Jump to content

mtel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mtel

  1. συγγνωμη ,αλλα,καλη αποτυχια στους υπολοιπους.
  2. σε συσκευη παλια οπου δεν μπαινει cu app θελω να απενεργποιησω την αυτοματη ανανεωση πακετων. πως θα το κανω απο τη στιγμη που το 1252 δεν το υποστηριζει,εκτος απονα το κανω σε καταστημα?
  3. γιεια σας, ψαχνω την πιο ελαφρια διανομη με προεγκατεστημενο wine και γραφικο περιβαλλον ή ετοιμο virtualbox image με τα παραπανω.
  4. σε rooted συσσκευη χωρις οθονη,εχει σπασει, πως να ενεργοποιω τα data και το usb tethering
  5. Πολύ ωραίο δώρο καλή επιτυχία σε όλους!
  6. μεχρι 100 ευρω,ποια κινητα προτεινετε,εννοειτε vfm? αυτο που εχω υποψιν ειναι το xiaomi mi4c.
  7. πας add bank account και το συνδεειες,οποτε δεν στελνεις εμβασμα? ή στελνωντας εμβασμα γινεται η συνδεση? ποσες μερες χρειαζοντια για να γινει η πιστωση στο pp αν δεν ζητησεις αμεση μεταφορα? η αμεση μεταφορα απαιτει 11 ευρω η μη αμεση 1 ευρω
  8. πΩΣ ΣΤΕΛΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ BALANCE ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Click Add money under your PayPal balance. Here's how to add money from your confirmed bank account: Log in to your PayPal account. Click Add money under your PayPal balance. Select your bank account (if you have more than one), enter the amount to transfer and click Add. :lol::lol::lol:
  9. εχω λογαριασμο paypal συνδεδεμενο τραπεζικο λογαριασμο συνδεδεμενη prepaid θελω να κανω αγορα αλλα αν για διαφορους λογους δεν προχωρησω στην αγορα,θα ηθελα να κανω (withdraw,ΟΧΙ στην prepaid,)γιατι απο την prepaid δεν μπορω να κανω αναληψη. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.
  10. αν στειλω χρηματα στην prepaid Που ειναι συνδεδεμενη στο pp και δεν τα χρησιμοποιησω μπορω να κανω withdraw,ΟΧΙ στηνκαρτα,αλλα στον bank account μου,σωστα?
  11. ενα προγραμμα που καποιος θα γραψει απο το mql5.com ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα χρηματα δεν υπαρχουν στην καρτα ,γιατι αν στειλω τα χρηματα στην καρτα και το προγραμμα δεν ειναι "σωστο",δεν μπορω να κανω αναληψη απο την καρτα,απο τα cc και μετα,οποτε το Pp ζητησε να γινει link με το Bank account,νομιζω
  12. γιατι δεν μπορω να κανω αγορες,μεχρι προτινος μπορουσα
  13. γιατι ετσι γραφει πατωντας top up Add money from your bank to your PayPal account kai We'll send you an email to let you know when the money has been transferred from your bank to your PayPal account. Please allow 1-2 business days. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απενεργοποιωντας το κουτακι "το εμβασμα να πιστωθει αμεσα" η χρεωση γινεται 1 ευρω
  14. δηλαδη στελνω ενα οποιοδηποτε ποσο,για ναγινει η συνδεση του λογαριασμου μου με του pp,σωστα? μεσω ebanking της eurobank to κανω,αλλ γραφει έξοδα 11 ευρω. σχετικα με το checking τι πρεπει να κανω?
×
×
  • Create New...