iStewie Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αυτό που κάνει εντύπωση δεν είναι το θέμα της ενημερώσεις αλλά το πώς έγινε η ενημέρωση. όλα τα updates των windows phone 8/8.1 γίνονταν σταδιακά από συσκευή σε συσκευή και ειδικά στις μη nokia/microsoft συσκευές ακόμα και οι πιο μικρές. τώρα όμως είναι ίσως η πρώτη φορά που δίδεται μια ενημέρωση σε όλα τα windows phones. ίσως να ισχύουν οι φήμες περί διάθεσης ενημερώσεων από την microsoft χωρίς τη μεσολάβηση των παρόχων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αυτό που κάνει εντύπωση δεν είναι το θέμα της ενημερώσεις αλλά το πώς έγινε η ενημέρωση. όλα τα updates των windows phone 8/8.1 γίνονταν σταδιακά από συσκευή σε συσκευή και ειδικά στις μη nokia/microsoft συσκευές ακόμα και οι πιο μικρές. τώρα όμως είναι ίσως η πρώτη φορά που δίδεται μια ενημέρωση σε όλα τα windows phones. ίσως να ισχύουν οι φήμες περί διάθεσης ενημερώσεων από την microsoft χωρίς τη μεσολάβηση των παρόχων? Παίζει αυτό και επίσης ίσως να προετοιμάζουν όλες τις συσκευές για τα win10. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Κι εμένα χθες στις 19:00 ακριβώς μου ήρθε η ενημέρωση που ήταν το 8.1 update 2. Επίσης εμένα το 830 είναι branded Cosmote και έχει μόνο "έλεγχος αποθήκευσης". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 αυτό που κάνει εντύπωση δεν είναι το θέμα της ενημερώσεις αλλά το πώς έγινε η ενημέρωση. όλα τα updates των windows phone 8/8.1 γίνονταν σταδιακά από συσκευή σε συσκευή και ειδικά στις μη nokia/microsoft συσκευές ακόμα και οι πιο μικρές. τώρα όμως είναι ίσως η πρώτη φορά που δίδεται μια ενημέρωση σε όλα τα windows phones. ίσως να ισχύουν οι φήμες περί διάθεσης ενημερώσεων από την microsoft χωρίς τη μεσολάβηση των παρόχων? Ορθά το λες, ίσως. Από όσο θυμάμαι, έχουν προηγηθεί κι άλλες φορές στις οποίες ένα critical update έχει δοθεί άμεσα σε όλους. Άμα θέλει η Microsoft έχει και σήμερα τη δυνατότητα και την πρόσβαση αδιαμεσολάβητα μέχρι και να σβήσει εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό σου. Να μην αναφερθώ στο developer preview πρόγραμμα η ύπαρξη του οποίου αποδεικνύει πως η μεσολάβηση των παρόχων είναι μια υπόθεση εμπορικής πολιτικής και μόνον. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Καλησπέρα.Εχω μπλέξει με τον συγχρονισμό των επαφών μου μεταξύ τηλεφώνου και outlook.com. Κάποια βοήθεια με τις ρυθμίσεις για να γίνεται συγχρονισμός όταν συνδέομαι με Wifi γιατί δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Να ρωτησω εχει μπει μια γλωσσα στο πληκτρολογιο και οταν παω στις ρυθμισεις και παταω πανω δεν μου την αφαιρει.Πως μπορω να την βγαλω;τα βασκικα ειναι... Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Να ρωτησω εχει μπει μια γλωσσα στο πληκτρολογιο και οταν παω στις ρυθμισεις και παταω πανω δεν μου την αφαιρει.Πως μπορω να την βγαλω;τα βασκικα ειναι... Για να την καταργήσεις πας Ρυθμίσεις>πληκτρολόγιο και κρατάς πατημένη την γλώσσα που θέλεις να διαγράψεις και έπειτα επιλέγεις κατάργηση από το μενού που θα εμφανιστεί. Αν ακολουθείς αυτή τη διαδικασία και δεν την καταργεί δοκίμασε να κάνεις κάποιο soft reset και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Τελικα ρε παιδια γινετε να βαλουμε τωρα το update 2?γιατι καπου ειχα διαβασει ότι το ενωσαν με τα windows 10 και αναγκαστικα παει ολο μαζι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Τελικα ρε παιδια γινετε να βαλουμε τωρα το update 2?γιατι καπου ειχα διαβασει ότι το ενωσαν με τα windows 10 και αναγκαστικα παει ολο μαζι τωρα. Υπήρχε η δυνατότητα εγκατάστασης του Update 2 μέσω του insider που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση της Technical Preview έκδοσης των Windows 10 Mobile αλλά πλέον δεν είναι εφικτό. Κάποιες συσκευές έχουν πάρει επίσημα το Update 2 όπως τα Lumia 540 Dual SIM, 640, 640 XL, 735, 830 και σύμφωνα με εκπρόσωπο υποστήριξης της MS θα γίνει διαθέσιμο και για τις υπόλοιπες Lumia συσκευές. http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/07/image8.png Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Υπήρχε η δυνατότητα εγκατάστασης του Update 2 μέσω του insider που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση της Technical Preview έκδοσης των Windows 10 Mobile αλλά πλέον δεν είναι εφικτό. Κάποιες συσκευές έχουν πάρει επίσημα το Update 2 όπως τα Lumia 540 Dual SIM, 640, 640 XL, 735, 830 και σύμφωνα με εκπρόσωπο υποστήριξης της MS θα γίνει διαθέσιμο και για τις υπόλοιπες Lumia συσκευές. http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2015/07/image8.png Νασε καλα niothere ευχαριστω :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Δηλαδή άλλο update δε θα έχουν τα 8.1 μέχρι να έρθουν τα 10αρια; Η επόμενη αναβάθμιση θα είναι τα επίσημα πλέον W10; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλησπέρα. Μπορούμε να "μεταφέρουμε" αρχείο apk σε συσκευή με WP; Τι εννοώ. Θέλω να στείλω, σε κάποιον με συσκευή με Android, το αρχείο εγκατάστασης μιας εφαρμογής. Μπορώ να το έχω αποθηκευμένο στη συσκευή μου με WP και να το στείλω μετά σε αυτόν, με Bluetooth; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλησπέρα. Μπορούμε να "μεταφέρουμε" αρχείο apk σε συσκευή με WP; Τι εννοώ. Θέλω να στείλω, σε κάποιον με συσκευή με Android, το αρχείο εγκατάστασης μιας εφαρμογής. Μπορώ να το έχω αποθηκευμένο στη συσκευή μου με WP και να το στείλω μετά σε αυτόν, με Bluetooth; Μπορεί να γίνει αυτό που λες, αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να κατεβάσεις το apk από το κινητό σου, πρέπει να το μεταφέρεις από τον υπολογιστή γιατί δεν είναι δυνατή η λήψη τέτοιου τύπου αρχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Μπορεί να γίνει αυτό που λες, αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να κατεβάσεις το apk από το κινητό σου, πρέπει να το μεταφέρεις από τον υπολογιστή γιατί δεν είναι δυνατή η λήψη τέτοιου τύπου αρχείου. Α, τέλεια. Και μια τελευταία ερώτηση. Μπορώ να κάνω το αρχείο extract, από μια Android συσκευή και να το στείλω με Bluetooth σε μια WP συσκευή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Α, τέλεια. Και μια τελευταία ερώτηση. Μπορώ να κάνω το αρχείο extract, από μια Android συσκευή και να το στείλω με Bluetooth σε μια WP συσκευή; Ναι, μόλις το δοκίμασα, αλλά δεν βρίσκω που αποθηκεύτηκε το apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 ελπίζω με τα windows 10 να φτιάξει αυτός ο περιορισμός. δεν είναι δυνατόν να θέλω να κατεβάσω κάποια προγράμματα και να μου πετάει μήνυμα ότι δεν γίνεται η λήψη επειδή δεν υποστηρίζεται το αρχείο από τα windows phone. :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εμένα πάλι δεν κατεβάζει το 0.Facebook! Δεν ειναι συμβατό με τα 8.1; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εμένα πάλι δεν κατεβάζει το 0.Facebook! Δεν ειναι συμβατό με τα 8.1; Evris μπες απο τον Internet explorer.Εγω στο Android παιζω με τον browser της samsung και τον opera mini. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ναι, μόλις το δοκίμασα, αλλά δεν βρίσκω που αποθηκεύτηκε το apk. Thanks και πάλι! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 λογικα εχει γινει καποιο ποστ πιο πισω παρατηρησα μετα το update της προηγουμενης εβδομαδας γινεται να στειλω φωτογραφιες με bluetooth. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 λογικα εχει γινει καποιο ποστ πιο πισω παρατηρησα μετα το update της προηγουμενης εβδομαδας γινεται να στειλω φωτογραφιες με bluetooth. :) Πάντα γινόταν...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Evris μπες απο τον Internet explorer.Εγω στο Android παιζω με τον browser της samsung και τον opera mini. Απ' όπου και να μπω μου βγάζει αυτό: http://i.imgur.com/rec3ljn.jpg Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Πάντα γινόταν...... Κι όμως σε μένα δεν γινόταν. Έκανα πάντα επιλογή share και δεν μου έβγαζε την επιλογή Bluetooth. Lumia 625 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κι όμως σε μένα δεν γινόταν. Έκανα πάντα επιλογή share και δεν μου έβγαζε την επιλογή Bluetooth. Lumia 625 Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth, για να σου εμφανίσει την επιλογή για αποστολή μέσω Bluetooth. Τουλάχιστον έτσι ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Κι όμως σε μένα δεν γινόταν. Έκανα πάντα επιλογή share και δεν μου έβγαζε την επιλογή Bluetooth. Lumia 625 Όπως σου είπε και ο στέφανος. Πρώτα ανοίγεις το Bluetooth και μετά επιλέγεις στη φωτογραφία share Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts