p_k Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ας μην πούμε για την ποιότητα του ήχου, έχει δίκιο ο φίλος. Πολλά τα θέματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 B7+B3 στο αμπέλι του παππού, στη μέση του πουθενά. :p Μερικά χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη (μάλλον από 'κει έρχεται το σήμα). https://ibb.co/XSfJPzW ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον δεν έχεις πάει ποτέ σε χωριό. Εδώ μέσα στην Αθήνα και έχει drop calls και ο ήχος στις κλήσεις είναι από πηγάδι Όντως. Η ποιότητα κλήσεων της Cosmote, είναι ό,τι χειρότερο... Βέβαια δεν έχω ακόμα ενεργοποιήσει το VoLTE στη συσκευή μου, για να δω αν έχει διαφορά... Πάντως σε 2G/3G, ο ήχος είναι άθλιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Εγώ πάντως τα τελευταία 2 χρόνια οπότε μιλάω με κοσμοτε δεν έχω θέμα. Αντιθέτως όταν μιλάω με Wind Vodafone μου βγαίνει η πίστη από τα drop calls στο Πηλιο και το Βόλο. Με το θεό δηλαδή. Βέβαια οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν volte και η Ρ3 και στον ήχο την έβγαλε καλύτερη. Αλλά κάτι θα ξέρουν περισσότερο οι χρήστες ζιοαμι και λεεκο :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Εγώ πάντως τα τελευταία 2 χρόνια οπότε μιλάω με κοσμοτε δεν έχω θέμα. Αντιθέτως όταν μιλάω με Wind Vodafone μου βγαίνει η πίστη από τα drop calls στο Πηλιο και το Βόλο. Με το θεό δηλαδή. Βέβαια οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν volte και η Ρ3 και στον ήχο την έβγαλε καλύτερη. Αλλά κάτι θα ξέρουν περισσότερο οι χρήστες ζιοαμι και λεεκο :p Θα σέβεσαι vfmολάγνους illuminati. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Εγώ πάντως τα τελευταία 2 χρόνια οπότε μιλάω με κοσμοτε δεν έχω θέμα. Αντιθέτως όταν μιλάω με Wind Vodafone μου βγαίνει η πίστη από τα drop calls στο Πηλιο και το Βόλο. Με το θεό δηλαδή. Βέβαια οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν volte και η Ρ3 και στον ήχο την έβγαλε καλύτερη. Αλλά κάτι θα ξέρουν περισσότερο οι χρήστες ζιοαμι και λεεκο :p Η ποιότητα της συνομιλίας σε 2G είναι μέτρια προς κακή, δεν χρησιμοποιεί wideband audio codecs εκεί. Σε VoLTE είναι εξαιρετική, με μεγάλες διακυμάνσεις ωστόσο όταν ο συνομιλιτής δεν έχει c-ote. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι βέβαια, εάν δεν επιβληθεί το πως θα διασυνδέονται μεταξύ τους, ο κάθε πάροχος κάνει τις επιλογές του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ο νόμος των μεγάλων αγορών είμαι ότι μπορούν να προσφέρουν καλύτερες τιμές σε μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού μικρότερο margin κέρδους. Άρα λογικό είναι σε τέτοιες χώρες το κόστος να είναι μικρότερο. Από εκεί και πέρα αν ζεις Λονδίνο καλή είναι και η 3 για πολύ βασική χρήση δεδομένων αλλά θα ήθελα να δω αν είχες την ίδια άποψη σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας που δε θα είχες καν... Κάλυψη! Η κοσμοτε καλύπτει και το μικρό χωριό στην Ελλάδα αλλά και τα κέντρα των πόλεων με τεράστια χωρητικότητα. Πίστεψέ με, δε θα ήθελες το αντίστροφο, ειδικά εσύ που ισχυρίζεσαι ότι κινείσαι επαρχιακά... Οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν. Σε ποσότητα δεδομένων, σε ποιότητα δικτύου αλλά αν είχα να επιλέξω μεταξύ τιμών και ποιότητας δικτύου θα επέλεγα ποιότητα. Προτιμώ να μπορώ να μιλήσω οπουδήποτε, να χρησιμοποιήσω navigation και messaging anywhere και να δίνω 10Ε παραπάνω το μήνα. Ο Έλληνας τα 10Ε τα δινει για καφέ αλλά για κινητή τηλεφωνία οοοοοοχι. Απαγορεύεται. Επιπλέον οι τιμές των υπηρεσιών δεν πάνε αναλόγως της χώρας και των μισθών.... Κανείς μια επένδυση και θες να έχεις κέρδος. Κανείς δε θα μπει μέσα επειδή εσύ θες απεριόριστα δεδομένα σε τιμή χώμα. Δεν είναι λογικό αυτό που ζητάς και καθόλου ώριμο. Μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Υπάρχουν και μικρές χώρες που έχουν δύσκολο ανάγλυφο και έχουν χαμηλές τιμές σε απεριόριστα πακέτα και οι εταιρικοί φόροι να είναι μεγαλύτεροι από την Ελλάδα και το κόστος συντήρησης επίσης αφού είναι όλα ακριβότερα. Άσε που μιλάμε για 2000 με 2500 βασικό. Τότε όλα φθηνά φαίνονται. Λείπεις πολλά χρόνια έξω και έχεις όπως είναι λογικό ξεχάσει το ότι εδώ ο κόσμος πεινάει. Ενα μεγάλο ποσοστό όχι μόνο δεν έχουν να πιουν καφέ αλλά δεν έχουν να φάνε ένα σουβλάκι την εβδομάδα. Βλέποντας κάθε χρόνο να πέφτουν οι τζίροι των πελατών μας (που είναι από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους) και κάθε χρονιά και χειρότερη μόνο θετικό μήνυμα δεν μπορείς να έχεις. Μιχάλη το να αφήνεις υπονοούμενο ότι είμαι τσιπης και θέλω να γλιτώσω 10 ευρώ μόνο γέλωτα δημιουργεί :lol: (πλάκα κάνω). Τώρα στα τιμής. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα να πληρώσω τις υπηρεσίες και ποτέ δεν ήταν αυτό το θέμα. Το να μου ζητάνε 5απλα η 10πλα χρήματα και υποδεέστερες υπηρεσίες μου την δίνει ούτε είμαι αυτός που κάνω παζάρια όταν είναι θέμα ποιότητας. Το να χάσεις μια κλήση ή ένα μην μπορείς να στείλεις σημαντικό email ή να κάνεις κάτι remote κλπ κοστίζει πολύ περισσότερο από το να πληρώσεις μια μικρή διαφορά παραπάνω. Το θέμα είναι ότι η διαφορά είναι τεράστια όχι μικρη. Όσο για το ότι οι τιμές δεν πάνε με βάση το μέσο βοιωτικό επίπεδο της χώρας συμφωνώ και κανείς δεν αντιλέγει. Το πρόβλημα που προκύπτει εδώ στο Ελλαδισταν και όχι μόνο στον τομέα της κινητής ότι τα πάντα είναι ακριβότερα γιατί δεν υπάρχουνε κρατικοί μηχανισμοί (υπάρχουν αλλά δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει). Παράδειγματα πολλά όπως καθημερινά προϊόντα διατροφής σε χώρες που δεν παράγουν καθόλου και έχουν υψηλότερη φορολογία από την Ελλάδα είναι φθηνότερα. Πως γίνεται αυτό ; Ο νοών νοείτο. Για να επανέλθουμε στο θέμα μας το να ζητάνε 180 ευρώ με τους φόρους για το Platinum όταν το ίδιο πακέτο με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα χωρίς μειώσεις ταχύτητας και σε μικρές χώρες με μεγαλύτερους φόρους παίζει στα 50 με 80 ευρώ τελική ναι με κάνει και αφριζω :) Όσο καλό και να είναι ένα δίκτυο που είναι με διαφορά της cosmote σε όλα τα επίπεδα στο μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας πάντα υπάρχουν σημεία στην επαρχία που μπορεί να παίζει ο ένας ή ο άλλος καλύτερα και έχει συμβεί αρκετές φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρολο τον ενθουσιασμό σου, η φραση "είναι η μόνη που βελτιώνει το δίκτυο της ρίχνοντας χρήμα " είναι ακυρη. Θα υποθεσω οτι ειναι λογω ενθουσιασμου.Έχεις φαγωθεί θα τα πούμε στο θέμα της εταιρίας σου. Βγες έξω από το Ηράκλειο Αττικής και πήγαινε στην επαρχία και ιδιαίτερα προς τα βόρεια και θα καταλάβεις την διαφορά σε ποιότητα δικτύου σε όλα τα επίπεδα. Κάλυψη δικτύου συν πολλαπλασίες ταχύτητες σημαίνει μεγαλύτερες επενδύσεις ιδιαίτερα όταν έχεις κόσμο όσο οι άλλες δύο μαζί. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Υπάρχουν και μικρές χώρες που έχουν δύσκολο ανάγλυφο και έχουν χαμηλές τιμές σε απεριόριστα πακέτα και οι εταιρικοί φόροι να είναι μεγαλύτεροι από την Ελλάδα και το κόστος συντήρησης επίσης αφού είναι όλα ακριβότερα. Άσε που μιλάμε για 2000 με 2500 βασικό. Τότε όλα φθηνά φαίνονται. Λείπεις πολλά χρόνια έξω και έχεις όπως είναι λογικό ξεχάσει το ότι εδώ ο κόσμος πεινάει. Ενα μεγάλο ποσοστό όχι μόνο δεν έχουν να πιουν καφέ αλλά δεν έχουν να φάνε ένα σουβλάκι την εβδομάδα. Βλέποντας κάθε χρόνο να πέφτουν οι τζίροι των πελατών μας (που είναι από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους) και κάθε χρονιά και χειρότερη μόνο θετικό μήνυμα δεν μπορείς να έχεις. Μιχάλη το να αφήνεις υπονοούμενο ότι είμαι τσιπης και θέλω να γλιτώσω 10 ευρώ μόνο γέλωτα δημιουργεί :lol: (πλάκα κάνω). Τώρα στα τιμής. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα να πληρώσω τις υπηρεσίες και ποτέ δεν ήταν αυτό το θέμα. Το να μου ζητάνε 5απλα η 10πλα χρήματα και υποδεέστερες υπηρεσίες μου την δίνει ούτε είμαι αυτός που κάνω παζάρια όταν είναι θέμα ποιότητας. Το να χάσεις μια κλήση ή ένα μην μπορείς να στείλεις σημαντικό email ή να κάνεις κάτι remote κλπ κοστίζει πολύ περισσότερο από το να πληρώσεις μια μικρή διαφορά παραπάνω. Το θέμα είναι ότι η διαφορά είναι τεράστια όχι μικρη. Όσο για το ότι οι τιμές δεν πάνε με βάση το μέσο βοιωτικό επίπεδο της χώρας συμφωνώ και κανείς δεν αντιλέγει. Το πρόβλημα που προκύπτει εδώ στο Ελλαδισταν και όχι μόνο στον τομέα της κινητής ότι τα πάντα είναι ακριβότερα γιατί δεν υπάρχουνε κρατικοί μηχανισμοί (υπάρχουν αλλά δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει). Παράδειγματα πολλά όπως καθημερινά προϊόντα διατροφής σε χώρες που δεν παράγουν καθόλου και έχουν υψηλότερη φορολογία από την Ελλάδα είναι φθηνότερα. Πως γίνεται αυτό ; Ο νοών νοείτο. Για να επανέλθουμε στο θέμα μας το να ζητάνε 180 ευρώ με τους φόρους για το Platinum όταν το ίδιο πακέτο με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα χωρίς μειώσεις ταχύτητας και σε μικρές χώρες με μεγαλύτερους φόρους παίζει στα 50 με 80 ευρώ τελική ναι με κάνει και αφριζω :) Όσο καλό και να είναι ένα δίκτυο που είναι με διαφορά της cosmote σε όλα τα επίπεδα στο μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας πάντα υπάρχουν σημεία στην επαρχία που μπορεί να παίζει ο ένας ή ο άλλος καλύτερα και έχει συμβεί αρκετές φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις φαγωθεί θα τα πούμε στο θέμα της εταιρίας σου. Βγες έξω από το Ηράκλειο Αττικής και πήγαινε στην επαρχία και ιδιαίτερα προς τα βόρεια και θα καταλάβεις την διαφορά σε ποιότητα δικτύου σε όλα τα επίπεδα. Κάλυψη δικτύου συν πολλαπλασίες ταχύτητες σημαίνει μεγαλύτερες επενδύσεις ιδιαίτερα όταν έχεις κόσμο όσο οι άλλες δύο μαζί. Στα βορεια ισα ισα η cosmote σαπιζει . Ανεκαθεν ειχε προβλημα και ειδικα στα αστικα κεντρα της βορειου ελλαδας πλιν απο δυο τρεια . Και ναι ειμαι ο πρωτος που λεει οτι ο ηχος ειναι τζαμι στην κοσμοτε αλλα με τα δεδομενα σου βγαζει το λαδι πολλες φορες .Και ειναι απαραδεκτο να μην εχει σημα σε κεντρικα σημεια , με τους 2 πλασιους σταθμους .Οποτε ναι για καποιον που θελει να κινητε στην περιοχη θρακης και ανατολικης μακεδονιας δεν ειναι μονο η cosmote η λυση του ποιοτικου δικτυου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Στα βορεια ισα ισα η cosmote σαπιζει . Ανεκαθεν ειχε προβλημα και ειδικα στα αστικα κεντρα της βορειου ελλαδας πλιν απο δυο τρεια . Και ναι ειμαι ο πρωτος που λεει οτι ο ηχος ειναι τζαμι στην κοσμοτε αλλα με τα δεδομενα σου βγαζει το λαδι πολλες φορες .Και ειναι απαραδεκτο να μην εχει σημα σε κεντρικα σημεια , με τους 2 πλασιους σταθμους .Οποτε ναι για καποιον που θελει να κινητε στην περιοχη θρακης και ανατολικης μακεδονιας δεν ειναι μονο η cosmote η λυση του ποιοτικου δικτυου . Αυτο που λες δεν ισχύει. Πιστεψε με ειμαι απο πανω μενω πανω και επηδει κανω συχνα ταξιδια η διαφορα με τις αλλες δυο ειναι χαοτική (η cosmote βορεια παιζει με σχεδον παντου 4g εδω και 3 χρονια τουλαχιστον και οι αλλες δυο τωρα κατι παει να γινει αλλα δεν ποιανει την καλυψη της cote ουτε στο μισο, δεν μιλαω για ταχητυτες). Και σε καλυψη και σε χωρητικοτητα δικτύου υπερ της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Μακαρι να ηταν ετσι τοτε και στις δικες μας περιοχες..Ειδικα με τις ταχυτητες .Εχει μια βδομαδα που το δουλευουν λιγο και η διαφορα ειναι αισθητη. στα χωρια ετσι και μπεις λιγο μεσα σε σπιτι σε πεταει η εκτος δικτυου η σε edge με ελαχειστο σειμα .Βεβαια ειναι η μονη που εχει σετικα καλες ταχυτεητες αλλα και αυτες πολλες φορες βρισκοντα κατω απο τα 10 mμε φουλ σειμα...Δεν ειπα οτι ειναι η χειροτερη αλλα ουτε η καλυτερη. Υοαρχει ενας αναταγωνισμος εν αντιθεσει με την υπολοιπη Ελλαδα που πρακτικα η cosmote ειναι σχεδον παντου καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Είναι μύθος ότι η Ελλάδα είναι η ποιο ακριβή χώρα σε φόρους. Μπες στο site της Europa και θα δεις τι γίνεται. Δουλεύαμε αρκετοί εξωτερικό και έχουμε εικόνα. Είναι η κλασική δικαιολογία για να μας πείσουν όλες οι εταιρίες ότι για αυτό είναι ακριβές οι τιμές στην Ελλάδα. Όσο για το δίκτυο της cosmote σιγά σιγά στρώνει και βόρεια. Πάλι υπερέχει σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή της. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πριν λιγο καιρο, εβαλα κατι φωτογραφιες απο την πολη μου και με κεραιες που προεξεχουν απο τις καμπινες. Οριστε και το αρθρο το επισημο,τι ειναι κτλ... Ανάπτυξη πιλοτικής τεχνολογίας από τη RAYCAP 4,5-G ταχυτήτων στη Δράμα και για όλη την Ελλάδα! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πριν λιγο καιρο, εβαλα κατι φωτογραφιες απο την πολη μου και με κεραιες που προεξεχουν απο τις καμπινες. Οριστε και το αρθρο το επισημο,τι ειναι κτλ... Ανάπτυξη πιλοτικής τεχνολογίας από τη RAYCAP 4,5-G ταχυτήτων στη Δράμα και για όλη την Ελλάδα! Έβλεπα και εγώ προχθές στο site της MTN Κύπρου που μίλαγε για κάλυψη 4,5G, και αναρωτιόμουν τι γράφουν οι άνθρωποι Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πριν λιγο καιρο, εβαλα κατι φωτογραφιες απο την πολη μου και με κεραιες που προεξεχουν απο τις καμπινες. Οριστε και το αρθρο το επισημο,τι ειναι κτλ... Ανάπτυξη πιλοτικής τεχνολογίας από τη RAYCAP 4,5-G ταχυτήτων στη Δράμα και για όλη την Ελλάδα! Μάλιστα. Οι πληροφορίες είναι σε high level. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Ακριβές είναι όλες αλλά μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι ακριβή στην τεχνολογία γιατί δεν παράγει τίποτα....συν τους φόρους ..Επίσης το ανάγλυφο της δεν το έχει καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη..Καμία χώρα δεν έχει 1000νησιά και να έχεις σήμα σχεδόν όπου και να κίνησε..Από Ασπροβάλτα έως και την Ξάνθη σχεδόν η commute Όχι απλά πέρυσι κεφάλι..Όσο και να έφταιξε το δίκτυο της η μπλε..Μπορεί κάποιος να δει την διαφορά στην διαδρομή Ασπροβάλτα καβαλα από το παλια Εθνική..επιπλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ομιλία από το λίγο 3g που δουλεύω καμία φορά..με το lte μου χουν τύχει αρκετά call drops τον τελευταίο χρόνο αλλά συνήθως μιλάω καμπάνα..Η ταχύτητες ήταν και είναι πολύ καλές εδώ,καμία σχέση με της άλλες..και στην Δράμα που υπήρχαν χαμηλές ταχύτητες πλέον είναι πολύ καλά...Και εγώ θα ήθελα καλύτερες τιμές αλλά δεν της έχουμε σε άλλα προϊόντα και παροχές που εξάγουμε και εμείς οι ίδιοι;θα της είχαμε στην κινητή και με αυτό το ανάγλυφο;; Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πριν λιγο καιρο, εβαλα κατι φωτογραφιες απο την πολη μου και με κεραιες που προεξεχουν απο τις καμπινες. Οριστε και το αρθρο το επισημο,τι ειναι κτλ... Ανάπτυξη πιλοτικής τεχνολογίας από τη RAYCAP 4,5-G ταχυτήτων στη Δράμα και για όλη την Ελλάδα! Ποιά η συχνότητα εκπομπής του 4,5G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Μάλλον έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Υπάρχουν και μικρές χώρες που έχουν δύσκολο ανάγλυφο και έχουν χαμηλές τιμές σε απεριόριστα πακέτα και οι εταιρικοί φόροι να είναι μεγαλύτεροι από την Ελλάδα και το κόστος συντήρησης επίσης αφού είναι όλα ακριβότερα. Άσε που μιλάμε για 2000 με 2500 βασικό. Τότε όλα φθηνά φαίνονται. Λείπεις πολλά χρόνια έξω και έχεις όπως είναι λογικό ξεχάσει το ότι εδώ ο κόσμος πεινάει. Ενα μεγάλο ποσοστό όχι μόνο δεν έχουν να πιουν καφέ αλλά δεν έχουν να φάνε ένα σουβλάκι την εβδομάδα. Βλέποντας κάθε χρόνο να πέφτουν οι τζίροι των πελατών μας (που είναι από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους) και κάθε χρονιά και χειρότερη μόνο θετικό μήνυμα δεν μπορείς να έχεις. Μιχάλη το να αφήνεις υπονοούμενο ότι είμαι τσιπης και θέλω να γλιτώσω 10 ευρώ μόνο γέλωτα δημιουργεί :lol: (πλάκα κάνω). Τώρα στα τιμής. Προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα να πληρώσω τις υπηρεσίες και ποτέ δεν ήταν αυτό το θέμα. Το να μου ζητάνε 5απλα η 10πλα χρήματα και υποδεέστερες υπηρεσίες μου την δίνει ούτε είμαι αυτός που κάνω παζάρια όταν είναι θέμα ποιότητας. Το να χάσεις μια κλήση ή ένα μην μπορείς να στείλεις σημαντικό email ή να κάνεις κάτι remote κλπ κοστίζει πολύ περισσότερο από το να πληρώσεις μια μικρή διαφορά παραπάνω. Το θέμα είναι ότι η διαφορά είναι τεράστια όχι μικρη. Όσο για το ότι οι τιμές δεν πάνε με βάση το μέσο βοιωτικό επίπεδο της χώρας συμφωνώ και κανείς δεν αντιλέγει. Το πρόβλημα που προκύπτει εδώ στο Ελλαδισταν και όχι μόνο στον τομέα της κινητής ότι τα πάντα είναι ακριβότερα γιατί δεν υπάρχουνε κρατικοί μηχανισμοί (υπάρχουν αλλά δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει). Παράδειγματα πολλά όπως καθημερινά προϊόντα διατροφής σε χώρες που δεν παράγουν καθόλου και έχουν υψηλότερη φορολογία από την Ελλάδα είναι φθηνότερα. Πως γίνεται αυτό ; Ο νοών νοείτο. Για να επανέλθουμε στο θέμα μας το να ζητάνε 180 ευρώ με τους φόρους για το Platinum όταν το ίδιο πακέτο με πραγματικά απεριόριστα δεδομένα χωρίς μειώσεις ταχύτητας και σε μικρές χώρες με μεγαλύτερους φόρους παίζει στα 50 με 80 ευρώ τελική ναι με κάνει και αφριζω :) Όσο καλό και να είναι ένα δίκτυο που είναι με διαφορά της cosmote σε όλα τα επίπεδα στο μεγαλύτερο ποσοστό της χώρας πάντα υπάρχουν σημεία στην επαρχία που μπορεί να παίζει ο ένας ή ο άλλος καλύτερα και έχει συμβεί αρκετές φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις φαγωθεί θα τα πούμε στο θέμα της εταιρίας σου. Βγες έξω από το Ηράκλειο Αττικής και πήγαινε στην επαρχία και ιδιαίτερα προς τα βόρεια και θα καταλάβεις την διαφορά σε ποιότητα δικτύου σε όλα τα επίπεδα. Κάλυψη δικτύου συν πολλαπλασίες ταχύτητες σημαίνει μεγαλύτερες επενδύσεις ιδιαίτερα όταν έχεις κόσμο όσο οι άλλες δύο μαζί. Αντί να παραδεχθείς ότι υπερβάλλεις και λες ότι η COSMOTE είναι η μόνη που ρίχνει χρήμα, συνεχίζεις....ignorance is bliss. Αλλά μην επιμένεις και από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αντί να παραδεχθείς ότι υπερβάλλεις και λες ότι η COSMOTE είναι η μόνη που ρίχνει χρήμα, συνεχίζεις....ignorance is bliss. Αλλά μην επιμένεις και από πάνω.Πάλι σου θίχτηκε το μαγαζί. Θα τα πούμε στο θέμα της εταιρίας σου όχι εδώ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 B7+B3 στο αμπέλι του παππού, στη μέση του πουθενά. :p Μερικά χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη (μάλλον από 'κει έρχεται το σήμα). https://ibb.co/XSfJPzW ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως. Η ποιότητα κλήσεων της Cosmote, είναι ό,τι χειρότερο... Βέβαια δεν έχω ακόμα ενεργοποιήσει το VoLTE στη συσκευή μου, για να δω αν έχει διαφορά... Πάντως σε 2G/3G, ο ήχος είναι άθλιος... Με VoLTE είναι καλύτερη με διαφορα.Αλλο επίπεδο ήχου στη κλήση με ή χωρίς κοσμοτε. Ειδικά με το Pocophone που εχει wifi call...εκεί να δεις ποσο ομαλά αλλάζει σε VoLTE/VoWiFi. Και ας μην υποστηρίζεται επίσημα,κλήσεις δεν χάνει ποτέ με κοσμοτε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Στη Ν. Ραιδεστό πάντως, δίπλα απ τη Θέρμη εδώ και 4 χρόνια έχω μόνιμο πρόβλημα με τις κλήσεις και μου έρχονται συνεχώς μηνύματα χαμένων κλήσεων. Αν δεν έχεις iphone ή android κινητό που να υποστηρίζει κλήση LTE ή WiFi Calling δεν μπορείς να συννενοηθείς μέσω κινητού. Θα πρέπει απ το μενού να πας σε κλήση με προτεραιότητα 3G ή 2G και ΟΧΙ 4G. Επειδή έχω και άλλα 2 νούμερα ταυτόχρονα απ τις άλλες εταιρίες να αναφέρω ότι ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα με τις κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Στη Ν. Ραιδεστό πάντως, δίπλα απ τη Θέρμη εδώ και 4 χρόνια έχω μόνιμο πρόβλημα με τις κλήσεις και μου έρχονται συνεχώς μηνύματα χαμένων κλήσεων. Αν δεν έχεις iphone ή android κινητό που να υποστηρίζει κλήση LTE ή WiFi Calling δεν μπορείς να συννενοηθείς μέσω κινητού. Θα πρέπει απ το μενού να πας σε κλήση με προτεραιότητα 3G ή 2G και ΟΧΙ 4G. Επειδή έχω και άλλα 2 νούμερα ταυτόχρονα απ τις άλλες εταιρίες να αναφέρω ότι ΠΟΤΕ δεν είχα θέμα με τις κλήσεις... Προφανώς είναι προβληματική η κατάσταση όταν τα CS fallbacks αποτυγχάνουν. Θέλει πιο πυκνό δίκτυο στην περιοχή σου. Το WiFi calling βέβαια λύνει πολλά θέματα και μπορεί πλέον να μην τους απασχολεί η 2η και 3η γενιά. Edited April 23, 2019 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Προφανώς είναι προβληματική η κατάσταση όταν τα CS fallbacks αποτυγχάνουν. Θέλει πιο πυκνό δίκτυο στην περιοχή σου. Το WiFi calling βέβαια λύνει πολλά θέματα και μπορεί πλέον να μην τους απασχολεί η 2η και 3η γενιά. Το GSM δεν τους απασχόλησε ποτέ σοβαρά. HR codec από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Το UMTS τραβάει όλη την voice κίνηση του free roaming, ήμαρτον, ας το στρώσουν. Αν θέλουν να περάσουν εντελώς σε 4G σαν την TMO-US ας κινηθούν ανάλογα με τα μαγαζιά τους και με VoLTE promo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Το GSM δεν τους απασχόλησε ποτέ σοβαρά. HR codec από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα. Το UMTS τραβάει όλη την voice κίνηση του free roaming, ήμαρτον, ας το στρώσουν. Αν θέλουν να περάσουν εντελώς σε 4G σαν την TMO-US ας κινηθούν ανάλογα με τα μαγαζιά τους και με VoLTE promo. Αν μιλήσω για την περιοχή μου τουλάχιστον, το GSM τα τελευταία 2 χρόνια έχει στρώσει. Θεσσαλία πάντα. Η 3η γενιά κατά την άποψή μου είναι από τη μάνα του προβληματικό όταν γεμίζει. Σε μια προσπάθεια που κάναν να μοιάζει με CDMA το έκαναν σαν τα μούτρα τους. Τώρα της Κόσμοτε το 3g είναι φορτωμένο (ξεκάθαρα). Τις βραδυνές ώρες είναι στα 35mbps και την ημέρα στα 8Mbps. Δεν είναι σχεδιασμένο για ομιλία, δυστυχώς, και το φορτώνει πως σωστά λες η κοσμοτε με όλη την CS κίνηση και γονατίζει... Όμως προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει από τις ελάχιστες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Αν μιλήσω για την περιοχή μου τουλάχιστον, το GSM τα τελευταία 2 χρόνια έχει στρώσει. Θεσσαλία πάντα. Η 3η γενιά κατά την άποψή μου είναι από τη μάνα του προβληματικό όταν γεμίζει. Σε μια προσπάθεια που κάναν να μοιάζει με CDMA το έκαναν σαν τα μούτρα τους. Τώρα της Κόσμοτε το 3g είναι φορτωμένο (ξεκάθαρα). Τις βραδυνές ώρες είναι στα 35mbps και την ημέρα στα 8Mbps. Δεν είναι σχεδιασμένο για ομιλία, δυστυχώς, και το φορτώνει πως σωστά λες η κοσμοτε με όλη την CS κίνηση και γονατίζει... Όμως προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει από τις ελάχιστες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει. Τελευταία φορά που τους χρησιμοποίησα ήταν πριν 6 μήνες στην Πάτρα. Όσο είσαι VoLTE πάει αέρα. Αν σε γυρίσει UMTS/GSM διακοπές και γενικότερη ταλαιπώρια. Με το XZ1 το έβαζα 4G only και δεν είχα κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Αν δεβ τους ενδιαφερει το Umts , τοτε να κανουν καθως πρεπει την δουλεια στο Volte .Δηλαδη υπαρχουν ενα σωρό κινητα που υποστηριζουν Volte και αυτοι δεν τα εντασουν (πχ το p9 μου στην DT παιζει καμονικα με volte ενω εδω οχι ) .Και ας λαβουν υποψην και τον κοσμο που δεν εχει την δηνατοτητα στην Ελλάδα του 19 να παρει νεο κινητκ με Volte ..οποτε πρακτικα πρεπει α στρωσουν την 2 η και 3η γενια ...(αν και εγω δεν ειχα ποτε θεμα ...κρισταλο η φωνη ακομα και με -110 Hspa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Τελευταία φορά που τους χρησιμοποίησα ήταν πριν 6 μήνες στην Πάτρα. Όσο είσαι VoLTE πάει αέρα. Αν σε γυρίσει UMTS/GSM διακοπές και γενικότερη ταλαιπώρια. Με το XZ1 το έβαζα 4G only και δεν είχα κανένα θέμα. Σε πιστεύω, απλά εγώ μιλάω για τη δική μου εμπειρία. Αν δεβ τους ενδιαφερει το Umts , τοτε να κανουν καθως πρεπει την δουλεια στο Volte .Δηλαδη υπαρχουν ενα σωρό κινητα που υποστηριζουν Volte και αυτοι δεν τα εντασουν (πχ το p9 μου στην DT παιζει καμονικα με volte ενω εδω οχι ) .Και ας λαβουν υποψην και τον κοσμο που δεν εχει την δηνατοτητα στην Ελλάδα του 19 να παρει νεο κινητκ με Volte ..οποτε πρακτικα πρεπει α στρωσουν την 2 η και 3η γενια ...(αν και εγω δεν ειχα ποτε θεμα ...κρισταλο η φωνη ακομα και με -110 Hspa Η huawei ευθύνεται για τη μη υποστήριξη Volte. Το δίκτυο υποστηρίζει ims εδώ και καιρό. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου, και με πολύ λίγο σήμα UMTS η κοσμοτε λειτουργεί. Το πρόβλημα όμως υπάρχει όταν η κίνηση αυξάνεται. Πχ λιμάνι Βόλου σε τουριστική περίοδο η 3η γενιά δεν κρατάει ούτε για πλάκα και πας σε 2η γενιά όπου και πάλι φορτωμένη αλλά αποδίδει χαλια. Στα ίδια σημεία χτυπάει 300mbps το LTE άρα μιλάμε για πρόβλημα χωρητικότητας 3ης και 2ης γενιάς. Και εγώ στην Ελλάδα με 4g only θα παίξω φέτος. Δεν ασχολούμαι πλέον με παλιότερης γενιάς δίκτυο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts