georgebad Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Διόδια μαλγαρων τωρα... https://drive.google.com/file/d/1AHZsXRXc74b17H9zE-QBvlrHzgUHF3vM/view?usp=drivesdk Εκει οπου τις αλλες μερες εχει εξερετικο.σημα ..κλησεις φινονται με δυσκολια ακομα και σε 2g 4G / 3G κατω τελειως ακομα , και πολλες φορες ειμαι με ''emergency calls only'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Tιποτα και Χαλκιδικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Εκεί στο χωριό σου λύθηκε το πρόβλημα με το 4G που υπήρχε το καλοκαίρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Εκεί στο χωριό σου λύθηκε το πρόβλημα με το 4G που υπήρχε το καλοκαίρι; Με το 3G ηταν το προβλημα φετος και ναι λυθηκε μετα απο πολλα τηλεφωνα που προσωπικα πηρα. Οπως τοτε με το 4G που ειχαμε νομιμα Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και εγώ που μένω σε δύσκολο σημείο το 3G δεν είναι λειτουργικό μερικές φορές και ανοίγω το 4G που σχεδόν πάντα δουλεύει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και εγώ που μένω σε δύσκολο σημείο το 3G δεν είναι λειτουργικό μερικές φορές και ανοίγω το 4G που σχεδόν πάντα δουλεύει σωστά. Χωρις τηλεφωνα δεν γινεται τιποτα. Αν δεν κλαψει το μωρο η μανα δεν του δινει να φαει λενε. Αυτη τη στιγμη δεν δουλευουν καθολου δεδομενα. Ουτε με 3G ουτε με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καθόλου δεδομένα και εδώ στη Μεσσηνία εδώ και καμιά ώρα, σε 2g,3g 4g. κλήσεις κανονικά χωρις πρόβλημα. Μακάρι τουλάχιστον να οφείλεται σε κάτι προγραμματισμένο όπως λέει ο mixtri αλλιώς βλέπω δύσκολες γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και εδώ είναι εκτός πάλι. Καθόλου δεδομένα 4g κλπ οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και βεροια τα ιδια ....Ελπιζω αύριο πρωι να εχει λυθει το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Στα βόρεια έχει πρόβλημα από Αλεξανδρούπολη έως τέρμα δυτικά από ότι με ενημέρωσαν φίλοι που μένουν εκεί. Δεν πήρε κάνεις την υποστήριξη να ρωτήσει τι παίζει; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ορεστιάδα νεκρό το δίκτυο για δεδομένα. Για κλήσεις και μηνύματα μια υπαρχει μια δεν. Προφανώς ούτε λόγος για Volte ή WiFi Calling. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Η Cosmote στη σελίδα της στο Facebook γράφει σε ανακοίνωση ότι υπάρχει αδυναμία σύνδεσης σε μεμονωμένους χρήστες!!!!Όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα αυτοί χαμπάρι δεν παίρνουν;Πανελλαδικό είναι το πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Το "μεμονωμένοι" δε μου φαίνεται και πολύ ορθό. Έχουν αρκετές περιοχές της χώρας πρόβλημα... Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Χαχαχαχαχα μου αρεσε το μεμονωμένοι...5.5 εκατομμύρια συνδρομητες ουτε ενας παιζει να μην εχει ντατα ....Ελεος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Προφανώς το έγραψαν έτσι για επικοινωνιακούς λόγους για να μην δείξουν την έκταση του προβλήματος προσπαθώντας να καλύψουν τα χάλια του. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Όποτε θα πέφτει το δίκτυο τέτοια ανακοίνωση θα βγάζουν τα σαινια του μάρκετινγκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Το πρόβλημα είναι γενικευμένο παντού και Αθήνα. Μπράβο Cosmote για την πρωτιά αυτή που καμία άλλη εταιρία στην Ελλάδα δεν το έχει καταφέρει αυτό. Είπαμε μέσο όρο μετά από μεγάλη κακοκαιρία ή κάτι ανάλογο δυο καθολικές πτώσεις το έτος το έχουν στανταράκι. Τώρα απλά το τερμάτισαν. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 No VoWIFI και VoLTE ακόμη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αν ήμουν τώρα στο εξοχικό μου για ΣΚ δεν θα είχα ίντερνετ λόγω του προβλήματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 01:52 επιτέλους συνδεθήκαμε στο ίντερνετ....σχεδόν 5 ώρες μετά.... απλά τραγική η όλη φάση !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δυτική Θεσσαλονίκη όλα οκ τωρα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Επιβεβαιώνω επανήλθε και σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ορεστιάδα καμπάνα όλα πλέον. Πραγματικά wtf? Edit. WiFi Calling και Volte είναι off ακόμη. Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Περιμένουμε σμσ με δωράκι φυσικά.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Θυμησε μου που έχει απεριόριστο;Cosmote Play Now Unlimited Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts