ikgamsu Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Για 4.2.2 ακούγεται αν θα πάρει ή μπααα...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Για 4.2.2 ακούγεται αν θα πάρει ή μπααα...;;; Κάπου διάβασα λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του G2. Μάλλον θα πάρει την αναβάθμιση, συνήθως τα LG παίρνουν μία επιπρόσθετη από αυτήν της κυκλοφορίας τους. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Κάπου διάβασα λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του G2. Μάλλον θα πάρει την αναβάθμιση, συνήθως τα LG παίρνουν μία επιπρόσθετη από αυτήν της κυκλοφορίας τους. αμα ειναι να παρουμε, ας παρουμε την 4.3.3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 (edited) αμα ειναι να παρουμε, ας παρουμε την 4.3.3 . Καλά θα ήταν άλλα κατά τη γνώμη δε νομίζω, τουλάχιστον στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ο λόγος; μα το G2 θα κυκλοφορήσει με 4.2.2 τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Edited August 31, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Από τα 315 στα 365, τώρα που έπεσε το Nexus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ρε γμτ χθες βράδυ το σκρουτζ το είχε το optimus gj και σήμερα το μεσημέρι όχι. Το ξαναφέρνουν τα μαγαζιά ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια εχω προβλημα με τις επαφες μου..εμφανιζει τα τηλεφωνα με λαθος format και ενω στο google τα εχω σωστα και συχρονιζω δεν αλλαζουν! πχ. 2310 560960 google 231 0 56 0960 κινητο help! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 παιδια εχω προβλημα με τις επαφες μου..εμφανιζει τα τηλεφωνα με λαθος format και ενω στο google τα εχω σωστα και συχρονιζω δεν αλλαζουν! πχ. 2310 560960 google 231 0 56 0960 κινητο help! Δεν νομιζω οτι αλλαζει αυτο. Δοκιμασε με αλλο τυπο τηλεφωνου αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι. Ουτε παιζει και κανενα ρολο πουθενα η ομαδοποιηση των αριθμων. Στο s4 που δουλευω τωρα, για παραδειγμα, ειναι 2/4/4 στα σταθερα και 3/3/4 στα κινητα. Δεν καταλαβαινω που ειναι ομως το προβλημα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Δεν νομιζω οτι αλλαζει αυτο. Δοκιμασε με αλλο τυπο τηλεφωνου αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι. Ουτε παιζει και κανενα ρολο πουθενα η ομαδοποιηση των αριθμων. Στο s4 που δουλευω τωρα, για παραδειγμα, ειναι 2/4/4 στα σταθερα και 3/3/4 στα κινητα. Δεν καταλαβαινω που ειναι ομως το προβλημα! σε αλλο τηλεφωνο το ειχα πετυχει αλλαζοντας χερατα τη μορφη τους στα contacts στο web και εκανα συγχρονισμο...εδω δεν επιασε... οπτικα εχω θεμα ..δεν μπορω να τα βλεπω ετσι ..ατσαλα... μα τι γελοιο ομως κανεις edit το νουμερο και το γυριζει παλι...δεν μπορει απο καπου πρεπει να φτιαχνει... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 αν και ψυριζουμε τη μαιμου μου φαινεται, δοκιμασε καποιον αλλο dialer και λογικα θα λυθει το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Ναι εννοείται έτσι αλλάζει. Τες πα, αν τόσο πια σου είναι ενοχλητικό μονον έτσι.:!: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το FreeGee; Ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το FreeGee; Ξέρει κανείς τι ακριβώς κάνει; Ξεκλειδώνει τον bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Το έχεις δοκιμάσει; Είμαι σε root αλλά φοβάμαι μην χαλάσω το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Εχουν αναφερθει μπρικαρισμενα κινητα αλλα νομιζω με παλιοτερες εκδωσεις. Αν ομως δεν θα ασχοληθεις με custom rom δεν χρειαζεται να τον ξεκλειδωσεις. Δεν ειναι απαραιτητο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Απλά θέλω να αφαιρέσω την εφαρμογή QSlide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 και εγώ θέλω να αφαιρέσω το QSlide , όπως και να κάνω το πράσινο λεντάκι ειδοποίησης να είναι μόνιμα πράσινο κα να μην αναβοσβήνει όταν έχω ειδοποίηση , όμως ξεκλειδώνοντας τον bootloader χάνεις και την εγγύηση αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Εχουν αναφερθει μπρικαρισμενα κινητα αλλα νομιζω με παλιοτερες εκδωσεις. Αν ομως δεν θα ασχοληθεις με custom rom δεν χρειαζεται να τον ξεκλειδωσεις. Δεν ειναι απαραιτητο. Οχι, δεν μου χρειαζεται ακομα μιας και η συσκευη πεταει. Μονο root εννοειται απο την 1η μερα. όμως ξεκλειδώνοντας τον bootloader χάνεις και την εγγύηση αν δεν κάνω λάθος... Ναι, μεχρι να τον ξανακλειδωσεις. Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω τι παιζει βεβαια γιατι ειχα χρονια να παρω lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ουτε εγω ξερω αν υπαρχει επιστροφη! Ειναι κατι που δεν μ' ενδιεφερε και δεν το ειχα ψαξει καθολου. Νομιζω ομως οτι δεν εχει καποια σχεση με το qslide. Το εχετε ψαξει οτι θελει ξεκλειδωμα για να το ξηλωσετε? Ή θελετε να προχωρησετε με custom roms? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Ουτε εγω ξερω αν υπαρχει επιστροφη! Ειναι κατι που δεν μ' ενδιεφερε και δεν το ειχα ψαξει καθολου. Νομιζω ομως οτι δεν εχει καποια σχεση με το qslide. Το εχετε ψαξει οτι θελει ξεκλειδωμα για να το ξηλωσετε? Ή θελετε να προχωρησετε με custom roms? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 ότι θέλει ξεκλείδωμα για να φύγει το qslide, θέλει. το θέμα είναι αν μετά μπορούμε να το ξανακλείδωσουμε ώστε να έχουμε εγγύηση η όχι. αν όχι φυσικά και δεν πειράζω τίποτα για τα επόμενα 2 χρονια :D:D Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Μου φαίνεται περίεργο πάντως που η lg δεν έβαλε επιλογή για να φεύγει το qslide. Έχει βάλει τόσες πολλές επιλογές στο ui της που πραγματικά είναι περίεργο που δεν έβαλε και για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Για να βάλουμε custom recovery, θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Για να βάλουμε custom recovery, θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader; Ναι, αλλιώς δεν γίνεται!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212 ότι θέλει ξεκλείδωμα για να φύγει το qslide, θέλει. το θέμα είναι αν μετά μπορούμε να το ξανακλείδωσουμε ώστε να έχουμε εγγύηση η όχι. αν όχι φυσικά και δεν πειράζω τίποτα για τα επόμενα 2 χρονια :D:D Α, ΟΚ! Αρα μιλαμε και για custom recoovery. Ολο το πακετο δηλαδη! Παιδια, δεν το ειχα ψαξει καθολου! Δειτε ομως τι λενε σ' αυτο το λινκ για το relock: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2188919 Αν καταλαβα καλα λενε οτι γινεται! Edited September 2, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts