μου και στο What's Up. Έχω 4G σχεδόν παντού με την B20. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή CellMapper. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χωρίς 800αρα δεν πας πουθενά. Προσωπικά το διαπίστωσα και στο Vodafone CU νούμερο μου και στο What's Up. Έχω 4G σχεδόν παντού με την B20. Κοίτα κάποιο συγκεκριμένοι το λένε επειδή δεν έχουν συσκευή με 800αρα και δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Όποιος έχει και συσκευή που έχει και συσκευή που δεν έχει την 800αρα καταλαβαίνει την διαφορά και στο εντός και στο εκτός πόλης. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Έχει αναλυθεί άπειρες φορές. Όλες οι μπάντες πρέπει να υποστηρίζονται. Οσονούπω και οι νέες. Αν δεν θέλει κάποιος να έχει πετσοκομμένη εμπειρία. Σε όλους τους παρόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts