mixtri Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 10 ώρες πριν, georgebad said: Πάλι καλά να λες με 6mbps . Ύπαρχουν περιοχές μα παλιό διξτυο στα βόρεια που είναι στο 0.5mbps … ΠΡΕΠΕΙ να ανέβουν πάνω να κάνουν δουλειά Δεν υπάρχει περίπτωση πριν τελειώσουν Κρήτη, Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο.... 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 24 minutes ago, mixtri said: Δεν υπάρχει περίπτωση πριν τελειώσουν Κρήτη, Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο.... Ας βγάλουν άδειες για νέους σταθμους και ας περάσουν και μετά από ένα χρόνο να αναβαθμίσουν . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Ποια σημεία έχεις εντοπίσει με πρόβλημα; Σέρρες και πάνω; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Ποια σημεία έχεις εντοπίσει με πρόβλημα; Σέρρες και πάνω; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις Σέρρες μέσα η δουλειά με το νέο δικτυο που έχει κάνει είναι εξερετικη , υπάρχουν κάποια σημεία που είναι με παλιό δίκτυο αλλά τουλάχιστον οι ταχύτητες είναι οκέι . Στο νομο σε κάλυψη είναι με διαφορά πρώτη , και πραγματικά έχουν κάνει πόλη καλή δουλειά , αλλά σε κάποια χωρια μέσα (όπως και σε όλη την βόρεια Ελλάδα) είσαι με οριακό σημα . Καβάλα πάντως δεν έχω θέματα όσες φορές έχω πάει , και στα παραλία Καβάλας - Σερρών - Θεσσαλονίκης άλλου ήταν καλά άλλου ασχημα . Εγώ στις περιοχές που κινούμε στα βόρεια ΔΕΝ έχω θέματα , και μάλιστα η εταιρία είναι με διαφορά πρώτη , αλλά νπορω να καταλαβω τις υπόλοιπες περιοχές . Ξαι γενικά κάνα νέος σταθμος δεν θα έβλαπτε να έχουμε καλύτερο σημα στα χωρια μέσα . Οι διάδρομες είναι άριστα καλυμμένες , καλύτερα από όλες τις εταιρίες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2022 Κτελ Σερρών https://www.speedtest.net/my-result/i/5189857117 άπο τον σταθμό ραδιόφωνο 3094 δεν τους χαλάει και πολύ την εικόνα του δικτύου θα έλεγα , μια χαρά μπαλίτσα παίζει 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 (edited) https://www.speedtest.net/my-result/a/8524365209 Στα καλύτερα της Επίσης σήμερα, 4/10 κλήσεις βγάζει κατειλημμένο. Πήρα τηλ, λέει όλα καλά τα βλέπουν. Κλείσε άνοιξε volte αν θέλεις.. Τι να πεις ... Edited July 13, 2022 by doganos 1 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Ε τι θα σου έλεγαν Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Τέτοιες ταχύτητες δεν έχω ξαναδεί στην Ευρύτερη περιοχή της Θήβας. Σας παραθέτω μέτρηση από κοντινή παραλία με κόσμο: 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Τέτοιες ταχύτητες δεν έχω ξαναδεί στην Ευρύτερη περιοχή της Θήβας. Σας παραθέτω μέτρηση από κοντινή παραλία με κόσμο: Δεν έχει 4G+; Υπάρχουν περιοχές που δεν υποστηρίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Βεβαίως, οπου υπάρχουν παλιά Micro κυρίως. Στην παλιά πόλη της Κέρκυρας γίνεται χαμός από τέτοια (από αυτά προέρχεται όλη η κάλυψη στην παλια πόλη). 5G ούτε για δείγμα, ενώ έξω από την παλιά πόλη είναι όλα μια χαρά. (4G+ και 5G)Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2022 Δεν υποστηρίζει η συσκευή μου. Ειδάλλως έχει αλλά χωρίς διαφορές 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8532633905 Παγκρατι, πλατεία Μεσολογγίου 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 (edited) Νέα Καλλικράτεια σήμερα,από τη κεραία που βλέπουμε στο ύψωμα στην είσοδο της,το ίντερνετ μέχρι αργά το μεσημέρι κυριολεκτικά σερνόταν,ούτε με 4G+ δεν άνοιγε το Google σε Samsung Galaxy σε συγγενή μου. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα! Edit:Στα Μυκονιάτικα Καλλικράτειας 4G+ με 10-20 Mbps αλλά μηδενικό up. Στην παραλία Μυκονιάτικα και την ενδοχώρα της Καλλικράτειας έχω σχεδόν πάντα 4G+ ενώ στο σπίτι μου μόνο 4G σκέτο! Edited July 17, 2022 by rob21 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 On 7/7/2022 at 2:54 ΜΜ, hercoulis said: Περιφερειακός Φαρσάλων. Δίπλα στην κεραία ) Και αυτή είναι σημερινή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 7 ώρες πριν, hercoulis said: Και αυτή είναι σημερινή Τόσο περίπου είναι το νορμάλ. Δεν πας παραπάνω λόγω κίνησης. Όταν αναβαθμιστεί θα πάει σφαίρα . 2 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 Ν. Λασιθίου (Ιεράπετρα / Άγιο Νικόλαο κι εκεί τριγύρω) σχετικά καλά τα πράγματα δεδομένης της τουριστικής κίνησης και της προσφοράς των unlimited. Έχουν ήδη ξεφυτρώσει μερικά 6ψηφια enBs (το Πάσχα απ' όσο θυμάμαι έπαιζα μόνο με παλιό δίκτυο). Δεν κράτησα δυστυχώς κάποιο speedtest, δεν είδα κάτι παραπάνω από 50Mbps. Είμαι με unlimited, δούλεψα αρκετά στο laptop (RDP, VoIP, Google Meet) και ήμουν εντάξει. Απ' την άλλη, υπάρχουν οικισμοί που έχουν σοβαρό θέμα με το σήμα. Στο χωρίο Μύρτος δεν υπάρχει καν κάλυψη, παίζαμε με WiFi calling. Σε άλλους μόνο 800άρα, 1-2Mbps και διακοπές. 1 Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2022 https://www.speedtest.net/my-result/a/8549603319 Παραλία Λουτρό Κορινθίας 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Σήμερα ήμουν το απόγευμα στα Μυκονιάτικα Νέας Καλλικράτειας και αντί να έχω γρήγορο σερφαρισμα το ίντερνετ κυριολεκτικά ούτε το google δεν άνοιγε,δεν θυμάμαι άλλη φορά και Σάββατο να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα όταν άνοιξα το Netmonster μου έδειξε 800αρα συχνότητα από τη κεραία στο ύψωμα της Καλλικράτειας και αντί να έχω 4/4 γραμμές σήμα είχα 1/4 και δεν μπορούσα ούτε email να δω!!! Δεν ξέρω αν με 4G+ και άλλη συσκευή που να πιάνει περισσότερες συχνότητες θα είχα τουλάχιστον τη δυνατότητα να μπω στο ίντερνετ εκείνη τη στιγμή αλλά πιθανολογω ότι ίσως με συσκευή 5G να μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα πχ μια βιντεοκλήση που ήθελα να κάνω και δεν μπορούσα και την έκανα τελικά αργότερα στο σπίτι με το Wifi του γείτονα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Τι συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Καλημέρα.Redmi note 7 η συσκευή μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 46 minutes ago, rob21 said: Καλημέρα.Redmi note 7 η συσκευή μου. Την είχα και εγώ και παίζει καλά με κοσμοτε…θα σου πρότεινα να πας σε 5G τηλέφωνο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Πλέον θέλει συσκευές με μπόλικα CA combos για να είσαι παντού καλημενος . Το βλέπω ΝΕ φίλους μου που έχουν 2και 3Ca 2mimo συσκευές . Εγώ παντού παίζω μπάλα καλά με το iPhone που κάνει 6Ca Από την άλλη , είναι αδιανόητο σε μια περιοχή όπως Ασπροβάλτα Κερδύλλια και οφρινιο να είσαι ακόμα με 4G . Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί μας έχουν παρατημένους τόσο πολύ στα βόρεια . Το μόνο που θα τους δικαιολογούσε είναι να περιμένουν είτε fiber to the node είτε να περιμένουν άδειες για νέους σταθμούς ώστε να γίνει σωστή δουλειά . Ελεος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 1 hour ago, georgebad said: Πλέον θέλει συσκευές με μπόλικα CA combos για να είσαι παντού καλημενος . Το βλέπω ΝΕ φίλους μου που έχουν 2και 3Ca 2mimo συσκευές . Εγώ παντού παίζω μπάλα καλά με το iPhone που κάνει 6Ca Από την άλλη , είναι αδιανόητο σε μια περιοχή όπως Ασπροβάλτα Κερδύλλια και οφρινιο να είσαι ακόμα με 4G . Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί μας έχουν παρατημένους τόσο πολύ στα βόρεια . Το μόνο που θα τους δικαιολογούσε είναι να περιμένουν είτε fiber to the node είτε να περιμένουν άδειες για νέους σταθμούς ώστε να γίνει σωστή δουλειά . Ελεος ΓΙατι δεν τους ενδιαφερει σε αυτη την χρονικη περιοδο η Β. Ελλαδα.... οι τουριστες κτλ ειναι νοτια.... χ#στηκ@ν πχ για την Ν. Περαμο Καβαλας, που πχ δεν μπορεις να σερφαρεις πλεον καθολου ειδικα τα ΣΚ και στο σπιτι φιλου μου που πηγα, πρεπει να ακουμπας το κινητο στο παραθυρο, γιατι μεσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ καλυψη! Τραγικο... Αν συνεχισουν ετσι και μετα τον Σεπτεμβριο, κανω καταγγελια ΕΕΤΤ και σπαω το συμβολαιο. Ειναι κοροιδια να πληρωνω για κατι που στην καλυτερη περιπτωση να εχω 0.5-3Mbps download ολη μερα... απο κεραιες που εχουν χρονια να αναβαθμισουν.... 3 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 2 minutes ago, doganos said: ΓΙατι δεν τους ενδιαφερει σε αυτη την χρονικη περιοδο η Β. Ελλαδα.... οι τουριστες κτλ ειναι νοτια.... χ#στηκ@ν πχ για την Ν. Περαμο Καβαλας, που πχ δεν μπορεις να σερφαρεις πλεον καθολου ειδικα τα ΣΚ και στο σπιτι φιλου μου που πηγα, πρεπει να ακουμπας το κινητο στο παραθυρο, γιατι μεσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ καλυψη! Τραγικο... Αν συνεχισουν ετσι και μετα τον Σεπτεμβριο, κανω καταγγελια ΕΕΤΤ και σπαω το συμβολαιο. Ειναι κοροιδια να πληρωνω για κατι που στην καλυτερη περιπτωση να εχω 0.5-3Mbps download ολη μερα... απο κεραιες που εχουν χρονια να αναβαθμισουν.... Χέστηκαν και για τη Χαλκιδική που ήταν μπουκωμένο το δίκτυο ιδιαίτερα στο πρώτο πόδι και με αρκετά προβλήματα που ανέβασα προημερων. 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2022 Χέστηκαν και για τη Χαλκιδική που ήταν μπουκωμένο το δίκτυο ιδιαίτερα στο πρώτο πόδι και με αρκετά προβλήματα που ανέβασα προημερων. Μόνο στο πρώτο πόδι; Μάλλον σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές, το δίκτυο είναι μπουκωμενο (Ορεινες περιοχές δεν ξέρω τι παίζει) 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts