Mark_K Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Οκ. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή έχει παρατηρηθεί με servers OTE/Cosmote να περιορίζει τη μέτρηση στα 20mbps, τη στιγμή που με άλλους τα ξεπερνάει κατά πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Οκ. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή έχει παρατηρηθεί με servers OTE/Cosmote να περιορίζει τη μέτρηση στα 20mbps, τη στιγμή που με άλλους τα ξεπερνάει κατά πολύ. Ευχαριστώ, θα το έχω υ' όψιν μου. Η δικιά μου υποψία είναι ότι δοκιμάζουν διάφορα QoS στο LTE σε αναμονή ενεργοποίησης του voLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δύο τεστ με κινέζικο κινητό χωρίς 800 μέσα σε χαράδρα στο Παγγαίο ορος και σε ένα κοντεινερ με βιομηχανικό διπλο σκυρόδεμα... Η πρώτη με τον cosmote server στην Αθήνα και το δεύτερο με huper Κλειδώνει οριακά το 4G αλλά δεν το χανει κιολας ποτε Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μετρηση πριν λιγες μερες στην εισοδο του περιφερειακου θεσσσαλονικη προς αεροδρομιο -χαλκιδικη επιασα download 180mbs upload σχεδον 44mbs και ping 28.Στο συγκεκριμενο σημειο παντα πιασει τρομερες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πλατεία Αγίου Ιωάννου, Αγιά Παρασκευή, Αθήνα. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μετρηση πριν λιγες μερες στην εισοδο του περιφερειακου θεσσσαλονικη προς αεροδρομιο -χαλκιδικη επιασα download 180mbs upload σχεδον 44mbs και ping 28.Στο συγκεκριμενο σημειο παντα πιασει τρομερες ταχύτητες. Λες στην αερογεφυρα Χαλκιδικης; Διπλα στα everest ειναι κτηριο του ΟΤΕ με κεραια επανω.Αμα πας με τα ποδια στο τερμα του 31 και 36 θα την δεις. (Εγω με οπτικη επαφη στο παρκο απεναντι επιασα 98,5Mbps Download με iPhone 5s,το οποιο εχει οριο Download τα 100Mbps(Lte Cat.3) απο Band 3 στα 1800mhz. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δύο τεστ με κινέζικο κινητό χωρίς 800 μέσα σε χαράδρα στο Παγγαίο ορος και σε ένα κοντεινερ με βιομηχανικό διπλο σκυρόδεμα... Η πρώτη με τον cosmote server στην Αθήνα και το δεύτερο με huper Κλειδώνει οριακά το 4G αλλά δεν το χανει κιολας ποτε Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μιλαμε το εχει τερματισει η εταιρεια,4G μεχρι τελους. Με βλεπω να παιρνω κανα χιαομι χωρις 800 και να καρφωσω την κοσμοτε για δοκιμες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Λες στην αερογεφυρα Χαλκιδικης; Διπλα στα everest ειναι κτηριο του ΟΤΕ με κεραια επανω.Αμα πας με τα ποδια στο τερμα του 31 και 36 θα την δεις. (Εγω με οπτικη επαφη στο παρκο απεναντι επιασα 98,5Mbps Download με iPhone 5s,το οποιο εχει οριο Download τα 100Mbps(Lte Cat.3) απο Band 3 στα 1800mhz. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλαμε το εχει τερματισει η εταιρεια,4G μεχρι τελους. Με βλεπω να παιρνω κανα χιαομι χωρις 800 και να καρφωσω την κοσμοτε για δοκιμες. Σορρυ δεν το περιεγραψα σωστα.Εννοουσα απο Δυτικα προς Αεροδρομιο/Χαλκιδικη, Περιοχη Σινδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δύο τεστ με κινέζικο κινητό χωρίς 800 μέσα σε χαράδρα στο Παγγαίο ορος Στο δικό μας το όρος (Πήλιο) δεν τα πάει και τόσο καλά στις χαράδρες σε σχέση με άλλον ανταγωνιστή της :p @ mixtri, ειλικρινά πιστεύεις ότι εγκρίθηκαν θέσεις άλλες στον δήμο Βόλου για σταθμούς;;:p εδώ θέλουν να τους βγάλουν όλους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Στο δικό μας το όρος (Πήλιο) δεν τα πάει και τόσο καλά στις χαράδρες σε σχέση με άλλον ανταγωνιστή της :p @ mixtri, ειλικρινά πιστεύεις ότι εγκρίθηκαν θέσεις άλλες στον δήμο Βόλου για σταθμούς;;:p εδώ θέλουν να τους βγάλουν όλους:lol: Δεν έχει λόγο ο δήμος πλέον στις άδειες. Ξεκάθαρα. Να κόψουν το κεφάλι τους. Εφόσον η κεραία τηρεί τις προδιαγραφές της ΕΕΤΤ δεν έχει λόγο κανένας Δήμος στην άδεια. Πάνε αυτές οι εποχές. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Εντυπωσιακό πάντως στη Σίνδο τέτοια ταχύτητα. Και ανατολικά όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω πιάνει τόσο. Edited February 19, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ναι αλλά σε ταχύτητες κινητής ποιός υπερτερεί εμείς ή οι Ρουμάνοι;Σε σχέση με κοσμοτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Εντυπωσιακό πάντως στη Σίνδο τέτοια ταχύτητα. Και ανατολικά όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω πιάνει τόσο. Επειδη κανω συχνα την διαδρομη Εδεσσα-Αεροδρομιο λογω δουλειας στην Αθηνα,σταθερα σε ολη την περιοχη εχει υψηλες ταχυτητες. Σε μετρηση ακριβως κατω απο την αερογεφυρα,η ταχυτητα πεφτει κατα 10-15mbs.Δεν ξερω αν επηρεαζει το σημα το γεγονος οτι σε ολη εκεινη την περιοχη ειναι πεδιαδα...ενας τεραστιος ανοιχτος χωρος,χωρις εμποδια. Δεν περιμενα στο Καιμακτσαλαν να εχουν βαλει κεραια και πιανω 150mbs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ναι αλλά σε ταχύτητες κινητής ποιός υπερτερεί εμείς ή οι Ρουμάνοι;Σε σχέση με κοσμοτέ Off topic αλλά μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω :lol: Πάω συχνά Ρουμανία μιας και σκοπεύω να εγκατασταθώ εκεί μόνιμα, μακάρι δηλαδή. Δεν υπάρχει σύγκριση φίλε μου, οι Ρουμάνοι έχουν ξεφύγει. Η cosmote, που εκεί έχει μετονομαστεί σε T δεν συγκρίνεται με τη δική μας όπως και η δεύτερη εταιρία που έχει δίκτυο σε Ελλάδα και Ρουμανία. 3G παντού μα παντού όμως, 4G παντού και μάλιστα γύρω στα -85 σε ένδειξη στάθμης στο κινητό. Πριν ένα μήνα ήμουν σε ένα σημείο στην αρχή των Καρπαθίων από νότια και σταμάτησα σε ένα σημείο που είσαι μόνο εσύ και οι αρκούδες που λέει ο λόγος και βλέπω μια ταχύτητα 120mbps με το lenovo, σκέψου τι γίνεται μέσα στις πόλεις λοιπόν. Άμα πιάσουμε το μετρό στο Βουκουρέστι όλες οι εταιρίες έχουν micro από παλιά, δεν υπάρχει σημείο σε σταθμούς ή μέσα στις γραμμές που να μην έχεις σήμα για ομιλία και ιντερνετ, στην Αθήνα πρόσφατα έβαλε η cosmote νομίζω. Τέλος πάντων να μην λέω πολλά και είναι και off topic και ζητώ συγνώμη για αυτό, δεν υπάρχει σύγκριση φίλε μου. Είμαστε πίσω και όσον αφορά τα δίκτυα και όσον αφορά τις τιμές. Ψάξτε να δείτε συγκριτικές τιμές για ταχύτητες στα δίκτυα στην Ευρώπη. Θα καταλάβετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Δυστυχώς σε πολλά (να μην πω τίποτα χειρότερο) ήμαστε "η τελευταία τρύπα στη φλογέρα ". Στις τιμές όμως ..... πρώτοι! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Εγώ πιστεύω στη κινητή τηλεφωνία είμαστε πολύ καλά, στη σταθερή πάσχουμε αρκετά όμως Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Off topic αλλά μπαίνω στον πειρασμό να απαντήσω :lol: Πάω συχνά Ρουμανία μιας και σκοπεύω να εγκατασταθώ εκεί μόνιμα, μακάρι δηλαδή. Δεν υπάρχει σύγκριση φίλε μου, οι Ρουμάνοι έχουν ξεφύγει. Η cosmote, που εκεί έχει μετονομαστεί σε T δεν συγκρίνεται με τη δική μας όπως και η δεύτερη εταιρία που έχει δίκτυο σε Ελλάδα και Ρουμανία. 3G παντού μα παντού όμως, 4G παντού και μάλιστα γύρω στα -85 σε ένδειξη στάθμης στο κινητό. Πριν ένα μήνα ήμουν σε ένα σημείο στην αρχή των Καρπαθίων από νότια και σταμάτησα σε ένα σημείο που είσαι μόνο εσύ και οι αρκούδες που λέει ο λόγος και βλέπω μια ταχύτητα 120mbps με το lenovo, σκέψου τι γίνεται μέσα στις πόλεις λοιπόν. Άμα πιάσουμε το μετρό στο Βουκουρέστι όλες οι εταιρίες έχουν micro από παλιά, δεν υπάρχει σημείο σε σταθμούς ή μέσα στις γραμμές που να μην έχεις σήμα για ομιλία και ιντερνετ, στην Αθήνα πρόσφατα έβαλε η cosmote νομίζω. Τέλος πάντων να μην λέω πολλά και είναι και off topic και ζητώ συγνώμη για αυτό, δεν υπάρχει σύγκριση φίλε μου. Είμαστε πίσω και όσον αφορά τα δίκτυα και όσον αφορά τις τιμές. Ψάξτε να δείτε συγκριτικές τιμές για ταχύτητες στα δίκτυα στην Ευρώπη. Θα καταλάβετε. Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς δες στη Γερμανία στη μαμά εταιρία της Cosmote η telecom.de που το 95 %της γεωγραφικής κάλυψης είναι με 800άρα με υποδεέστερες ταχύτητες εκτός πόλεων με max 75 mbps. Μπες μέσα στο site τους και δες τον χάρτη κάλυψης που έχει διαχωρισμένες τις μπάντες. Η Cosmote τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα έχει ακόμα 1800 και στην επαρχία. Θα συμφωνήσω ωστόσο μαζί σου στις χρεώσεις που εδώ το πιο μικρό πακέτο δεδομένων και φωνής εκεί παίρνεις απεριόριστο σε φωνη και δεδομένα. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last Dual Sim Full Active available in market) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 (edited) Καλά ναι οι τιμές μας είναι πικρή ιστορία. Εκεί πήρα πακέτο με 5€ που είχε απεριόριστες κλήσεις σταθερών/κινητών εντός δικτύου, 1000' προς τα άλλα δίκτυα και 1000' προς διεθνείς με 5gb αν θυμάμαι καλά δεδομένα για 1 μήνα. Εδώ τι αγοράζουμε με 5€ :( ίσως εκεί λειτουργεί ο ανταγωνισμός; Δεν ξέρω. Για το σταθερό internet επειδή αναφέρθηκε βασική διαφορά είναι ότι δεν υπάρχουν καλώδια χαλκού στα δίκτυα. Μόνο οπτική ίνα και κάποιες άλλες τεχνολογίες όπως δορυφορικά κτλ. Λέω σε ένα φίλο εκεί εγώ είμαι με 50αρα σύνδεση στο σπίτι και γελούσε μισή μέρα και πως να μην γελάει όταν αυτός είχε 500 download και 250 upload σταθερά..και μάλιστα σε εταιρία που δεν θεωρείται καλή για εκεί. Edited February 19, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ακριβώς.Σε τιμές και σταθερό ιντερνετ είμαστε χάλια αλλά στα peak ταχυτήτων κινητής κοσμοτέ είμαστε πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Ιερά οδός με Θηβών, Αιγάλεω, Αθήνα. Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Βόλος κοντά στο ΕΑΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Βόλος κοντά στο ΕΑΚ πολύ καλά για Βόλο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Λάρισα 4G+ 270mbps downloading!!! Edited February 22, 2017 by chris_amg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Είναι που δεν θα βλέπαμε ποτέ 300 ... Εγώ πάντως είχα θέμα στην διαδρομή Δράμα Ασπροβάλτα είχα παλιά 4g παντού σχεδόν εκτός από 2 σημεία που έπεφτε στιγμιαία σε 3g.προχθές είχα 3g σχεδόν σε όλη την διαδρομή Και Ε στα συγκεκριμένα σημεία.το κινητό δεν υποστηριζει 800.οπότε η κάποιο θέμα είχε η πράσινη ή κάτι έγινε και αλλαξε κεραίες ή κάτι αναβαθμίζει . Γενικα και στην Δράμα η ταχύτητες είναι χαλια και το σήμα ασθενικο,σπάνια βλέπω πάνω από 2 γραμμές..η ταχύτητες Επίσης χαλια κοντά στα 40 Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Λάρισα 4G+ 270mbps downloading!!! Αν είναι 20MHz+20MHz είναι άψογο, αν είναι 20+20+10MHz απλά αποδεκτό. Με triple CA συνήθως βλέπω ταχύτητες 400-430Mbps (3x20MHz) με Kirin και ΜΙΜΟ 4Χ4. Degradation 30-50Mbps από το throughput είναι κάτι φυσιολογικό που παρατηρείται και με single carrier 20MHz. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Αν είναι 20MHz+20MHz είναι άψογο, αν είναι 20+20+10MHz απλά αποδεκτό. Με triple CA συνήθως βλέπω ταχύτητες 400-430Mbps (3x20MHz) με Kirin και ΜΙΜΟ 4Χ4. Degradation 30-50Mbps από το throughput είναι κάτι φυσιολογικό που παρατηρείται και με single carrier 20MHz. Έπιασες ταχύτητες 400 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts