Jump to content

vasiliskaladzis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasiliskaladzis

  1. μπράβο στο myphone.gr για τα δωρα που προσφέρει!!!
  2. Λέτε, τώρα που πήραμε το OG να το γυρίσουμε σε IOS?:) Ίδωμεν! Καλή τύχη παιδιά!
  3. Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! Από σήμερα ευτυχής κάτοχος της αναβάθμισης για το 4G της Vodafone. Η πρώτη προσπάθεια με το PC Suite ήταν ανεπιτυχής καθώς δεν βρήκε κάποια ενημέρωση. Αντιθέτως, μέσω της ίδιας της συσκευής πραγματοποιήθηκε προ ολίγου η πολυπόθητη αναβάθμιση η οποία είχε και θέμα Internet!!! Και για του λόγου το αληθές:
  4. Παιδιά, καλησπέρα σας. Δημιούργησα ένα αρχείο .sbf και μέσα στο κινητό είχα και φωτογραφίες. Αυτές αποθηκεύονται στο .sbf?
  5. Καλησπέρα σε όλους. Πριν από 2 μήνες περίπου έλαβα από Hong Kong το κινητό το οποίο με το IMEI τσέκαρα ότι είναι κατασκευασμένο στην Κορέα. Ενώ πήγαιναν όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα, ξαφνικά χτες δε μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο (έχω Vodafone). Εν τω μεταξύ με χειροκίνητη επιλογή βρίσκω το δίκτυο αλλά δε συνδέεται με τίποτα. Δοκίμασα επίσης και την κάρτα μου σε ένα άλλο κινητό και παίζει μια χαρά. Γνωρίζει κάποιος κάτι επί του θέματος? Ευχαριστώ θερμά.
  6. Καλημέρα σε όλους. Προχτές παρέλαβα το πολυπόθητο κινητό από Hong Kong και πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Τελικά άξιζε η αναμονή!!! Πραγματικά πολύ γρήγορο, πανέμορφο και η οθόνη απλά τέλεια. Βέβαια επειδή πέρασα από το milestone στο Optimus G με ξενίζει λιγάκι η έλλειψη hardware πληκτρολογίου αλλά που θα πάει θα το συνηθίσω!
  7. Ναι, στην επίσημη. Πρέπει όμως να γίνει με καλώδιο μέσω internet. Μπες στο site της Motorola και πήγαινε στις ενημερώσεις λογισμικού. Θα κατεβάσεις ένα πρόγραμμα, το Motorola Software Update, και όταν το εγκαταστήσεις θα σε καθοδηγήσει ώστε να ενημερώσεις τη συσκευή σου.
  8. Πάντως, με την επίσημη αναβάθμιση σε 2.2 froyo είδα ότι ο χρόνος ζωής της μπαταρίας τριπλασιάστηκε! Από εκεί που με έβγαζε γύρω στις 15 ώρες με μέση χρήση τώρα έκλεισε στις 50 ώρες (βέβαια με λιγότερη χρήση αλλά πάντα σε 3G).
  9. Ναι, 2 φορές. Μάλλον, θα πρέπει να περιμένω να δω μήπως έχει και κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα. :-(
  10. Ευχαριστώ. Πραγματικά νόμιζα ότι κάτι έγινε λάθος. Οπότε είμαστε οκ γι' αυτό. Τι γίνεται όμως με τα αλαμπουρνέζικα που μου βγάζει αντί για ελληνικά στα tags και στον καιρό?
  11. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις τελείωσα το επίσημο update της 2.2 από το site της Motorola. Όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά έχω πρόβλημα με τα ελληνικά στα tags των φωτογραφιών και στο widget καιρός. Επίσης, δε μπορώ να κάνω εναλλαγή μεταξύ ελληνικών και αγγλικών στο πληκτρολόγιο της συσκευής.
  12. Για την 1:πρέπει να χρησιμοποιήσω επανάληψη και το σώμα εντολών κάθε επανάληψης είναι σωστό. Το λάθος πρεπει να είναι στη συνθήκη επανάληψης Για τις υπολοιπες κανοντας compile and run δεν μου βγαινουν.
  13. Χρησιμοποιω την C. Δε θελω μονο να τα εμφανίζει αλλα και: Επεξήγηση: 1) Αν ο χρήστης επιλέξει 1. Θα πρέπει να εισάγει ένα θετικό ακέραιο Ν και να εκτυπωθούν οι διαδοχικοί όροι της ακολουθίας Fibon**** (χρησιμοποιήστε μεταβλητές τύπου int) Fibon****(0) = 1; Fibon****(1) = 1; Fibon****(N) = Fibon****(N-1) + Fibon****(N-2); 2) Αν ο χρήστης επιλέξει 2. Θα πρέπει να εισάγει ένα πλήθος θετικών ακεραίων και να υπολογιστεί το άθροισμα των κύβων. Ορίστε εσείς την τερματική συνθήκη εισόδου (πχ την τιμή -1).
  14. Πρέπει να λύσω τις παρακάτω ασκήσεις με C: 1.Γράψτε ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει το παρακάτω μενού επιλογών μέχρι ο χρήστης να επιλέξει 3 (έξοδο από το πρόγραμμα). 1. Ακολουθία Fibonn**** 2. Υπολογισμός αθροίσματος κύβων 3. Έξοδος 2.Γράψτε ένα πρόγραμμα που να διαβάζει ένα κείμενο και να το εκτυπώνει αγνοώντας τους χαρακτήρες μεταξύ σχολίων. Οι διαδοχικοί χαρακτήρες /* υποδεικνύουν την αρχή σχολίων και οι διαδοχικοί */ το τέλος. 3.Φτιάξτε ένα πρόγραμμα που να υπολογίζει το ελάχιστο κοινό πολλαπλάσιο 3 αριθμών 4.Γράψτε ένα πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί μια συνάρτηση για τον υπολογισμό του ΜΚΔ 2 ακεραίων. Δείξτε μια αναδρομική και μια μη αναδρομική λύση. Στην περίπτωση της μη αναδρομικής λύσης η συνάρτηση να μην έχει επιστρεφόμενο τύπο (void).
×
×
  • Create New...