Jump to content

janisxt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About janisxt

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

janisxt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι. Αγορά την Πέμπτη και αμέσως ενημέρωση σε 10.2.7.0
  2. Το δικό μου λειτουργεί κανονικά
  3. Αν κλείσεις το WiFi το εμφανίζει.
  4. Δεν έχω lag στην κάμερα. Μόνο στην συλλογή καθυστερεί πότε- πότε
  5. Στο δικό μου 9.5.19 έτυχε να δω μια πριν 2 μέρες. Να βάλουμε μετρητή.
  6. Το ίδιο γίνεται και σε μένα. Στο Viber πότε έρχεται ειδοποίηση και πότε όχι. Το ίδιο και στην κλήση (Viber), πότε έχω ήχο κλήσης και πότε όχι. Ούτε με Απεγκατασταση λύθηκε.
  7. Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν δυναμώνει ο ήχος στο ηχείο όταν έχει επάνω ακουστικά.
  8. ΣΤο δικό μου δεν ακούγεται καθόλου η κλήση. Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις, το ξαναεγκατεστησα αλλά τίποτα.
  9. Δεν λέω για τον ήχο στα ακουστικά. Για τον κουδουνισμα στο ηχείο όταν με καλούν και εχω πάνω τα ακουστικά. Ο ήχος κλήσης ακούγεται πολύ χαμηλά - μόλις τα βγάλω ακούγεται κανονικά. Και με αλλαγή σε Ελβετία δεν αλλάζει κάτι.
  10. Κανείς για βοήθεια;
  11. Καλημέρα. Δυο θέματα για βοήθεια -Οταν συνδέω ακουστικά ο ήχος κλήσης από το ηχείο χαμηλώνει πολύ,και δεν βρίσκω πως να τον ρυθμίσω. -Δεν βρίσκω ρύθμιση να μην κάνει επανάκληση το Bluetooth όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.
  12. Ενδειξη ποσοστού μπαταρίας δεν υπάρχει στα 10; Επίσης το θέμα του ήχου κλήσης από το ηχείο όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν λύθηκε με την αναβάθμιση.
  13. Σε Microsoft lumia 640 δεν μπορώ να λάβω MMS.Παίρνω μήνυμα από Vodafone με τις ρυθμίσεις αλλά έχω ειδοποίηση συστηματος "η αλλαγή ρυθμίσεων απέτυχε".; Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω;
  14. Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για λήψη MMS.Παίρνω μήνυμα από Vodafone με τις ρυθμίσεις αλλά έχω ειδοποίηση συστηματος "η αλλαγή ρυθμίσεων απέτυχε".;
  15. Καλησπέρα.Εχω μπλέξει με τον συγχρονισμό των επαφών μου μεταξύ τηλεφώνου και outlook.com. Κάποια βοήθεια με τις ρυθμίσεις για να γίνεται συγχρονισμός όταν συνδέομαι με Wifi γιατί δεν το βρίσκω.
×
×
  • Create New...