Jump to content

alexandrosgou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexandrosgou

  • Ημ. Γέννησης 12/02/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

alexandrosgou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πλέον έχω κλείσει και εγώ 2 χρόνια με το note 4 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την συσκευή. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καινούργια που κυκλοφορούν. Το μόνο άσχημο είναι πως δεν θα πάρουμε την 7 έκδοση Android. . . Πριν 4 μήνες μου είχε παρουσιάσει πρόβλημα με το mobile ιnternet το οποίο δουλευε όποτε το θυμόταν. Τελικά αφού το πήγα 3 φορές στο σέρβις μου το έφτιαξαν. Την πρώτη άλλαξαν όλο το σασί όπου μέσα βρίσκεται η κεραία. Την δεύτερη φορά μου είπαν ότι δεν είχε τίποτα κ την Τρίτη μ άλλαξαν την μητρική κ το πρόβλημα τότε λύθηκε οριστικά. Χθες παρατήρησα τυχαία που βρέθηκα σε λευκό φόντο ότι το πάνω μισό μέρος της οθόνης έχει ένα ελαφρύ ωχροκιτρινο χρώμα ενώ το κάτω μισο έχει φυσιολογικό λευκό χρώμα. Έκανα αμέσως screentest και παρατήρησα ότι και στο μπλε υπάρχει μια διαφορά. Για την ακρίβεια το κάτω μέρος της οθόνης το λευκό χρώμα χρώμα είναι φυσιολογικό ακριβώς μέχρι το σημείο που τελειώνει το πληκτρολόγιο όταν είναι ανοιχτό (χρησιμοποιώ SwiftKey και έχω βάλει μαύρο θέμα) μετά έχει αυτό το ωχροκιτρινο χρώμα που ανέφερα και στο πάνω μέρος της οθόνης έχει ένα κομμάτι στο τέλος της (το τελευταίο μισό εκατοστό) που έχει φυσιολογικό λευκό χρώμα και αυτό όλως τυχαίως είναι το κομμάτι της οθόνης που καλύπτεται συνεχώς από το μαύρο φόντο του notification bar. Έχει παρουσιαστεί και σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα? Υπάρχει τρόπος να λυθεί πέρα από αντικατάσταση οθόνης γιατί είμαι εκτός εγγύησης εδώ και 10 μέρες.
  2. Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αν καταφέρω και κάνω την αλλαγή με σωζεις πραγματικά. Ναι δουλεύει κανονικά το εσωτερικό του παλιού spen. Ερώτηση : Το ασημί κομμάτι το έβγαλες εύκολα? Γτ λίγο που το προσπάθησα δεν μετακινήθηκε :cry: θα μου βγει η πίστη δηλαδή μέχρι να το βγάλω? :wacko: Όταν καταφέρω και το ανοίξω θα στείλω μια φώτο του εσωτερικού :lol:
  3. Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο εν λόγω θέμα που έχει αγοράσει και αυτός πενάκι από σκρουτζομαγαζο ή από το μαγαζί που πήρα και εγώ και να είχε παρόμοιο θέμα? Είναι τελικά αυθεντικά ανταλλακτικά ή OEM? Εγώ κλείνω στο δεύτερο.
  4. Καλησπέρα παιδιά. Πριν λίγες μέρες έσπασα το πενάκι του κινητού γιατί κάθισα καταλαθος πάνω του. Έτσι πήρα καινούργιο από ένα μαγαζί από το σκρουτζ και συγκεκριμένα αυτό εδώ. http://ebulk.gr/index.php?route=product/product&product_id=1684 Όμως κάτι δεν μου αρέσει στο πενάκι σε σύγκριση με το παλιό. Μου φαίνεται ότι κουνιεται πολύ η μύτη και ζουπιεται πολύ μέσα με αποτέλεσμα να σε ενοχλεί όταν γράφεις. Επίσης η μύτη φαίνεται να είναι εντελώς πλαστική χωρίς να έχει αυτό το μαλακό μαξιλαρακι που εχει στο παλιό πενάκι αλλά και στις ανταλλακτικες μυτες που περιέχονται στην συσκευασία του κινητού. Έτσι είπα να αλλάξω την μύτη κ να βάλω μια από αυτές που εχω. Αλλά όσο και να προσπάθησα η μύτη δεν έβγαινε με τίποτα ενώ στο παλιό πενάκι άλλαζε πολύ εύκολα. Έχετε καμία ιδέα τι παίζει με τα πενάκια που κυκλοφορούν στο σκρουτζ αν είναι όντως αυθεντικά? Πάντως στο εν λόγω μαγαζί λέει ότι είναι Original και έχει 12 μήνες εγγύηση.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :-) Το αν ισχύει κανονικά η εγγύηση για σέρβις εκτός Ελλάδος (εντός ΕΕ) το ξέρει να μου το απαντήσει κάποιος?
  6. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά! Θέλω την βοήθεια σας. Μια φίλη μου πρόσφατα αγόρασε το κινητό της και σήμερα εντόπισε στην οθόνη της ένα καμένο πιξελ. Επειδή όμως φεύγει για Γαλλία σε λίγες μέρες και θα κάτσει εκεί για αρκετό καιρό δεν προλαβαίνει να πάει το κινητό για σέρβις εδώ Ελλάδα (το κινητό το αγόρασε από σκρουτζομαγαζο) . Έχω δύο απορίες. α) Γίνεται να το πάει για σέρβις στην αντιπροσωπία της σαμσουνγκ εκεί στη Γαλλία και να ισχύει κανονικά η εγγύηση? β)Είχα ακούσει ότι διικαιολογειται αλλαγή πάνελ οθόνης αν έχει από 2 και πάνω πιξελ καμένα. Καλά θυμάμαι? Η σου αλλάζουν το πάνελ κ με ένα πιξελ καμένο?
  7. Ναι αναγκαστικά πλέον θα κάνω επαναφορά. Αλλά προς το τέλος του μήνα για να τελειώσω με την εξεταστική στην σχολή πρώτα. :wacko: Απλώς μου φαίνεται παράξενο που δεν έχει εμφανιστεί και σε κάποιον άλλο αυτό το bug και γι αυτό ρώτησα.
  8. Δε νομίζω να κάηκε γιατί και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εχω C Ουγγαρίας και σταμάτησε να μου δουλεύει μετά τν αναβάθμιση στην 5.1.1 (την ίδια χρονικά περίοδο μου έγινε και αναβάθμιση της εφαρμογής οπότε παίζει να φταίει και η αναβάθμιση της). Αρχικά έβγαζε συνέχεια ότι διακόπηκε έκανα μια εκκαθάριση, έφτιαξε, αλλά πλέον δεν δούλευαν οι υπέρυθρες. Επίσης παρατήρησα ότι πλεον όταν πατάς ένα κουμπί στο τηλεχειρηστηριο δεν ανάβει μπλε ledακι όπως έκανε παλιά. Δηλαδή είναι σα να μην έδινε εντολή όπως είπε και ο φίλος @topet. ----------------------------------------------------------------------------------- Πάντως με την 5.1.1 είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα. Η καλύτερη αναβάθμιση που έχει πάρει το κινητό. Μπαταρία το ίδιο, ελαφρώς καλύτερη, ακόμα καλύτερη ανταπόκριση το κινητό χωρίς μικρά lagακια που είχε πριν. Επίσης μου αρέσουν και τα νέα amination που έβαλαν(αν και θα ήθελα η αλήθεια είναι να μας έβαζαν αυτό που έχει το s6 όταν σβήνει η οθόνη του). Τα resent apps επιτέλους δουλεύουν υποδειγματικά. Η ενεργή σημείωση την πρώτη φορά κάνει 2-3" να ανοίξει αλλά μετά -σε επόμενη χρήση του- ανοίγει αμέσως (το ίδιο και με το Back button για να εμφανίσει τις εφαρμογές για πολλαπλά παράθυρα). Με την 5.1.1 (την περασα χωρίς επαναφορά) μόνο ένα σοβαρό bug έχω παρατηρήσει σε μένα ότι μου κάνει (δεν έχω διαβάσει να το αναφέρει κάποιος αλλος). Εκεί που χρησιμοποιώ το κινητό ξαφνικά μου εμφανίζει το φόντο της αρχικής οθόνης και τίποτα άλλο και μετά από 4 δευτερόλεπτα περίπου με πετάει στο κλείδωμα οθόνης από μόνο του χωρίς γω να κάνω κάτι. Το κάνει περίπου 3 φορές την ημέρα αυτό. Σπαστικό πολύ. :cry: :mad: Διάβασα που λέγατε για το drop down menu και το δαχτυλικο αποτύπωμα και είπα να δοκιμάσω χωρίς αυτό αλλά και πάλι τα ίδια έκανε. Έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  9. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! :-) Ναι και εγώ στο δικό μου NOTE 4 έχω βάλει δαχτυλικο αποτύπωμα. Αλλά όπως είπες αν είναι γνωστης ο άλλος με το που πάρει το κινητό αμέσως βγάζει μπαταρία και κάνει wipe data από recovery mode. Οπότε χάνετε κάθε ίχνος.
  10. @NikoS3 @protsimer Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το εντοπισουμε . Δεν είχε κάποια εφαρμογή τύπου Cerberus*στο κινητό. Αλλά δεν σε σώζει καμία εφαρμογή αν πέσεις σε επαγγελματίες κλέφτες. Θα κλείσουν το κινητό αμέσως και το βάζουν σε λειτουργία ξανά αφού κάνουν πρώτα Hard reset. Και στον αδερφό μου μάλλον κάτι τέτοιο έγινε. Από την πρώτη στιγμή ήταν εκτός λειτουργίας η Sim και δεν φάνηκε να συνδέεται το κινητό όλες αυτές τις ώρες σε κάποιο wifi. Κρίμα. Φίλε @NikoS3 για μπλοκάρισμα της συσκευής είπες ότι θέλει μάλλον κ δήλωση στην αστυνομία και να πάρουμε τηλέφωνο τον παροχο. Δεν αρκεί δηλαδή απλώς ένα τηλεφώνημα στην samsung και να δώσουμε το imei? ΥΓ: αθιγγανοι είναι αυτοί που το έκλεψαν οπότε παίζει τις επόμενες μέρες να το δούμε πουθενά στο Μοναστηράκι να το πουλάνε :X
  11. Καλό μεσημέρι παιδιά! Πριν λίγο έκλεψαν το Note 3 του αδερφού μου. Την κάρτα Sim την έχουν διώξει ήδη από μέσα. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να το εντοπισουμε? Ως τελευταία λύση απ ότι ξέρω που μπορείς να κάνεις είναι να δηλώσεις το imei στην samsung για να μπλοκαρουν την συσκευή.
  12. Μιας και έχει πανσεληνο σήμερα είπα να βγάλω μια φωτογραφία το φεγγάρι για να δω πως τα πάει και σε αυτόν τν τομέα γιατί δεν είχα προσπαθήσει άλλη φορά να βγάλω το φεγγάρι. Δεν είναι κάτι αξιόλογο (ειδικά με αντίστοιχη φώτο του 1020, 808) αλλά ανεβάζω για να πάρετε μια ιδέα. Την έβγαλα χωρίς τρίποδα, στο χέρι στα πεταχτα. ISO 100, τιμή έκθεσης - 2, zoom ×8 και λειτουργία μέτρησης έβαλα σημείο. Κινητό note 4 προφανώς http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/20150602_011925_zpsknx5ncps.jpg
×
×
  • Create New...