jimavagianos_ Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Κοιτάς το λάθος variant, πρέπει να δεις το MR1100-EUS. Αυτό που κοιτάς είναι το Αμερικάνικο ή το Αυστραλιανό. EDIT: Σύμφωνα με το AT interface, υποστηρίζει τις εξής μπάντες σε LTE Σε UMTS Και ένα παράδειγμα που έχει ανοίξει 3CA Μάς καλύπτει μια χαρά σύμφωνα με τις μπάντες, που επιστρέφει στο AT interface το εργαλείο και μάλλον θα το αποκτήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Σε ποια περιοχή αυτό το θαύμα? Στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα "σέρνεται" η Cosmote με μάξιμουμ 240Mbps-250 Mbps down, τώρα σύμφωνα με το http://www.fast.com σε τερματικό Samsung S9+ με υποστήριξη cat 18 down, cat 13 up). με καλό ραδιοδίκτυο 4G+ με 2 CA, ενίοτε και 3 CA. Εσωτερικός χώρος, ψηλά, σε πολυκατοκία. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Τέλεια ταχύτητα, τέλειο ρούτερ. :D Δοκίμασε και ένα με το Ookla Speedtest, σε Synapsecom σέρβερ. Είναι ο μόνος που η Cosmote δεν έχει βάλει περιορισμό (προς το παρόν). Αν θέλεις βέβαια... ;) Μόνο σε καρτοκινητά έχει περιορισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Μάς καλύπτει μια χαρά σύμφωνα με τις μπάντες, που επιστρέφει στο AT interface το εργαλείο και μάλλον θα το αποκτήσω και εγώ με την πρώτη ευκαιρία. Σε ποια περιοχή αυτό το θαύμα? Στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα "σέρνεται" η Cosmote με μάξιμουμ 240Mbps-250 Mbps down, τώρα σύμφωνα με το http://www.fast.com σε τερματικό Samsung S9+ με υποστήριξη cat 18 down, cat 13 up). με καλό ραδιοδίκτυο 4G+ με 2 CA, ενίοτε και 3 CA. Εσωτερικός χώρος, ψηλά, σε πολυκατοκία. Ψηλά Αλώνια, eNB 5009. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέλεια ταχύτητα, τέλειο ρούτερ. :D Δοκίμασε και ένα με το Ookla Speedtest, σε Synapsecom σέρβερ. Είναι ο μόνος που η Cosmote δεν έχει βάλει περιορισμό (προς το παρόν). Αν θέλεις βέβαια... ;) To ookla τελικιαζει στα 325, δεν ξέρω γιατί. Αν θέλετε τεστ χωρίς κόφτες και χωρίς χρεώσεις δοκιμάστε Cosmote Θεσσαλονίκη, λίγο πιο ψηλό ping λόγω απόστασης αλλά πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Στο synapse δεν τρώει mb? Nαι τρώει mb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 To ookla τελικιαζει στα 325, δεν ξέρω γιατί. Αν θέλετε τεστ χωρίς κόφτες και χωρίς χρεώσεις δοκιμάστε Cosmote Θεσσαλονίκη, λίγο πιο ψηλό ping λόγω απόστασης αλλά πάει σφαίρα. Εγώ νόμισα ότι έκανες το τεστ στο Fast, λόγω του περιορισμού στην καρτοκινητη. Υ.Γ. Όταν πάω στην πόλη που έχει 4G+, θα δοκιμάσω τεστ σε Cosmote Θεσσαλονίκη και Synapsecom Αθήνα, να δω αν θα έχουν διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ψηλά Αλώνια, eNB 5009. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To ookla τελικιαζει στα 325, δεν ξέρω γιατί. Αν θέλετε τεστ χωρίς κόφτες και χωρίς χρεώσεις δοκιμάστε Cosmote Θεσσαλονίκη, λίγο πιο ψηλό ping λόγω απόστασης αλλά πάει σφαίρα. Ευχαριστώ θερμά για την απάντηση! Με βλέπω να κάνω μια βόλτα στα Ψηλά Αλώνια όταν ευκαιρέσω, αρκεί τα πάνελ να είναι σε λειτουργία. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 (edited) Τελικά και ο σέρβερ Cosmote Θεσσαλονίκη, μου φαίνεται ότι έχει και αυτός περιορισμό. Με 4G+ ο Synapsecom πιάνει πάνω από 100 Mbps και ο Cosmote Θεσσαλονίκη ξεκινά με 80-90 και μετά κόβει απότομα... Σταμάτησε στα 40. EDIT Αυτό στη φωτογραφία σημαίνει ότι η συσκευή μου πιάνει 256 QAM ή πρέπει να το λέει στο Modulation επάνω ; Edited August 30, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Το πάνω είναι το current modulation από όσο γνωρίζω. Με αυτό το CQI/SINR δε νομίζω όμως να το πιάσεις σε αυτό το σημείο. Το MCS είναι χαμηλό, και αυτό είναι λογικό λόγω χαμηλού reported CQI. Αυτές τις μετρήσεις να τις κοιτάς κατά τη διάρκεια ενός speedtest. Idle δεν έχουν νόημα για PDSCH. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Ναι αν κατεβάσεις κάποιο μεγάλο αρχείο και απαιτηθεί απο το κινητό περισσότερο downlink θα δεις εκεί να γράφει 256qam. Kαι στο x820 σε κατάσταση αδράνειας γράφει 16/64 ενω οταν χρειάζεται γυρνάει σε 256 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 'ντάξει, ότι και να πω είναι λίγο. Στην Τήνο, εν κινήσει σε αυτοκίνητο με το Motorola που υποστηρίζει 2CA. http://www.speedtest.net/android/4203481650.png Στιγμιαία άγγιξε τα 200mbps. Γενικά πάει σφαίρα το δίκτυο. Κατέβασμα εφαρμογής 32mb από playstore σε 3" μάξιμουμ. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Κάρπαθος..πηγάδια,λιμάνι.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ζητάω λίγα στατιστικά από την κοινότητα του forum που έχει ενεργό το wifi calling. Έχετε εδώ και 5-7 μέρες call drops? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Όχι, αλλά το έχω ρυθμισμένο να προτιμά δίκτυο κινητής και πάει σε WiFi μόνο σε χάλια σήμα(συμβαίνει εδώ που είμαι σε εσωτερικό χώρο). Αν είναι θα το βάλω σε WiFi μόνο και θα δοκιμάσω ναι τηλεφωνώ από εκεί και θα επανέλθω. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 H COSMOTE άρχισε ήδη να προετοιμάζει το δίκτυο για 5η γενιά. Οι άνθρωποι είναι σούπερ παιδιά... Αρχίζουμε με Sprint/Verizon/AtnT/TMO στην Αμερική (high band) και μετά Ευρώπη (midband) including Cosmote. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 H COSMOTE άρχισε ήδη να προετοιμάζει το δίκτυο για 5η γενιά. Οι άνθρωποι είναι σούπερ παιδιά... Αρχίζουμε με Sprint/Verizon/AtnT/TMO στην Αμερική (high band) και μετά Ευρώπη (midband) including Cosmote. :) Καλό νέο. Δεν θα το έλεγα μπαμ όμως, διότι ουσιαστικά μιλάμε για την Deutsche Telekom, όταν λέμε "COSMOTE". Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 H COSMOTE άρχισε ήδη να προετοιμάζει το δίκτυο για 5η γενιά. Οι άνθρωποι είναι σούπερ παιδιά... Αρχίζουμε με Sprint/Verizon/AtnT/TMO στην Αμερική (high band) και μετά Ευρώπη (midband) including Cosmote. :) Για να δούμε αν θα κάνουν deploy massive MIMO στις χαμηλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Ζητάω λίγα στατιστικά από την κοινότητα του forum που έχει ενεργό το wifi calling. Έχετε εδώ και 5-7 μέρες call drops? Drop calls δεν υπάρχουν πάντα, αλλά σίγουρα διακοπές στον ήχο υπάρχουν. Εδώ και πάνω από μήνα. Με διαφορετικούς παρόχους σταθερής και διαφορετικά routers. Aπό συσκευές χρησιμοποιώ Galaxy Note 8,iPhone X και Galaxy Note 9, με official ROMs (EUR), non-rooted, με stock launcher (τα Notes δηλαδή), χωρίς δηλαδή κάτι να μπορούσε να κάνει conflict. Απλά τα πράγματα: χρησιμοποιώ άλλους παρόχους για τη δουλειά μου και τελειώνει η υπόθεση. Όταν βγει από το alpha στάδιο η υπηρεσία, ευχαρίστως να την ξαναχρησιμοποιήσω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Μόλις κατάφερα να κάνω να παίξει με πατέντα το Nokia 2 που είχε σταματήσει να βγάζει volte /vowifi εδώ και μήνες. Δοκίμασα λιγάκι με αυτό, και είχα κάποια θέματα κατά την εναλλαγή από WiFi σε LTE. Πριν από λίγο έκλεισε η γραμμή σε κλήση. Με το S7 που δοκιμάζω κλειδωμένο μόνο σε WiFi, όσα τηλέφωνα έχω πάρει από το πρωί δεν έχουν θέμα. Υπόψιν ότι είμαι στο εξοχικό με adsl από wind που πιάνει 3,5/0.5 και ένα Thomson 585v7. Το VoWiFi δείχνει να παίζει υποδειγματικά. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Drop calls δεν υπάρχουν πάντα, αλλά σίγουρα διακοπές στον ήχο υπάρχουν. Εδώ και πάνω από μήνα. Με διαφορετικούς παρόχους σταθερής και διαφορετικά routers. Aπό συσκευές χρησιμοποιώ Galaxy Note 8,iPhone X και Galaxy Note 9, με official ROMs (EUR), non-rooted, με stock launcher (τα Notes δηλαδή), χωρίς δηλαδή κάτι να μπορούσε να κάνει conflict. Απλά τα πράγματα: χρησιμοποιώ άλλους παρόχους για τη δουλειά μου και τελειώνει η υπόθεση. Όταν βγει από το alpha στάδιο η υπηρεσία, ευχαρίστως να την ξαναχρησιμοποιήσω:p Χαχα! Αφορμή ζητούσες! Δεν είναι alpha, όπως έγραψα έχει μια εβδομάδα που κάνει drop calls. Γενικά μου παίζει πολύ καλά και η ποιότητα ήχου φανταστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Κάνοντας αυτές τις μέρες βόλτες στην Αθήνα, παρατηρώ πως χρειάζεται άμεσα capacity. Πολλά 2CA με 50Mbit, στο κέντρο της Γλυφάδας και στο Κολονάκι CA ούτε για δείγμα με αποτέλεσμα να υπάρχει διακύμανση από τα 30 μέχρι τα 120Mbit στη Β3. Επίσης, εξαιρετικά περίεργο, δεν κάνει CA στο Ελ. Βενιζέλος; Ναι μεν μέσα στο terminal πρέπει να έχει micro cells με πολύ καλές στάθμες και ικανοποιητικές ταχύτητες αλλά θα μπορούσε να είχε και πολύ καλύτερο performance. Μαρούσι και Κηφισιά >100Mbit σε 2 και 3CA. Στο κέντρο της Κηφισιάς σε LoS, έχει 3CA, 256QAM και >200Mbit. Δεν έχω δει ακόμα 4MIMO ούτε και τα 2x10Mhz στη B7. Είμαι περίεργος για τα B7, εάν θα τα ενώνει σε 5CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Γλυφάδα και αεροδρόμιο είναι όπως το περιγράφεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) Χαχα! Αφορμή ζητούσες! Δεν είναι alpha, όπως έγραψα έχει μια εβδομάδα που κάνει drop calls. Γενικά μου παίζει πολύ καλά και η ποιότητα ήχου φανταστική. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ότι εδώ και κανένα μήνα έχω διακοπες. Πιο παλιά όχι:wacko: Και, δυστυχώς, όταν το τηλέφωνο είναι εργαλείο δουλειάς, αυτά τα τερτίπια δεν είναι και ό,τι καλύτερο.. μιλάω με πελάτες και προμηθευτές και κάθε 10 λέξεις τους ρωτάω τι είπαν. Edited September 1, 2018 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κάνοντας αυτές τις μέρες βόλτες στην Αθήνα, παρατηρώ πως χρειάζεται άμεσα capacity. Πολλά 2CA με 50Mbit, στο κέντρο της Γλυφάδας και στο Κολονάκι CA ούτε για δείγμα με αποτέλεσμα να υπάρχει διακύμανση από τα 30 μέχρι τα 120Mbit στη Β3. Επίσης, εξαιρετικά περίεργο, δεν κάνει CA στο Ελ. Βενιζέλος; Ναι μεν μέσα στο terminal πρέπει να έχει micro cells με πολύ καλές στάθμες και ικανοποιητικές ταχύτητες αλλά θα μπορούσε να είχε και πολύ καλύτερο performance. Μαρούσι και Κηφισιά >100Mbit σε 2 και 3CA. Στο κέντρο της Κηφισιάς σε LoS, έχει 3CA, 256QAM και >200Mbit. Δεν έχω δει ακόμα 4MIMO ούτε και τα 2x10Mhz στη B7. Είμαι περίεργος για τα B7, εάν θα τα ενώνει σε 5CA. Στην Αθήνα παίζει με NSN? By default σε /// παίζει CA/256QAM. Περίεργο. Πάντως οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι πολύ καλές ακόμα και η διακύμανση. Έχει μικρές κυψέλες η Κοσμοτε και αυτό βοηθά πολύ. Δε ξέρω ποια είναι τα ΚΡΙ αλλά αν καταλαβαίνω πρέπει να είναι από τα πιο υψηλά στον κόσμο. Στην Αμερική αυτά που λες είναι όνειρο θερινής νυκτός. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Στο ΕλΒε όντως είναι η εικόνα μη αντάξια του δικτύου. Όχι ότι πάει αργα, απλά έξω πιάνει 300άρες και μέσα 50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Καλησπερα,επειδη θα κατεβω Κεφαλλονια συντομα,πως τα παει εκει η Κοσμοτε.Αξιζει να εχω κυριο νουμερο το whats up; Θεσσαλονικη και Βορεια Ελλαδα ειμαι υπερ ευχαριστημενος και εχω σημα παντου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts