PP6210 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) 1. οι παρεμβολές από degia είναι απλά ένα hoax που βγάλανε κάποιοι δεν ισχύει 2. Το φάσμα του 800 δεν είναι καθόλου μικρό. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Θα το δεις το θέμα με το 800 συντομότατα. Υπομονή.... κοντός ψαλμός αλληλούια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου είναι "ανίκητοι" κάποιοι :lol::lol::lol:. Όπως είπες μετά από λίγο καιρό θα τα μαζεύουν και δεν θα ξέρουν τι να πούνε. Το έχουμε ξανά ζήσει το έργο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βλέπω συνεχίζεις να προσβάλεις, αυτό όμως δεν σου δίνει δίκιο. Ούτε πουλάω κινητά χωρίς την 800άρα για να έχω λόγο να επιμένω οπότε ναι, ας το δούμε σύντομα όπως λες. Κατά τα άλλα, το εύρος φάσματος του κάθε παρόχου το έχω παραθεσει πιο πριν http://www.spectrummonitoring.com/frequencies/#Greece τι δεν έχω καταλάβει σωστά, διαφώτισέ μας χωρίς ειρωνίες και εικασίες. Για το hoax που εικάζεις υπάρχει ενημέρωση από την ίδια τη Digea πολύ πριν την αρχή των εκπομπών στα 800: http://digitaltvinfo.gr/news/news/item/7898- Η Digea ως μέλος της ΒΝΕ (Broadcast Networks Europe), ανακοινώνει ενημέρωση των φορέων DigiTAG, EBU, BNE και ACT σχετικά με την ελαχιστοποίηση δυνητικών παρεμβολών στις υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης, από δίκτυα επικοινωνιών κινητής/ σταθερής τηλεφωνίας που λειτουργούν στη ζώνη συχνοτήτων790-862 MHz. λες όλοι αυτοί να την πάτησαν με hoax ή εικάζεις οτι τόσο η Digea όσο και οι πάροχοι έλαβαν όλα τα μέτρα που έπρεπε για να μην υπάρχουν παρεμβολές; Edited October 12, 2015 by PP6210 edit δεν μπορώ να επισυνάψω τον πίνακα, το λινκ σας πάει εκεί έτσι και αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ρε παιδιά ηρεμήστε, φάσμα έχουν και κάνουν ό,τι θέλουν. Δε θα μας ρωτήσουν. Πάρτε συσκευές που υποστηρίζουν όλες τις μπάντες και λίγη σημασία θα έχει τι χρησιμοποιούνε. Αυτή είναι η μαγεία του LTE. Carrier Aggregation σε πολλές συχνότητες. Το δίκτυο που στήνεται τώρα, όπως είπε και ο Κωνσταντίνος (ψευδώνυμα δε λέμε), δεν είναι το τελικό. Όπου γεμίζει το ραδιοδίκτυο θα μπαίνουν και άλλες συχνότητες. Απλό; :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Βλέπω συνεχίζεις να προσβάλεις, αυτό όμως δεν σου δίνει δίκιο. Ούτε πουλάω κινητά χωρίς την 800άρα για να έχω λόγο να επιμένω οπότε ναι, ας το δούμε σύντομα όπως λες. Κατά τα άλλα, το εύρος φάσματος του κάθε παρόχου το έχω παραθεσει πιο πριν http://www.spectrummonitoring.com/frequencies/#Greece τι δεν έχω καταλάβει σωστά, διαφώτισέ μας χωρίς ειρωνίες και εικασίες. Για το hoax που εικάζεις υπάρχει ενημέρωση από την ίδια τη Digea πολύ πριν την αρχή των εκπομπών στα 800: http://digitaltvinfo.gr/news/news/item/7898- Η Digea ως μέλος της ΒΝΕ (Broadcast Networks Europe), ανακοινώνει ενημέρωση των φορέων DigiTAG, EBU, BNE και ACT σχετικά με την ελαχιστοποίηση δυνητικών παρεμβολών στις υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης, από δίκτυα επικοινωνιών κινητής/ σταθερής τηλεφωνίας που λειτουργούν στη ζώνη συχνοτήτων790-862 MHz. λες όλοι αυτοί να την πάτησαν με hoax ή εικάζεις οτι τόσο η Digea όσο και οι πάροχοι έλαβαν όλα τα μέτρα που έπρεπε για να μην υπάρχουν παρεμβολές; Δεν έχω πρόσθεση να προσβάλω κανένα κακώς το πήρες έτσι..... και στο κάτω κάτω της γραφής ότι γέγονε γέγονε με τα δίκτυα τους και τις εταιρίες τους ..... Καλή σου μέρα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά ηρεμήστε, φάσμα έχουν και κάνουν ό,τι θέλουν. Δε θα μας ρωτήσουν. Πάρτε συσκευές που υποστηρίζουν όλες τις μπάντες και λίγη σημασία θα έχει τι χρησιμοποιούνε. Αυτή είναι η μαγεία του LTE. Carrier Aggregation σε πολλές συχνότητες. Το δίκτυο που στήνεται τώρα, όπως είπε και ο Κωνσταντίνος (ψευδώνυμα δε λέμε), δεν είναι το τελικό. Όπου γεμίζει το ραδιοδίκτυο θα μπαίνουν και άλλες συχνότητες. Απλό; :) Αυτό είναι το αυτονόητο.... όπως τα λες το θέμα είναι ότι σύντομα θα χωριστεί η ίριδα από το στάρι.... βαρέθηκα να σχολούμε πια με τις μπούρδες ότι το 800 είναι για πέταμα ενώ στήνει σε αυτό όλη η Ευρώπη.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Βλέπω συνεχίζεις να προσβάλεις, αυτό όμως δεν σου δίνει δίκιο. Ούτε πουλάω κινητά χωρίς την 800άρα για να έχω λόγο να επιμένω οπότε ναι, ας το δούμε σύντομα όπως λες. Κατά τα άλλα, το εύρος φάσματος του κάθε παρόχου το έχω παραθεσει πιο πριν http://www.spectrummonitoring.com/frequencies/#Greece τι δεν έχω καταλάβει σωστά, διαφώτισέ μας χωρίς ειρωνίες και εικασίες. Για το hoax που εικάζεις υπάρχει ενημέρωση από την ίδια τη Digea πολύ πριν την αρχή των εκπομπών στα 800: http://digitaltvinfo.gr/news/news/item/7898- Η Digea ως μέλος της ΒΝΕ (Broadcast Networks Europe), ανακοινώνει ενημέρωση των φορέων DigiTAG, EBU, BNE και ACT σχετικά με την ελαχιστοποίηση δυνητικών παρεμβολών στις υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης, από δίκτυα επικοινωνιών κινητής/ σταθερής τηλεφωνίας που λειτουργούν στη ζώνη συχνοτήτων790-862 MHz. λες όλοι αυτοί να την πάτησαν με hoax ή εικάζεις οτι τόσο η Digea όσο και οι πάροχοι έλαβαν όλα τα μέτρα που έπρεπε για να μην υπάρχουν παρεμβολές; Επειδη παρακολουθω την συζητηση που εχετε τις τελευταιες μερες τα πραγματα ειναι απλα καντε υπομονη μεχρι το καλοκαιρι του 2016 που θα φανει το πραγμα κατα που παει 100% με σχεδον απολυτη πληθησμιακη σιγα σιγα καλυψη. Παντως το αρθρο που παραθετεις ειναι πολυ παλιο (του 2010) που ειχε γραφτει για οταν θα γινοταν η μεταβαση (αν θυμασαι καλα η χωρα μας με παρατασεις πηρε το ψιφιακο σε ολη την ελλαδα το 2014) το 2010. Πλεον απο οτι φενεται τα πραγματα κυλανε ομαλα και δεν υπαρχουν τετοια προβληματα. Παντως νομιζω πως το 800αρι θα εξαπλωθει παντου πλεον αμεσα στο πρωτο 6μηνο του 2016 και θα ειναι η main επιλογη και απο τις 3 εταιριες κινιτης. Παντως οπως ειπε και ο φιλος dimgeo πιο πανω οντως τα πραγματα στην επαρχια για την κοσμοτε ειναι με διαφορα πανω απο 100% και σε καληψη και σε ταχητες απο τις αλλες 2. Cosmote στον νομο κοζανης που κινουμαι, δεν πεφτεις σχεδον ποτε σε 2g δικτυο ουτε κοζανη ουτε πτολεμαιδα ουτε σε κανενα απο τα χωρια εδω γυρο, παραμονο καπιες φορες σε καποια ανσασερ :p Αν και πτολεμαιδα χωρις να εξηγειτε γιατι ενω σε ολες τις αλλες πολης εδω γυρο εχει βαλει 4g, στην πτολεμαιδα με 40000 πλυθησμο κατα ενα περιεργο λογο ακομα δεν υπαρχει 4g Edited October 12, 2015 by GreekMu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 1. οι παρεμβολές από degia είναι απλά ένα hoax που βγάλανε κάποιοι δεν ισχύει 2. Το φάσμα του 800 δεν είναι καθόλου μικρό. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο. Θα το δεις το θέμα με το 800 συντομότατα. Υπομονή.... κοντός ψαλμός αλληλούια. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου είναι "ανίκητοι" κάποιοι :lol::lol::lol:. Όπως είπες μετά από λίγο καιρό θα τα μαζεύουν και δεν θα ξέρουν τι να πούνε. Το έχουμε ξανά ζήσει το έργο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρά ξέρω πολλούς στην Αθήνα που όταν βγήκε το 30αρι άλλαξαν και από cosmote & vodafone σε wind και ενώ κράζανε την wind μετά λέγανε έχουμε μια χαρά κάλυψη και ήταν και από τους ποιο φανατικούς antiwindστες. Ποια είναι επιτέλους η περιοχή σου που δεν έχει κάλυψη η wind ; Άντε να δούμε επιτέλους μπας και έχεις δίκιο που κράζεις. Θα με στείλεις εσύ... Τι έννοεις το 800 δεν είναι λίγο; Μέχρι και το 900 της Voda είναι 50% περίσπτερο από το 800 Cosmote: 10Mhz 800, 80Mhz 2600 Vodafone: 10Mhz 800, 60Mhz 2600 Wind: 10Mhz 800, 40Mhz 2600 Πως ορίζεις το μικρό δηλαδή; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω πρόσθεση να προσβάλω κανένα κακώς το πήρες έτσι..... και στο κάτω κάτω της γραφής ότι γέγονε γέγονε με τα δίκτυα τους και τις εταιρίες τους ..... Καλή σου μέρα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό είναι το αυτονόητο.... όπως τα λες το θέμα είναι ότι σύντομα θα χωριστεί η ίριδα από το στάρι.... βαρέθηκα να σχολούμε πια με τις μπούρδες ότι το 800 είναι για πέταμα ενώ στήνει σε αυτό όλη η Ευρώπη.... Sorry αλλα κανείς δεν λέει ότι το 800 είναι για πέταμα. Εσυ επιμένεις ότι το 1800 είναι για πέταμα και ότι ξηλώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Επειδη παρακολουθω την συζητηση που εχετε τις τελευταιες μερες τα πραγματα ειναι απλα καντε υπομονη μεχρι το καλοκαιρι του 2016 που θα φανει το πραγμα κατα που παει 100% με σχεδον απολυτη πληθησμιακη σιγα σιγα καλυψη. Παντως το αρθρο που παραθετεις ειναι πολυ παλιο (του 2010) που ειχε γραφτει για οταν θα γινοταν η μεταβαση (αν θυμασαι καλα η χωρα μας με παρατασεις πηρε το ψιφιακο σε ολη την ελλαδα το 2014) το 2010. Πλεον απο οτι φενεται τα πραγματα κυλανε ομαλα και δεν υπαρχουν τετοια προβληματα. Παντως νομιζω πως το 800αρι θα εξαπλωθει παντου πλεον αμεσα στο πρωτο 6μηνο του 2016 και θα ειναι η main επιλογη και απο τις 3 εταιριες κινιτης. Φίλε μου λες να μην ξέρω οτι το άρθρο είναι παλιό, εγώ το παρέθεσα....αλλά πιστεύω οτι απαντάει με επιχειρήματα (και όχι εικασίες όπως μου λένε) οτι όντως υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών και πρέπει να ληφθούν μέτρα από τους παρόχους κινητής και ψηφιακής TV και δεν είναι "ένα hoax που έβγαλαν κάποιοι"... Τώρα κατα πόσο έχουν όντως ληφθεί όλα τα μέτρα (το κατάλληλο φιλτράρισμα δηλαδή) και σε όλες τις περιοχές από την Digea δεν μπορώ να το γνωρίζω, αφού δεν είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά ζώντας στην ίδια υπο διάλυση χώρα με σένα έχω τις αμφιβολίες μου και για αυτό και για όλους τους κεραιάδες που θέλουν να πουλήσουν φίλτρα! Για το αν θα είναι η main επιλογή η 800άρα, γνώμη μου είναι οτι προφανώς θα κυριαρχήσει σε μη αστικές περιοχές αλλά σε αστικές νομίζω θα αξιοποιηθούν εξ ίσου (αν όχι περισσότερο) οι αγορασμένες συχνότητες στα 2600 και 1800, που είναι υπερδιπλάσιες σε νούμερα τουλάχιστον για Cosmote και Vodafone- το πόσο φάσμα έχει ο κάθε πάροχος σε κάθε μπάντα είναι γνωστό - όποιος θέλει μπαίνει στις πηγές πληροφόρησης και ενημερώνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Για το αν θα είναι η main επιλογή η 800άρα, γνώμη μου είναι οτι προφανώς θα κυριαρχήσει σε μη αστικές περιοχές αλλά σε αστικές νομίζω θα αξιοποιηθούν εξ ίσου (αν όχι περισσότερο) οι αγορασμένες συχνότητες στα 2600 και 1800, που είναι υπερδιπλάσιες σε νούμερα τουλάχιστον για Cosmote και Vodafone- το πόσο φάσμα έχει ο κάθε πάροχος σε κάθε μπάντα είναι γνωστό - όποιος θέλει μπαίνει στις πηγές πληροφόρησης και ενημερώνεται.... Λογικό και επόμενο :) Πληρώνουν πολλά χρήματα για το φάσμα, και θα το δώσουν όλο στο LTE. Το LTE έχει συντελεστή επαναχρησιμοποίησης 1. Με καλό configuration και σωστή ρύθμιση κεραιών πετυχαίνεις πολύ καλή χωρητικότητα στο δίκτυο. Μπορείς να δώσεις πολλά carrier σε καλές γωνίες κάλυψης και λιγότερες στα "χωράφια και γκαζόν". Δεν είναι στατικό το allocation. Επιπλέον με το beamforming περιορίζεις τις εσωτερικές παρεμβολές. Ελπίζω να γίνεται σωστή δουλειά στην Ελλάδα γιατί αυτή η εμμονή με τα φάσματα δε θα βγει σε καλό. Κάθε συχνότητα προσθέτει στο LTE, δεν αφαιρεί. Με καλό configuration μπορείς να κάνεις παπάδες. Θέλει πολύ δουλειά από πλευράς Quality Assurance αλλά και βαθιά γνώση των αλγορίθμων resource allocation από πλευράς των σχεδιαστών ραδιοδικτύου. Ειδικά όταν μπει VoLTE θα πρέπει τα δίκτυα να είναι έτοιμα για ριπές κίνησης στο επίπεδο radio. Αλλιώς θα πάνε τα drop call βροχή... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Φίλε μου λες να μην ξέρω ότι το άρθρο είναι παλιό, εγώ το παρέθεσα....αλλά πιστεύω ότι απαντάει με επιχειρήματα (και όχι εικασίες όπως μου λένε) οτι όντως υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών και πρέπει να ληφθούν μέτρα από τους παρόχους κινητής και ψηφιακής TV και δεν είναι "ένα hoax που έβγαλαν κάποιοι"... Τώρα κατα πόσο έχουν όντως ληφθεί όλα τα μέτρα (το κατάλληλο φιλτράρισμα δηλαδή) και σε όλες τις περιοχές από την Digea δεν μπορώ να το γνωρίζω, αφού δεν είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά ζώντας στην ίδια υπο διάλυση χώρα με σένα έχω τις αμφιβολίες μου και για αυτό και για όλους τους κεραιάδες που θέλουν να πουλήσουν φίλτρα! Για το αν θα είναι η main επιλογή η 800άρα, γνώμη μου είναι οτι προφανώς θα κυριαρχήσει σε μη αστικές περιοχές αλλά σε αστικές νομίζω θα αξιοποιηθούν εξ ίσου (αν όχι περισσότερο) οι αγορασμένες συχνότητες στα 2600 και 1800, που είναι υπερδιπλάσιες σε νούμερα τουλάχιστον για Cosmote και Vodafone- το πόσο φάσμα έχει ο κάθε πάροχος σε κάθε μπάντα είναι γνωστό - όποιος θέλει μπαίνει στις πηγές πληροφόρησης και ενημερώνεται.... Εγώ δεν το έβγαλα το hoax το διάβασα όπως και πολλοί άλλοι σε άλλο forum που ασχολείται με την τηλεόραση και τα δορυφορικά. Και να μην λες κάποιοι άλλοι να λες ο CMVR. Δεν δαγκώνω μην φοβάσαι :lol: Όσο για τον καβγά που φαγωθήκατε όλοι με την 800άρα και είναι λίγη, και είναι στραβή κλπ είναι ότι όσοι φίλοι δουλεύουν σε εργολάβους αυτήν βάζουν πλέον κατά κόρων και μέσα στις πόλεις. Η κουβέντα και ο "καβγάς" γίνεται για καλό σκοπό.... για να μην εξοκείλουν κάποιοι και λένε τις μπαρούφες τους επειδή η συσκευή τους δεν την υποστηρίζει. Βγαίνουν κάποιοι αγοράζουν συσκευή που δεν την πιάνει και γράφουν... "δεν είναι σημαντική η 800 σιγά μια χαρά είναι και το 3G" και είναι αυτοί που διαδίδουν τις μεγαλύτερες φρικαλεότητες. Και το 2G με Edge μια χαρά είναι όταν κάνεις update στο status στο facebook... Όλα μια χαρά είναι με αυτήν την λογική. Tο τηλέφωνο της δουλειάς και το τηλέφωνο το προσωπικό μου καλύπτει όλες τις μπάντες και το ποιο σημαντικό και τα 3 mifi της δουλειάς που έχω μέσα στην τσάντα για να κάνω τις μετρήσεις για τους πελάτες μας. Έχω ακούσει πολλά έχω διαβάσει πολλά έχω βιώσει πολλά με αντίστοιχες συσκευές που την έπιαναν και δεν την έπιαναν.... Εδώ υπάρχει κόσμος που επειδή νομίζει (ΤΟΝ) πχ ότι η wind βάζει μονό 800άρα επειδή μισεί την wind μισεί και το 800άρι. Είναι πλέον πολύ κουραστικό το όλο θέμα. Εμείς δεν κάνουμε χόμπι ζούμε από τις εγκαταστάσεις των router σε πελάτες μας και είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε πολύ παραπάνω ώστε να μην έχουμε προβλήματα στις εγκαταστάσεις. Ότι μπάντα και να χρησιμοποιούν οι πάροχοι είναι κάλο να έχουμε στον νου μας ότι το ποιο σημαντικό για εμάς είναι να καταγελούμε εγκαίρως τις βλάβες και τις μπαγαποντιές που κάνουν τα δίκτυα γιατί οι περισσότεροι που δεν είναι επαγγελματίες πληρώνουν πολλά και λαμβάνουν πολύ λιγότερα και σε κάλυψη και σε ποιότητα δικτύου. Για να το κλείσουμε το θέμα γιατί το κάναμε Π$#@$#$Α και στα 3 δίκτυα οπού δουλεύουν φίλοι σε εργολάβου βάζουν παντού 800ρες και μέσα και έξω από τις πόλεις ώστε να λειτουργούν συνδυαστικά με τις υπόλοιπες. Είναι πλέον από τις βασικότατες και σιγά σιγά θα υποσκελίσει μέσα στην πάροδο του χρόνου το 1800 που είναι ποιο κοντά στο 2600. Δεν είπε κάνεις ότι το 1800 θα το κόψουν εν μια νυκτί αλλά το θέμα είναι ότι η απαίτηση φάσματος από ότι φαίνεται είναι ακόμα μικρότερη για την επομένη αγορά φάσματος που πρόκειται κάνουν τα δίκτυα. Η 800άρα είναι η μπάντα που θα επεκτείνει την ευρυζωνικότητα και την φωνή (τηλεφωνία VoiceLTE) μέσα από 4G παντού σε σημεία που έπιανε μόνο 2g στα 900. Είναι η μόνη που μπορεί εν μερί να αντικαταστήσει το 2g σε κάλυψη. Αυτό είναι το ατού που έχει και το λέει ολόκληρη η Ευρώπη ! Edited October 13, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Χανια παλι πλατανια και πιο συγκεγκριμενα χωριο πατελαρι.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ νουμερα cosmote 4G+ note4 Ιδια μετρηση διαφορετικες μοναδες μετρησης στις δυο φωτο [/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ενεργοποίησα τα δωρεάν 500ΜΒ για μια βδομάδα που δίνει η cosmote μέχρι τις 21 Νοεμβρίου και παρόλο που στην εξυπηρέτηση πελατών μου ειπαν πως τα ΜΒ αυτά επειδή ειναι απο προωθητική ενέργεια (προσφορά) αφορούν μονο 3G και όχι 4G , βλέπω πως μια χαρα λειτουργεί το 4G στο κινητό. Το επιχείρημά τους ήταν πως για 4G θα πρέπει να αγοράσω το πακέτο των 5ευρώ αλλιώς οτιδήποτε ειναι δωρεάν ειναι μονο σε 3G. Μπαρούφες τελικά! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Φίλε μου λες να μην ξέρω οτι το άρθρο είναι παλιό, εγώ το παρέθεσα....αλλά πιστεύω οτι απαντάει με επιχειρήματα (και όχι εικασίες όπως μου λένε) οτι όντως υπάρχει πρόβλημα παρεμβολών και πρέπει να ληφθούν μέτρα από τους παρόχους κινητής και ψηφιακής TV και δεν είναι "ένα hoax που έβγαλαν κάποιοι"... Τώρα κατα πόσο έχουν όντως ληφθεί όλα τα μέτρα (το κατάλληλο φιλτράρισμα δηλαδή) και σε όλες τις περιοχές από την Digea δεν μπορώ να το γνωρίζω, αφού δεν είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά ζώντας στην ίδια υπο διάλυση χώρα με σένα έχω τις αμφιβολίες μου και για αυτό και για όλους τους κεραιάδες που θέλουν να πουλήσουν φίλτρα! Για το αν θα είναι η main επιλογή η 800άρα, γνώμη μου είναι οτι προφανώς θα κυριαρχήσει σε μη αστικές περιοχές αλλά σε αστικές νομίζω θα αξιοποιηθούν εξ ίσου (αν όχι περισσότερο) οι αγορασμένες συχνότητες στα 2600 και 1800, που είναι υπερδιπλάσιες σε νούμερα τουλάχιστον για Cosmote και Vodafone- το πόσο φάσμα έχει ο κάθε πάροχος σε κάθε μπάντα είναι γνωστό - όποιος θέλει μπαίνει στις πηγές πληροφόρησης και ενημερώνεται.... Και η επαλήθευση οτι στην 800άρα θα δημιουργηθούν παρεμβολές στη λήψη τηλεοπτικού σήματος (προφανώς όχι παντού), όπως έλεγα... ισχύει λοιπόν και δεν είναι hoax! http://www.eekt.gr/LinkClick.aspx?fileticket=fqW74cpO1Yk%3d&tabid=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 To 4G Στην ελλαδα σε ποιες συχνοτητες ειναι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 To 4G Στην ελλαδα σε ποιες συχνοτητες ειναι; 800, 1800, 2600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ποια συχνοτητα χρησιμοποιειται πιο πολυ; Ποια συχνοτητα ειναι η πιο "καλη"; Να φανταστω η 800; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ποια συχνοτητα χρησιμοποιειται πιο πολυ; Ποια συχνοτητα ειναι η πιο "καλη"; Να φανταστω η 800; Η 800 απελευθερωθηκε προσφατα απο την μεταβαση στην ψιφιακο σημα και απο εδω και περα θα αρχιζουν να μπαινουν κεραιες. Το πλεονεκτημα ειναι οτι εχει παρα πολυ μεγαλη καληψη με μια κεραια σε σχεση με της αλλες δυο (καληψη επιπεδου 2g) η αλλες εχουν πολυ μικτροτερη καληψη αλλα μεγαλυτερη χωριτητικοτητα δηλαδη μεγαλυτερη ταχητυτα σε πυκνοκατοικημενες περιοχες. Οι περισοτερες υπαρχον κεραιες στη vodafone, cosmote ειναι στα 1800 και 2600 και τωρα σιγα σιγα θα βαζουν 800 μετα την απελευθερωση της συχνοτητας. Η wind εχει αρχισει να επεκτηνει την καληψη 4g και ολες/περισσοτερες κεραιες που εχει βαλει ειναι στα 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 ποια συχνοτητα χρησιμοποιειται πιο πολυ; Ποια συχνοτητα ειναι η πιο "καλη"; Να φανταστω η 800; Δεν υπάρχει καλή και κακή συχνότητα βρε παιδιά. Κάθε συχνότητα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της. Στο μέλλον όλοι οι σταθμοί βάσεις θα έχουν όλες τις συχνότητες και καλό θα ήταν να αγοράζετε συσκευές που υποστηρίζουν όλες τις μπάντες. Με ένα αποτελεσματικό carrier aggregation θα έχετε πάντα καλή ποιότητα επικοινωνίας. Δοξάστε την τεχνολογία OFDMA και όχι τις συχνότητες. Η 800άρα απλά είναι πιο καλή στο θέμα έντασης σήματος αλλά συνήθως χρησιμοποιείται όταν δεν υπάρχει καλό σήμα από τις άλλες συχνότητες. Στο 2600 όλες έχουν πολύ φάσμα, και επιπλέον, είναι καθαρός "χώρος" συχνοτήτων χωρίς παρεμβολές. Το ίδιο και το 1800. Πολύ φάσμα και καθαρό. Το 800 είναι πιο μαζεμένο. Σε πολλές χώρες θα αρχίσει σύντομα να χρησιμοποιείται το 700άρι το οποίο θα χρησιμοποιείται για κάλυψη υπογείων και παράκτιων περιοχών (ΕΛΛΑΔΑ) καθώς έχει φοβερές ιδιότητες. Το 700άρι έχει λίγους αντιπάλους και αντιδρά πολύ καλά σε καιρικές συνθήκες :) Το 2600 πάλι όχι λόγω αλληλεπίδρασης με υγρασία :worry: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a1/Dielectric_loss_water.png Η επιλογή της ΚΟΣΜΟΤΕ να αναπτύξει αρχικά το δίκτυό της στο 1800 ήταν καλή επιλογή δεδομένης της περιόδου που επέλεξε να το κάνει. Αυτό ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δε θα χρησιμοποιήσει τα πάντα στο μέλλον... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 το φασμα στα 800 ειναι ιδιο σε ολες αλλα πολυ μικρο,σε 2600 θα φανει η διαφορα και σε αυτο εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα η cosmote που σχεδιασε το δικτυο της με βαση το 1800,δηλαδη διπλασιες κεραιες ανα περιοχη,αν προσθεσει σε αυτες και το 2600 σε 4G σιγουρα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα,wind και vodafone βλεπω να πηγαινουν σε μεγαλο καταιγισμο απο colocation για να τη φτασουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 το φασμα στα 800 ειναι ιδιο σε ολες αλλα πολυ μικρο,σε 2600 θα φανει η διαφορα και σε αυτο εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα η cosmote που σχεδιασε το δικτυο της με βαση το 1800,δηλαδη διπλασιες κεραιες ανα περιοχη,αν προσθεσει σε αυτες και το 2600 σε 4G σιγουρα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα,wind και vodafone βλεπω να πηγαινουν σε μεγαλο καταιγισμο απο colocation για να τη φτασουν.. H vodafone / wind έχουν κοινό δίκτυο πλέον. Κοινή ανάπτυξη. Κοινοί Σ.Β. . Κοινά ενοίκια. Μόνο το φάσμα θα είναι διαφορετικό και οι κεραίες τους. Τι θα πει μικρό φάσμα; Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Το φάσμα είναι επαχρησιμοποιήσιμο, δε καταλαβαίνω τι θα πει μικρό. Ως προς τι; Περιορίζει κάτι τη χρήση του; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 το φασμα στα 800 ειναι ιδιο σε ολες αλλα πολυ μικρο,σε 2600 θα φανει η διαφορα και σε αυτο εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα η cosmote που σχεδιασε το δικτυο της με βαση το 1800,δηλαδη διπλασιες κεραιες ανα περιοχη,αν προσθεσει σε αυτες και το 2600 σε 4G σιγουρα εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα,wind και vodafone βλεπω να πηγαινουν σε μεγαλο καταιγισμο απο colocation για να τη φτασουν.. Όλες περίπου τις ίδιες ταχύτητες έχουν και σε πυκνοκατοικημένη περιοχή ή σε παραλιακή το Καλοκαίρι, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η Cosmote, που κλασικά έχει περισσότερους συνδρομητές... Μόνο αν έχει κάποιος 4G+ κινητό (πανάκριβο) ίσως δει σημαντική διαφορά σε ταχύτητες με Cosmote (σε κάποιες περιοχές)... Οπότε αυτή επιβάλλεται να χρησιμοποιεί πολύ 1800/2600. Από την άλλη μεριά, η WIND έχει μεγάλες τρύπες στο 3G χρόνια τώρα και προσπαθεί να τις κλείσει με 800άρα 4G, αλλά παράλληλα βάζει 1800/2600 και νέες Η+ κεραίες... Τώρα με τη σύμπραξη των WIND και Vodafone, πιστεύω πως σε λίγο καιρό, ίσως και να είναι καλύτερες από Cosmote στο 4G και σε κάλυψη γενικά... Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μετα απο σχεδον δυο χρονια που εχει ηδει στις διπλα πολης η cosmote 4g σημερα ειδα στην πολη της Πτολεμαιδας στο κεντρο full 4g σημα απο την cosmote μας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :-) Και παραθετο και μια εικονα απο το πρωτο test http://s3.postimg.org/hz0jyp74f/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Ο αδερφός μου αγόρασε το lenovo a6000 4g και έχει cosmote.Eνω το κινητό είναι 4g και η κάρτα sim 4g(το γράφει πάνω 4g lte) δεν μπορεί να πιάσει 4g.Δοκιμάσαμε στην Αγίας Σοφίας στο βερόπουλο,στο θεατράκι και στο ριο-αντίρριο αλλά δεν έδειχνε ενδειξη 4g παρα μόνο Η+.Εχουν αυτές οι περιοχές 4g;θέλει κάποια ρύθμιση η συσκευή;όποιος γνωρίζει ας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Πρέπει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, αν είναι καρτοκινητή στείλε 4G στο 1330, για σύνδεση δεν ξέρω να σου πω Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Πρέπει να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, αν είναι καρτοκινητή στείλε 4G στο 1330, για σύνδεση δεν ξέρω να σου πω 1333 ειναι το νουμερο Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Εντάξει ενεργοποιήθηκε!το 1333 είναι το νούμερο.Ευχαριστούμε παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 To 4G Στην ελλαδα σε ποιες συχνοτητες ειναι; Cosmote: 800-1800 Vodafone: 800-2600 Wind: 800 Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts