Jump to content

Παράπονα για το Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "πρόβλημα" είναι ψυχολογικό (αν και αναγνωρίζω ότι είναι ενδεχόμενα ενοχλητικό) και όχι πραγματικό.

Σκέψου ότι αν ο απέναντί σου δεν αγόραζε το SIII (που η έκδοση LTE+2GB θα είναι +100 Ευρώ από το δικό σου) θα αγόραζε κάποιο άλλο, πάλι καλύτερο από το απλό SIII (πχ το HTX one X+). Και η "μπογιά" του SIII θα ξέφτιζε πιο γρήγορα.

Ξέρεις πόσοι κάτοχοι iphone4 χάρηκαν που το 4s ήταν 99% ίδιο; Γιατί η μπογιά του δεν πέρασε; Δές το από αυτή τη γωνία!

Συμβουλή μου (πάγια αλλά και σε άλλα άσχετα θέματα) είναι να μην κοιτάς τον "γείτονα" και να μην συγκρίνεις. Να κοιτάς αν αυτό που έχεις σε καλύπτει και σε ευχαριστεί.

Το θέμα της ram στο Siii εχει ως εξής:

Αυτούς που τους ενοχλει μπορούν να βρουν λύσεις μέσα απο εφαρμογές του market. Προϋπόθεση να ειναι rooted.

Αυτούς που δεν ενοχλει δεν θα το καταλάβουν ποτε. Οπότε και πάλι θα ειναι ευχαριστημένοι.

Ειδικα με την JB, αυξήθηκε η διαθέσιμη ram κατα 65ΜΒ σε σχέση με ics.

Εκτος αυτου έχουμε καλη διαχείριση και η συσκευη δεν λαγκαρει ποτε. Για όσους ξέρουν, ειναι η πρώτη φορα που android συσκευη διαχειρίζεται την ram καλύτερα απο iPad2 με iOS 6.

Δηλαδη φθασεις να έχεις 70ΜΒ διαθεσιμα και δεν παρατηρεις τίποτα. Στο ipad2 έχουμε κάτι ανάλογο, αλλα μερικές φορες σκάνε καποιες εφαρμογές επειδη αποτυγχάνουν να εξασφαλίσουν την ram που τους χρειάζεται στο άνοιγμα.

Γιατι λοιπόν μας ενοχλει που δεν έχουμε 2 GB η έστω 1.5?

Η απάντηση ειναι απλή:

Πρώτον δεν υπήρχε λόγος να τσιγκουνευτουν και δεύτερον με τόσο μεγάλη ram δεν κλείνει τίποτα ακόμα κι αν ανοίξεις 40 εφαρμογές. Εννοείται ποτε δεν θα χρειαστει στην πράξη να κανουμε κάτι τέτοιο αλλα αφου μπορει να γίνει γιατι δεν το έκαναν?

Ο dialer που εχει αυτη την καθυστέρηση θα μπορούσε και έτσι όπως ειναι να δουλέψει τάχιστα αν απενεργοποιουσαν με κάποιο τροπο την χρήση HW acceleration. Κάτι που κάνουν οι third part dialers και ανοίγουν ακαριαία οποιαδήποτε στιγμη.

Στο βίντεο που έχω στην υπογραφη μου φαίνεται ποσο άνετα τρέχει. Και δεν ειναι μετα απο reboot. Το τράβηξα όπως ηταν η συσκευη μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το "πρόβλημα" είναι ψυχολογικό (αν και αναγνωρίζω ότι είναι ενδεχόμενα ενοχλητικό) και όχι πραγματικό.

Σκέψου ότι αν ο απέναντί σου δεν αγόραζε το SIII (που η έκδοση LTE+2GB θα είναι +100 Ευρώ από το δικό σου) θα αγόραζε κάποιο άλλο, πάλι καλύτερο από το απλό SIII (πχ το HTX one X+). Και η "μπογιά" του SIII θα ξέφτιζε πιο γρήγορα.

Ξέρεις πόσοι κάτοχοι iphone4 χάρηκαν που το 4s ήταν 99% ίδιο; Γιατί η μπογιά του δεν πέρασε; Δές το από αυτή τη γωνία!

Συμβουλή μου (πάγια αλλά και σε άλλα άσχετα θέματα) είναι να μην κοιτάς τον "γείτονα" και να μην συγκρίνεις. Να κοιτάς αν αυτό που έχεις σε καλύπτει και σε ευχαριστεί.

Πρωτα απ ολα συγνωμη για τα οφ τοπικ:p Δεν θα με ενοιαζε αν ο απεναντι μου ειχε το 1Χ+ καθολου γιατι δεν βαζω κοντρα το κινητο μου με καποιο αλλο. Θα με χαλαγε ομως αν ερχοταν ενας φιλοσ μου και μου ελεγε ποιο ειναι αυτο που εχεις το σ3 το καλο η το παλιο? Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις αλλα εινα καθαρα θεμα ψυχολογικο γιατι την δουλεια σου την κανεις και με ενα σ2 κανονικοτατα αλλα λιγοι μενουν σε κατι που παλιωνει.

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Το θέμα της ram στο Siii εχει ως εξής:

Αυτούς που τους ενοχλει μπορούν να βρουν λύσεις μέσα απο εφαρμογές του market. Προϋπόθεση να ειναι rooted.

Αυτούς που δεν ενοχλει δεν θα το καταλάβουν ποτε. Οπότε και πάλι θα ειναι ευχαριστημένοι.

Ειδικα με την JB, αυξήθηκε η διαθέσιμη ram κατα 65ΜΒ σε σχέση με ics.

Εκτος αυτου έχουμε καλη διαχείριση και η συσκευη δεν λαγκαρει ποτε. .

Επειδη καθομαι και διαβαζω στο φορουμ γενικα τις αποψεις ολων αν θυμαμαι καλα εισαι ενας απο τους χρηστες που σε χαλαγε το θεμα με το 2γιγα μνημη που εβαλαν μονο στο Αμερικαικο. Δεν θελω να ψαξω μηνυματα σου γτ δεν υπαρχει λογος. Τωρα αν καθομαστε να σκεφτομαστε οτι με την καινουργια αναβαθμιση γλυτωσαμε 65μβ μνημη πιστευω οτι ειμαστε λιγο λαθος. Ποιος ο λογος να βγαλει μια τετοια συσκευη για να κοντραρει τον λιγο υψηλοτερο χρονισμο του Χ1+?

Επειδη καθομαι και διαβαζω στο φορουμ γενικα τις αποψεις ολων αν θυμαμαι καλα εισαι ενας απο τους χρηστες που σε χαλαγε το θεμα με το 2γιγα μνημη που εβαλαν μονο στο Αμερικαικο. Δεν θελω να ψαξω μηνυματα σου γτ δεν υπαρχει λογος. Τωρα αν καθομαστε να σκεφτομαστε οτι με την καινουργια αναβαθμιση γλυτωσαμε 65μβ μνημη πιστευω οτι ειμαστε λιγο λαθος. Ποιος ο λογος να βγαλει μια τετοια συσκευη για να κοντραρει τον λιγο υψηλοτερο χρονισμο του Χ1+?

Γιατι είπα κάτι διαφορετικο? με χαλάγε και συνεχίζει να με χαλάει γιατι το θεωρώ κοροϊδία.

Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι πρεπει να βγάλω άχρηστο το Siii οταν δεν παρουσιάζει κανένα lag πλην αυτου με τον dialer το οποίο λίγο πολυ εμφανίζεται σε ολες τις android συσκευές με ics και JB. Λιγότερο η περισσοτερο δεν εχει σημασία.

Μονο στο GN ειναι ελάχιστη η καθυστέρηση γιατι απουσιάζουν ολες οι ΟΕΜ εφαρμογές των κατασκευαστών.

Προσωπικά έβαλα ενα dialer απο το market και έλυσα το προβλημα. Έγραψα κι ολας οταν είχα το iPhone και ήθελα κάτι καλύτερο δεν είχα αυτη την δυνατότητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιατι είπα κάτι διαφορετικο? με χαλάγε και συνεχίζει να με χαλάει γιατι το θεωρώ κοροϊδία.

Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι πρεπει να βγάλω άχρηστο το Siii οταν δεν παρουσιάζει κανένα lag πλην αυτου με τον dialer το οποίο λίγο πολυ εμφανίζεται σε ολες τις android συσκευές με ics και JB. Λιγότερο η περισσοτερο δεν εχει σημασία.

Μονο στο GN ειναι ελάχιστη η καθυστέρηση γιατι απουσιάζουν ολες οι ΟΕΜ εφαρμογές των κατασκευαστών.

Προσωπικά έβαλα ενα dialer απο το market και έλυσα το προβλημα. Έγραψα κι ολας οταν είχα το iPhone και ήθελα κάτι καλύτερο δεν είχα αυτη την δυνατότητα.

Μα δεν θελω να περασω μηνυμα οτι το σ3 ειναι αχρηστο ουτε μπορεις να κατηγορησεις μια συσκευη επειδη εχει ενα lag στο μαμα dialer εφοσον παντου παει σφαιρα. Γενικα τα bug των λειτουργικων ποτε δεν με ενοχλουσαν εφοσον ηξερα οτι με καποιο τροπο θα το φτιαχνοταν. Αν δεν σιχενομουν το android θα επερνα η s3 H one x και σιγουρα αυτη την στιγμη θα ημουν ψιλοχαλασμενος για το x one+ η το καινουργιο s3 ειδικα οταν θα εβγεναν στην κυκλοφορια

Σημερα παρατηρησα οτι κολλαει το volume down. Δηλαδη το πατας μια φορα και κατεβαινει τερμα η φωνη, κ για να ξεκολλησει πρεπει να πατησεις το volume up. Εχει τυχει σε κανεναν?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Σημερα παρατηρησα οτι κολλαει το volume down. Δηλαδη το πατας μια φορα και κατεβαινει τερμα η φωνη, κ για να ξεκολλησει πρεπει να πατησεις το volume up. Εχει τυχει σε κανεναν?

Μάλλον έχεις πρόβλημα.

αρχηκα στο dropbox ειχα γραψει λαθος το e-mail μου.μετα πηγα στις ρυθμισεις και αλλαξα το email και εβαλα το σωστο.ετσι μου εχει ερθει μυνημα απο το dropbox μονο για την αλλαγη του email και κανενα αλλο για βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να Παρω τα 50gb . Τι μπορω να κανω για να μου ερθουν τα 50gb τωρα αφου δεν εχω μυνημα απο dropbox;

καλησπερα ..

μαλλον εγω ειμαι υπερ τυχερος κ εχω τν τρελη αυτονομια των 7ωρων περιπου.....

το πρωτο γεμισα μετα απο 6 ωρες περιπου συνεχομενης φορτισης κρατησε απο τς 7 το πρωι μεχρι τς 14:00..λεω αντε μαλλον το δουλεψα αρκετα..που δν ητανε ετσι..την 2ερη φορα..εκτος οτι εκανε περιπου 5+ ωρες για τν πληρη φορτιση του κινητου...κρατησε μαξ 10 ωρες χωρις να κατεβασω..χωρις να παιξω καποιο παιχνιδι...τιποτα..ελαχιστες κλησεις καποια μηνυματα μεσω wu κ παει η μπαταρια....Μπορω να κανω κατι..;;η παω για αλλαγη μπαταριας...αλλα ακομα κ ελλατωματικη να ητανε ειναι δυνατον να θελει 5 ωρες για να φορτισει;;;;;;;

KeepWalking

καλησπερα ..

το πρωτο γεμισα μετα απο 6 ωρες περιπου συνεχομενης φορτισης κρατησε απο τς 7 το πρωι μεχρι τς 14:00..λεω αντε μαλλον το δουλεψα αρκετα..που δν ητανε ετσι..την 2ερη φορα..εκτος οτι εκανε περιπου 5+ ωρες για τν πληρη φορτιση του κινητου...κρατησε μαξ 10 ωρες χωρις να κατεβασω..χωρις να παιξω καποιο παιχνιδι...τιποτα..ελαχιστες κλησεις καποια μηνυματα μεσω wu κ παει η μπαταρια....Μπορω να κανω κατι..;;η παω για αλλαγη μπαταριας...αλλα ακομα κ ελλατωματικη να ητανε ειναι δυνατον να θελει 5 ωρες για να φορτισει;;;;;;;

Πολυ λιγο σου κραταει ... Εμενα κραταει τουλαχιστο μια μερα με το wifi συνέχεια ανοιχτο . Σιγουρα για να φορτισει δεν κανει 5 ωρες αρα μαλλον κατι δεν παει καλα . Σε σχεση με το galaxy s που ειχα εχει σαφος καλυτερη αυτονομια ..:)

Samsung Galaxy Sιιι

αρχηκα στο dropbox ειχα γραψει λαθος το e-mail μου.μετα πηγα στις ρυθμισεις και αλλαξα το email και εβαλα το σωστο.ετσι μου εχει ερθει μυνημα απο το dropbox μονο για την αλλαγη του email και κανενα αλλο για βηματα που πρεπει να ακολουθησω για να Παρω τα 50gb . Τι μπορω να κανω για να μου ερθουν τα 50gb τωρα αφου δεν εχω μυνημα απο dropbox;

Μπες στο site του dropbox στο λογαριαμο σου και πανω δεξια εχει λινκ get free space. Αν δεν κανω λαθος εκει μεσα θα βρεις ολες τις κινησεις που πρεπει να κανεις. Επισης μαλλον πρεπει να εχει κανει λινκ το τηλεφωνο με το dropbox εγκθιστωντας το προγραμμα του και κανωντας sign in απο το τηλεφωνο.

Αλέξανδρος

καλησπερα ..

Χθες για να φορτισει απο το 1% στο 100% πηρε κατι λιγοτερο απο 3 ωρες. Σε 7 ωρες αναμονη με ολα κλειστα επεσε 1% και ειχα 5:25 ωρες ανοιχτη οθονη.

Get BIG and RIPPED or DIE trying!

5 λεπτά προφανώς θέλεις να πεις και όχι ώρες... Γιατί αλλιως πας για ρεκόρ γκίνες αν έπεσε 1% και εχει 5 ώρες ανοιχτή οθόνη.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Καλημέρα παιδια. Η πολυ καλη αυτονομία του Siii ειναι επιβεβαιωμενη απο όλους τους χρήστες που το εχουν απο τέλη Μαΐου. Υπάρχουν τεστ στο gsmarena που το αποδεικνύουν. Μάλιστα σε update που εχουν κανει στο τεστ τους τσεκαροντας την official Jelly Bean, το αποτέλεσμα γίνεταιι ακόμα καλύτερο.

Οταν παρατηρείτε οτι κάτι δεν παει καλα με την αυτονομία της συσκευη σας, οι ενέργειες που πρεπει να κάνετε ειναι συγκεκριμένες.

Καταλαβαίνω οτι πλέον υπάρχουν πολλοι νέοι χρήστες που αγοράζουν για πρώτη φορα smartphone και προέρχονται απο συσκευη ΝΟΚΙΑ. Ο τρόπος λειτουργίας των ΝΟΚΙΑ symbians δεν εχει καμία σχέση.

Οταν λοιπόν διαπιστώνουμε μειωμένη αυτονομία, το πρώτο που κανουμε ειναι να εγκαταστησουμε την εφαρμογη Betterbattery και μετα να αφαιρέσουμε τις εφαρμογές που περάσαμε ακριβώς πριν αρχίσει το προβλημα εφόσον το better battery δείχνει οτι εχουν υψηλή κατανάλωση.

Δοκιμάζουμε ξανα μετα απο πλήρη φόρτιση η οποία πρεπει να διαρκεί τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω απο την στιγμη που θα δείξει 100%.

Αν δεν βρεθεί η αιτία, η τελευταία λύση ειναι επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μετα βάζουμε μονο το mail μας, τις επαφές μας και καποιες στάνταρ εφαρμογές οι οποίες ειναι σίγουρο οτι δεν δημιουργούν προβλημα. Δοκιμάζουμε για ενα 24ωρο και αν η αυτονομία ειναι αυτη που πρεπει, προσθέτουμε τις υπόλοιπες εφαρμογές 2-2 και τις τεσταρουμε.

Υπάρχουν καποιες περίεργες εφαρμογές που δημιουργούν battery brain. Δεν ειναι κορυφαίες και συνήθως αν διαβάσατε κριτικές, καποιοι γράφουν γι αυτο.

Αν παρόλα αυτα συνεχιστεί, τότε δεν μένει κάτι αλλο απο το service.

Αν αργεί να φορτισει πέρα των 3 ωρών απο το 10-100%, το πρώτο που τσεκαρουμε ειναι το καλώδιο και ο φορτιστής. Θα πρεπει να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά το καλώδιο και τον φορτιστη της συσκευασίας.

Ακομα καλυτερη μπαταρια με JB? Νομιζα πως διαφορα προς το καλυτερο εχει μονο η διαχειρηση της μνημης. Αντε να ερθει να τελειωνουμε.
Get BIG and RIPPED or DIE trying!

Ακομα καλυτερη μπαταρια με JB? Νομιζα πως διαφορα προς το καλυτερο εχει μονο η διαχειρηση της μνημης. Αντε να ερθει να τελειωνουμε.

Δειτε εδω http://blog.gsmarena.com/samsung-i9300-galaxy-s-iii-jelly-bean-battery-life-test-concludes-see-how-it-did/

καλησπερα παιδια να ρωτησω φοραω την εκδοση 4.0.4 XXLH1 την ελληνικη ετσι το αγορασα καινουργιο το εχω 2 μηνες περιπου και μολις σημερα μου κανει κατι κολπα. δηλαδη εκει που ειναι σε ηρεμια αναβη μονο του και ξανασβηνη δεν κανει επανεκινηση απλα αναβει και ξανασβηνει. τι μπορει να φταιει?????????
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια να ρωτησω φοραω την εκδοση 4.0.4 XXLH1 την ελληνικη ετσι το αγορασα καινουργιο το εχω 2 μηνες περιπου και μολις σημερα μου κανει κατι κολπα. δηλαδη εκει που ειναι σε ηρεμια αναβη μονο του και ξανασβηνη δεν κανει επανεκινηση απλα αναβει και ξανασβηνει. τι μπορει να φταιει?????????

Κάποια εφαρμογη που έχεις βαλει τωρα τελευταία σου κανει την ζημιά .

Επίσης το παιχνίδι ο εκατομμυριούχος προκαλεί τέτοιου είδους προβλήματα .

Samsung galaxy s21+

και μενα μου το εκανε αυτο μια μερα...και ολο τυχαιος εχω κατεβασει το παιχνιδι εκατομμυριουχος... να το διαγραψω το παιχνιδι η δν υπαρχει προβλημα?

και μενα μου το εκανε αυτο μια μερα...και ολο τυχαιος εχω κατεβασει το παιχνιδι εκατομμυριουχος... να το διαγραψω το παιχνιδι η δν υπαρχει προβλημα?

Απεγκατεστησε το

αυτο που διαπιστωσα ειναι το εξης: εχθες εβαλα για ηχο μυνηματος εναν ηχο απο τον mp3 player και ξερετε πως? απλα εβαλα αυτον τον ηχο στην καρτα μνημης στο media-notifications οποτε μετα πας στις ρυθμησεις στους ηχους και βαζεις τον συγκεκριμενο για ηχο μυνηματος.αυτο εκανα εχθες το βραδυ και αυτα τα συμπτωματα ειχα σημερα παιδια.οποτε αυτο μαλλον ειναι. τον εβγαλα τελειος τον ηχο τον εσβησα και απο τον media-notifications και εστρωσε.να εισατε καλα παντος και βλεπουμε. (γιατι ομως εγινε αυτο??????????)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο αμάξι μου έχω ένα pionner ηχοσύστημα, το οπόιο έχει bluetooth, μου αναγνωρίζει το iphone 4s που έχω όπως επίσης και ένα Note που είχα αλλά τώρα που πήρα το s3 δεν μπορώ να τα ζευγαρώσω με τίποτα.

Στο αμάξι μου έχω ένα pionner ηχοσύστημα, το οπόιο έχει bluetooth, μου αναγνωρίζει το iphone 4s που έχω όπως επίσης και ένα Note που είχα αλλά τώρα που πήρα το s3 δεν μπορώ να τα ζευγαρώσω με τίποτα.

Στο δικό μου Fiat 500 που έχει το Blue&Me έκανε pairing κανονικά πάντως. Κάνε restart και δες τις ρυθμίσεις χρονικού ορίου του ΒΤ.

Επίσης δες, λέω εγώ τώρα γιατί μου έχει τύχει, μήπως έχει δυνατότητα πχ μόνο για 5 συσκευές και πρέπει να αφαιρέσεις κάποια από το μενού για να δημιουργηθεί νέα ελεύθερη θέση για pairing ;)

To pioneer που έχω είναι το AVH-3200BT. Aν δεν φταίει το pioneer τότε είναι κουλό μιας και δεν μπορώ να καταλάβω πως συνεργαζόταν άψογα με το Note. Στην μνήμη του pioneer υπάρχουν τώρα μόνο 2 συσκευές.