LAGGI Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Πριν λίγο εγκατέστησα το zipάκι σε Cosmote... Δείχνουν και σε μένα όλα ΟΚ! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisrouk Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Δοκιμάστε την checkrom HD V2. Είναι φανταστική. ( Η V1,5 δεν ηταν καλη ) http://checkrom.com/threads/gt-i9300-xxlf6-4-0-4-checkrom-evohd%E2%84%A2-v2.822/ Όσοι είχαν galaxy s2 τότε τον ξέρουν τον leomar and gadgetcheck. Έχει και την κουζίνα !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) εκανα την διαδικασία root και οταν πατάω CWM μου γραφει το εξης:Cwm manager needs superuser access to function... τι πρέπει να κάνω ?εχω εγακαταστήσει superuser απο playstore Τι μου διαφεύγει? edit:ολα οκ! Edited June 27, 2012 by embrime78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 εκανα την διαδικασία root και οταν πατάω CWM μου γραφει το εξης:Cwm manager needs superuser access to function... τι πρέπει να κάνω ?εχω εγακαταστήσει superuser απο playstore Τι μου διαφεύγει? Δεν εχω καταλάβει τι έχεις κανει . Ακολούθησες αυτον τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 ? Είναι η ποιο απλή διαδικασία που υπαρχει Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 ρε παιδια πως μπορεις να κανεις το κινητο να εκπεμπει σε 802.11n ,ενω ο router μου το υποστηριζει συνδεεται μονο στα 54Mbps ,ενω οταν βαζω τον router να εκπεμπει μονο 802.11n το κινητο δεν συνδεεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλύτερο μόντεμ ποιο είναι ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλύτερο μόντεμ ποιο είναι ρε παιδιά; Και εγώ θέλω να ξέρω το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Στο betterbatterystats βλέπω αρκετή χρήση από deleted wakelocks & από το powermanagerservice τι είναι αυτά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά ξέρετε ποιο μόντεμ φορούσε η συσκευή με το επίσημο γερμανικό firmware που πρωτοκυκλοφορησε η συσκευή? Νομίζω πως είναι με διαφορά το καλύτερο modem (τουλάχιστον με wind) και ψάχνω να το ξαναπεράσω.. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά ξέρετε ποιο μόντεμ φορούσε η συσκευή με το επίσημο γερμανικό firmware που πρωτοκυκλοφορησε η συσκευή? Νομίζω πως είναι με διαφορά το καλύτερο modem (τουλάχιστον με wind) και ψάχνω να το ξαναπεράσω.. LE8 και μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Παιδιά ξέρετε ποιο μόντεμ φορούσε η συσκευή με το επίσημο γερμανικό firmware που πρωτοκυκλοφορησε η συσκευή? Νομίζω πως είναι με διαφορά το καλύτερο modem (τουλάχιστον με wind) και ψάχνω να το ξαναπεράσω.. Καλημερα αυτο εδω ειχε I9300XXALE8. LE8 και μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου... Παιδια εχει βγει update που σε παει Ι9300ΧΧLF5.Για μενα ειναι καλυτερο. Edited July 1, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδια εχει βγει update που σε παει Ι9300ΧΧLF5.Για μενα ειναι καλυτερο. Αυτό φοράμε όσοι είμαστε με Omega v7.0 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Αυτό φοράμε όσοι είμαστε με Omega v7.0 ;) Εγω παλι με omega 7 αλλα και 6 παρατηρω μπαταρια μου κραταει πολυ λιγοτερο απο Την μαμα.Καμμια ιδεα ..το βλεπεται και εσεις?τι πρεπει να κανω?να αλλαξω κατι? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Καλημερα αυτο εδω ειχε I9300XXALE8. Παιδια εχει βγει update που σε παει Ι9300ΧΧLF5.Για μενα ειναι καλυτερο. Αυτό το update έκανα κι εγώ και η λήψη έχει πάρει την κάτω βόλτα..έτσι συμπαρασύρει και την κατανάλωση... Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εγω παλι με omega 7 αλλα και 6 παρατηρω μπαταρια μου κραταει πολυ λιγοτερο απο Την μαμα.Καμμια ιδεα ..το βλεπεται και εσεις?τι πρεπει να κανω?να αλλαξω κατι? Εμένα πάλι τα ίδια πάνω κάτω και πολύ πολύ ικανοποιητικα τα βλέπω τα πράγματα με την μπαταρία.. Κάτι έχεις κάνει με εφαρμογές και ίσως κάποιο συγχρονισμό.. Σχεδόν πάντα κάτι τέτοιο ισχύει και πότε η ρομ (εκτός αν έχει θέμα κάποια ρομ αλλά η Ω κάθε άλλο ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά ξέρετε ποιο μόντεμ φορούσε η συσκευή με το επίσημο γερμανικό firmware που πρωτοκυκλοφορησε η συσκευή? Νομίζω πως είναι με διαφορά το καλύτερο modem (τουλάχιστον με wind) και ψάχνω να το ξαναπεράσω.. Αντώνη δοκίμασε το lf2 Είχα καλύτερο σήμα και λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με το le8. Ήταν αισθητή η διάφορα σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 βγαζει ο τουρκος ρομ παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 παιδια με αλλαγη ρομ η εγγυηση χανεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Αντώνη δοκίμασε το lf2 Είχα καλύτερο σήμα και λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με το le8. Ήταν αισθητή η διάφορα σε μένα. Για Wind μιλάς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Για Wind μιλάς? Ναι. Δεν νομίζω να έχει διαφορές βέβαια και στα υπόλοιπα δίκτυα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemios Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καλησπέρα!Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί εχω κολλήσει!Αν φλασαρουμε μέσο odin, original Rom ο counter μηδενίζει!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Απο οσο θυμαμαι οχι,απλα δεν θα αυξηθει αλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Γιατι αρκετες φορες μου ανοιγει τους χαρτες δυο φορες? http://img404.imageshack.us/img404/6729/screenshot2012070311033.png http://img715.imageshack.us/img715/8433/screenshot2012070311042.png http://img831.imageshack.us/img831/8433/screenshot2012070311042.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Εχει δοκιμασει κανει το kernel του franco; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Εμένα πάλι τα ίδια πάνω κάτω και πολύ πολύ ικανοποιητικα τα βλέπω τα πράγματα με την μπαταρία.. Κάτι έχεις κάνει με εφαρμογές και ίσως κάποιο συγχρονισμό.. Σχεδόν πάντα κάτι τέτοιο ισχύει και πότε η ρομ (εκτός αν έχει θέμα κάποια ρομ αλλά η Ω κάθε άλλο ;) ) Ευθημη να που σε ξαναβρισκω... μετα απο τις λιγες ημερες συμβιωσης με το ΟΝΕ ξαναγυρισαμε στα σαμσουνκ λοιπον εβαλα ParanoidAndroid v1.5a και δουλευει απσογα οπως δουλευε στο ΝΟΤΕ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αλλος αερας στο κντ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts