MCGITYS Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Μάλλον πως όχι λογω συμφερόντων οικονομικής φύσεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Λιγο ψαξιμο που εκανα στο google ομως λεει οτι μαλλον θα παρει....και στο techblog.gr το ιδιο...αρα????? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αρα περιμενε εσύ εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε S3.:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αρα περιμενε εσύ εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε S3.:-) και ειμαστε πολλοι...μα παρα πολλοι....εν αναμονη λοιπον ε????? Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Λιγο ψαξιμο που εκανα στο google ομως λεει οτι μαλλον θα παρει....και στο techblog.gr το ιδιο...αρα????? Αν και σου απάντησαν και σε άλλο θέμα που ρώτησες ,θα το γράψω και εγώ εδω , kit kat θα δώσουν στο s3 μονο κάποιοι παροχοι στην Αμερική . Αν εχεις κάποιες άλλες έγκυρες πληροφορίες πολύ ευχαρίστως να τις μάθουμε και εμείς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neobek Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Για καινούριο s3, τι προτείνετε, να βάλω την 4.3 ή να μείνω στη 4.1.2 που είχε η συσκευή by default; Γιατί γενικά διαβάζω για προβλήματα στην 4.3 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugar2013 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος χρήστης στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι..έχω το S3 I9305 LTE με 4.3 απο Αγγλία ξεκλειδωμένο και όλα οκ...απο όταν γύρισα Ελλάδα έχω πρόβλημα με το gps αλλά κατά 99% μόνο όταν χρησιμοποιώ τα δεδομένα και όχι το wifi..σε εφαρμογές τύπου weather channel παράδειγμα δείχνει οτι είμαι Αλγερία κλπ.. και γενικά σε οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται gps...ακόμη και στους χάρτες..ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) οχι το cosmote wireless ειναι οι ρυθμισεις του ιντερνετ και τις εχεις.περιεργο,ασε τη συντομευση,αν πας ρυθμισεις-δικτυα κινητης τηλεφωνιας-δεδομενα κινητης συσκευης και το τικαρεις δεν σου ανοιγει ιντερνετ?:blink: οχι φιλε μου δεν το ανοιγει. και πηρα ξανα την κοσμοτε και μου ειπαν το κανει αυτο επειδη δεν εχω πακετο δεδομενων και δεν ειχα ποτε ξανα ιντερνετ σε αυτον τον αριθμο. εμενα μου φαινεται περιεργο βεβαια. αλλα μηπως να ενεργοποιησω ενα πακετο δεδομενων να δουμε τι θα γινει? αλλιως να κανω μια επαναφορα ρυθμισεων μπας και στρωσει? μηπως ρε παιδια δεν μου το εμφανιζει το 3g επειδη ειναι κομμενο το κινητο? σε καμια βδομαδα θα παω να το πληρωσω Edited March 6, 2014 by Zspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Φυσικά και φταίει το ότι είναι κομμένο το κινητό σου ;) Άδικα παιδεύεσαι τόσο καιρό. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Φυσικά και φταίει το ότι είναι κομμένο το κινητό σου ;) Άδικα παιδεύεσαι τόσο καιρό. δλδ αν ειναι κομμενο σηματακι 3g δεν φαινεται. οποτε μ εφυγε η απορια. thankss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 σορρυ για το offtopic αλλά επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα, πως βγάζω από τη συλλογή της φωτό που ανταλλάσω στο viber? το έψαξα και λίγο στο ιντερνετ και δεν βρήκα τίποτα κάτι... έκανα απόκρυψη από την συλλογή αλλά μου εμφανίζει τις καινούργιες και στην εφαρμογή δεν βρίσκω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κάνε ένα κενό αρχείο και ονόμασε το .nomedia η τσιμπα το από κάποιον άλλο φάκελο που θα υπάρχει. Βάλτο μέσα στο φάκελο που θέλεις (viber πχ) και reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 σορρυ για το offtopic αλλά επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα, πως βγάζω από τη συλλογή της φωτό που ανταλλάσω στο viber? το έψαξα και λίγο στο ιντερνετ και δεν βρήκα τίποτα κάτι... έκανα απόκρυψη από την συλλογή αλλά μου εμφανίζει τις καινούργιες και στην εφαρμογή δεν βρίσκω κάτι... Θα πας στο φακελο του viber που τις αποθηκευει (Device Storage/viber/media/Viber Images) και θα προσθεσεις ενα αρχειο τυπου .nomedia . Εδω οδηγιες για το πως θα δημιουργησεις ενα τετοιο φακελο αμα δεν θελεις να χρησιμοποιησεις υπολογιστη: How to create the ".nomedia" file Post #6 [Edit]: Με προλαβε ο Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ωχ, δεν το σκέφτηκα ,σωστό!!! ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neobek Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Για καινούριο s3, τι προτείνετε, να βάλω την 4.3 ή να μείνω στη 4.1.2 που είχε η συσκευή by default; Γιατί γενικά διαβάζω για προβλήματα στην 4.3 ... Κανείς που να έχει την official 4.3? Έχει ακόμη θέματα, ή έχει διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κάνε ένα κενό αρχείο και ονόμασε το .nomedia η τσιμπα το από κάποιον άλλο φάκελο που θα υπάρχει. Βάλτο μέσα στο φάκελο που θέλεις (viber πχ) και reboot. Υπαρχει και μια εφαργογη στο playstore nomediamanager που το κανει αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κανείς που να έχει την official 4.3? Έχει ακόμη θέματα, ή έχει διορθωθεί; από την δική μου εμπειρία με την 4.3 (με DBT τηλέφωνο και ΜΚ6) η καθεμία έχει τα καλά της και τα κακα της,οποτε ειναι τι σου ταιριαζει καλύτερα. Π.χ. με την 4.3 οι εφαρμογες ανοιγουν αρκετα πιο αργα, και γενικα το τηλ μου φαινεται πιο βαρυ από πριν,σε σημειο που να εχω αρχισει να σκεφτομαι το ρουταρισμα και ξήλωμα εφαρμογών ή custom rom, αλλά από την άλλη σαν εργονομία με καλύπτει πολύ περισσότερο από την 4.1.2. Εχει γινει πολυ πιο ευκολο στη χρήση. Υπαρχει και μια εφαργογη στο playstore nomediamanager που το κανει αυτοματα ναι το είχα,με αυτό το εκανα,βέβαια πολύ πλάγια οδός (αλλά εύκολη),δεν καταλαβαίνω γιατί στο gallery δεν έχουν επιλογή να αφαιρεθούν φάκελοι γενικά (και όχι όταν βγαίνει μια νεα φωτό,τσουπ να τους ξαναβλέπεις) Επίσης ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω απόκρυψη φακέλου που εχω στην sd? δεν μπορώ να βάλω το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μετά δεν θα μου τους βλέπει το music player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ναι το είχα,με αυτό το εκανα,βέβαια πολύ πλάγια οδός (αλλά εύκολη),δεν καταλαβαίνω γιατί στο gallery δεν έχουν επιλογή να αφαιρεθούν φάκελοι γενικά (και όχι όταν βγαίνει μια νεα φωτό,τσουπ να τους ξαναβλέπεις) Επίσης ξέρει κανείς γιατί δεν μπορώ να κάνω απόκρυψη φακέλου που εχω στην sd? δεν μπορώ να βάλω το .nomedia γιατί είναι φάκελοι με μουσική και μετά δεν θα μου τους βλέπει το music player Δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neobek Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 από την δική μου εμπειρία με την 4.3 (με DBT τηλέφωνο και ΜΚ6) η καθεμία έχει τα καλά της και τα κακα της,οποτε ειναι τι σου ταιριαζει καλύτερα. Π.χ. με την 4.3 οι εφαρμογες ανοιγουν αρκετα πιο αργα, και γενικα το τηλ μου φαινεται πιο βαρυ από πριν,σε σημειο που να εχω αρχισει να σκεφτομαι το ρουταρισμα και ξήλωμα εφαρμογών ή custom rom, αλλά από την άλλη σαν εργονομία με καλύπτει πολύ περισσότερο από την 4.1.2. Εχει γινει πολυ πιο ευκολο στη χρήση. Οκ! Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_adamo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημερα παιδια.. Εχεις κανεις την 4,3 με ροοτ. Δεν μου λειτουργει το screen mirronιng, samsung link, και το smart view η εφαρμογη. Με την 4.1 επαιζαν κανονικα. Ανοιγουν σαν εφαρμογες αλλα δεν κανουν αυτα που λενε.. :P Κανω το κινητο μαμα παλι και λειτουργουν. Με το που το ξαναρουταρω παλι τα ιδια. Υπαρχει κανας τροπος να παιζουν;;; Και αν οχι η omega rom που ειναι samsung based rom παιζουν σε αυτην;;;; Παράθεση Android Phone Model: Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005 Huawei P9 EVA-L09 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημερα παιδια.. Εχεις κανεις την 4,3 με ροοτ. Δεν μου λειτουργει το screen mirronιng, samsung link, και το smart view η εφαρμογη. Με την 4.1 επαιζαν κανονικα. Ανοιγουν σαν εφαρμογες αλλα δεν κανουν αυτα που λενε.. :P Κανω το κινητο μαμα παλι και λειτουργουν. Με το που το ξαναρουταρω παλι τα ιδια. Υπαρχει κανας τροπος να παιζουν;;; Και αν οχι η omega rom που ειναι samsung based rom παιζουν σε αυτην;;;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716&page=259 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Είναι γενικότερο πρόβλημα στην 4.3 στις custom Rom. Το είχα και εγώ και ακολούθησα την συμβουλή στο παρακάτω λινκς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5246125 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να ρωτήσω κατι για το galaxy siii όταν μιλαω με καποιν αυτος που μιλαω ακουει και ολους τους ηχους που ακουω και εγω ειται αυτό είναι ηδοποιηση για μπαταρια ας πουμε ειται καποια άλλη κληση η οτιδήποτε τελος παντως και δεν εχει να κανει με το αν το κινητο είναι στο αθόρυβο η όχι.Υπαρχει κάποια ρύθμιση για αυτό η μπορεί να γίνει κατι άλλο;; Ευχαριστω που! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 I9300XXEMC2 απο ποια χώρα ειναι,δεν μπορω να τη βρω? πρεπει οπωσδήποτε να περάσω update αυτής της χώρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) καλησπερα παιδια! να ρωτησω λιγο! πρωτα στην 4.1.2 οταν πατουσες το μηνυμα στο εβγαζε κανονικα σαν κειμενο να το διαβασεις τωρα στην 4.3 δεν γινεται αυτο ξερει κανενας αν ειναι καποια επιλογη η απλος χαθηκε αυτο! επισης η εκμαθηση γιατι δεν λειτουργει πια ! την εχω ενεργοπιοιμενει αλλα τπτ! Edited March 10, 2014 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts