Jump to content

rama

Members
  • Δημοσιεύσεις

    322
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

rama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχετε βρει κάπου προστατευτικη μεμβράνη (όχι tempered glass) για την πλάτη του κινητού;
  2. rama

    Honor 8

    Καλησπέρα. Συνέβη κάτι με τον τελευταίο λογαριασμό κινητής μου το οποίο με έχει προβληματίσει. Τον προηγούμενο μήνα βρέθηκα για λίγες μέρες σε χώρα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης. Όσο ήμουν εκεί είχα κλειστό το data roaming. Παίζει να είχα ανοικτά τα data όταν προσγειώθηκα εκεί για καμιά ώρα αλλά με κλειστό το data roaming δεν κάνει διαφορά σωστά; Την ίδια μέρα από όσο θυμάμαι έκλεισα και τα data μιας και δεν είχε καμία αξία να μου τρώνε τη μπαταρία. Στον λογαριασμό που έλαβα είδα χρέωση για το TravelPass (Cosmote) για όλες τις μέρες και στην ανάλυση του λογαριασμού βλέπω χρήση data roaming κάθε μέρα! Η χρήση είναι μερικά Kb τη φορά, 5-10 φορές τη μέρα με αθροίσματα της τάξης των 0,025ΜΒ. Δηλαδή τίποτα σε σχέση με αυτό που θα περίμενα από μία συσκευή με 5-6 messaging apps, Gmail, Outlook, MS Teams, Facebook, Instagram, Twitter, Maps και όποιο άλλο app κάνει χρήση της σύνδεσης με το internet για να συγχρονίσει το κινητό μου με κάποιο server. Να σημειώσω ότι όσο ήμουν εξωτερικό είτε δεν είχα σύνδεση στο Internet, είτε είχα με wifi μέσω hotspot από κινητά φίλων οι οποίοι είχαν σύνδεση με τοπικό provider κινητής. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι μπορεί να έχει συμβεί, γιατί νομίζω ότι το κινητό μου παίρνει πρωτοβουλίες που δεν μου αρέσουν; :mad:
  3. rama

    Honor 8

    Τελικά με ποια αναβάθμιση διορθώθηκε αυτό;
  4. rama

    Honor 8

    Έχετε πρόταση για φορτιστή αυτοκινήτου; Αν είναι συμβατός με το proprietary fast charge του κινητού ακόμα καλύτερα (εκτός αν οτιδήποτε δίνει 2Α είναι οκ).
  5. rama

    Honor 8

    Δηλαδή; Άνοιξα το HiCare και πήγα στα updates αλλά δεν μου δίνει κάτι. Έχω διαβάσει πως γίνεται η αναβάθμιση μέσω hisuite (και πιστεύω ότι κατάλαβα :blink:) αλλά ρωτάω από περιέργεια.
  6. rama

    Honor 8

    Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναβάθμιση σε Oreo. Από ότι έχω καταλάβει είναι επίσημη. Γιατί δεν έρχεται με OTA?
  7. rama

    Honor 8

    Μετά από δοκιμές φαίνεται ότι φταίει το handsfree. Αν δεν κάνω λάθος αυτό που είχε το πακέτο όταν πήρα το κινητό είναι το AM-115. Είδα ότι υπάρχει και το AM-116. Έψαξα να δω τι διαφορές έχουν και αναφέρεται ότι το δεύτερο είναι μεταλλικό ή έχει κάποια μεταλλικά μέρη. Δεν κατάλαβα τι εννοούν. Τέλος είδα και τα AM-12 plus με διαφορετικό design και καλώδιο που δεν μπερδεύεται από ότι λένε. Απόψεις;
  8. rama

    Honor 8

    Ξαφνικά ενώ έχω το hands free συνδεμένο το τηλέφωνο συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει τίποτα στο jack. θα δοκιμάσω με άλλο handsfree και άλλη συσκευή να δω τι έχει χαλάσει. Στην περίπτωση που είναι το jack του τηλεφώνου πάει για πλακέτα;
  9. rama

    Honor 8

    Φορτιστής αυτοκινήτου με υποστήριξη για την proprietary γρήγορη φόρτιση της Huawei παίζει;
  10. rama

    Honor 8

    Μου καναέβγαλε και εμένα ειδοποίηση για την 404. Όλα οκ.
  11. rama

    Honor 8

    Μου ήρθε και εμένα ειδοποίηση προχτές ότι την έχει κατεβάσει και είναι διαθέσιμη. Τώρα πήγα να την περάσω αλλά απέρριψε και διέγραψε το αρχείο ως "unauthorized". Πάτησα "check for updates" και μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Τι παίχτηκε; Το πήραν πίσω το update;
  12. rama

    Honor 8

    Παρατηρώ ένα ανεπαίσθητο lag στο scrolling από τότε που πέρασα το τελευταίο security update. Τις πρώτες μέρες είχα και 2 crash του Nova Launcher που χρησιμοποιώ. Σχετίζονται αυτά τα δύο μεταξύ τους ή το lag είναι δωράκι μαζί με το update?
  13. Καλές γιορτές και καλή τύχη με την κλήρωση σε όλους
  14. rama

    Honor 8

    Ναι το είχα δει και φρόντισα να υπάρχει επιείκεια με τα messaging apps. Από περιέργεια αυτά είναι features του Android 7 ή του EMUI?
×
×
  • Create New...