zurabi_97 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Όταν δείχνει Other LTE Bands στο FTM στο iPhone, εννοεί πως η συσκευή κάνει CA; 5 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 3 minutes ago, zurabi_97 said: Όταν δείχνει Other LTE Bands στο FTM στο iPhone, εννοεί πως η συσκευή κάνει CA; Μάλλον ναι. Δεν το είχε και παλιά αυτό το μενού στα iphone ε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Μάλλον ναι. Δεν το είχε και παλιά αυτό το μενού στα iphone ε; Δεν έχω ιδέα. Στο προηγούμενο μου iPhone (12 mini), δεν έδειχνε. Τώρα με το 16, δείχνει. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 21 ώρες πριν, zurabi_97 said: Δεν έχω ιδέα. Στο προηγούμενο μου iPhone (12 mini), δεν έδειχνε. Τώρα με το 16, δείχνει. Αν είσαι σε data call λογικά θα στο δείχνει. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 45 minutes ago, mixtri said: Αν είσαι σε data call λογικά θα στο δείχνει. Εν τω μεταξύ για την κεραία σε σας στην Αφυσσο στο Πήλιο που λέγαμε τις προάλλες με τον @marios239, έχουν βγάλει άδεια και για micro μέσα στον οικισμό. Πρέπει να είναι αίσχος η φάση εκεί πέρα, πραγματικά κάπου ώπα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2025 at 8:10 ΜΜ, Bayern7 said: Τα στοιχεία που λέει αναφέρεται σε συνδέσεις και ΑΦΜ που τους έδωσα απο άλλους πλην εμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Αναμένουμε. Τους τόνισα 2 φορές ξεκάθαρα ότι θέλω ενημέρωση απο τεχνικό τηλεφωνικά σε συγκεκριμένο νούμερο που τους είπα. Αντε να δούμε. Σήμερα το μεσημέρι έκανε 2 συνεχόμενες πτώσεις τάσης. Ανήκουμε στο ίδιο "υποδίκτυο" ρευματος (αν ειναι δόκιμος ο όρος) με την κεραία. Όποτε έχουμε διακοπή ρεύματος εμείς για εργασίες κλπ είναι κάτω και η κεραία, ούτε γεννήτριες έχει ούτε τπτ. Κόβεται το ρεύμα = σβήνει τελείως. Τέλος πάντων μετά την πτώση τάσης που έκανε το μεσημέρι κατα τις 15:00, μόλις ξαναπήρε μπρος εμφανίστηκαν και η 1800 και η 2600. Για 1-1,5 ώρα μετά που ήμουν στο PC δούλευε κανονικά με ταχύτητες από τα παλιά. Το απόγευμα που το ξανακοίταξα κάτα τις 19:00 είχαμε τα γνωστά 2100 και 800 μόνο.😵 Δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν φτάνει το ρεύμα και κλείνουν κάποιες μπάντες για οικονομία; 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Ναι μπορεί να κλείσει τις μπάντες για εξοικονόμηση Οπότε όπως μου είχαν πει από την αρχή, είναι θέμα ηλεκτροδότησης. Οπότε περίμενε ΔΕΔΗΕ 😅😅 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 53 minutes ago, Bayern7 said: Σήμερα το μεσημέρι έκανε 2 συνεχόμενες πτώσεις τάσης. Ανήκουμε στο ίδιο "υποδίκτυο" ρευματος (αν ειναι δόκιμος ο όρος) με την κεραία. Όποτε έχουμε διακοπή ρεύματος εμείς για εργασίες κλπ είναι κάτω και η κεραία, ούτε γεννήτριες έχει ούτε τπτ. Κόβεται το ρεύμα = σβήνει τελείως. Τέλος πάντων μετά την πτώση τάσης που έκανε το μεσημέρι κατα τις 15:00, μόλις ξαναπήρε μπρος εμφανίστηκαν και η 1800 και η 2600. Για 1-1,5 ώρα μετά που ήμουν στο PC δούλευε κανονικά με ταχύτητες από τα παλιά. Το απόγευμα που το ξανακοίταξα κάτα τις 19:00 είχαμε τα γνωστά 2100 και 800 μόνο.😵 Δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν φτάνει το ρεύμα και κλείνουν κάποιες μπάντες για οικονομία; Δε γνωρίζω τι radios έχει η Κοσμοτε, AC or DC? Σίγουρα αν δεν υπάρχει επαρκής τάση οι σταθμοί εντοπίζουν το πρόβλημα και κάνουν alarm raising, μετά οι τεχνικοί αποφασίζουν το πώς θα χειριστούν τα alarms. Λογικά αφήνουν μόνο λίγα radios ανοιχτά λόγω προβλήματος τροφοδοσίας. 4 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Στα βουνά και στα Λαγκάδια,δεν είμαστε... 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Τρικάλων πηγαίνοντας προς Λάρισα στο χωριό Μεγαλοχωρι.Ειναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες δύο με την διαφορά ότι εντός σπιτιού η Cosmote χάνει τελείως το σήμα για το ίντερνετ και δύσκολα κάνεις τη δουλειά σου.Τις επόμενες μέρες θα μετρήσω στα Τρίκαλα που ξέρω ότι έχει δυνατό σήμα (αν δεν άλλαξε κάτι τα τελευταία δύο χρόνια που δεν έχω Cosmote). 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 20 ώρες πριν, George6633 said: Στα βουνά και στα Λαγκάδια,δεν είμαστε... 7 χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Τρικάλων πηγαίνοντας προς Λάρισα στο χωριό Μεγαλοχωρι.Ειναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες δύο με την διαφορά ότι εντός σπιτιού η Cosmote χάνει τελείως το σήμα για το ίντερνετ και δύσκολα κάνεις τη δουλειά σου.Τις επόμενες μέρες θα μετρήσω στα Τρίκαλα που ξέρω ότι έχει δυνατό σήμα (αν δεν άλλαξε κάτι τα τελευταία δύο χρόνια που δεν έχω Cosmote). Η Κοσμοτε πάντα σέβεται τα όρια. Επομένως δε μου κάνει εντύπωση. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 6 minutes ago, mixtri said: Η Κοσμοτε πάντα σέβεται τα όρια. Επομένως δε μου κάνει εντύπωση. Επιβεβαιώνω, σε κεραία 50μ απόσταση από γυμνάσιο φαίνεται αχνά κιόλας είναι κοντά, στ γυμνάσιο ΕΞΩ πιάνει 1-2 γραμμές κ ανά πας προς τα κάτω από γυμνάσιο κ βλέπεις τη κεραία έχει φουλ το έχουν δει κάπως ειδικά να μη χτυπάει πάνω σε σχολείο, και στο Γύθειο ακριβώς απέναντι από σχολείο είναι μειωμένο εκεί το σήμα. Τα τηρεί. Η νοντ σαν φούρνος μικροκυμάτων πάει Β20 πιταρισμενη και vdf σε Β28 δίνει πολύ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 2 minutes ago, elkons said: Επιβεβαιώνω, σε κεραία 50μ απόσταση από γυμνάσιο φαίνεται αχνά κιόλας είναι κοντά, στ γυμνάσιο ΕΞΩ πιάνει 1-2 γραμμές κ ανά πας προς τα κάτω από γυμνάσιο κ βλέπεις τη κεραία έχει φουλ το έχουν δει κάπως ειδικά να μη χτυπάει πάνω σε σχολείο, και στο Γύθειο ακριβώς απέναντι από σχολείο είναι μειωμένο εκεί το σήμα. Τα τηρεί. Η νοντ σαν φούρνος μικροκυμάτων πάει Β20 πιταρισμενη και vdf σε Β28 δίνει πολύ H Cosmote έχει άλλη λογική. Βάζει κι άλλους σταθμούς. Αν όντως αυξήσουν τα όρια στην Ελλάδα η κοσμοτε θα έχει τρελό κέρδος. Και αυτό το κάνει γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Επαγγελματίες. 8 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Εμένα δε με νοιάζει το κέρδος της εμένα με ενδιαφέρει επιτέλους να πιάνει και μέσα καλά 😃 Μου κρατάει Β7 Ν78 στα -117dBm φαντάσου αλλά λειτουργεί κάνα 100αρι σίγουρα, γενικά τα /// και με χαμηλό σήμα είναι λειτουργικά σε Ν78 ευτυχώς είναι πολύ καλά ρυθμισμένα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 33 minutes ago, elkons said: Εμένα δε με νοιάζει το κέρδος της εμένα με ενδιαφέρει επιτέλους να πιάνει και μέσα καλά 😃 Μου κρατάει Β7 Ν78 στα -117dBm φαντάσου αλλά λειτουργεί κάνα 100αρι σίγουρα, γενικά τα /// και με χαμηλό σήμα είναι λειτουργικά σε Ν78 ευτυχώς είναι πολύ καλά ρυθμισμένα. Τα Ericsson τους έχουν σώσει, πιστεύω γι αυτό αποφάσισαν να πάνε με αυτόν τον vendor, όμως το πρόβλημα παραμένει λόγω ορίων. Γενικά δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει σταθμούς η Cosmote, αντιθέτως.. Πέρα από τις περιπτώσεις με τρύπες κάλυψης που εννοείται πρέπει να βάλει 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 3 minutes ago, johnny_htc said: Τα Ericsson τους έχουν σώσει, πιστεύω γι αυτό αποφάσισαν να πάνε με αυτόν τον vendor, όμως το πρόβλημα παραμένει λόγω ορίων. Γενικά δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει σταθμούς η Cosmote, αντιθέτως.. Πέρα από τις περιπτώσεις με τρύπες κάλυψης που εννοείται πρέπει να βάλει 😏 Ναι και με -115dBm και πάνω τα Ericsson (N78) είναι πλήρως λειτουργικά στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν αυτή θα ξέρουν ότι σε εσωτερικούς χώρους δεν είναι και τόσο καλή. Βγάζει άδειες ανά διαστήματα ε κάτι θα γίνει και με αυτές 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, mixtri said: Η Κοσμοτε πάντα σέβεται τα όρια. Επομένως δε μου κάνει εντύπωση. Αν είναι θέμα ορίων σεβαστό,εξάλλου όπως έγραψα είναι στο ίδιο επίπεδο με τις άλλες δύο,σε εσωτερικό χώρο πέφτουν και οι 3 από αυτό το νούμερο και απλά με την Cosmote ζορίζομαι να κάνω χρήση του κινητού..Πήρα έναν νέο αριθμό με την προσφορά για τα απεριόριστα,μια ζωή Cosmote είχα απλά τα τελευταία δύο χρόνια εχω φύγει και επειδή στη δουλειά μου στο νησι που χρειάζομαι το Upload έχω μεγάλη διαφορά υπέρ της κόκκινης,είμαι ευχαριστημένος..Θα το σκεφτώ γιατί και τα 8,5€ το μήνα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ με την προσφορά για 9 μήνες είναι δέλεαρ να γυρίσω αλλά δεν ξέρω. Edited 8 Απριλίου by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Κάτι γίνεται σήμερα με τις B7 κόβεται τελείως η κίνηση. Συμβαίνει σε άλλον; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Εγώ το τελευταίο διάστημα βλέπω μικρή κίνηση Β7 τύπου RSRQ-9 αλλά οι ταχύτητες έχουν πέσει πολύ δεν είναι οι αναμενόμενες όπως καιρό πριν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Τρίκαλα το ίδιο.. Λίγη υπομονή παιδιά θα γίνει και αυτό. Επανήλθαμε... Τρίκαλα,κοντά στην παλιά πόλη και το Φρούριο (Ρολόι) Edited 11 Απριλίου by George6633 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Cosmote, Σπάρτη μέσα στην πόλη (300μ από τα Κτελ) απο 80MBps στα 4ΜΒps. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Τα χουν κάνει θάλασσα ειδικά στο LTE τους τελευταίους μήνες του έχουν αλλάξει τα φώτα 🙂 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Πιο πάνω καταλάθος έβαλα την μέτρηση του 5G...Το διόρθωσα τώρα,με συγχωρείτε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:12 πμ (edited) Βορείου Ηπείρου και Σκιάθου, Χαλκίδα Φρεσκοαναβαθμισμένη Ν78 θα δείτε στο αντίστοιχο θέμα 5G NR. δε μου βγάζει link 😵💫 Μέτρηση είναι με καρτοκινητό What's Up. Edited Κυριακή στις 12:45 μμ by elkons 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Τρίτη στις 05:58 πμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:58 πμ (edited) Έγιναν refarm άλλα 5MHz band 3, πλέον έχει 35 MHz band 3 η Cosmote σε LTE Edited Τρίτη στις 05:58 πμ by georgemv 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 06:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:30 πμ 32 minutes ago, georgemv said: Έγιναν refarm άλλα 5MHz band 3, πλέον έχει 35 MHz band 3 η Cosmote σε LTE Λες γι αυτό να είχαμε τα κοκομπλοκο τον τελευταίο καιρό; "Πειράγματα" στο 4G τελικά 🤔 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts