ταξιδιωτης22 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Λοιπόν,ας Πω και τα δικά μου,όχι κάποιον ξαφνικό θάνατο του κινητου αλλα αλλα θέματα. Μου είχε κάνει πολλά συχνά κόλλημα τα. Τι εννοώ. Σε σημείο να μην γίνεται καμία εναλλαγή στις οθόνες έναρξης... Να lagarei απίστευτα. Να μην παίρνει καμία εντολή και μετά απο 2 λεπτά να δέχεται οτι εντολή του είχα δώσει πριν αλλα να ξανακολλαει. Να σβήνει η οθόνη και να μην δέχεται εντολή για ξεκλειδωμα. Και το κορυφαίο? Να το βάζω για φόρτιση,κι αντί να παίρνει ρεύμα να χάνει. Μέσα σε 1 σχεδόν ημέρα να εχει παει 82% η φόρτιση. Και δεν ειναι το πρώτο s3 που μου το έπαθε αυτό. Συγνώμη αλλα δεν ξαναπαιρνω. Α,κι εννοείται οτι έκανα και 3 format μήπως και στρώσει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ναι, μου είχε συμβεί. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της συλλογής, μετά επανεκκίνηση και έστρωσε. Αμα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων διαγράφονται οι φωτο που έχεις μέσα η δεν εχει καμία σχέση ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αμα κάνεις εκκαθάριση δεδομένων διαγράφονται οι φωτο που έχεις μέσα η δεν εχει καμία σχέση ? Kαμία σχέση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 έχετε παρατηρήσει υπο γωνία την οθόνη αν έχει καποιο αποχρωματισμό ( σε μαυρη κλειστη ) σε κάποια σημεία ή στήλες γραμμές. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jodragonic Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 καλημερα μια ερωτηση ....... ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεwi-fi ....ενω βλεπω κανονικα το δικτιο και προσπαθει να συνδεθει στο τελοσ μου γραφει απενεργοποιημενο καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Ναι, μου είχε συμβεί. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων της συλλογής, μετά επανεκκίνηση και έστρωσε. Και πως κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων της συλλογής ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 καλημερα μια ερωτηση ....... ξαφνικα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεwi-fi ....ενω βλεπω κανονικα το δικτιο και προσπαθει να συνδεθει στο τελοσ μου γραφει απενεργοποιημενο καμια ιδεα? Κάνε ένα reboot το μόντεμ Και πως κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων της συλλογής ?? Ρυθμίσεις-Διαχειριστής εφαρμογών-ΟΛΑ-Συλλογή-Εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είδα στην οθόνη του κινητού 2 μικρές γρατσουνιές χωρίς να το κακό μεταχειριστικα.υπαρχει κάποιος τρόπος να φύγουν? Άλλοι λένε οτι αν βάλεις τη μεμβράνη zag δεν θα φαίνεται. Ισχύει? Ξέρουμε τπτ άλλο? Και γιατί γρατσουνιέται τόσο ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είδα στην οθόνη του κινητού 2 μικρές γρατσουνιές χωρίς να το κακό μεταχειριστικα.υπαρχει κάποιος τρόπος να φύγουν? Άλλοι λένε οτι αν βάλεις τη μεμβράνη zag δεν θα φαίνεται. Ισχύει? Ξέρουμε τπτ άλλο? Και γιατί γρατσουνιέται τόσο ευκολα? Από άμμο/σκόνη γίνεται η ζημιά. Όταν το καθαρίζεις ειδικά με πανακια κλπ (γενικά το gorilla, όχι το s3 συγκεκριμένα). Με μαχαίρια/κλειδιά δεν κάνεις γρατσουνιά. (για τις ζελατίνες δεν ξέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Από άμμο/σκόνη γίνεται η ζημιά. Όταν το καθαρίζεις ειδικά με πανακια κλπ (γενικά το gorilla, όχι το s3 συγκεκριμένα). Με μαχαίρια/κλειδιά δεν κάνεις γρατσουνιά. (για τις ζελατίνες δεν ξέρω) Δε γίνεται να μην κάνει γρατσουνιές χωρίς ζελατίνα, εκτός αν ζεις σε περιοχή χωρίς άμμο και σκόνη όπως γράφει ο Νίκος... το gorilla glass αυξάνει την σκληρότητα του γυαλιού. Δεν κάνει θαύματα. Ούτε από θραύση προστατεύει που έχω δει να λένε. Είναι γυαλί. Αν πέσει κάτω θα σπάσει. Τόσο απλά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: χάνει χωρίς λόγο το δίκτυο(αρχικά τα δεδομένα) και ενώ δείχνει ότι έχει σήμα,φαίνεται κλειστό,βάζω flight mode και μετά απο λίγο το απενεργοποιώ,τίποτα,μόνο με reboot επανέρχεται(σήμερα το έκανε 2 φορές!) και το widget του καιρού,δεν ενημερώνει αυτόματα ούτε χειροκίνητα(αυτό επίσης σήμερα) τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca80 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλημερα, εκανα update στο λογισμικο και μου βγαζει στην αρχικη σελιδα "αρχικη touchwiz διακοπηκε", και δεν μπορω να λειτουργησω το τηλεφωνο, πως μπορω να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλημερα, εκανα update στο λογισμικο και μου βγαζει στην αρχικη σελιδα "αρχικη touchwiz διακοπηκε", και δεν μπορω να λειτουργησω το τηλεφωνο, πως μπορω να το φτιαξω? Δοκίμασε να πας στο Διαχειριστή εφαρμογών-Όλα-Αρχική Touchwiz και διάλεξε εκκαθάριση δεδομένων. Αν δε δουλέψει, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosc43 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 το SIII το έχω αγοράσει με 470 ευρώ μέσω on line παραγγελία πριν τρεις μήνες...σαν android θα του έδινα σχεδόν πέντε αστέρια με κάποιες από τις ατέλειες του...μια από αυτές είναι ότι το s voice δεν περιλαμβάνει την ελληνική γλώσσα :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrisk6 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Touchwiz λεω κ κλαιω...:cry: Ενω το κινητο ειναι αρκετα καλο κ γρηγορο αυτο το touchwiz το κανει :X Κατι κολληματα συνεχεια κ εκνευριστηκα πολυ!!! Εχουμε κανα νεο για το jelly bean η μηπως να βαλουμε supernexus 2 να τελειωνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Touchwiz λεω κ κλαιω...:cry: Ενω το κινητο ειναι αρκετα καλο κ γρηγορο αυτο το touchwiz το κανει :X Κατι κολληματα συνεχεια κ εκνευριστηκα πολυ!!! Εχουμε κανα νεο για το jelly bean η μηπως να βαλουμε supernexus 2 να τελειωνουμε? Τι νεο περιμενεις? Απο τον αυγουστο φοραει jb το s3. Επισης ο tw εχει γινει πολυ καλος και ελαφρυς. Τι προβληματα εχεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: χάνει χωρίς λόγο το δίκτυο(αρχικά τα δεδομένα) και ενώ δείχνει ότι έχει σήμα,φαίνεται κλειστό,βάζω flight mode και μετά απο λίγο το απενεργοποιώ,τίποτα,μόνο με reboot επανέρχεται(σήμερα το έκανε 2 φορές!) και το widget του καιρού,δεν ενημερώνει αυτόματα ούτε χειροκίνητα(αυτό επίσης σήμερα) τι μπορώ να κάνω; παίδες κανείς καμιά ιδέα;το ξαναέκανε,μετά από περίπου 12 ώρες λειτουργίας,χάνω τα δεδομένα,φαίνεται ότι έχει σήμα,αλλά δεν έχει(φαίνεται απενεργοποιημένο,έκανα κλήση απο άλλο) ,το βάζω σε λειτουργεία πτήσης,τη βγάζω μετά από λίγο και μου βγάζει το εικονίδιο "ανύπαρκτο σήμα" και δεν επανέγχεται παρά μόνο με επανεκίνηση... :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 παίδες κανείς καμιά ιδέα;το ξαναέκανε,μετά από περίπου 12 ώρες λειτουργίας,χάνω τα δεδομένα,φαίνεται ότι έχει σήμα,αλλά δεν έχει(φαίνεται απενεργοποιημένο,έκανα κλήση απο άλλο) ,το βάζω σε λειτουργεία πτήσης,τη βγάζω μετά από λίγο και μου βγάζει το εικονίδιο "ανύπαρκτο σήμα" και δεν επανέγχεται παρά μόνο με επανεκίνηση... :(:(:( Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσοχή χάνονται όλα τα δεδομένα του κινητού. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μία ερώτηση ρε παιδιά για τις φωτό του κινητού. Βγάζω μία φωτογραφία, από την οποία είμαι απόλυτα καλυμμένος από θέματα ποιότητας, την βλέπω την ώρα που φωτογραφίζω ότι είναι φωτεινή και καθαρή και φαίνεται επίσης σωστά φωτισμένη κάτω δεξιά, εκεί που φαίνεται το thumbnail της. Όταν όμως πάω να την ανοίξω από την gallery, τότε η φωτό είναι αρκετά σκοτεινή. Ξέρει κανείς τί γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μία ερώτηση ρε παιδιά για τις φωτό του κινητού. Βγάζω μία φωτογραφία, από την οποία είμαι απόλυτα καλυμμένος από θέματα ποιότητας, την βλέπω την ώρα που φωτογραφίζω ότι είναι φωτεινή και καθαρή και φαίνεται επίσης σωστά φωτισμένη κάτω δεξιά, εκεί που φαίνεται το thumbnail της. Όταν όμως πάω να την ανοίξω από την gallery, τότε η φωτό είναι αρκετά σκοτεινή. Ξέρει κανείς τί γίνεται; Προφανώς εχει να κανει με τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας που έχεις ορίσει.. βγάλε το auto βαλε τέρμα τη φωτεινότητά και έλεγξε το. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Προφανώς εχει να κανει με τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας που έχεις ορίσει.. βγάλε το auto βαλε τέρμα τη φωτεινότητά και έλεγξε το. +1. Από default, η φωτεινότητα πάει στο τέρμα μόλις ανοίγεις την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 +1. Από default, η φωτεινότητα πάει στο τέρμα μόλις ανοίγεις την κάμερα. Α, μάλιστα! Όντως το δοκίμασα, μετέφερα και τις φωτό στο PC και δείχνουν εντάξει. Λίγο παραπλανητικό βέβαια, αλλά τουλάχιστον οι φωτό βγαίνουν εντάξει. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσοχή χάνονται όλα τα δεδομένα του κινητού. την επαναφορά την έχω ώς την τελευταία λύση,αλλά εάν δεν δώ φώς,θα την κάνω...σήμερα που το ξαναέκανε παρατήρησα ότι μετά την επανεκίνηση μου βγάζει ενημερώσεις για εφαρμογές απο το google store,απενεργοποίησα τις αυτόματες ενημερώσεις σε όλες τις εφαρμογές και αν το ξανακάνει,εργοστασιακές ρυθμίσεις και εγκατάσταση μόνο των απολύτως απαραίτητων εφαρμογών.Υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματική η συσκευή;έχει συμβεί σε άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Α, μάλιστα! Όντως το δοκίμασα, μετέφερα και τις φωτό στο PC και δείχνουν εντάξει. Λίγο παραπλανητικό βέβαια, αλλά τουλάχιστον οι φωτό βγαίνουν εντάξει. Ευχαριστώ παιδιά! Εγω αντι για την gallery, χρησιμοποιω το Quickpic, που εκτος των αλλων, μπορεις να ρυθμισεις οταν θα βλεπεις τις φωτο, να πηγαινει αυτοματα η φωτεινοτητα στο μεγιστο, οπως με την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glen Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπέρα σας, το πήρα και εγώ σήμερα και έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση όπου δεν μου δούλευε το wifi σε κανένα δίκτυο που προσπάθησα να συνδεθώ. Το πήγα στον κύριο που μου το πούλησε και το γύρισε στην προηγούμενη έκδοση και όλα καλά. Μπορώ να κάνω backup την παλιά έκδοση ώστε αν του βάλω την νεότερη και ξανά κολλήσει να μπορώ να το γυρίσω πίσω μόνος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts