Jump to content

valandis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    375
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

valandis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. https://www.amazon.co.uk/dp/B01MYMEEOT/ref=twister_B01MT2RG1K?_encoding=UTF8&th=1
  2. Όλα τα γνωστά μαγαζιά έστειλαν πριν λίγες μέρες διαφημιστικό email αναφερόμενα στο συγκεκριμένο ρολόι. Και όλα έδειχναν το Frontier με το κόκκινο λουράκι, που είναι βέβαια και πιο εντυπωσιακό. Μάλιστα το email του Public το ανέφερε και ως 4G LTE !!!!!!! Έχουμε εντοπίσει κάποιο μαγαζί να το πουλάει εξτρά το λουράκι;
  3. Την έκδοση του Frontier με το κόκκινο λουράκι την έχει κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά; Αλλιώς είναι κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που το πουλάει;
  4. Σήμερα μπήκα στο σπίτι και διαπίστωσα πως το S7 edge δεν μπήκε αυτόματα στο WiFi. Όταν πήγα να δώσω τον κωδικό στο 13ο ψηφίο σταμάτησε να δέχεται αλλα και μου έγραψε "Συμπληρώθηκε ο μεγιστος αριθμος χαρακτηρων", ενώ ο κωδικός μου είναι με 16 ψηφία. Το iPhone μπήκε κανονικά στο Wifi, αυτόματα. Το περίεργο είναι πως αυτόν τον κωδικό τον χρησιμοποιώ περίπου 2 μήνες χωρίς να μου έχει βγάλει τέτοιο μήνυμα το Samsung. .
  5. Στα προηγούμενα Samsung όταν ήθελα να κάνω μια ενέργεια, όπως για παράδειγμα να δω ένα βιντεάκι, με έβγαζε τις πιθανές επιλογές και με ρώταγε για τώρα ή για πάντα, τώρα όταν επιλέγω στο s7 edge, μου το πέρνει αυτόματα για πάντα. Πως μπορώ να αλλάξω την επιλογή μου;
  6. Μάλλον δεν διάβασες καλά.... το MHL το θέλω για το αυτοκίνητο. Αγόρασα όταν είχα το Note Edge το Kenwood ηχοσυστημα μόνο και μόνο επειδή ήθελα να γίνεται το Kenwood το κινητό μου. Δεν το θέλω για την TV μου. Η Samsung όλο κάτι κουλά κάνει. Έβγαλε τα S6 με μνήμες μεγαλύτερες από 32gb, μέχρι τα 128gb, και το S7 το έβγαλαν αποκλειστικά 32gb. Κυκλοφόρησαν το Note 5 στην Κίνα, Μπαγκλαντες, Κένυα, Αιθιοπία, Βενεζουέλα.... λες και είναι καλύτερη η αγορά τους από Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Αγγλία, Γαλλία.... Αλλά από ότι ακούγεται πιθανών την ίδια τύχη να έχει και το Note 7. Οσο για τις υπέρυθρες.... τι το εντυπωσιακό έβαλαν ώστε αναγκάστηκαν λόγω χώρου να τις βγάλουν.
  7. Πρόσφατα έκανα την μετάβαση από Note Edge σε S7 Edge και οι εντυπώσεις μου είναι πως η Samsung έκανε τρομερά βήματα προόδου. Όμως 2 νέες εξελίξεις με ξενέρωσαν άσχημα. α) Το S7 edge δεν υποστηρίζει θύρα υπέρυθρων για τηλεκοντρόλ β) Το S7 edge πλέον δεν συνδέεται με το MHL adapter για σύνδεση με Hdmi. (Το χρειάζομαι για το αυτοκίνητο) Πραγματική απογοήτευση από Samsung.
  8. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, είχα συνηθίσει την εξαγωγή από την μπάρα των ειδοποιήσεων και δεν μπορούσα να το βρω.
  9. Πως κάνω ασφαλή εξαγωγή σε ένα στικάκι ;
  10. Πως κάνω ασφαλή εξαγωγή σε ένα στικάκι ;
  11. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες, στη συνείδηση του κόσμου έχει περάσει πως το μόνο αυτοκίνητο που πετάει είναι των Ντιούκς, ενώ τώρα όποιος αναφέρεται στο S7 το καθορίζει ως το μόνο κινητό που η κάμερά του κάνει τη νύχτα μέρα. Όλη η διαφημιστική καμπάνια της Samsung στηρίχτηκε σε μια (αυτα)απάτη. Εγώ το πήρα γιατί λέγομαι "ψώνιο", ο πελάτης που θα το πάρει ανυποψίαστος θα λέγεται "θύμα".
  12. Αυτό λέω ρε Νίκο, αυτή τραβάει απλά μια φωτογραφία και το αποτέλεσμα είναι λες και τράβηξε με φλας από SLR ή με ανοικτά τα φώτα. Αν αυτό δεν είναι διαφημιστική παραπλάνηση τότε τι είναι; Και όμως σε όποιο ελληνικό γνωστό κατάστημα και να πας σου τονίζουν για την νυχτερινή λήψη του S7, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει.
  13. Ούτε εμένα δέχεται τις κάρτες μου, το πρόβλημα δεν νομίζω πως είναι λόγω Capital Controls, μιας και οι κάρτες μας γίνονται δεκτές στo Aple Store και Android Store. Δυστυχώς και επίσημα τα Gear Vr δεν υποστηρίζονται στην Ελλάδα.
  14. Τότε να υποθέσω πως η Samsung μας δουλεύει !!!!! https://www.youtube.com/watch?v=u8aJXaIhgZY Αυτή η μάνα μοιάζει να χρησιμοποιεί προηγμένες λειτουργίες, photoshop kai raw !!!!!!
  15. Να ρωτήσω κάτι, οι διαφημίσεις που δείχνουν μια μάνα να τραβάει βράδυ και στην φωτό εμφανίζεται λες και είναι μέρα είναι αληθινές; Κάνω κάτι για να εμφανιστεί η λειτουργία night vision;
×
×
  • Create New...