Jump to content

tsourisg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    892
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About tsourisg

  • Ημ. Γέννησης 24/02/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tsourisg's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. tsourisg

    OnePlus Nord 3

    Έχει βρει κανείς τρόπο να εμφανίσει περισσότερες dual εφαρμογές χωρίς εγκατάσταση αυτών των άθλιων εφαρμογών με τις διαφημίσεις; Στα Xiaomi σου δίνεται η δυνατότητα να κλωνοποιήσεις όλες τις εφαρμογές. Εδώ γιατί μόνο τρεις;
  2. Google wallet δεν υπάρχει περίπτωση γιατί το ρολόι δεν "τρέχει ' Wear OS. Ελπίζουμε κάποτε να δουλέψει στην Ευρώπη το πορτοφόλι της Huawei. ΗΚΓ έχω στο ρολόι μου εδώ και λίγες ημέρες. Από το πουθενά μου εμφάνισε την επιλογή στο Huawei health. Για μέτρηση πίεσης πρώτη φορά το ακούω. Δεν νομίζω πως υπάρχει αυτήν η δυνατότητα. https://www.notebookcheck.net/Huawei-announces-CE-certified-on-wrist-blood-pressure-monitoring-for-Watch-D-and-ECG-for-Watch-GT-3-Pro-in-over-30-European-countries.647429.0.html Μόνο για το Watch D τελικά.
  3. Έχει καταφέρει κανεις να πληρώσει με google wallet με το gt3 pro; Επίσης το ηλεκτροκαρδιογράφημα και η μέτρηση πίεσης έχουν ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα; Ευχαριστω
  4. Τι νέκρα είναι αυτή ρε παιδιά; Για πείτε εντυπώσεις από την αναβάθμιση. Εμένα εντωμεταξύ ακόμη δεν έχει έρθει…
  5. Θα πάρει, απλά όχι από τα πρώτα.
  6. Αν αναφέρεσαι σε εμένα ναι και οι ειδοποιήσεις ακούγονται όπως και πριν.
  7. Σε εμένα οι ειδοποιήσεις ακούγονται πολύ δυνατά. Εντύπωση μου κάνει αυτό που λέτε!
  8. Όχι στο Περιστέρι, στην Καλλιθέα την τοποθέτησα. Εχε το νου σου μήπως την ξαναφέρει. Έχει και δυο μέσα το πακέτο.
  9. Την Ringke την έβαλα στο τελευταίο μαγαζί που αναφέρεις το Σάββατο. Πρέπει να ήταν η τελευταία. Την τοποθετούν πολύ καλά με ενα ευρώ χρέωση.
  10. Φτιάχτηκε και το πρόβλημα με την οθόνη που δεν έσβηνε κατά τη διάρκεια της κλήσης. Άλλη αλλαγή πάντως δεν είδα παρά μόνο κάποιες καινούργιες σούπερ ταπετσαρίες.
  11. Άκυρο. Η εφαρμογή screen off and lock το προκαλούσε.
  12. Την πέρασα και εγώ. Τι συμβαίνει και ζητάει συνέχεια pin μετά από δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση προσώπου;
  13. Δεν έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε και αντί να διαβάσεις προσεκτικά μας κατηγορείς και για γκρινιάρηδες :). Ξαναλέω ότι το πρόβλημα δεν είναι όταν πλησιάζεις το τηλέφωνο στο αυτί. Εκεί σβήνει κανονικά. Το πρόβλημα είναι μακριά από το αυτί όταν μιλάς με Bluetooth. Αν δεν κάνεις minimize την εφαρμογή η οθόνη αναβοσβήνει και δεν κλείνει με το κουμπί on-off. Με τη λύση που προτείνεις εσυ τερματίζεται η κλήση, δεν σβήνει η οθόνη! Φαντάζομαι έγινε κατανοητό τώρα! Edit: τώρα είδα ότι σου είχε απαντήσει και ο Chryssostomos.
  14. Εξηγώ πιο πάνω γιατί το συγκεκριμένο μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε εμένα και σε πολλούς άλλους. Υπάρχει τηλέφωνο άλλης εταιρείας πέραν της Xiaomi που να μένει αναμμένη η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ή μήπως όλοι είναι λάθος και η Xiaomi ξαφνικά σωστή; Προφανώς ο τερματισμός της κλήσης δεν είναι η λύση. Το σβήσιμο της οθόνης είναι.
  15. Το γνωρίζω ότι κάνοντας minimize την εφαρμογή μετά μπορείς να την κλείσεις. Το πρόβλημα ειναι στο αυτοκίνητο που τις περισσότερες φορές οδηγώ έχοντας το τηλέφωνο στην επαγγελματική τσάντα στο πορτ μπαγκαζ. Όση ωρα λοιπόν μιλάω μέσω Bluetooth η οθόνη μένει αναμμένη ρουφώντας την μπαταρία. Έστειλα από την αρχή σχόλιο στη Xiaomi αλλά μήνες μετά δεν έχει αλλάξει τίποτε. Στείλτε και εσείς ρε παιδιά (όσους σας ενοχλεί) μήπως φιλοτιμηθούν.
×
×
  • Create New...