mixtri Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 1 minute ago, Gv2008 said: Σε πολλές περιοχές βλέπω τουλάχιστον 150άρια. Δεν διαφωνώ στο ότι είναι παλιά συσκευή αλλά σε όλη την περιοχή με οποιοδήποτε κινητό έχει πρόβλημα και γυρίζει και σε EDGE Αναφέρεσαι στον Πειραιά στην παραπάνω περιοχή; Γενικά τώρα θα αρχίσει να μπαίνει παντού Ν78 αλλά και νέοι σταθμοί. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 19 minutes ago, mixtri said: Αναφέρεσαι στον Πειραιά στην παραπάνω περιοχή; Γενικά τώρα θα αρχίσει να μπαίνει παντού Ν78 αλλά και νέοι σταθμοί. Μάλιστα. Είναι 2 οι περιοχές. Θα πρέπει να αρχίσει η αναβάθμιση άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά κενά. Στη Δραπετσώνα Μεσοκογγιου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Notus Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 2 ώρες πριν, mixtri said: Αναφέρεσαι στον Πειραιά στην παραπάνω περιοχή; Γενικά τώρα θα αρχίσει να μπαίνει παντού Ν78 αλλά και νέοι σταθμοί. Μέσα στον κυκλο ειναι 3 Σ/Β ο ενας με 6 carriers χωρίς το NR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 (edited) 37 minutes ago, Notus said: Μέσα στον κυκλο ειναι 3 Σ/Β ο ενας με 6 carriers χωρίς το NR. Τι είναι Σ/Β; Επίσης τι είναι carriers? Οποίος αμφισβητεί τα όσα λέω τον προκαλώ να μετρήσει στην περιοχή και ακόμα μια που είχα επισημάνει στο παρελθόν Edited November 12, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 Δεν πάει καλά.... Το σήμα. Παίρνω τηλ φαίνεται κλειστό. Παίρνω καπάκι σταθερό από το κινητό μου και μου λέει είναι ανοικτό και του έρχεται κλήση από τον αριθμό μου ενω ήδη μιλάμε !! Wtf 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 (edited) 34 minutes ago, doganos said: Δεν πάει καλά.... Το σήμα. Παίρνω τηλ φαίνεται κλειστό. Παίρνω καπάκι σταθερό από το κινητό μου και μου λέει είναι ανοικτό και του έρχεται κλήση από τον αριθμό μου ενω ήδη μιλάμε !! Wtf Περιοχή; Ίσως κάνουν αναβάθμιση εκτός αν είχες πάντα πρόβλημα με το σημα Edited November 12, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 27 minutes ago, Gv2008 said: Περιοχή; Ίσως κάνουν αναβάθμιση εκτός αν είχες πάντα πρόβλημα με το σημα Δράμα. Ούτε αναβάθμιση κάνουν ούτε πρόβλημα με το σήμα έχω (σαν ένταση εννοώ) 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 1 ώρα πριν, doganos said: Δράμα. Ούτε αναβάθμιση κάνουν ούτε πρόβλημα με το σήμα έχω (σαν ένταση εννοώ) Φίλε από το 2023 αν βρουν θέση για σταθμό θα στρώσουν και στο σημείο σου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 2 ώρες πριν, doganos said: Δράμα. Ούτε αναβάθμιση κάνουν ούτε πρόβλημα με το σήμα έχω (σαν ένταση εννοώ) Άρα έχεις σημα αλλά δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις και να μπεις στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 11 minutes ago, Gv2008 said: Άρα έχεις σημα αλλά δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις και να μπεις στο internet? Όχι. Προφανώς το πρόβλημα ήταν παροδικό. 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. November 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8829910501 Άγιος Νικόλαος Πειραιά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 (edited) Β7+ Β20 + Β3 + Β1 (κυρίως Β7 με Β3) eNB: 106513 με (παλιά συσκευή) Δίνει και περισσότερους συνδυασμούς πχ 2 Β7, 2 Β3 αλλά όταν τρέχει τεστ δεν κρατάει. Edited November 13, 2022 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 Μικρολίμανο full κόσμος. Έχει N78 αλλά η συσκευή μου είναι 4G+. Εξαιρετικό το σημα 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8833182224 Γιαννιτσά κοντα στον μεγάλο Μασούτη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 (edited) . Edited December 14, 2022 by CosMap 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboxton Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Αυτόν εννοώ https://maps.app.goo.gl/cE4wdToyehGcWBTb8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 5 ώρες πριν, CosMap said: Επειδή οι άλλοι μπερδεύονται εννοείς μετά τα φανάρια ερχόμενος από Σκόπια. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα εγώ τώρα και όχι οι άλλοι... Ερχόμενος από Σκόπια; Πως το εννοείς αυτό, ερχόμενος από Γουμένισσα, μήπως; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosMap Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 (edited) 🙂 Edited December 14, 2022 by CosMap 1 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 (edited) Τώρα Ραιδεστός Θέρμης.... Μόνιμη κατάσταση.. Edited November 16, 2022 by damierom 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 9 minutes ago, damierom said: Τώρα Ραιδεστός Θέρμης.... Μόνιμη κατάσταση.. Φταίει το τηλέφωνο σου 🤣 έτσι θα σου έλεγαν κάποιοι για να δικαιολογήσουν την κατάσταση 🤣🤣🤣🤣🤣 Στην απλή υποστήριξη (όχι τους τεχνικούς) δεν ξέρω τι τους λένε αλλά νομίζουν ότι δεν έχουν προβλήματα και όταν τους τα χώνεις δε σε πιστεύουν 🤣🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Just now, cmvr said: Φταίει το τηλέφωνο σου 🤣 έτσι θα σου έλεγαν κάποιοι για να δικαιολογήσουν την κατάσταση 🤣🤣🤣🤣🤣 Στην απλή υποστήριξη (όχι τους τεχνικούς) δεν ξέρω τι τους λένε αλλά νομίζουν ότι δεν έχουν προβλήματα και όταν τους τα χώνεις δε σε πιστεύουν 🤣🤣🤣🤣🤣 Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 Just now, damierom said: Έτσι ακριβώς! Αν και μπορείς να πας κέντρο Θεσσαλονίκης να κατασκηνώσεις που πιάνει καλά να κάνεις τη δουλειά σου. Έχει προσφορά στα αντίσκηνα αυτή την περίοδο του blackfriday 🤣🤣🤣🤣🤣 Πέρα από την πλάκα σε καταλαβαίνω απολυτά 😒 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 6 ώρες πριν, cmvr said: Φταίει το τηλέφωνο σου 🤣 έτσι θα σου έλεγαν κάποιοι για να δικαιολογήσουν την κατάσταση 🤣🤣🤣🤣🤣 Στην απλή υποστήριξη (όχι τους τεχνικούς) δεν ξέρω τι τους λένε αλλά νομίζουν ότι δεν έχουν προβλήματα και όταν τους τα χώνεις δε σε πιστεύουν 🤣🤣🤣🤣🤣 Έτσι μου λέγαν εμένα από την άλλη... "κύριε μάγειρα, πάτε όλοι και αγοράζετε παράεισαγωγής συσκευές (το είπε με τρόπο) και μετά σας φταίει η εταιρεία"... -Μα κυρία μου, η συσκευή είναι αγορασμένη από το τάδε κατάστημα της αλυσίδας σας, με αριθμό απόδειξης τάδε, τόσο του μηνός τάδε έτους... Αυτή ήταν μια από τις πολλές φορές που κλείσανε το τηλέφωνο στα μούτρα... Άσε, τα θυμήθηκα και με ανέβηκε η πίεση. Είμαι και ξανά στο δίκτυο τους... Τα χάλια μας μέσα... 1 1 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 Ραιδεστός Θέρμης Σάββατο πρωί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, damierom said: Ραιδεστός Θέρμης Σάββατο πρωί Τραγικό έτσι απλά Δε ντρέπονται...καθόλου Αλλά ξέχασα.. Εκτός πόλεων δεν.ζει.κοσμος.. Αφήνουν μια μπάντ 20 και σου λέει ότι πιάσει ο καθένας.. Δεν τους απασχολεί Ας είναι καλά τα δυο μεγάλα αστικά κέντρα που αρμεγουν Edited November 19, 2022 by Nickchris36 4 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts