Jump to content

slekkas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by slekkas

  1. Εγώ έκανα την αναβάθμιση στη 14 και με Cosmote εξακολουθώ να μη πιάνω 5g, τα νεύρα μου 😭
  2. Ελαβε κανένας την 13; σημερα στης 5μμ παίρνω το 11t Pro και είμαι περιεργος αν μπορώ να βαλω τη 13 αμέσως.
  3. Ελαβε κανένας την 13; σημερα στης 5μμ παίρνω το 11t Pro και είμαι περιεργος αν μπορώ να βαλω τη 13 αμέσως.
  4. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τη σημαίνει το Υ.Ε.Δ. ΡΟΔΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΚΑΡΠΑΘΟΥ);
  5. Δεν έχω ιδέα αλλά δεν νομίζω να πληρώνεις τίποτα με τόσο μικρό ποσό.
  6. Εσένα λέει ότι τώρα έφυγε για το τελωνείο της Θεσσαλονίκης.
  7. Παιδιά αυτό σημαίνει ότι πέρασε τελωνείο και έρχεται στον τελικό προορισμό; Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 12/6/2017, 12:32:59 Υ.Ε.Δ. ΡΟΔΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> ΚΑΡΠΑΘΟΥ) 12/6/2017, 10:53:17 Υ.Ε.Δ. ΡΟΔΟΥ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 7/6/2017, 12:01:45 Ε.Μ.Π. ΔΙΑΜ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Μ.Δ.-Δ.Κ. ΡΟΔΟΥ) 6/6/2017, 17:44:40 Ε.Μ.Π. ΔΙΑΜ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 6/6/2017, 15:47:52 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Ε.Μ.Π. ΔΙΑΜ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ)
  8. slekkas

    OnePlus One

    Έχω πάρει της γυναίκας μου ένα Oneplus one αλλά τώρα τελευταία η μπαταρία της τελείωνε πολύ γρήγορα οπότε παράγγειλα μία από Aliexpress που υποτίθεται ήταν ορίτζιναλ. Μάλλον δεν ήταν και τώρα της κάνει κάτι τρελά όπως φτάνει 0% και σβήνει και όταν το βάλει στον φορτιστή αυτομάτως πάει στα 80%. Μήπως μπορεί να προτείνει κανείς αξιόπιστο μέρος να παραγγείλω μπαταρία από Ελλάδα η Ευρώπη; Ευχαριστώ.
  9. Πήρα το κινητό για την κόρη μου. Ήρθε με Global rom λογικά γιατί είχε πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και Ελληνικά. Εχθές το βράδυ της το έδωσα και σήμερα μου το έφερε και μου λέει ότι δεν έχει πια Ελληνικά το κινητό. Όντος πήγα στης ρυθμίσεις και είχε μόνο Αγγλικά και Κινέζικα. Τι κουλό είναι πάλι τούτο?
  10. Παιδιά πιο μόντεμ θεωρείται ότι έχει καλύτερη λήψη για cosmote;
  11. Βλέπω εδώ ότι η εταιρεία έβγαλε official lollipop: http://www.gizchina.com/2015/01/01/oneplus-one-lollipop-rom-now-out/ Την έχει δοκιμάσει κανείς;
  12. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ μειονέκτημα τη μεγάλη οθόνη. Ειλικρινά δεν ξέρω κανένα φίλο μου που να πήγε σε μεγάλη οθόνη και μετά να ήθελε να γυρίσει σε μικρή. Όσοι φίλοι μου πήγαν σε 5.5 η 5.7 ίντσες και επέστρεψαν στης 4.7 η 5 ξενέρωσαν. Όσο αφορά τη μπαταρία σε κάνα δύο εκδόσεις θα κρατάει πολύ καλύτερα.
  13. slekkas

    Meizu MX4

    Δηλαδή δε υπάρχει κάποια από της κινεζικές εφαρμογές που να είναι απαραίτητες για το λειτουργικό; ωραία. Ευχαριστώ
  14. Δηλαδή από το Motorola.de δεν στέλνουν Ελλάδα; με αυτή τη τιμή συμφέρει να το παραγγείλει κανείς μέσο Mailboxde.com από το να το αγοράσει από δω.
  15. slekkas

    Meizu MX4

    Παιδιά μου ήρθε σήμερα για ένα φίλο. Μοντέλο λέει Μ461 και όταν πάω να κάνω αναβάθμιση μου δείχνει ότι έχω την 4.0.3U. Ποιο firmaware μπορώ να βάλω ώστε να μην έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές; Την I μπορώ να την βάλω η μόνο την A & U;
  16. Παρέλαβα το Minix Neo X8-H plus που περίμενα. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος. Έχω παραλάβει πάνω από 20 συσκευές από Κίνα, από κινητά τηλέφωνα μέχρι λάμπες αλλά την ποιότητα κατασκευής του minix δεν την είδα σε κανένα. Ακόμα και η συσκευασία ήταν άψογη. Από λειτουργικής άποψης τώρα και εκεί η συσκευή πετάει. Ο κύριος λόγος που την πήρα είναι το xbmc οπότε είναι και το πρώτο που δοκίμασα. Αφού ρύθμισα το δίκτυο έβαλα το advancedsettings.xml αρχείο με της ρυθμίσεις του NAS μου και έτοιμος. Του έβαλα το Guardians of the galaxy full HD mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους και έπαιξε άψογα. Μπορώ να πω ότι είναι ότι πιο γρήγορο έχω δει σε τέτοια συσκευή. Κάνω 10λεπτα skip χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Έπαιξα λίγο με συσκευή σαν Android και εκεί δεν είδα κανένα πρόβλημα. Του έβαλα μια logitech κάμερα που είχα και έτρεξα το Skype μια χαρά σε βιντεοκλήση. Το μόνο που έπρεπε να ασχοληθώ λίγο παραπάνω ήταν η ρύθμιση του logitech harmony 650 που έχω για να δουλεύουν όλα τα κουμπιά. Η συσκευή προς έκπληξη μου ήρθε με το έξτρα κοντρόλ το Minix M1 με γυροσκόπιο. Αυτά τα λίγα. Όποιος έχει κάποια ερώτηση ας μου πει.
  17. Το παράγγειλα από Amazon Γερμανίας για 670€ το 64GB.
  18. Μόλις είδα ότι το έφεραν στο eshop έτρεξα να το παραγγείλω όλο χαρά μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ότι στα 650 έχει μόνο το 32GB και δεν θα υπάρχει σε στοκ το 64GB. Αν είχε κάρτα Sd δεν θα με ενδιέφερε μιας και τώρα έχω το note 3 με 32GB και 64GB sd card και είμαι μια χαρά. Αν όμως το κινητό σε δεν έχει sd card τα 64GB είναι μονόδρομος για εμένα.
  19. Παιδιά θεία μου πήγε Αμερική για Χριστούγεννα και θέλω να μου φέρει το Nexus 6 64GB. Υπάρχουν 2 μοντέλα το αμερικάνικο XT1103 και γ8α τον υπόλοιπο τον κόσμο το XT1100 όπως θα δείτε στη φωτογραφία που επισυνάπτω. Το αμερικάνικο θα δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα με 3G και 4G; ευχαριστώ.
  20. Γιατί δεν μπορεί μια εφαρμογή να τα έχει όλα; μια χαρά θα ήταν το swype αν είχε και τους αριθμούς πάνω.... Αλλά πάντα κάτι λείπει.
  21. Παιδιά ποιο θεωρείται το πληκτρολόγιο με την καλύτερη ελληνική διόρθωση; έχω το SwiftKey το οποίο είναι σχετικά καλό αλλά λείπουν πολλές λέξεις από το ελληνικό λεξικό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο καλύτερο.
  22. slekkas

    Meizu MX4

    Αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο. 16 κινητά έχω φέρει χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης η διαφορά από τα European warehouses σε τιμή είναι αρκετά μεγάλη. Για μένα δεν αξίζει.
  23. ΣΣ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το μηχανάκι πως σου φαίνεται; έκανα σωστή επιλογή;
  24. Σήμερα παράγγειλα το Minix Neo X8-H plus. Μέχρι σήμερα δούλευα κάτι mini pc's της foxconn http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Barebone&U=en-us0000108 . Μαζί με μια Linux έκδοση του xbmc την openelec μου δουλεύει άψογα. Τώρα μετά από αρκετά χρόνια μου χάλασε ο ανεμιστήρας και είπα να δοκιμάσω ένα Android box. Έχω δύο ερωτήσεις. Πρώτον μπορώ να το κάνω να ανοίγει αυτόματα το xbmc μόλις ανοίγει η συσκευή; και δεύτερον μπορώ να βάλω τελευταία έκδοση του xbmc και να έχω hardware decoding η πρέπει να χρησιμοποιώ ντε και καλά τη δικιά του έκδοση; Ευχαριστώ...
  25. slekkas

    Meizu MX4

    Έβγαλες της κινέζικες εφαρμογές; μπορεί να μας πει κάποιος ποιες είναι ασφαλές να βγάλουμε;
×
×
  • Create New...