Jump to content

janisxt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by janisxt

  1. Ναι. Αγορά την Πέμπτη και αμέσως ενημέρωση σε 10.2.7.0
  2. Το δικό μου λειτουργεί κανονικά
  3. Αν κλείσεις το WiFi το εμφανίζει.
  4. Δεν έχω lag στην κάμερα. Μόνο στην συλλογή καθυστερεί πότε- πότε
  5. Στο δικό μου 9.5.19 έτυχε να δω μια πριν 2 μέρες. Να βάλουμε μετρητή.
  6. Το ίδιο γίνεται και σε μένα. Στο Viber πότε έρχεται ειδοποίηση και πότε όχι. Το ίδιο και στην κλήση (Viber), πότε έχω ήχο κλήσης και πότε όχι. Ούτε με Απεγκατασταση λύθηκε.
  7. Εγώ το δοκίμασα αλλά δεν δυναμώνει ο ήχος στο ηχείο όταν έχει επάνω ακουστικά.
  8. ΣΤο δικό μου δεν ακούγεται καθόλου η κλήση. Πείραξα όλες τις ρυθμίσεις, το ξαναεγκατεστησα αλλά τίποτα.
  9. Δεν λέω για τον ήχο στα ακουστικά. Για τον κουδουνισμα στο ηχείο όταν με καλούν και εχω πάνω τα ακουστικά. Ο ήχος κλήσης ακούγεται πολύ χαμηλά - μόλις τα βγάλω ακούγεται κανονικά. Και με αλλαγή σε Ελβετία δεν αλλάζει κάτι.
  10. Κανείς για βοήθεια;
  11. Καλημέρα. Δυο θέματα για βοήθεια -Οταν συνδέω ακουστικά ο ήχος κλήσης από το ηχείο χαμηλώνει πολύ,και δεν βρίσκω πως να τον ρυθμίσω. -Δεν βρίσκω ρύθμιση να μην κάνει επανάκληση το Bluetooth όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.
  12. Ενδειξη ποσοστού μπαταρίας δεν υπάρχει στα 10; Επίσης το θέμα του ήχου κλήσης από το ηχείο όταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν λύθηκε με την αναβάθμιση.
  13. Σε Microsoft lumia 640 δεν μπορώ να λάβω MMS.Παίρνω μήνυμα από Vodafone με τις ρυθμίσεις αλλά έχω ειδοποίηση συστηματος "η αλλαγή ρυθμίσεων απέτυχε".; Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω;
  14. Καλησπέρα.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για λήψη MMS.Παίρνω μήνυμα από Vodafone με τις ρυθμίσεις αλλά έχω ειδοποίηση συστηματος "η αλλαγή ρυθμίσεων απέτυχε".;
  15. Καλησπέρα.Εχω μπλέξει με τον συγχρονισμό των επαφών μου μεταξύ τηλεφώνου και outlook.com. Κάποια βοήθεια με τις ρυθμίσεις για να γίνεται συγχρονισμός όταν συνδέομαι με Wifi γιατί δεν το βρίσκω.
  16. Mετέφερα με Bluetooth και τις επαφές και τα μηνύματα(640DS)
  17. 000-33 Το βρίσκω σαν Open market devices (Europe)
  18. Καλησπέρα.Πως θα βρώ από ποια χώρα είναι το κινητό μου;(Lumia 640)
  19. Τι φταίει και ακούω ηχώ της φωνής μου σε πολλές κλήσεις;
  20. Σε ευχαριστώ.Τα βρήκα.Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  21. Μήπως γνωρίζεις τον τύπο των ακουστικών;
  22. Μήπως δεν είναι όλα τα ακουστικά συμβατά;Τι να πάρω; Βιντεοκλήσεις μέσω του δκτύου κινητής δεν γίνονται;
  23. Καλησπέρα.Περνόντας από android σε WP(640 DS) έχω κάποια προβλήματα με λειτουργίες του τηλεφώνου. 1.Ακούσιες επανακλήσεις απο πάτημα του πλήκτρου στο Bluetooth.Στο android είχε επιλογή όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη να μην γίνεται επανάκληση. 2.Οταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν έχω ήχο κλήσης στο μεγάφωνο. 3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος. Λίγη βοήθεια αν υπάρχει λύση σε αυτά.
  24. Αποφάσισα να περάσω σε windows και εγώ με το 640.Αλλά μετά απο λίγες ώρες εχω αρχίσει να προβληματίζομαι. Εχοντας συνδεδεμένο bluetooth, στο android εχει επιλογή όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη να μην κάνει επανάκληση.Εδώ δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να γίνονται επανακλήσεις από ακούσιο πάτημα στο bluetooth. Οπως αναφέρθηκε και σε άλλο post με συνδεδεμένα ακουστικά(Philips-samsung) που έχω,ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται από το ηχείο. Δεν υπάρχει διαχείρηση αρχείων (δημιουργία φακέλων και μεταφορά αρχείων σε αυτούς) ; Για να ορίσω ήχο κλήσης (αρχείο mp3 που έχω στην sd) πρέπει να το συνδέσω σε υπολογιστή;
×
×
  • Create New...