cmvr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Το συμπέρασμα είναι ότι ασχολούμαστε με γελοιότητες όλοι μας. Δημιουργούμε ένα εικονικό κόσμο με το ποιο δίκτυο είναι το καλύτερο ενώ στην πράξη κανένα δεν είναι καλύτερο παντού. Αφήστε μερικοί μερικοί τους φανατισμούς και αποδεχτείτε ότι το κάθε ένα δίκτυο παίζει καλύτερα ανάλογα την περιοχή. Αυτά. Καλή και χαρούμενη Κυριακή σε όλους. Και για κάποιους εξυπνάκηδες που λέγανε για ταχύτητες στην Θράκη Αυτή είναι η ταχύτητα στο κέντρο της Ξάνθης τώρα. Και περιμένω να μου στείλουν από Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη που πάνω απο 30 δεν δίνει πουθενά. Τo τηλέφωνο είναι Samsung note 8 βγάλτε και αυτό άχρηστο τώρα. Edited October 7, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 43ms ping είναι 3G.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 43ms ping είναι 3G....4G+ είναι στο κέντρο κάτω από το ρολόι στην πλατεία της πόλης ..... Να δω τι άλλο θα πεις :) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Όπως και το upload που παραπέμπει στο μέγιστο του 3G. Επίσης η επιλογή vpn κάτω δεξιά τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Όπως και το upload που παραπέμπει στο μέγιστο του 3G. Επίσης η επιλογή vpn κάτω δεξιά τι είναι;Άλλος απο εδώ το VPN κάτω δεξιά είναι η υπηρεσία που σπονσοραρει το speedtest. Ήμαρτον δηλαδή με τους φανατικούς !!!! Βγείτε απο τον μικρόκοσμο που ζείτε επιτέλους. Δεν παίζει σωστά στη Θράκη όταν έχει πολύ κόσμο και δεν είναι το μόνο σημείο στην Ελλάδα. Και εγώ cosmote έχω ως βασικό. Edited October 7, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ρωτάω γιατί δεν μου το βγάζει εμένα. Εσύ δεν είχες πει κάποτε αν θυμάμαι καλά πως δουλεύεις με vpn και δεν βλέπεις έτσι κι αλλιώς πάνω από 20-30; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ρωτάω γιατί δεν μου το βγάζει εμένα. Εσύ δεν είχες πει κάποτε αν θυμάμαι καλά πως δουλεύεις με vpn και δεν βλέπεις έτσι κι αλλιώς πάνω από 20-30;Το παιδί που μετράει αυτήν την στιγμή δεν έχει VPN καμία σχέση. Εγώ είμαι Αθήνα τώρα δεν διακτινιστικα όπως στο star trek Ξάνθη τώρα. Απλώς θέλω να το Χωνέψετε ότι αυτά τα εξωτικά νούμερα που έχουμε εμείς οι Αθηναίοι δεν ισχύουν στην επαρχία αν δεν είναι αργά την νύχτα που κοιμούνται το 90% των ανθρώπων. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Μα δεν εννοώ για το "παιδί". Εσύ γράφεις πιο πάνω για κάποια μέρη που πάνω από 30 δεν πιάνει ποτέ. Αν έχεις vpn είναι λογικό. Το έκανα μόλις για δοκιμή και έπιασα μέσα στο σπίτι μου 7,5mbps. Μόλις το έκλεισα πήγε στα 75. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Μα δεν εννοώ για το "παιδί". Εσύ γράφεις πιο πάνω για κάποια μέρη που πάνω από 30 δεν πιάνει ποτέ. Αν έχεις vpn είναι λογικό. Το έκανα μόλις για δοκιμή και έπιασα μέσα στο σπίτι μου 7,5mbps. Μόλις το έκλεισα πήγε στα 75.Καμία μέτρηση δεν κάνει σοβαρός άνθρωπος χρησιμοποιώντας μέσα για να σπίλωσει οποιοδήποτε δίκτυο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Τις τελευταίες 10 μέρες έχω ήδη παράπονα από συνδρομητές που δεν ανοίγουν τα δεδομένα με 4G και ανοίγουν μόνο σε 3G και επίσης όσοι έχουν volte χάνουν κλήσεις και πέφτει συχνά η γραμμή και το NMC ακόμα να βρει το Error από το ims Θεσσαλονίκης... Καλά πάμε... Η εξυπηρέτηση τραγική μόνο η επανεκκίνηση γραμμής σώζεται αλλά θα χάσετε το volte και wifi calling και μετά τα ξανά ενεργοποιείτε εσείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Τις τελευταίες 10 μέρες έχω ήδη παράπονα από συνδρομητές που δεν ανοίγουν τα δεδομένα με 4G και ανοίγουν μόνο σε 3G και επίσης όσοι έχουν volte χάνουν κλήσεις και πέφτει συχνά η γραμμή και το NMC ακόμα να βρει το Error από το ims Θεσσαλονίκης... Καλά πάμε... Η εξυπηρέτηση τραγική μόνο η επανεκκίνηση γραμμής σώζεται αλλά θα χάσετε το volte και wifi calling και μετά τα ξανά ενεργοποιείτε εσείς... Απο την καταρρευση που εφαγε αρχες Σεπτεμβρη μεχρι τωρα εχει αυτο το θεμα. Αν ανοιξεις το VoLTE,χανεις τα δεδομενα σε 4G ενω σε H+ λειτουργουν.Η λυση ειναι να κλεισεις το VoLTE για να εχεις δεδομενα 4G και να λειτουργει η μεταπτωση σε 2G/3G οπως γινεται στην πλειοψηφια των 4G κινητων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Τις τελευταίες 10 μέρες έχω ήδη παράπονα από συνδρομητές που δεν ανοίγουν τα δεδομένα με 4G και ανοίγουν μόνο σε 3G και επίσης όσοι έχουν volte χάνουν κλήσεις και πέφτει συχνά η γραμμή και το NMC ακόμα να βρει το Error από το ims Θεσσαλονίκης... Καλά πάμε... Η εξυπηρέτηση τραγική μόνο η επανεκκίνηση γραμμής σώζεται αλλά θα χάσετε το volte και wifi calling και μετά τα ξανά ενεργοποιείτε εσείς...Εμένα μου κλείσανε το volte λόγω αυτού του προβλήματος αλλα δεν μπορω να το ανοίξω πάλι μου έρχεται μήνυμα ότι εκκρεμεί άλλο αίτημα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2018 by simos_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Πάντως εγώ δεν έχω κανένα θέμα με 3 αριθμούς cosmote στο volte και στο vowifi και είμαι και Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 Ούτε εγώ από αρχές Σεπτεμβρίου που το ενεργοποίησα..δουλεύει μια χαρά..με αυτό μιλάω πάντα.. Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2018 (edited) Με Lg G6 και με ανοιχτα δεδομενα και Volte κανένα απολύτως πρόβλημα και κλεδωμένο μόνιμα το κινητό σε 4G! Μόνο με το Xiaomi redmi4x δεν κατάφερα να έχω volte Edited October 7, 2018 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 4G+ Κέντρο Μυτιλήνης, στο Coffee Island. Ναι ξέρω, φταίει ο κινεζο-κουβάς μου (που στην Αθήνα πιάνει 200αρια). :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 4G+ Κέντρο Μυτιλήνης, στο Coffee Island. Ναι ξέρω, φταίει ο κινεζο-κουβάς μου (που στην Αθήνα πιάνει 200αρια). :lol: Είσαι πολύ κοντά στον κόφτη των 60mbps. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Είσαι πολύ κοντά στον κόφτη των 60mbps. Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί; Με Synapsecom σέρβερ έκανα το τεστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Με volte πως τα πάτε σήμερα? Οι κλήσεις όλες μου έρχονται σε μήνυμα και όταν καλώ εγώ dropcall συνέχεια, κλήση συνεχόμενη πάνω από 2 λεπτά δε κατάφερα ακόμα. Θεσσαλονίκη. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Εμένα μια χαρα δουλεύει το VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Και σε ένα φίλο drop call στο πρώτο λεπτό. Τι να πω ίσως κάτι έτυχε να κάνουν τώρα. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Κανονικά και σε εμενα Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Όπως φαίνεται, η Cosmote έχει αναμεταδότη στο Blue Star Διαγόρας, ενώ η άλλη εταιρία συνδέθηκε με Τουρκία! Μου έδειξε και 4G+ για λίγο, κι έπιασε 4 Mbps, αλλά στο upload έκλεισε το CA... Μάλλον έχει πολλή κίνηση η Cosmote, γι αυτό και το υψηλό RSRQ (κάποιες στιγμές φτάνει και το -18). EDIT Λιμάνι Χίου. Edited October 10, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Rsrq είναι reference symbol received quality. Δεν έχει να κάνει με την κίνηση. Τουλάχιστον ρωτήστε ρε παιδιά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Rsrq είναι reference symbol received quality. Δεν έχει να κάνει με την κίνηση. Τουλάχιστον ρωτήστε ρε παιδιά... Ξέρω ότι αφορά το quality. Απλά έλεγα μήπως αυξάνεται αυτός ο αριθμός, λόγω των πολλών συσκευών που συνδέονται με την ίδια κεραία. Πως γίνεται να έχεις RSRP -60 και RSRQ -15 και τόσο χαμηλές ταχύτητες; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts