Jump to content

Nippon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    469
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nippon

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 21

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Nippon's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Σφραγισμένα στο κουτί τους. Συνάντηση από κοντά για την αγορά.

    140 €

    Βόρεια προάστια Αττικής

  2. Εγώ έχω αυτή και καλύπτει το αλουμίνιο της κάμερας και είναι αρκετά προστατευτική: https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0BFBRLHB4?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
  3. Σήμερα πήρα την εξυπηρέτηση πελατών Cosmote, δήλωσα ότι έχω το Pixel 7 και δεν έχω 5G, VoLTE κτλ και ότι επιθυμώ να μιλήσω με τεχνικό για να γίνει register manually στον IMS η συσκευή και περιμένω να δω τι θα γινει. Πιστεύω ότι αν κάνουν το ίδιο οι κάτοχοι των 7 και φτάσουν αρκετά αιτήματα στον πάροχο ίσως ασχοληθεί πιο ενεργά και βγάλουμε άκρη.
  4. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Finn! Άρα θα χρησιμοποιήσω αυτό και ξεμπερδεψα. Παιδιά έχουμε πρόβλημα με τις υπηρεσίες προωθησης υπηρεσίας. Αυτό βγάζει η ελληνική μετάφραση από το σάιτ της Google: Εισαγάγετε την πλήρη γερμανική διεύθυνσή σας για να εξασφαλίσετε την παράδοση. Οι διευθύνσεις προώθησης αλληλογραφίας δεν γίνονται δεκτές.
  5. Σχετικά με το δώρο επειδή δεν έχω γερμανική διεύθυνση σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτό το σάιτ: https://shipgerman.com/ Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο; Ή κάποιο αντίστοιχο που να είναι αξιόπιστο. Κρίμα είναι να χάσω το δώρο.
  6. Ήρθε και στο απλό 8 η ενημέρωση ασφαλείας του Αυγούστου μαζί με διόρθωσης στην σταθερότητα του συστήματος. Γενικά το τελευταίο καιρό το κινητό κολλαγε σε πολυ απλά πράγματα όπως το ξεκλείδωμα ή το να κατεβάσεις το notification center. Δείχνει να έφτιαξε. Αυτό που δεν έφτιαξε είναι η εκνευριστικα χαμηλή φωτεινότητα της οθόνης σε όλες τις συνθήκες φωτισμού στο αυτόματο... Αυτό μαζί με την τραγική κάμερα είναι τα δύο χειρότερα, για εμένα, προβλήματα του κινητού.
  7. Είναι 900MB περίπου. Έχει κάποια bug fixes μαζι με το security patch του Ιουλίου.
  8. Δυστυχώς η φωτεινότητα έχει ακόμα θέμα εδώ και πολλές αναβαθμίσεις... Ειδικά το βράδυ η οθόνη γίνεται πολύ σκοτεινή χωρίς λόγο.... Και δυστυχώς στην C21 δεν έχει φτιαχτεί ακόμα...
  9. Την περιμένω να την εγκαταστήσω και εγώ γιατί το κινητό τους τελευταίους 2 μήνες λαγκαρει συνέχεια σε πολύ βασικά πράγματα όπως το ξεκλείδωμα ή το να κατεβάσω άποτομα την μπάρα ειδοποιήσεων και μου φαίνεται πολύ περίεργο γιατί δεν λαγκαρε ποτέ τόσο πολύ. Edit: Την έχω ήδη τη C21 εδώ και 4 βδομάδες και μόνο προς το χειρότερο πήγε το κινητό. Ελπίζω να βγει νέα αναβάθμιση και να βελτιώσουν την κατάσταση.
  10. Μετά την τελευταία αναβάθμιση δείχνει να έφτιαξε το θέμα με τις ειδοποιήσεις των email από την εφαρμογή Gmail... Ελπίζω να μην το χαλάσουν πάλι σε μελλοντική αναβάθμιση.
  11. Και εγώ ακόμα δεν έχω ειδοποιήσεις. Και μόλις εκανα σήμερα το πρωί την αναβαθμιση του Μαϊου για τα Google Play Services. Είναι πολύ εκνευριστικη η κατάσταση όντως. Θα κατεβάσω Outlook για να λαμβάνω από εκεί τα email μέχρι να το φτιάξουν...
  12. Κοίταξα και εγώ αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα τίποτα. Ελπίζω να φτιάξει το πολύ ενοχλητικό bug με την μείωση της φωτεινότητας και γενικά κάτι μικρά lagακια που παθαίνει τώρα τελευταία.
  13. Δοκίμασε αναβάθμιση των Google Play Services γιατί εμένα μου είχαν φτιάξει παλιά όταν είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις και τα ειχα αναβαθμίσει χειροκίνητα. Βέβαια με την τελευταία αναβάθμιση τους μου ξαναχαλασαν αλλά μπορεί να είσαι πιο τυχερός🤣
  14. Έκανα ότι είπε ο focusinos και δείχνει να έφτιαξε η μπαταρία. Θα την κοιτάζω και τις επόμενες ημέρες και αν αλλάξει κάτι θα το αναφέρω εδώ. Thanks focusinos!
×
×
  • Create New...