Jump to content

coldfusion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by coldfusion

  1. 12-12-2016 18:33 The item is on transport to the country of destination GREECE 10-12-2016 10:01 The item is on transport to the country of destination 09-12-2016 05:18 The item is at the PostNL sorting center 06-12-2016 01:14 The item is pre-advised Η παραπάνω παραγγελία αφορά την θηκη και το προστατευτικο γυαλι κινητου και εγινε απο gearbest Το κινητό ενα xiaomi mi5 το παρήγγειλα απο geekbying καμια εβδομάδα αργότερα και το έχω παραλάβει χωρίς τελωνεία αλλά με sgpost !
  2. πως γινετε δεματα να έρχονται αργοτερα απο το δικο μου και να περνανε???? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σειρά :blink:
  3. Πότε ήρθε Ελλάδα το δέμα σου ? Ρωτάω για να έχουμε μια ιδέα τι γίνεται ....
  4. προχώρησα και εγώ σε αναβάθμιση χτες σε 4.1.1 αλλα παρατήρησα πως δεν μου αναγνωρίζει την εξωτερική sd card ανω με 4.0.1 την έβλεπε κανονικά καμία λύση επί του θέματος?(factory reset εχω κανει...)
  5. Στο Play store υπαρχει το 3d gallery και ειναι σαφώς καλύτερο απο το default gallery που υπάρχει προεγκατεστημενο στη συσκευή.
  6. Ακριβώς το ίδιο εχει κάνει και σε μένα ... Επέστρεφε μετά απο reboot στα κανονικά του. Θεώρησα οτι φταίει η sim μιας και δεν έβγαλα καινούργια απλά την έκοψα. Τωρα τι να σου πω δεν το εχει ξανακάνει αλλα έκανα ενα factory reset και πέρασα και την καινούργια αναβάθμιση jelly bean . Για δοκίμασε μπας και στρώσει......
  7. Σε μένα που το πήρα απο πλαίσιο και ειναι Unbranded σήμερα μου βγάζει κανονικά να κάνω αναβάθμιση και μέσω Kies και με OTA.
  8. Είπα και εγώ κατόπιν αλλαγής απο το galaxy s που το είχα πεθάνει στο φλασαρισμα το galaxy s3 να το αφήσω στην ησυχία του μιας και είναι ήδη γρήγορο. Αφού πέρασε ένας μήνας περίπου απο την αγορά και εγκατέστησα κάμποσες εφαρμογές άρχισαν τα κουλά .. Εχει παψει να εχει τόσο γρήγορη απόκριση ενω δεν λείπουν τα κολληματακια... Ειναι δυνατον το samsung galaxy s με cyannogen mod 10 να ειναι πιο smouth απο το s3???. Το μόνο που με αποτρέπει στο να μην αρχίσω τα φλασαρισματα ξανά ειναι στο αν θα διαρκεί η μπαταρία το ίδιο σε μια custom rom ...
  9. Πολυ λιγο σου κραταει ... Εμενα κραταει τουλαχιστο μια μερα με το wifi συνέχεια ανοιχτο . Σιγουρα για να φορτισει δεν κανει 5 ωρες αρα μαλλον κατι δεν παει καλα . Σε σχεση με το galaxy s που ειχα εχει σαφος καλυτερη αυτονομια ..:)
  10. Παντος εμενα σε σχεση με galaxy s που ειχα μου φενεται οτι η μπαταρια διαρκει πιο πολυ....
  11. θυμισου να βαλεις την εκδοση του semaphore για jvq και οχι για jvp μιας και δουλευει καλυτερα στην 5.1! http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=650118&d=1310245241
  12. Κατι που ειδα με την εκδοση 5.1 ειναι το ποσο γρηγορο ειναι το ιντερνετ , το κινητο μπαινει με high μ ενω πριν δεν μπορουσα να μπω πουθενα με 3g . Δεν ξερω αν ειναι η εκδοση του kernel η της rom αλλα σε μενα τουλαχιστο ειναι εμφανης η διαφορα !
  13. στις ρυθμίσεις υπήρχε οι επιλογή για lockscreen τώρα στη 5.1 που πήγε ? Εγω απο 5.0 πάντως πήγα σε 5.1 με την no wipe χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα . Η μόνη βλακεία που εκανα ηταν να αφήσω την sim μέσα στο κινητό ώστε μετα το φλασαρισμα να μην αναγνωρίζει την κάρτα αλλα μετα απο δεύτερο φλασαρισμα ειναι ολα μια χαρα . Κερνελ απο talon εβαλα semaphore , δοκίμασα και τον galaxian αλλα κολλούσε το κινητό!
  14. Edit παιδιά μακριά απο talon kernel κολλάει το σύμπαν!
  15. Ειχα δοκιμάσει και εγω τον Talon . Με το που τον κάνεις install μετατρεπει οταν ανοίξεις το κινητό τα αρχεια σε ext4, με disable lagfix το επανέφερα στο rfs χωρις κανένα πρόβλημα . Σε γενικές γραμμες χάλια kernel πολλά bootloops , κωλύματα ,restarts. Με την αλλαγη που εκανα σε semaphore κανενα απολυτος προβλημα . Οποτε μακριά ! Ηθελα να δοκιμάσω και του damian της alpha για 2.3.4 που εχει βγάλει αλλα καθε φορα που τον περνάω το κινητό κολλάει στην αρχική οθόνη!
  16. παιδιά ενας αλλος πυρήνας που δείχνει να δουλεύει μια χαρά με juwe 5 ειναι και ο TalonDEV http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1106075 . Οσοι το δοκιμάσουν να έχουν υπόψη οτι με το πρώτο boot μετατρέπει το σύστημα σε ext4 (lagfix).Σαν πρώτη εντύπωση δείχνει αρκετά γρήγορος....
  17. thanks φίλε όπως πάντα πολύ αναλυτικός στην διαδικασία!
  18. o kernel του damian 2.3.4 δεν δουλευει σε juwe 5. Αναγκαστικα να περασω ξανα τον Semaphore για να δουλεψει γιαυτο προσοχη!? Mε το ΙΜΕΙ κανενα προβλημα ... Επιπλεον με τον Kernel του damian υπαρχει το custom boot animation του juwe με το Semaphore Kernel οχι ! Πως γινεται αυτο?
  19. παιδια μια ερωτηση. Μου πασαρε ενα φιλος ενα htc hd2 t8585 και μου ζητησε να κανω μια ποιο νεα εγκατασταση android μιας και φοραει την 2.2.1 froyo. το τηλεφωνο αυτη την στιγμη εχει Εκδοση android 2.2.1 Εκδοση βασικου φασματος 15.42.50.11u_2.15.50.14 Εκδοση kernel 2.6.32.15rafpigna_1.9_oc-g41a5ba3 root@rafpigna-pc#10 sat mar 19 03:01:19 cet 2011 Αριθμος εκδοσης CMYLXGO;S Stock Desire HD[LEO512][LEO1024] Αριθμος λογισμικου v 1.1.9n [Lite] [RUU 1.82.661.1] Εκδοση προγραμματος περιηγησης Webkit 3.1 Ποια εκδοση μπορω να περασω , τα αρχεια και την διαδικασια που θα ακολουθησω?? Σορρυ σε htc δεν το κατέχω το πραγμα!
  20. επιβεβαιωνω και εγω πως η juwe 4.3.1 τρεχει απροβληματιστα σε jvo. Μια ερωτηση μονο καμια προταση για κανενα custom kernel μιας στο site του damiangto δεν βλεπω να παιζει link για download του GTO Ginger Kernel for Gingerbread JVH/JVO/JV9. Πραγματικα εξαιρετικη rom:rolleyes:
  21. καλησπερα. Ειχα φλασαρει το κινητο πριν αρκετο καιρο στην 2.2.1.χτες περασα τον τελευταιο speedmod kernel για froyo. Το ερωτημα ειναι το εξης: υπαρχει καποιος καλυτερος kernel να δοκιμασω και ποιος; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
×
×
  • Create New...