Jump to content

Nemios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nemios

  1. Καλή τύχη!!!!! Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον κάτι συμβαίνει με το δικό μου, δεν κατεβαίνει κατω απο 600mb με κανονικη χρηση! Εχει κανείς καμιά λύση?
  3. Καλημέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι επίπεδο βρίσκεται η ram κανονικα με omega v43.3 και v6 supercharger!?
  4. γνωρίζει κανεις που είναι η απόκριση δόνησης πατώντας τα πλήκτρα?
  5. έχω διαβάσει τα παραπάνω όλα,συμβαίνει k σε εμενα το ίδιο με το titanium,η εφαρμογή γραφει updated διπλα κανονικά όταν την βρίσκω!ευχαριστώ για το χρόνο σου!
  6. Καλησπέρα!περνώντας την v30 με full wipe k βάζοντας κανονικά το θέμαv(v11) όπως πρέπει το εικονίδιο του play store αλλάζει κανονικά,μόλις βάλεις το mail σου k ανοίξει κάνει update k μετά χάνεται,γίνεται κανονικό!διορθώνεται κάπως αυτό!?
  7. Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Συγχαρητήρια για την νέα omega v29 όλα άψογα!Μια μικρή αλλαγή νομίζω χρειάζεται το εικονίδιο του market εφόσον άλλαξε k αυτό για όσους έχουν θέμα από kalaga k κάτι άλλο που παρατήρησα k στις προηγούμενες όταν αλλάζεις την γραμματοσειρά αλλάζουν όλα εκτος από το πληκτρολόγιο! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ξανά για τις υπέροχες rom που μας δίνεται!Πολύ καλή δουλειά! Sorry για το θέμα από kalagas μόλις είδα το νέο post(fixed)! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  8. έχω data απλά το πρόβλημα μου είναι το πως για να ενεργοποιηθούν πρέπει να ενεργοποιήσω k κάτι άλλο πχ bluetooth wifi η ότι άλλο έχουμε πάνω η στην οθόνη μας,για να κλείσουμε πρέπει ξανά να κλείσουμε k κάτι άλλο!συγγώμη για την λάθος διατύπωση!
  9. το δοκίμασα k αυτό όπως k το χωρίς κάρτα,κάτι άλλο είναι νομίζω καμια άλλη γνώμη κάποιος?
  10. τα apn είναι μέσα δεν είναι όμως κάποιο τσεκαρισμένο!
  11. την ξαναπέρασα k δυστυχώς δεν έγινε τίποτα!καμια ιδέα κάποιος?
  12. καλησπερα!γίνεται όταν θέλουμε να ανοίξουμε τα δεδομένα να χρειάζεται να ανοίξουμε το wifi η το bluetooth η κάτι άλλο για να ανοίξει k όταν κλείσουμε να θέλει ξανά το ίδιο!?έτσι πρέπει να γίνεται η έχω κάποιο θέμα?αυτό το παρατήρησα όταν πέρασα την v9.1 με foul wipe!
×
×
  • Create New...