Jump to content

cryptonakias13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cryptonakias13

  1. Τελικά είναι καλός ο exynos φέτος!
  2. Ναι συμφωνώ οι φωτογραφίες ειναι πολύ δυνατές!! Το βίντεο όμως υστερεί αρκετά ακόμα, είναι λίγο χειρότερο από το s10 plus σε ανάλυση.
  3. Ευχαριστώ, Αλλα δυστυχώς δεν την εμφανίζει εκει την εφαρμογή.
  4. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να κάνω το samsung notes, να μην τρέχει στο παρασκήνιο? Έχω την εντύπωση ότι καταναλώνει αρκετή μπαταρία και δεν τη χρησιμοποιώ την εφαρμογή. 'Στις υπηρεσίες που εκτελούνται' Ενώ πατάω διακοπή, ανοίγει μόνη της αυτόματα παλι..
  5. Συμφωνώ, προσωπικά δεν το λάμβανα ποτέ υπόψην μου αυτό το site.
  6. Στο τεστ του gsmarena , στο S21 ultra έβγαλε τον exynos με τον snapdragon ακριβώς στα ίδια επίπεδα, φέτος οι διαφορές είναι ελάχιστες. Μάλιστα σε αρκετά YouTube videos βλέπουμε τον exynos και ελάχιστα καλύτερο κατά 1-2%. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ο snapdragon έχει λιγο καλύτερη λήψη σήματος, οπότε σε κατάσταση αναμονής ίσως αποδίδει καλύτερα. *Το λέω αυτό επειδή το παλιό μου το S10 plus με snapdragon έχει περίπου -5 ντεσιμπέλ καλύτερο σήμα στο ίδιο σημείο με τον ίδιο πάροχο από ότι το S21 ultra.
  7. Από συγκριτικό δικό μου.. Σε όλα είναι καλύτερο το Samsung, ακομα και στις κάμερες, αλλά κυρίως στην Οθόνη , εκει διαφορά είναι τεράστια. (Φωτεινότητα, ανάλυση κλπ.)
  8. Αμα είναι το λογισμικό της cosmote σε τι υστερεί? Και πώς το τσεκάρουμε αυτό ?
  9. Δυστυχώς το 4K 60fps, είναι αρκετά χειρότερο σε ανάλυση από το με το παλιό μου s10 plus. Το 4k 30fps, συμφωνώ, είναι άψογο, όπως πρέπει να είναι δηλαδή. Προφανώς στα 60fps υπάρχει κάποιο bug, ελπίζω να λυθεί με επερχόμενα update, τώρα αμα κάποιος δεν το έχει παρατηρήσει, απλά δεν είναι πολύ παρατηρητικός, η μπορεί η συσκευή μου να είναι ελαττωματική, που δεν το πιστεύω. Το bug με τα 60fps παρατηρείται εύκολα με τον ακόλουθο τρόπο όπως στο παρακάτω thread: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s21-series/s21-ultra-video-quality-issues-post-latest-update-aub9/td-p/2927184
  10. Το χεράκι είναι πάντα απενεργοποιημένο, άλλωστε με ενεργοποιημένο χεράκι δεν σου δίνει δυνατότητα για καταγραφή 4k ούτως ή άλλως. Πάντως και χωρίς να πατήσεις το κουμπί για να τραβήξεις βίντεο, απλά αλλάζοντας τα 4k mode απο τα 60fps στα 30fps, κάνοντας λίγο ζουμ σε ένα σημείο, βλέπεις τη διαφορά κατευθείαν στην ανάλυση
  11. Καλησπέρα και από μένα, κάτοχος του s21 ultra πλέον, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Παρατήρησα στο βίντεο όταν κάνεις λήψη 4κ 60fps η ανάλυση είναι αρκετά χειρότερη από όταν κάνεις λήψη με 4k 30fps , το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό? Είναι φυσιολογικό? *Η διαφορά είναι ακόμα μεγαλύτερη κατά την εστίαση..
  12. Μια ερωτηση για Το σημα gps .. Τρεχω με σταΘερη ταχυτητα πχ 10κμ/Η για 1 ωρα, και ενω δεν αλλαζω ρυθμο, καποιες στιγμες μου δειχνει οτι παω με 7κμ πχ η μπορει και λιγοτερο, ενω ειμαι σε ανοιχτο χωρο με καλο σημα gps υποτιθεται.. Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο? Ειναι φυσιολογικο?
  13. Με το gps τι ακριβεια εχετε? εμενα οχι και τοσο καλη.. Σε διαδρομη 5κμ παντα μου βγαζει 100-150 μετρα λιγοτερα απ οτι το κινητο μου (s10plus) Το τεσταρα σε 4 προπονησεις και παντα εκει παιζει.. Παντα δηλαδη μου βγαζει πιο λιγα μετρα τo ρολοι απο τα πραγματικα.. και με Strava και με Sam.health. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
  14. Ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος καθως αθλουμαι να ειναι συνεχως η οθονη ενεργοποιημενη, αλλα να παραμενει ανοιχτη δειχνοντας την εφαρμογη (πχ samsung health η strava) χωρις να σε γυρναει στο ρολοι καθε 5-10δευτ. ? Ευχαριστω
  15. Το Θεμα ειναι οτι το google play services τρωει μονο 2 % ενω το android system 13% , αυτο με παραξενευει.
  16. Μετα την τελευταια αναβαθμιση πριν 4 μερες παρατηρησα τρομερη αυξηση στην καταναλωση του android system, απο περιπου 3% που ηταν πριν, εχει εκτοξευτει στο 12% + χωρις να εχω κανει καμια αλλαγη στις εφαρμογες. Οι του Snapdragon εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο?
  17. Νικο πάλι δεν με κατάλαβες.. τo συμπέρασμα δεν τo πήρα από το συνολικό SOT που έβγαλε το ένα κινητό και το άλλο ... αλλά από το ποσοστό μπαταρίας που έκαψε η οθόνη .. δηλαδή το 34% στο ενα και το 27% στο αλλο, δηλαδη το ποσοστο ενεργειας από την κατανάλωση πού απορρόφησε η οθονη σε αυτόν τον κύκλο αποφόρτισης. Με λίγα λόγια στην περίπτωση του snap. φαίνεται ότι απορροφήθηκε πολύ παραπάνω ενέργεια από την οθόνη παρόλο που είχε λιγότερο SOT. Το πιασες τι εννοώ?
  18. Μου φενεται μερικοι δεν αντιληφθηκατε το humor για το πληρωμενο σχολιο, anyway. Για την φωτεινοτητα ειναι απλα τα πραγματα.. ενω ο Snap εχει λιγοτερο SOT, EXEI 34% ENANTI 27% του αλλου, φαντασου.. οποτε με απλη λογικη και με λιγα μαθηματικα που ξερω συμπεραινω οτι το ενα κινητο τρεχει με τουλαχιστον 30% περισσοτερη φωτεινοτητα. Τωρα, καλα κανεις και τα συγκρινεις , δεν ειπε κανεις το αντιθετο , απλα καντο σωστα αφου μπενεις στον κοπο και το κανεις και γραφεις και μονοσελιδο κειμενο.
  19. Nικο, sorry που θα στο πω αλλα το συγκριτικο σου ειναι απλα αστειο, οσο το χρησιμοποιουν διαφορετικα ατομα το κινητο.. Καταρχην οπως ειπαμε και πριν το ενα κινητο τρεχει με παραπανω 30% φωτεινοτητα, επισης ο Σναπ. εχει 2 ωρες παραπανω ομιλια, μην προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο, πραγματικα φενεσαι λες και εισαι πληρωμενος εσυ και οχι τα βιντεακια στο Youtube ( Φιλικα) ειναι σαν να προσπαθεις να μας πεισεις οτι ενας diesel κινητηρας καιει περισσοτερο απο ενα βενζινοκινητηρα στα ιδια κυβικα. Βαλτα βρε καλο μου παιδι διπλα διπλα ενα βραδυ με τερμα φωτεινοτητα και αστα να τρεχουν μια βαρια εφαρμογη να δεις τις διαφορες. Απλα πραγματα. Οι διαφορες ειναι μικρες 10-15 % δεν μπορεις να τα συγκρινεις με αλλο τροπο.
  20. πολυ καλα και τα 2 , ηδικα ο Σναπ. δεν εχει χασει ιχνος, σαν καινούργιο ,αυτο επιβεβαιώνει οτι κανεις σωστες φορτισεις όπως είπες και πριν. Με 0.85Α ειναι η φορτιση στην μετρηση ?
  21. Μία χαρά είναι η αυτονομία σου, εγω προσωπικά μετά τις ενημερώσεις δεν κάνω καμία επαναφορά.
×
×
  • Create New...