Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν σταματησαν τα δικα μου δηλαδη επεσα στη περιπτωση.

Άν το δέμα έχει σταλεί με usps τότε κατά 99% δε θα το σταματήσουν στο τελωνείο, ότι αξία και να γράφει πάνω, όσο βάρος κ να έχει!!:cool:

Παντως αυτο δεν ισχυει 100% για πολλα αντικειμενα οπως τα μουσικα οργανα.

Με USPS σταλμενα, εννοειται σε τσακωνουν.

Edited by g47

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά μέσα στο φόρουμ αυτή την στιγμή πόσοι έχουν την συσκευή??? Βλέπω ότι όλο το περιεχόμενο κινείται γύρω από παραγγελίες, τελωνείο, κτλ και όχι άδικα φυσικά :p

Αυτοί που το έχουν σε τι κατάσταση το λειτουργούν? Έχετε περάσει καμιά rom, κάποιο kernel?? Να ξέρω μεθαύριο που θα το έχω τι να δοκιμάσω βρε παιδιά ;)

Λειτουργει τελεια.

Κernel δεν εχω περασει ακομα, ενα δημοφιλες brickαρε πολλες συσκευες.

Θα περιμενω λιγο.

Ενα toolkit βεβαια για απλο rootαρισμα και για να παιρνουμε τα πληρη backup μας επιβαλεται και το εχω ηδη.

Θα σου προτινα να μην κανεις κατι με το που το παρεις. :lol:

στο mediamarkt Γερμανιας διαθεσιμο στα 395Ε στα καταστηματα,το αγορασαν πολλα ατομα χωρις προβληματα.

Οι Γερμανοι εχουν τις καλυτερες τιμες στην Ευρωπη.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

από ότι φαίνεται η προοπτικές διαθεσιμότητας του τηλεφώνου δεν θα σταθεροποιηθούν πριν απο τα μέσα - τέλη Γενάρη :( να δούμε πότε θα ανοίξει το σύστημα παραγγελειών ξανα η google και για την Ευρώπη, πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τέλη Δεκέμβρη και απο Γενάρη βλέπουμε , θέλω να δω επίσης την ουρά παράδοσης mediamarkt-saturn γιατί και κει πολύς κόσμος έχει ήδη προ παραγγείλει...

Ακόμη αυτοί που παραγγείλαν στις 13 Νοέμβρη δεν έχουν εξυπηρετηθεί όλοι, πολλοί περιμένουν αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα, οπότε είναι λογικό για την επόμενη διάθεση να φτάση η ουρά στα μέσα Γενάρη, όπως έχει γίνει και με την Αμερική δηλαδή.

Το περίεργο είναι ότι αυτήν την περίοδο έχει ανακοινωθεί ένα πλήθος νέων συσκευών που τραβάει αρκετά κομμάτια της αγορας, πχ νοκια, htc, sony, lg, apple και παρόλα αυτά όλες οι συσκευές έχουν πρόβλημα διαθεσιμότητας... Πιθανό είναι όμως να ξεφουσκώσει λίγο η αγορά μετά τα τέλη Δεκεμβρίου που είναι και το τέλος των εορτών.. Υπομονή ένα μήνα!!

στο mediamarkt Γερμανιας διαθεσιμο στα 395Ε στα καταστηματα,το αγορασαν πολλα ατομα χωρις προβληματα.

Οι Γερμανοι εχουν τις καλυτερες τιμες στην Ευρωπη.

προ παράγγειλαν, το τι θα πάρουν στα χέρια τους 15 (mediamarkt) και 19 (saturn) Δεκέμβρη στα χέρια τους θα το δούμε τότε :P

Edited by Spidergr

Λειτουργει τελεια.

Κernel δεν εχω περασει ακομα, ενα δημοφιλες brickαρε πολλες συσκευες.

Θα περιμενω λιγο.

Ενα toolkit βεβαια για απλο rootαρισμα και για να παιρνουμε τα πληρη backup μας επιβαλεται και το εχω ηδη.

Θα σου προτινα να μην κανεις κατι με το που το παρεις. :lol:

Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι θα κάνω unlock bootloader και root μέσω του toolkit απλά αναρωτιόμουν αν έχει βγει κάτι αξιόλογο σε rom, μάλλον είναι λιγάκι νωρίς ακόμα... Δεν αμφιβάλλω ότι θα λειτουργεί τέλεια, έχω ξεζουμίσει ότι video υπάρχει σε review κτλ, τέτοια αδημονία δεν έχω βιώσει ξανά :lol:

Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι θα κάνω unlock bootloader και root μέσω του toolkit απλά αναρωτιόμουν αν έχει βγει κάτι αξιόλογο σε rom, μάλλον είναι λιγάκι νωρίς ακόμα... Δεν αμφιβάλλω ότι θα λειτουργεί τέλεια, έχω ξεζουμίσει ότι video υπάρχει σε review κτλ, τέτοια αδημονία δεν έχω βιώσει ξανά :lol:

+1:):):):)

Ακριβώς όπως τα είπες, unlock bootloader, root, recovery, και το αφήνω έτσι για λίγο καιρό. Αντε καλώς να μας έρθει. Θηκόυλα πήρες?

+1:):):):)

Ακριβώς όπως τα είπες, unlock bootloader, root, recovery, και το αφήνω έτσι για λίγο καιρό. Αντε καλώς να μας έρθει. Θηκόυλα πήρες?

Έχω παραγγείλει από ebay αλλά δυστυχώς δεν τις έχω ακόμα στα χέρια μου... την κλασική μαύρη tpu παρήγγειλα και μάλλον από εβδομάδα θα την έχω. Μέχρι τότε θα το έχω σε τύπου pouch (ή σε καμία από τις καλοκαιρινές μου κάλτσες, το έκανα και με το note2 :p )

Nαι για ρομ θα περιμενω αρκετα, ειναι πιο πολυπλοκη η δημιουργια απο ενα απλο toolkit.

Εχω παρει ενα full body protector της skinomi το οποιο ειναι απλα τελειο και αν παθει κατι μου στελνουν δωρεαν αλλο μιας και εχει εγγυηση εφ'ορου ζωης (http://www.skinomi.com/lgnexus4.html) και το κλασσικο bumperακι.

Εχει κανεις αποψη για το negrielectronics.com? το εχει για preorder και στελνει ελλαδα...

2 nexus 4 έχει.... το φθηνο παντως με 345€ δεν ειναι ασχημα.. .το θεμα παιζει με χρεωσεις μεχρι να ερθει εδω...!!

Εχει κανεις αποψη για το negrielectronics.com? το εχει για preorder και στελνει ελλαδα...

καλο μαγαζι και πολυ συνεργασιμοι αλλα πρωτα κανονισε δια τηλεφωνου.

ΥΓ.το Ν4 το εχω στα χερια μου μαζι με το ΝΟΤΕ2.

Και τα δυο μαζι σε τιμη χαμηλοτερη απο ενα iPhone5/32GB.....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχουμε καμμιά νεώτερη πληροφορία για το λευκό.

Αν πραγματικά θα κυκλοφορίσει.

Ημερομηνία διάθεσης πλην από τις 13/12

Αν θα είναι μόνο πίσω λευκό

Φιλικά Γιώργος

2 nexus 4 έχει.... το φθηνο παντως με 345€ δεν ειναι ασχημα.. .το θεμα παιζει με χρεωσεις μεχρι να ερθει εδω...!!

Το ακριβό είναι T Mobile. Το άλλο βγαίνει 345 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι αμερικάνικα οπότε δεν ισχύει εγγύηση :(

Το ακριβό είναι T Mobile. Το άλλο βγαίνει 345 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι αμερικάνικα οπότε δεν ισχύει εγγύηση :(

Το θεμα με την εγγυηση δεν ειναι αμελητεο οντως... αλλα πολλα ακουγονται για ελλατωματα εκει στην Αμερικη... τους εχουν φορτωσει τα Β διαλογης..?! :Ρ ή είναι τόσο περιεργοι...!??! :Ρ χαχα

Καλησπέρα παίδες, είμαι νέος στην παρέα σας!

Ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για το Nexus 4, όχι απόλυτα για την τιμή του (που είναι και αυτό κάτι βασικό) αλλά και για την περίφημη "pure android experience". Υπάρχει μέλος που κατάφερε να το πάρει στα χέρια του από εδώ; Αν ναι, σε ποιο κόστος; Πέρασε τελωνείο;

Έχω διαβάσει αρκετές απαντήσεις από πάνω αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα πως παίζει... Στο ελληνικό Play Store πάντως δεν υπάρχει και δεν το βλέπω να υπάρχει μέχρι Ιανουάριο... Δυστυχώς το κινητό που έχω τώρα πάει για πέταμα και θέλω να μεταβώ στο Nexus και όχι σε κάτι πιο φθηνό που θα χαλάσει σε 3-4 μήνες...

Ευχαριστών εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε απάντηση! :)

Λεω να το κανω pre order απο negri...Λετε να πεσει τελωνειο??

Να μήν το κάνεις, γιατί θα στο στέιλουν με Fedex και η χαμηλότερη τιμή που μπορούν να το δηλώσουν είναι 199 δολλάρια. Συνεπώς θα πέσει χαράτσι στο τελωνείο. Εγώ στην αρχη εκέι είχα κάνει την παραγγελία μου και μόλις μου έιπαν αυτά , την ακύρωσα.

Δες μία εδώ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-8gb-sim-free-unlocked.html ΄δεν ξέρω βεβαια πότε θα το έχει. Στειλτους ένα mail

Edited by BOYKIOY

Έχει δοκιμάσει κανείς aokp??? Οι kernels που κυκλοφορούν δεν δείχνουν να έχουν θέμα με bricking που ανέφερε κάποιο από τα παιδιά πριν από κάνα 2ημερο...

Να μήν το κάνεις, γιατί θα στο στέιλουν με Fedex και η χαμηλότερη τιμή που μπορούν να το δηλώσουν είναι 199 δολλάρια. Συνεπώς θα πέσει χαράτσι στο τελωνείο. Εγώ στην αρχη εκέι είχα κάνει την παραγγελία μου και μόλις μου έιπαν αυτά , την ακύρωσα.

Δες μία εδώ http://www.handtec.co.uk/lg-google-nexus-4-8gb-sim-free-unlocked.html ΄δεν ξέρω βεβαια πότε θα το έχει. Στειλτους ένα mail

Στο site αυτό λέει :

€344.12

€412.94 inc VAT UK & Europe only

Εξηγήστε μου κάτι :

Η τελική τιμή του κινητού από το play store στην Ευρώπη (χωρίς μεταφορικά) είναι €349 ή υπάρχει και extra φόρος;

Moυ δεινουν επιλογη και με ups για αποστολη...Το Handtec ερχεται 410 χωρις μεταφορικα ενω απο negri 380 περιπου με μεταφορικα ups...Αν τους πω να το στειλουν σα δωρο δεν παιζει να το γλυτωσω το χαρατσι?

Moυ δεινουν επιλογη και με ups για αποστολη...Το Handtec ερχεται 410 χωρις μεταφορικα ενω απο negri 380 περιπου με μεταφορικα ups...Αν τους πω να το στειλουν σα δωρο δεν παιζει να το γλυτωσω το χαρατσι?

Πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να μήν περάσει τελωνέιο με οποιαδήποτε courrier:!::!::!:Ειδικά από Αμερική τα ανοίγουν όλα.

Και τα δύο site όμωσ δέν το έχουν, είναι preorder.Πρόσεχε..Δες και στο ebay εάν υπάρχει κατί

Έχει δοκιμάσει κανείς aokp??? Οι kernels που κυκλοφορούν δεν δείχνουν να έχουν θέμα με bricking που ανέφερε κάποιο από τα παιδιά πριν από κάνα 2ημερο...

Νομίζω ότι μόνο ο faux κερνελ έιχε θέμα και αυτό μόνο σε overclocking. Γενικά πάντως να προτιμάς του franco η τον matrix, τους ξέρω και τους δύο από προηγούμενα τηλέφωνα που έιχαμε. Να σε ρωτήσω εγώ τωρα κάτι? Σε περιπτωση που πέσουμε σε Bootloop , τι κάνουμε μιασ που δεν βγαίνει η μπαταρία? Hard reset με power + volume up-doςν

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά