fanatikos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 απλα ανεφερα μια συγκριση που εκανα χθες...και μου εκανε εντυπωση...γιατι ειχα ακουσει τοσα αρνητικα για την καμερα,εδω μεσα κυριως,που εγω δεν τα ειδα...τεσπα... Καλα, τοσα πολλα αρνητικα ειπαμε?:p Ενταξη, απλα η καμερα δεν ακολουθει το τηλεφωνο στα υπολοιπα. Οταν παντου ειναι απο πολυ καλο εως κορυφαιο, εκει ειναι απλα καλο.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια τελικα με το 4G και την βονταφον εχουμε καμια ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Παιδια τελικα με το 4G και την βονταφον εχουμε καμια ενημερωση? Ακόμα τίποτα, λένε από τον Ιούνιο ότι θα έπαιρνε την αναβάθμιση αλλά με την LG είναι να φοβάσαι στο θέμα αυτό :mad: Μια και το έφερε η συζήτηση να και μια φώτο από το τεστ στο δίκτυο της Cosmote, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τι λες ρε φιλε?? :wacko::blink: Γιατι απαγορευεται ο ανταπτορας? και που το λεει αυτο? Ρε τι γινεται στον κοσμο.... ανταπτορας+Ν8= χαλασμενο smi tray+void warranty.... απειρα Ν8 την πατησαν ετσι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 By the way, να και μια "μαρμελάδα" που έφαγα προχθές χωρίς λόγο και ξέχασα να το ανεβάσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 By the way, να και μια "μαρμελάδα" που έφαγα προχθές χωρίς λόγο και ξέχασα να το ανεβάσω :lol: Γευση? :p 10 χαρ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 By the way, να και μια "μαρμελάδα" που έφαγα προχθές χωρίς λόγο και ξέχασα να το ανεβάσω :lol: σε στοκ ρομ βγηκε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Γευση? :p 10 χαρ. Πικροδάφνη :lol: σε στοκ ρομ βγηκε αυτο? Φρέσκια στοκ rooted/locked χωρίς κανένα μοντ προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 παιδιά ξέρετε κανένα mod ώστε το λεντάκι που αναβοσβήνει όταν υπαρχει κάποιο sms η αναπάντητη κληση να μην αναβοσβήνει αλλα να μένει μόνιμα πράσινο? :cool::cool: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 παιδιά ξέρετε κανένα mod ώστε το λεντάκι που αναβοσβήνει όταν υπαρχει κάποιο sms η αναπάντητη κληση να μην αναβοσβήνει αλλα να μένει μόνιμα πράσινο? :cool::cool: Βάλε Light flow από το Google play, έχει τέτοια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 το δοκίμασα και δεν δουλεύει. ενώ το ρυθμίζω να είναι always on , δεν αλλάζει κάτι. επίσης στο description λέει "The LED functionality does not work on most LG phones (except the nexus 4). " οποτε μάλλον δεν κάνει για το optimus g :p Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Θα ήθελα να ζητησω μια μεγάλη χάρη διότι η Procordia θα με τρελλανει. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να κατεβάσει το WiFi Analyzer απο Play Store και να μου πει τι σήμα βγάζει το κινητό διπλα στο modem. Το Padfone μου -8 έως -20, το S3 μου -6 έως -20 και το L7 της γυναίκας -8 έως -18. Το δικο μου G -18 εως -32 dBm. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 πανω στο ασυρματο access point πιανει σταθερα -14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παιδες ερωτηση, στο μενου εχω βαλει να μου δειχνει τις εφαρμογες με αλφαβητικη σειρα αλλα οταν εγκαθιστω καινουρια,την βαζει στο τελος και θα πρεπει να ξαναπατησω αλφαβητικη σειρα. φανταζομαι το κανει σε ολους ετσι? εβαλα nova launcher και ησυχασα,απλα το χα απορια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Θα ήθελα να ζητησω μια μεγάλη χάρη διότι η Procordia θα με τρελλανει. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να κατεβάσει το WiFi Analyzer απο Play Store και να μου πει τι σήμα βγάζει το κινητό διπλα στο modem. Το Padfone μου -8 έως -20, το S3 μου -6 έως -20 και το L7 της γυναίκας -8 έως -18. Το δικο μου G -18 εως -32 dBm. :confused: -20 με -30 και γω. Στην πραξη ομως δεν εχω δει καμια διαφορα στο κινητο μας.και το συγκρινω (χωρις wifi analyser) βαση του "πως πιανει" με samsung galaxy s plus,samsung galaxy tab 2 p3110,sony xperia tipo. Μην πω οτι πιανει καλυτερα απο ολα αυτα και φανω υπερβολικος... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Γιατί να φανείς υπερβολικός; Και τα 3 που ανέφερες έχουν μάπα wifi range :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Θα ήθελα να ζητησω μια μεγάλη χάρη διότι η Procordia θα με τρελλανει. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να κατεβάσει το WiFi Analyzer απο Play Store και να μου πει τι σήμα βγάζει το κινητό διπλα στο modem. Το Padfone μου -8 έως -20, το S3 μου -6 έως -20 και το L7 της γυναίκας -8 έως -18. Το δικο μου G -18 εως -32 dBm. :confused: -25 στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 -40 με -30 εμενα ακριβώς διπλα στην κεραία παιδες ερωτηση, στο μενου εχω βαλει να μου δειχνει τις εφαρμογες με αλφαβητικη σειρα αλλα οταν εγκαθιστω καινουρια,την βαζει στο τελος και θα πρεπει να ξαναπατησω αλφαβητικη σειρα. φανταζομαι το κανει σε ολους ετσι? εβαλα nova launcher και ησυχασα,απλα το χα απορια:) ναι έτσι κάνει :) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 -25 με -35 διπλα στην κεραια και εμενα.Απλως στην πραξη ειναι πολυ πιο δυνατο απο καποια αλλα που δειχνουν καλυτερο σημα! :) Γενικα δεν εχω παραπονο απο την ληψη του και το range γενικοτερα! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Το s3 τσεκαρισμενο σε πολλα σημεία ,είχε ένα κλικ καλύτερο σήμα και ίσως και το one s . Όχι τίποτα τρελές διαφορες,αλλά εκεί που είχα μια γραμμή με τα αλλα,με το g ήμουν σε μηδενικό σήμα,αλλά έμπαινα κανονικά όμως.Ίσως σε κάποιες φάσεις να το έχανε ,αλλά όχι κάτι τραγικό . Γενικά το WiFi του δουλεύει εξαιρετικά και δε με είχε κρεμάσει πουθενά ,οπότε κάτι δεν πάει καλά σίγουρα στον φίλο παραπάνω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Παιδιά στο S2 χρησιμοποιούσα την εφαρμογή undelete και δούλευε κανονικά. Στο G μου βγάζει ότι η εσωτερική μνήμη δεν είναι σε μορφή fat. Πως μπορεί να αλλάξει αυτό αν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις μετρήσεις σας. Το μεγαλο μου πρόβλημα δεν είναι η εμβέλεια καθεαυτή, αλλά το οτι σε ουκ ολίγα modems πέφτει η σύνδεση και δεν ξανασυνδέεται αυτόματα εαν το σήμα είναι 2/4 η λιγότερο. Μου θυμιζει το πρόβλημα με το WiFi του ONE X. Αύριο θα έχω νέα απο το service. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το στείλω 4η φορα. Αν δε φτιαχτεί με βλέπω να το πουλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 μηπως ειχες τικαρισμενο το avoid poor connections? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Ρε παιδιά τι γίνεται με την τιμή του OG? Ενώ ανακοινώθηκε το G2 αυτό αντί να πέφτει ανεβαίνει στα σκρουτζομάγαζα. Ήθελα να το πάρω, άργησα να το αποφασίσω και έχει πάρει 50 ευρώ πάνω! Θα περιμένω να ξαναπέσει για να το τσιμπήσω, λέτε να αργήσει να επανέλθει στα 315 που ήταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 παντως εχει ενα τσικ μαλλον πιο δυνατο wifi απο το Ν8 που γενικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος! :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts