Jump to content

aesop

Members
  • Δημοσιεύσεις

    478
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aesop

  1. Να πεσει το S10 στα 650 αλλα να ειναι διαθεσιμο! Τωρα βλεπεις 614 αλλα σου λενε διαθεσιμο σε ενα μηνα ή οτι με τον 39Α το παιρνεις 610!
  2. Καλημερα. Εχουμε κανενα νεωτερο αν θα πεσει η τιμη και τι γινεται με διαθεσιμοτητα.?
  3. Ηρθε ΟΤΑ αλλα δεν ειναι 1500mb ειναι 1200 κατι.....
  4. Ρε παιδια πως να δω αν ειναι ελληνικο το κινητο και ποτε θα ερθει το update?
  5. ξερουμε ποτε ερχεται το 6? μπορει να μην ερθει ΟΤΑ και να χρειαστει kies;
  6. Παιδια ενα προβλημα που υπαρχει το εχει κανει σε καποιον αλλον? Οταν ξεκλειδωνω μερικες φορες μενει μονο το φοντο πισω και πουθενα εικονιδια!!!!
  7. Μπηκα σε μια wind σημερα και μου εβαλαν μια x-one armor. Μολις το πηρα στα χερια μου η μια πλευρα του edge εκανε bubble! Τι γινεται ρε παιδια;?;?
  8. Για τo edge θελω.... Εδωσα 30 ευρω για spigen και δεν κολλαγαν οι ακρες!!! και την δευτερη φορα μου ξαναστελνουν και παλι τα ιδια!!!! Αν ξερει καποιος ρε παιδια ενα καλο tempered glass μην την ξανα πατησω...
  9. Μπορει καποιος να μου πει ενα καλο tempered glass απο Ελλαδα;
  10. Moυ εστειλαν και την δευτερη SPIGEN αλλα τα ιδια. Mετα απο λιγο οι ακρες ξεκολλανε.. :( Τους εστειλα email και μου ειπανε θα μου κανουν επιστροφη τα χρηματα. Τι να παρω ρε παιδια? κανενα tempered glass? Ποιο καθεται καλα?
  11. Tελικα πηρα την e-experts και μου ειπανε αν θελω τα 30 ευρω πισω. ή αντικατασταση της μεμβρανης. Μου ειπανε οτι εχουν πουλησει περιπου 200 τετοιες και δεν τους παραπονεθηκε κανενας... Του ειπα να μου στειλει καινουργια. Παντως δεν εχω παραπονο απο εξυπηρετηση καταστηματος. Επαγγελματιες απλα.
  12. Μολις εβαλα την μεμβρανη της spigen. Mολος εχασα 30 ευρω. Μπηκε μια χαρα στην αρχη και μετα απο μια ωρα το αριστερο edge ξεκολησε κ δεν ξανακολλαει....
  13. Aπο τα λιγα που εψαξα η ZAGG δεν βγαζει tempered glass για το edge.... Moνο μεμβρανη
  14. Φιλε αυτη την θηκη εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αλλα απο προστασια οθονης γιοκ!
  15. Καλησπερα, Πηρα απο το e-shop.gr αυτο -- http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-samsung-s6-edge-p-TEL.023705 -- το tempered glass και ειναι ΑΙΣΧΟΣ! Πιανει μονο το κεντρο της οθονης και τα πλαινα ειναι τελειως απροστατευτα... Καποιο tempered glass απο Ελλαδα που να ειστε ευχαριστημενοι και να πιανει ολη την οθονη?
  16. παιδια σκεφτεται ενας φιλος μου να το αγορασει και το μονο που τον χαλαειειναι η αναλυση της οθονης... τι λεει σαν οθονη σε σχεση με το G2 πχ?
  17. Καλημερα, εχει κανεις εντυπωση απο την θηκη της SPIGEN neo hybrid? http://cdn.shopify.com/s/files/1/0808/0067/products/GS6_edge_title_NH_silver_1024x1024.jpg?v=1429836768 Την ειχα αγορασει για το S5 και ενω στην φωτο φαινεται λεπτη εκανε το κινητο να μοιαζει με τουβλο! :mad:
  18. Μου ηρθε σημερα μια αναβαθμιση ΟΤΑ 300mb αλλα android 5.0 λεει ακομα. Ξερει κανενας τι ειναι?
×
×
  • Create New...