Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι φιλαράκι δεν είναι έτσι όπως τα λες. Όταν πληρώνουμε cosmote πληρώνουμε για αυτό για την διάφορα ταχύτητας και ποιότητας του δικτύου. Τούρμπο είναι τα 30 με 50 αλλά όταν ο άλλος που χρυσοπληρώνει τα δεδομένα στο δίκτυο της εταιρίας και συνήθως πιάνει 200αρες όταν πέφτει τα 30 η 20 η 10 τότε είναι χαώδης η διάφορα και σπάζεται.

Εμένα προσωπικά και 10mbps να μου έδιναν δεν θα με χαλούσε αφού τα δεδομένα κοστίζουν πολύ και έτσι και αλλιώς δεν θα κατανάλωνα πολλά (και ακόμα όταν χρειάζομαι όγκο δεδομένων αναγκάζομαι να στηρίζομαι σε άλλο παροχο που έχει φθηνότερα σε ένα υποδεέστερο δίκτυο).

Όχι φιλαράκι, στα έχουν πει λάθος. Είναι ασύρματα δίκτυα, δεν εγγυώνται ούτε κάλυψη ούτε ταχύτητα.

Επίσης, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα στη λειτουργία του δικτύου είναι σχετικά αδιάφορο το αν συνδέεται με 4G+ ή με 3G. Εάν η εμπειρία των πελατών είναι καλή έχει σημασία.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1487

• georgemv

736

• cmvr

1012

• georgebad

1099

Όχι φιλαράκι, στα έχουν πει λάθος. Είναι ασύρματα δίκτυα, δεν εγγυώνται ούτε κάλυψη ούτε ταχύτητα.

Επίσης, από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα στη λειτουργία του δικτύου είναι σχετικά αδιάφορο το αν συνδέεται με 4G+ ή με 3G. Εάν η εμπειρία των πελατών είναι καλή έχει σημασία.

Μου αρέσει πολύ όταν όλοι είστε ιδικοί :lol:

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Εγω ξερω οτι βρισκομαστε στο 2019 και η ποιο ακριβη εταιρια στην χωρα μας σημερα επαιζε στα 2-3 της πολης με ταχυτητες κατω τιν 5 mbps η πολλες φορες δεν φόρτωνε και τα site .Οποτε συμφωνω πως και με 3g θα γινοταν η δουλεια μου και δεν θα με ενιαζε τον εικονίδιο αλλα με τετοιες ταχυτητες ουτε στα social media μπαινεις καλα καλα...Ξερω οτι ειμαστε η μειονότητα κακ στην πληθος της χωρας παιζει καλα το δικτυο , αλλα και παλι γιατι να ειμαστε ετσι εμεις ...Τωρα για το οτι δεν σε εγγυητε ουτε καλυψη ουτε ταχυτητες οταν κανεις καποιο δικτυο μπορεις να προβλεψεις κινητικοτητα δικτυου και να πραξεις αναλογος ...και αν τι δικτυο θελει αναβάθμιση την κανεις.

https://drive.google.com/file/d/1uz7sHwv_ubqLH60_r1s7zV1q0LPOK5ac/view?usp=drivesdk

Ενδεικτικα καποια speedtest απο διαφορα σημεια της πολης

Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι συνδρομητής της Vodafone. Αποφάσισα να δοκιμάσω το δίκτυο της Cosmote λόγω volte/Vowifi και των ταχυτήτων φυσικά . Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στις περιοχές που μετακινούμαι ( Σέρρες - Θεσσαλονίκη ). Το δίκτυο εδώ στις Σέρρες σέρνεται κυριολεκτικά. Σήμερα περπατούσα στο κέντρο και μιλούσα στο τηλέφωνο και έπεσε 3 φορές η γραμμή. Τα δεδομένα άλλη φάση. Στο ΤΕΙ των Σερρών ζήτημα να πιάσεις 5mbps μέγιστη ταχύτητα .Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι καπως αντίστοιχα. Ειδικά στη Καλαμαρια δεν έχω σημα ούτε έξω στο δρόμο(π.χ Σοφούλη) ούτε μέσα στο σπίτι, σε σημείο όπου η Vodafone έχει 4G και η Cosmote έχει Ε. Γενικότερα είμαι αρκετά απογοητευμένος και από το θέμα της κάλυψης και από το θέμα της ταχύτητας

Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι συνδρομητής της Vodafone. Αποφάσισα να δοκιμάσω το δίκτυο της Cosmote λόγω volte/Vowifi και των ταχυτήτων φυσικά . Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος στις περιοχές που μετακινούμαι ( Σέρρες - Θεσσαλονίκη ). Το δίκτυο εδώ στις Σέρρες σέρνεται κυριολεκτικά. Σήμερα περπατούσα στο κέντρο και μιλούσα στο τηλέφωνο και έπεσε 3 φορές η γραμμή. Τα δεδομένα άλλη φάση. Στο ΤΕΙ των Σερρών ζήτημα να πιάσεις 5mbps μέγιστη ταχύτητα .Στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι καπως αντίστοιχα. Ειδικά στη Καλαμαρια δεν έχω σημα ούτε έξω στο δρόμο(π.χ Σοφούλη) ούτε μέσα στο σπίτι, σε σημείο όπου η Vodafone έχει 4G και η Cosmote έχει Ε. Γενικότερα είμαι αρκετά απογοητευμένος και από το θέμα της κάλυψης και από το θέμα της ταχύτητας

Για Σέρρες συμφωνώ αλλά για Θεσσαλονίκη έχω ακριβώς την ανάποδη εικόνα ιδιαίτερα για καλαμάρια. Προφανώς στα σημεία που πάω θα είναι οκ.

Edited by XP130TD
Off topic

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Γενικα στην Αθηνα δεν εχω παραπονο αλλα στο βορρα, σε προσφατο ταξειδι αστραπη απο Κατερινη και πανω το lte ειναι πολυ budjet

Πάντως πολύς ντόρος για το τίποτα, οκ ωραίες οι ταχύτητες για να εχουνε να ασχολουνται οτισμενοι, όμως βλέπω σε βασικες αρχές της επικοινωνίας μένει στάσιμη. Όπως πχ η ομιλία που από τη πολύ συμπίεση στις κλήσεις δύσκολα καταλαβαίνεις τι λέει ο συνομιλητής σου. Edited by XP130TD
off topic

Αυτό όμως δεν ισχύει στην πλειοψηφία των συνδρομητών.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Είχε τύχει όσο ησουν στην cosmote να κάνεις κλήση volte με volte?

Όχι ποτέ. Δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω στη συσκευή μου (MI A2).

Αυτό όμως δεν ισχύει στην πλειοψηφία των συνδρομητών.

Δεν διαφωνώ ούτε είπα το αντίθετο, θα ήταν ένα καλό μέτρο σύγκρισης γενικά όσον αφορά το τι σημαίνει ποιοτική κλήση. Με ελάχιστους τυχαίνει να μιλήσω που έχουν και εκείνοι volte και έχω πάθει πλακα, με τη γυναίκα μου πχ που μιλάμε καθημερινά. Κατά τα άλλα όντως ειδικά σε κλήσεις σε συνδρομητές άλλων δικτύων δεν μπορώ να πω ότι είμαι και απόλυτα ευχαριστημενος

Αλλο θεμα ΤΕΙ Σερρων φουλ 3+20 πρωι 8:20

https://www.speedtest.net/my-result/a/4791591626

Τει Σερρων 10:15

https://www.speedtest.net/my-result/a/4791803792

Edited by XP130TD
off topic

Λέω κι εγώ. Είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχει Xiaomi?

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λέω κι εγώ. Είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχει Xiaomi?

Και σε iPhone 6s το ίδιο χάλι ήταν οι κλήσεις...

Το mi a2 είναι συμπαραγωγή με Google να ξέρεις! Το επόμενο μοντέλο να το κάνει συμπαραγωγή με τη Cosmote μπας και καταφέρουμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο αξιοπρεπώς :lol:

Edited by XP130TD
Εκτός ΟΠΧ

Το mi a2 είναι συμπαραγωγή με Google να ξέρεις! Το επόμενο μοντέλο να το κάνει συμπαραγωγή με τη Cosmote μπας και καταφέρουμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο αξιοπρεπώς :lol:

Εμείς με iPhone και τέλεια ποιότητα κλήσης μάλλον πήραμε τα experimental prototypes που λειτουργούν σωστά...

Edited by XP130TD

Έχω γκρινιάξει και εγώ στον παρελθόν πολλές φορές για την ποιότητα κλήσης της Cosmote χωρίς VoLTE :X

Με VoLTE no prob.

Edited by XP130TD

Προσωπικά Θεσσαλονίκη σε Χαριλάου,Βότση,κέντρο και Ημαθία σε Πλατυ και Αλεξάνδρεια πάει σφαίρα.

Το 4G είναι πολύ καλό.

Πιερία στη Κατερίνη και στα χωριά γύρω παίζει μια χαρά.

Στη Κεφαλλονιά όπου σπουδάζω ο ήχος είναι χάλια στη κλήση,σέρνεται το 4G,οι κλήσεις έρχονται σε sms και δεν χτυπάνε ποτέ σε ποσοστό μια στις δεκα.

Ξέρω άτομα με κοσμοτε που σε εσωτερικό έχουν θέμα με τη κλήση είτε με δεδομενα.

Στο ΤΕΙ Σερρών που αναφέρεται ο συμφορουμιτης είναι λογικό όταν έχει η πλειοψηφία των φοιτητών κοσμοτε καρτοκινητα.

Στη δικιά μου σχολή,ειναι μοιρασμένα σε κόσμο και βονταφον και σε κάποια σημεία υπαρχει wifi αλλά δεν δουλεύει μόνιμα.

Βλέπω 30αρια και ξαφνικά πέφτει σε μονοψηφια.

Έχει B20 γεμάτες η κόσμοτε στο Αργοστολι.Εξω από τη πόλη εχει B7/B3 και στο κέντρο στο κατάστημα του ΟΤΕ,50 μέτρα από την κεντρική πλατεία.

Κάποια σημεία επίσης έχουν οπτική επαφή με Ληξούρι,που εχει B7 κεραίες.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλα είναι δυνατά.

*#*#86583#*#* δοκίμασε και ότι ρυθμίσεις γράφονται στο φορουμ

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Προσωπικά Θεσσαλονίκη σε Χαριλάου,Βότση,κέντρο και Ημαθία σε Πλατυ και Αλεξάνδρεια πάει σφαίρα.

Το 4G είναι πολύ καλό.

Πιερία στη Κατερίνη και στα χωριά γύρω παίζει μια χαρά.

Στη Κεφαλλονιά όπου σπουδάζω ο ήχος είναι χάλια στη κλήση,σέρνεται το 4G,οι κλήσεις έρχονται σε sms και δεν χτυπάνε ποτέ σε ποσοστό μια στις δεκα.

Ξέρω άτομα με κοσμοτε που σε εσωτερικό έχουν θέμα με τη κλήση είτε με δεδομενα.

Στο ΤΕΙ Σερρών που αναφέρεται ο συμφορουμιτης είναι λογικό όταν έχει η πλειοψηφία των φοιτητών κοσμοτε καρτοκινητα.

Στη δικιά μου σχολή,ειναι μοιρασμένα σε κόσμο και βονταφον και σε κάποια σημεία υπαρχει wifi αλλά δεν δουλεύει μόνιμα.

Βλέπω 30αρια και ξαφνικά πέφτει σε μονοψηφια.

Έχει B20 γεμάτες η κόσμοτε στο Αργοστολι.Εξω από τη πόλη εχει B7/B3 και στο κέντρο στο κατάστημα του ΟΤΕ,50 μέτρα από την κεντρική πλατεία.

Κάποια σημεία επίσης έχουν οπτική επαφή με Ληξούρι,που εχει B7 κεραίες.

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όλα είναι δυνατά.

*#*#86583#*#* δοκίμασε και ότι ρυθμίσεις γράφονται στο φορουμ

Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι λογο των προσφορων της κοκκινης στο τει Σερρών ειναι στην κοκκινη ....Η κοτε ειναι αυτη με τους λιγοτερουε συνδρομητές.....Το τραγικο ειναι οτι λυπει η 7αρα απο πολλες κεραιες στην Σερρες ..Η μονη που εχει ειναι στο κατσαστημα της cosmote

Χθεσινη 7+3 με αρκετο κοσμο ....κατω απο την κεραία http:// https://www.speedtest.net/my-result/a/4796531803

Μπουκομενα ολα

Το 100% κάλυψη της cosmote τρομάρα της

ca5a6ef9c5882967190afc430019263a.jpg

Πάλι τα ίδια στο χωριό;

Άρχισε η σεζόν και χτυπάνε αλλού τις κεραίες.

Χαλκηδόνα στη κεντρική πλατεία,πάνω στη διασταυρωση. Άδεια η 800αρα https://www.speedtest.net/my-result/a/4797553554

Επίσης ξεφόρτωσε και τα πιτσιρίκια με το 0.facebook που το έκοψε.

Θα το γυρίσουν σε κόκκινη.

Band 3 με πολύ καλό σήμα,κοντά σε κεραία Έχει στον ΟΤΕ μια,είναι στην έξοδο για Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/a/4797643335

Ξαναέκανα άλλη μια μπας και δω τα 150...νομίζω ότι παραπάνω δεν θα παει...

https://www.speedtest.net/my-result/a/4797648436

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κοντά στην στάση ΠΑΛΙΌ ΤΕΡΜΑ στην Χαριλάου

Β3+Β20+Β7ae8294e7d3ac04b0c73cfc776bdc1797.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάλι τα ίδια στο χωριό;

Άρχισε η σεζόν και χτυπάνε αλλού τις κεραίες.

Χαλκηδόνα στη κεντρική πλατεία,πάνω στη διασταυρωση. Άδεια η 800αρα https://www.speedtest.net/my-result/a/4797553554

Επίσης ξεφόρτωσε και τα πιτσιρίκια με το 0.facebook που το έκοψε.

Θα το γυρίσουν σε κόκκινη.

Band 3 με πολύ καλό σήμα,κοντά σε κεραία Έχει στον ΟΤΕ μια,είναι στην έξοδο για Θεσσαλονίκη https://www.speedtest.net/my-result/a/4797643335

Ξαναέκανα άλλη μια μπας και δω τα 150...νομίζω ότι παραπάνω δεν θα παει...

https://www.speedtest.net/my-result/a/4797648436

Όχι δεν είναι μέσα στο χωριό είμαι κάπου 6 7χλμ μακριά σε χωράφια. Δεν πιάνει γενικά καλό σήμα. Στο χωριό πιάνω 145mb παράπονο δεν έχω Lte όλη μέρα πάει σφαίρα από τότε που τους πήρα τηλέφωνο. Εδώ που δουλεύω όμως έχει σημεία τελείως νεκρά ούτε σήμα τίποτα δεν πιάνω κάποιες φορές. Η wind έβαλε κεραία πιο πάνω και έχει φουλ σήμα.