Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα με χαμένες κλήσεις και απώλειας του 4G, έχει επιλυθεί στην Κατερίνη.
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1488

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

3g καλαμάρια Θεσσαλονίκης έχει, 4g κέντρο και καλαμάρια τίποτα..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

3g καλαμάρια Θεσσαλονίκης έχει, 4g κέντρο και καλαμάρια τίποτα..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι αφου μου ειπαν στο τηλεφωνο να το βαλω μονο 3g και να δοκιμασω αυριο το αυτοματο 4 3 g

79fb5c4073e608b319522bdf32956302.jpg

Χωρίς σχόλια...

Καλά έλεγα ότι είναι αναβάθμιση. Αν και μιλάμε για μεγάλο πακέτο, δυστυχώς αυτά γίνονται.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και στα Τρίκαλα αυτές τις μέρες το ιδιο..και σήμερα πάλι,τώρα όλα οκ.δουλευω στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο (Μυλος των ξωτικων) και έχουμε να κάνουμε με χιλιάδες κόσμο κάθε μέρα.. 3 φορές χρειάστηκα δεδομένα για να επικοινωνήσω με τα γραφεία (δεν πιάνει το WiFi εκεί που είμαι) και τις 3 με κρέμασε και οι κλήσεις με το ζόρι.Τι να κάνω που έχω ποινή αν το σπάσω το συμβόλαιο...το παλεύω καιρό,αυτή τη φορά ειμαι πολύ κοντά να το κάνω και ας πληρώσω να πάω αλλού.Θα μου πεις κάποια άλλη στιγμή θα τύχει και στις άλλες εταιρείες,κατανοητό αλλά τώρα που το ήθελα η COSMOTE μας κρέμασε.Τελος πάντων...Γκρίνια μέρες εορτών δεν πάει,συγχωρέστε με.

Ανεπίτρεπτο για δεύτερη μέρα να συνεχίζεται το πρόβλημα.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ πάντως που έχω Whats up δεν είχα ως τώρα το παραμικρό πρόβλημα ούτε στο ίντερνετ ούτε στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι (μιλάω για περιοχή κέντρου, Καλαμαριά, Θέρμη, Άνω Τούμπα).

Εγώ πάντως που έχω Whats up δεν είχα ως τώρα το παραμικρό πρόβλημα ούτε στο ίντερνετ ούτε στην ομιλία στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκομαι (μιλάω για περιοχή κέντρου, Καλαμαριά, Θέρμη, Άνω Τούμπα).

Ξαφνιάζομαι γιατί και οι 3 αριθμοί που έχω στην cosmote ήταν μέσα στο προβλήματα και χθες και σήμερα (και μένω στην Θέρμη)

Ξαφνιάζομαι γιατί και οι 3 αριθμοί που έχω στην cosmote ήταν μέσα στο προβλήματα και χθες και σήμερα (και μένω στην Θέρμη)

Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό... Και τώρα που βρίσκομαι Βασιλικά πάλι κανένα απολύτως πρόβλημα..

Από τις περιγραφές σας καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα με το bearer setup για διαφορετικά QOS levels. Κάποιοι έχουν θέμα και κάποιοι όχι.

Σε IMS (volte vowifi) έχει παίξει κανένας φυσιολογικά τις ώρες του προβλήματος;

Συμβαίνουν και αυτά. Όταν είναι παροδικα δεν είναι πρόβλημα. Όταν είναι περιοδικά και σχεδόν επαναλαμβανόμενα όπως πχ κάθε που αστράφτει πέφτουν κομμάτια του δικτύου τότε ναι, είναι πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από τις περιγραφές σας καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα με το bearer setup για διαφορετικά QOS levels. Κάποιοι έχουν θέμα και κάποιοι όχι.

Συμβαίνουν και αυτά. Όταν είναι παροδικα δεν είναι πρόβλημα. Όταν είναι περιοδικά και σχεδόν επαναλαμβανόμενα όπως πχ κάθε που αστράφτει πέφτουν κομμάτια του δικτύου τότε ναι, είναι πρόβλημα.

Μιχάλη, δεν είχαμε καν πρόσβαση στον IMS της κινητής ούτε μέσω WiFi (δεν έκανε register καν)..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ο ims (δλδ volte/vowifi) δεν λειτουργούσε καθόλου

ούτε χθες ούτε σήμερα το απόγευμα

συσκευή: note10+ με csc eur

Μιχάλη, δεν είχαμε καν πρόσβαση στον IMS της κινητής ούτε μέσω WiFi (δεν έκανε register καν)..

ο ims (δλδ volte/vowifi) δεν λειτουργούσε καθόλου

ούτε χθες ούτε σήμερα το απόγευμα

συσκευή: note10+ με csc eur

Επειδή η cosmote χρησιμοποιεί διαφορετικούς vendors για το core network όταν γίνεται μια αναβάθμιση πρέπει να ελέγχεται πολύ προσεκτικά η συμβατότητα.

Όχι πως αν ελέγχεται η συμβατότητα θα πάνε όλα μέλι γάλα αλλά τουλάχιστον να αποφεύγονται χρονοβόρα roll back.

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολλές φορές η Κοσμοτέ θυμίζει τον ενθουσιασμένο ανυπόμονο που του σκάει το πακέτο αναβάθμισης σαν το πακέτο δώρου με κούριερ και ανυπομονεί να το ανοίξει (εγκαταστήσει) να δει πως είναι... Δια του αποτελέσματος μερικών υπηρεσιών το λέω, όχι πως οι άλλες είναι καλύτερες!

Btw, το website τους έχει ψοφήσει/γεμίσει από κόσμο..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δεν μιλάμε για πρόβλημα κάποιων λεπτών ή ωρών αλλά για δύο ημέρες.

Ποιος ξέρει τι θα διαβάζαμε αν συνέβαινε σε άλλους αυτό το πρόβλημα...

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Για κάνε μία βόλτα από το facebook στη σελίδα τους και θα δεις πάρα πολύ καλά τι έχει γραφτεί και για αυτούς. Κι όπως επίσης υπήρξαν και οι προτροπές όποιος νομίζει ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι ας πάει εκεί... Και να σου πω κάτι φίλε έχει κολλήσει και η ρετσινιά στο δίκτυο που υποστηρίζεις ότι δεν έχει σήμα ανεξάρτητα αν έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε που όντως δεν είχε σήμα. Ο κόσμος μπορεί να γκαρίζει αλλά στο τέλος συμβιβάζεται γιατί πάντοτε ισχύει (ή θεωρεί πως ισχύει) το μη χείρον βέλτιστο

@mixtri

Μιχάλη εσύ από χθες είπες ότι μπορεί να κάνουνε αναβάθμιση αλλά ακόμα και αν έκαναν όντως αναβάθμιση ο επικοινωνιακός τρόπος που το χειρίστηκαν ήταν εντελώς λάθος και δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι αυτό έγινε λόγω μιας αναβάθμισης...

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αναβαθμιση αναφερουν σημερα πριν λιγες ωρες,στο τηλεφωνο μου ειπαν προβληματα στο δικτυο.οπως και να εχει υπαρχει κοσμος που χρειαζεται εππαγελματικα το τηλεφωνο του,υπαρχει κοσμος που εδωσε χρηματα για gb το σαβ/κο.υπαρχει κοσμος ααν εμενα που χρεωθηκα 2 ευρω απο τις κλησεις χθες στη εξυπηρετηση μεχρι να βρω το δωρεαν νουμερο.αν αυτο ειχε γινει σε αλλη χωρα θα εδιναν για ενα μηνα δωρεαν λεπτα και δεδομενα.οι λογαριασμοι ομως ειναι λογαριασμοι,να πει ο κοσμος εχουμε προβλημα δεν μπορουμε να πληρωσουμε θα κοψουν τη γραμμη.αυτα.

ειναι η 4 φορα στο 2019 παντως με τοσο σοβαρο προβλημα

Δεν μιλάμε για πρόβλημα κάποιων λεπτών ή ωρών αλλά για δύο ημέρες.

Ποιος ξέρει τι θα διαβάζαμε αν συνέβαινε σε άλλους αυτό το πρόβλημα...

Εννοείς ότι για 48 ώρες είχε πέσει το ίντερνετ στην cosmote?

Αχαχαχαχα αρε cuibono πως τα λες. Αχαχαχαχα

Edit

Εμφανίστηκε και το volte στο le max 2 μου

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Μας κρέμασε τελείως η cosmote. Είμαι εξωτερικό και έφαγα μεγάλο πακέτο με το roaming. Απαράδεκτη η cosmote, θα έπρεπε να υπάρχει μια στοιχειώδης ενημέρωση με ένα SMS ή οτιδήποτε να ξέρουμε τι γίνεται. Χτες πριν διαβάσω εδώ στο φόρουμ ότι υπάρχει γενικό πρόβλημα, νόμιζα ότι είχα θέμα με τις ρυθμίσεις του κινητού και έχω πειράξει ότι ρυθμίσεις δικτύου μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται ότι στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών από εξωτερικό χτες δεν μπορούσες να πιάσεις γραμμή με τίποτα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Το wifi calling εξακολουθει ν μην λειτουργει περιοχη Λιβαδειά.το 4g επανηλθε εδω κ μια ωρα

Νond Edge SA For Ever

Εύχομαι να τελειώνουμε σήμερα γιατί αν το πάνε και αύριο έτσι θα φάνε καταγγελία. Δεν συντρέχουν ούτε λόγοι κακοκαιρίας ούτε σεισμός ούτε κάτι άλλο έκτακτο.

Αύριο όσοι έχουν εταιρικά Cosmote θα τον πιούνε αν συνεχίσει το πρόβλημα.

Με το μόνο που μπορούν να εξιλεωθούν αν όντως πρόκειται για συστημική αναβάθμιση (που δεν είναι) είναι να δώσουν το Platinum στα 50 ευρώ τον μήνα.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk