cmvr Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Η χωρητικότητα είναι ίδια με το band20 + 15% λόγω καλύτερου efficiency. Πρακτικά επειδή ελάχιστος κόσμος έχει προς το παρόν 5G συσκευή που να υποστηρίζει και N28 θα δίνει γύρω στα 80-100 Mbps μόνο του, παραπάνω με παρέα :cool: Μπα φίλε οπότε δεν λύνει το πρόβλημα στα προβληματικά σημεία. Θέλει πύκνωση. Για συσκευές πήραμε αρκετοί συσκευές που υποστηρίζουν τα πάντα εκτός της 26Ghz. Πάντως αν με την 2100 παίζει έτσι γύρω στα 300Mbps δεν είναι γουαου η κατάσταση. Σαν καλό 4G παίζει. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 24, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Μπα φίλε οπότε δεν λύνει το πρόβλημα στα προβληματικά σημεία. Θέλει πύκνωση. Για συσκευές πήραμε αρκετοί συσκευές που υποστηρίζουν τα πάντα εκτός της 26Ghz. Πάντως αν με την 2100 παίζει έτσι γύρω στα 300Mbps δεν είναι γουαου η κατάσταση. Σαν καλό 4G παίζει. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σίγουρα θέλει πύκνωση. Ελπίζω να δώσουν και 900MHz στο LTE τώρα που φεύγει το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μπα φίλε οπότε δεν λύνει το πρόβλημα στα προβληματικά σημεία. Θέλει πύκνωση. Για συσκευές πήραμε αρκετοί συσκευές που υποστηρίζουν τα πάντα εκτός της 26Ghz. Πάντως αν με την 2100 παίζει έτσι γύρω στα 300Mbps δεν είναι γουαου η κατάσταση. Σαν καλό 4G παίζει. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν μπορεί να παίζει πάντα έτσι, είναι big deal. Γιατί πιο μετά βάζεις κι άλλα στο παιχνίδι. Πχ όταν αυξηθούν οι 5G συσκευές πας σε DSS n3 ή και n7 οπότε έχεις n1+n3+n28 για κάλυψη και n7,n78 για ταχύτητα που θα μπορούν να παίξουν όλες μαζί ανάλογα των συνδυασμό που θα υποστηρίζει το κάθε modem. Θα ξεμπουκώσει πολύ το 4G όταν μπει στο παιχνίδι n28. Στα απομακρυσμένα σημεία αντί να μπουκώνουν όλοι την b20 θα μοιράζονται. Θέλει και πύκνωση στα προβληματικά σημεία, οι αναβαθμίσεις είναι μια καλή ευκαιρία να μπει κάνας σταθμός επιπλέον όπου πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7277400793 S10 plus κεντρο Πειραιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/7277400793 S10 plus κεντρο Πειραιά Μέτρια πράγματα :lol: Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μονοψήφια πράγματα στις προβληματικές πόλεις. Δηλαδή τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να βρουν λύση. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Παιδια καλησπερα, Γνωριζει καποιος σε ποιες περιοχες τωρα που μιλαμε εχευ ενισχυθει το 4G αφου ηδη βαζουν κ το 5G? Με ενδιαφερει κυριως τα νησια του Αργοσαρωνικου. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Μονοψήφια πράγματα στις προβληματικές πόλεις. Δηλαδή τόσα χρόνια δεν μπόρεσαν να βρουν λύση. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Αλλά έχω μια απορία. Γιατί το θυμάσαι μετά τα καλά speedtests της κοσμοτε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Χαχαχα, το πρόσεξες κι εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2021 Όχι. Αλλά έχω μια απορία. Γιατί το θυμάσαι μετά τα καλά speedtests της κοσμοτε.Δεν υπάρχει λόγος. Ξεκολλήστε επιτέλους. Απλά μου τη δίνει στο σημείο που έχω κολλήσει στην επαρχία. 245 πλατεία με 2Mbps δύο δρόμους μετά εκεί που βρίσκομαι. Τα έχω παίξει. Πρέπει να πάει 2 το βράδυ για να κάνω αυτά που θέλουν υψηλό bandwidth. Και με τον covid δεν υπάρχουν καφέ ή κάτι άλλο ανοιχτό για να μπορέσω να πάω σε καλό σημείο. Στο σπίτι μου στη Αθήνα έχω 300 ρελαντί και αυτό είναι που μου την δίνει περισσότερο όταν έχω συνηθίσει τέτοιες ταχύτητες. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Χθες το απόγευμα στο εκπτωτικο χωριό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Ρεκόρ https://www.speedtest.net/result/a/7290672994 Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Δρόμο Νεοχωρίου προς Κυλλήνη Ηλείας! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 https://www.ericsson.com/en/news/2021/4/ericsson-launches-three-sector-radio-6626?utm_medium=social_organic&utm_source=linkedin&utm_campaign=bnew-mmea_Accelerate-5G-#AfricaInMotion_20210429 Φοβερό radio. Μακάρι η cosmote να το παραγγείλει... 4 bands all in one. Για επαρχία είναι super. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 https://www.ericsson.com/en/news/2021/4/ericsson-launches-three-sector-radio-6626?utm_medium=social_organic&utm_source=linkedin&utm_campaign=bnew-mmea_Accelerate-5G-#AfricaInMotion_20210429 Φοβερό radio. Μακάρι η cosmote να το παραγγείλει... 4 bands all in one. Για επαρχία είναι super. Τι είναι το ραδιόφωνο σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Τι είναι το ραδιόφωνο σε αυτή την περίπτωση; Radio = γεννήτρια ΗΜ κύματος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 https://www.speedtest.net/my-result/a/7295210032.png Σε ένα σημείο των Σαπών, 1800+800 μπάντα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Λεχαινά Ηλείας! Στα 1800! Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Η κεραία βρίσκεται στο βουνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Στο χωριό, λίγο έξω από την Σπάρτη. Η κεραία βρίσκεται στο βουνό. Το rsrp δεν είναι κάτι φοβερό αν έχεις οπτική επαφή. Αλλά το SNR είναι πολύ καλό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Το rsrp δεν είναι κάτι φοβερό αν έχεις οπτική επαφή. Αλλά το SNR είναι πολύ καλό. Έχω οπτική επαφή με τις κεραίες. Αλλά όλες πιάνουν χάλια εδώ για κάποιο λόγο, με χειρότερο σήμα απ' όλες η Cosmote. Σε εσωτερικό χώρο σχεδόν βγαίνει εκτός δικτύου. Ενώ δεν είμαι τόσο κοντά στους πρόποδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Σχετικά μπουκομενη σήμερα στα χωρια των Σερρών , αλλά όπως ειπα και ατο νήμα της Vodafone έχει έρθει όλη η Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/i/4558423199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Έχω οπτική επαφή με τις κεραίες. Αλλά όλες πιάνουν χάλια εδώ για κάποιο λόγο, με χειρότερο σήμα απ' όλες η Cosmote. Σε εσωτερικό χώρο σχεδόν βγαίνει εκτός δικτύου. Ενώ δεν είμαι τόσο κοντά στους πρόποδες. Αχ αυτά τα νοκια... :cry: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2021 Αχ αυτά τα νοκια... :cry: Δεν ξέρω τι φταίει, πάντως ούτε τα HD κανάλια της Digea παίζουν εδώ. Οι αναμεταδότες κοντά στις κεραίες τηλεφωνίας. Μόνο η ΕΡΤ παίζει HD, που νομίζω είναι κάπου στα 400 MHz. Ενώ τα SD παίζουν φουλ σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2021 Κάτω από την κεραία, στο κέντρο της Σπάρτης. Γενικά η συγκεκριμένη δεν έχει υψηλές ταχύτητες, αλλά είχε και αρκετό κόσμο έξω τώρα που άνοιξε η εστίαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts