stefanos1999 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Και όμως.Και οι ταχύτητες αυτές δεν είναι οι μέγιστες που περιμένω να δω.Αναμένω τα πρώτα 400άρια.Η κοσμοτέ έχει δώσει εμπορική διάθεση 500. Στο up τι έχει ανακοινώσει ? Μέχρι 75εχω δει (κοντά στο χιλτον νομιζω). Edited March 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Στο up τι έχει ανακοινώσει ? Μέχρι 75εχω δει (κοντά στο χιλτον νομιζω). 100 φίλε μου.Τα απόλυτα μέγιστα διεθνώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Και όμως.Και οι ταχύτητες αυτές δεν είναι οι μέγιστες που περιμένω να δω.Αναμένω τα πρώτα 400άρια.Η κοσμοτέ έχει δώσει εμπορική διάθεση 500. H Huawei εννοείς. Η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά τα ενεργοποιεί. Οι συνθήκες που απαιτούνται από το 500άρι όπως το λες είναι να είσαι με το ένα πόδι στο έδαφος, το άλλο στον άερα, να μη φυσάει και να μην απλώνει ρούχα η γειτόνισσα. Επομένως είτε θα περιμένεις πολύ είτε θα τα δεις σε άλλη τεχνολογία call me 5g. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 H Huawei εννοείς. Η ΚΟΣΜΟΤΕ απλά τα ενεργοποιεί. Οι συνθήκες που απαιτούνται από το 500άρι όπως το λες είναι να είσαι με το ένα πόδι στο έδαφος, το άλλο στον άερα, να μη φυσάει και να μην απλώνει ρούχα η γειτόνισσα. Επομένως είτε θα περιμένεις πολύ είτε θα τα δεις σε άλλη τεχνολογία call me 5g. :lol: Όπως δεν περίμενες να δεις τρελό upload στην επιφάνεια και 4g plus σε μετρό έτσι σου φαίνονται κουφά και τα 500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Για εμένα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Έχω δει πολύ μεγαλύτερα νούμερα στο εργαστήριο. Το πολύ πολύ να ανεβάσω καμία selfie στο μετρό με το συρμό που έρχεται. Δε θα σκάσω αν έχω 1 ή 100mbps. Πεταμένα χρήματα. καλύτερα να μείωνε τις τιμές της. ;) Αλλά από εκεί δε βγαίνουν μίζες. Φυσικά και δεν έχει σημασία αν θα ανεβάσεις με 1 ή 100Mbps την selfie. Οι υψηλές ταχύτητες 4G στα speedtest, όμως, υποδεικνύουν μεγάλη χωρητικότητα, συνεπώς δυνατότητα κάλυψης υψηλής ζήτησης αν χρειαστεί.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Φυσικά και δεν έχει σημασία αν θα ανεβάσεις με 1 ή 100Mbps την selfie. Οι υψηλές ταχύτητες 4G στα speedtest, όμως, υποδεικνύουν μεγάλη χωρητικότητα, συνεπώς δυνατότητα κάλυψης υψηλής ζήτησης αν χρειαστεί.:D παντως βλεπω (στην αθηνα) σαφή καλυτερεψη χωρητικότητας στο Η+, ισως αρκετοι εχουν ηδη μετακινηθει σε 4g. Edited March 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 23, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Παρακαλώ όχι off topic σχόλια... ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Φυσικά και δεν έχει σημασία αν θα ανεβάσεις με 1 ή 100Mbps την selfie. Οι υψηλές ταχύτητες 4G στα speedtest, όμως, υποδεικνύουν μεγάλη χωρητικότητα, συνεπώς δυνατότητα κάλυψης υψηλής ζήτησης αν χρειαστεί.:D Μίλησε και το Brighton :p Εγώ μαζί σου να έχουμε παντού 1000Mbps 3*20MHz CA + fiber. Αλλά μετά αν πάει η τιμή 10Ε/ΜΒ δε πρέπει να γκρινιάζουμε. Τουλάχιστον είναι ακριβό αλλά γρήγορο :lol: (ό,τι δίνουμε παίρνουμε, κανόνας συνήθως αναγκαίος αλλά όχι και ικανός ;)) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 @mixtri με 35mhz band7 βγαινει 260 ή/και 321down? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 @mixtri με 35mhz band7 βγαινει 260 ή/και 321down? Ανά carrier 20MHz θεωρητικα 150Mbps. Εξαρτάται από το modulation καθώς και από ΜΙΜΟ υποστήριξη. Πολλά πραγματάκια. Πάντως αν είναι μάγκες στη ΚΟΣΜΟΤΕ ας ενεργοποιήσουν το multi-base station Carrier Aggregation. Νομίζω ότι είναι τεράστιο βήμα για το δίκτυο. Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες και παίζει να είναι το πιο χρήσιμο feature. Αλλά θέλει δουλειά για να παίξει σωστά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Ανά carrier 20MHz θεωρητικα 150Mbps. Εξαρτάται από το modulation καθώς και από ΜΙΜΟ υποστήριξη. Πολλά πραγματάκια. Πάντως αν είναι μάγκες στη ΚΟΣΜΟΤΕ ας ενεργοποιήσουν το multi-base station Carrier Aggregation. Νομίζω ότι είναι τεράστιο βήμα για το δίκτυο. Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες και παίζει να είναι το πιο χρήσιμο feature. Αλλά θέλει δουλειά για να παίξει σωστά. Πρέπει να έχει το overhead της αρκούδας στο signalling αυτό. Ή τουλάχιστον έτσι μου ακούγεται :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Ανά carrier 20MHz θεωρητικα 150Mbps. Εξαρτάται από το modulation καθώς και από ΜΙΜΟ υποστήριξη. Πολλά πραγματάκια. Πάντως αν είναι μάγκες στη ΚΟΣΜΟΤΕ ας ενεργοποιήσουν το multi-base station Carrier Aggregation. Νομίζω ότι είναι τεράστιο βήμα για το δίκτυο. Το χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες και παίζει να είναι το πιο χρήσιμο feature. Αλλά θέλει δουλειά για να παίξει σωστά. Άρα επιβεβαιώνεται και έμμεσα ότι κάνει interband-ca ή χάνω κάτι? Edited March 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Πρέπει να έχει το overhead της αρκούδας στο signalling αυτό. Ή τουλάχιστον έτσι μου ακούγεται :X θέλει οπτική ή μικροκυματικά νέας γενιάς για να παίξει. Latency <5ms μεταξύ των σταθμών και πολύ καλό συγχρονισμό. Όπως τα λες. Signalling της αρκούδας. Αλλά είναι πρόκληση. Η ΚΟΣΜΟΤΕ μπορεί να το κάνει, οι άλλες όχι ακόμη. Άρα επιβεβαιώνεται και έμμεσα ότι κάνει interband, ή χάνω κάτι? Ναι :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Ναι :) Τσάμπα την κατηγορήσες τη καημένη (leeco) για το κλειδωμενο interband ca στο pro3 :p Edited March 23, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Πειραιώς Ταύρος, ύψος praktikerhttp://i.imgur.com/2Pbnwdh.jpg Edited March 24, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Αυτό θα μπορούσε να είναι και μόνο 7αρα intraband. Αλλά πρέπει να είσαι ακριβώς δίπλα στην κεραία με το κινητό στο πάνελ. :lol: Επομένως θεωρώ ότι είσαι 7c+3. ;) το ΣΚ θα παίξω με την περιοχή στο Χ820 μπας και δω φως. Δε το χρησιμοποιώ πλέον εγώ αλλά καλό θα είναι να δούμε τι γίνεται... :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Σε 95dbm ήταν αυτό το νούμερο, οπότε μάλλον όχι και πολύ κοντά σε σταθμό. Αν δεν σου άλλαξε η baseband ή νέα στοκ ρομ χλωμό να δεις διαφορά. Edited March 24, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Στα περίχωρα της Δράμας 10χλμ έξω! Εκεί που το 3g στις άλλες έρχεται με το ζόρι! Στάλθηκε από το Mars μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Παιδιά ξεκάθαρα πια η κόσμοτε στα καρτοκινητά έχει κοφτή.....έχω το φοιτητικό what's up, όσες φορές έκανα μέτρηση από τα mb που μαζεύω και αθροίζονται με τα καινούργιά κάθε μήνα (τα βασικά μου δλδ) είτε είχα φουλ σήμα είτε μια γραμμή ήταν σταθερά στα 20mbps. Σήμερα λοιπόν που ενεργοποίησα το δωράκι με το 1gb για το τριήμερο με μια γραμμή lte κοιτάξτε αποτέλεσμα που έδωσε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Το "πρόβλημα" δεν είναι τόσο ουσιαστικό γιατί δεν έχει γενικά κόφτη, παραμόνο στη μέτρηση με τον συγκεκριμένο server. Αν δοκιμάσεις με άλλον, ή πραγματοποιήσεις κάποια άλλη ενέργεια που απαιτεί σύνδεση δεδομένων και κατέβασμα θα έχεις μια χαρά ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που η Cosmote, βάζει κόφτη στους δικούς της σέρβερς... Κάποιος που δεν το έχει πάρει χαμπάρι, μπορεί να νομίζει ότι παίζει μόνο με 20, στις περιοχές που άλλοι βλέπουν 300. :blink: Εκτός κι αν προσπαθεί να μας πείσει, ότι τα συμβόλαια είναι πιο γρήγορα... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Το "πρόβλημα" δεν είναι τόσο ουσιαστικό γιατί δεν έχει γενικά κόφτη, παραμόνο στη μέτρηση με τον συγκεκριμένο server. Αν δοκιμάσεις με άλλον, ή πραγματοποιήσεις κάποια άλλη ενέργεια που απαιτεί σύνδεση δεδομένων και κατέβασμα θα έχεις μια χαρά ταχύτητα. Δοκίμασα με όλους τους server που μου εβγαζε....με Vodafone, ote, cosmote, hyper. Και με τους 4 μου βγάζει σταθερά στα 20 mbps. Σήμερα με το δωράκι του 1gb και με τους 4 έπιασα από 47 έως 67 με μόνο μια γραμμή!!! Απλά δεν ανέβασα όλες τις φωτο για να μην βγει μια σελίδα μήνυμα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αν και δεν υπάρχει επίσημη θέση από την εταιρεία για το αν περιορίζει σε ταχύτητα τα καρτοκινητά γιατί πρέπει να πέσεις στην περίπτωση να είσαι σε σημείο γονατισμενο από κίνηση και τότε να τρέξεις μερικά speed test. Πάντως μετρώντας σε Hyperhosting σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο υπήρχαν διαφορές στο συμβόλαιο μου με το frog μου. Προφανώς θα έχουν μεγαλύτερο priority στα συμβόλαια. Όπως το είπα και στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να αναπαράγεις την δοκιμή στην πράξη σε πολύ μπουκωμενη κατάσταση. Στο 99% των περιπτώσεων με φυσιολογική κίνηση δεν υπάρχει εμφανείς διαφορά. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) -2 υπόγειο μετρό Συντάγματος μέσα στο βαγόνι (απλό 4g) http://i.imgur.com/MbC0hZD.jpg Edited March 25, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 -2 υπόγειο μέτρο συντάγματος μέσα στο βαγόνι (απλό 4g) http://i.imgur.com/MbC0hZD.jpg 4G υποθετω στο μετρο μονο η κοσμοτε ετσι; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts