giasak622002 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο forum γι'αυτο συγχωρήστε μου τυχόν λάθη!!! Πήρα πρίν από ένα μήνα περίπου ένα Samsung Galaxy s3 και έχω το εξής πρόβλημα, δεν μου ανανεώνει τον καιρό στο widget του Accuweather, ακόμα κι αν πατήσω τα βελάκια της ανανέωσης. Επίσης δεν μου ανανεώνει την τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι. Ούτε εαν πατήσω τα βελάκια της ανανέωσης! Έχει καρατησει την ημερομηνία και την τοποθεσία τη στιγμή που ενεργοποίησα τη συσκευή για πρώτ φορά!!! Τι φταίει και τι θα μπορούσα να κάνω για να το διορθώσω? Ευχαρισώ!!! Καλημερα ! Και μένα το κανει αυτο συχνά. Μια λυση που βρήκα ειναι : ρυθμισεις - διαχειριστής εφαρμογών- ολες εφαρμογες - ψαχνεις την εφαρμογη που λεει weather widgets main και κανεις εκκαθάριση δεδομενων ! έπειτα πας στο widget και το ρυθμιζεις ξανα και ολα ok! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Παίδες καπου ειχα δει μεσα στο forum για το ποιες καλυτερες εφαρμογές προτείνει ο κάθε ιδιοκτήτης s3 αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω..μπορει καποιος να βοηθήσει να βρω αυτο το topic ή να μου προτείνετε εσεις τι δεν πρεπει να λείπει κατα τη γνωμη σας απο το s3;; Κάποιος καμιά άποψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Το κινητό μου 5 μηνών με 0 πτώσεις είναι μια γρατζουνιά σκέτη... Και μάλιστα ήμουν πάντα τρομερά προσεκτικός. Πότε σε τσέπη με κλειδιά ή κέρματα και γενικά το χειρίζομαι με μεγάλη προσοχή. Παρ 'όλα αυτά το γυαλάκι δεν μου έκανε το χατίρι και γέμισε με κάθετες (κυρίως) γρατζουνιές. Ακόμα ψάχνω να βρω πως τις παθαίνει. και εγώ 5 μήνες το είχα αγρατζουνιστο άριστο. Όπως την πρώτη μέρα.κάτι κάνεις λάθος. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 και εγώ 5 μήνες το είχα αγρατζουνιστο άριστο. Όπως την πρώτη μέρα.κάτι κάνεις λάθος. δεν ειναι και το πρωτο μου κινητο... με nexus s και galaxy nexus ποτε κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 δεν ειναι και το πρωτο μου κινητο... με nexus s και galaxy nexus ποτε κανενα προβλημα! Κατι τρεχει με τις τσεπες σου τοτε.:p Μηπως η τσεπη του παντελονιου σου εχει κανενα μεταλλικο κουμπακι και βρισκει η συσκευη εκει καθε φορα που το βαζεις μεσα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Κατι τρεχει με τις τσεπες σου τοτε.:p Μηπως η τσεπη του παντελονιου σου εχει κανενα μεταλλικο κουμπακι και βρισκει η συσκευη εκει καθε φορα που το βαζεις μεσα? δεν ξερω... το εχω σκεφτει και τσεκαρα καθε παντελονι που εβαζα αν εχει κατι τετοιο, και αν οντως εχει, ειμαι προσεκτικος. ενα ακομα που εχω σκεφτει ειναι αν γυρναω το κινητο τουμπα για να ακουγεται καλυτερα ο ηχος (κατι που κανω πολυ σπανια). το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι το κινητο θελει προστατευτικη ζελατινα χωρις αμφιβολια. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Privateer10 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Καλημέρα παιδιά, αγόρασα το Galaxy S3 πρίν απο 6 μήνες απο το Πλαίσιο. Ξαφνικά τι τελευταίες μέρες εκεί που το φόρτιζα σταμάτησε να φορτίζει. Βγάζοντας και ξαναβάζοντας τον φορτιστή παρατήρησα ότι μου άνοιγε το S Voice, την λειτουργιά οδήγησης ή το πρόγραμμα της Samsung για αναπαραγωγή video και μουσικής χωρίς να φορτίζει. Πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω πολλές φορές τον φορτιστή μήπως και ξεκινήσει η φόρτιση. ΄Έχω δοκιμάσει άλλο φορτιστή, άλλο καλωδιο usb ακόμα και να καθαρίσω την υποδοχή του φορτιστή στο τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα. Έχετε καμιά ιδεά για το τι μπορεί να συμβαίνει, ευχαριστώ πολύ. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα :happy: Παίζει να φταίει και ο φορτιστής.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) δεν ξερω... το εχω σκεφτει και τσεκαρα καθε παντελονι που εβαζα αν εχει κατι τετοιο, και αν οντως εχει, ειμαι προσεκτικος. ενα ακομα που εχω σκεφτει ειναι αν γυρναω το κινητο τουμπα για να ακουγεται καλυτερα ο ηχος (κατι που κανω πολυ σπανια). το συμπερασμα που εχω βγαλει ειναι οτι το κινητο θελει προστατευτικη ζελατινα χωρις αμφιβολια. :happy: Εγω προσωπικα το εχω κατι λιγοτερο απο 5 μηνες, το βαζω μονιμως στην κωλοτσεπη και καποιες λιγες φορες στις μπροστινες (οταν ακουω μουσικη πιο πολυ) αλλα δεν εχω το παραμικρο σημαδακι. Σε καποια υφασματινα παντελονια μου για παραδειγμα, δεν εχω τα κλασσικα κουμπια με κουμποτρυπες, αλλα τα κουμπια "θυληκο-αρσενικο" (ας τα πουμε ετσι) που ειναι κουμπωτα, ισως κατι τετοιο να γρατζουνησε την οθονη σου βγαλε βαλε το κινητο απο την τσεπη αν εβρισκε στο "αρσενικο" μεταλλικο κουμπακι. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα :happy: Παίζει να φταίει και ο φορτιστής.... Σε αυτο ισως να φταιει και κατι αλλο. Υπαρχει ενα πινακι μεσα στην θυρα usb της συσκευης το οποιο εαν στραβωσει οπως εχω ξαναδιαβασει καπου ισως δημιουργει τετοια θεματα. Ελεγξε το και αν συμβαινει κατι τετοιο με ενα κατσαβιδι απαλα προσπαθησε να το σηκωσεις ωστε να ειναι ακριβως στο κεντρο και να μην ακουμπαει στο κατω η στο πανω εσωτερικο μερος της θυρας. Αν δεν ειναι ουτε αυτο τοτε servise. Edited October 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλημερα . Το κινητο το εχω απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε...ΘΕΛΕΙ επειγοντος Ζελατινα και θηκη !!! Το δικο μου απο πτωση εκανε 2 σημαδακια στο πλαστικο . Επισης Η οθονη κανει ανετα γρατζουνιες οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εχω ενα μικρο προβλημα... πριν 2 μερες τα windows κατεβασαν ενα update σχετικα με την συνδεσημοτητα του samsung και απο τοτε που το συνδεω βγαζει αυτο το μηνημα και δεν το αναγνωριζει σαν μνημη οπως παλια... τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εχω ενα μικρο προβλημα... πριν 2 μερες τα windows κατεβασαν ενα update σχετικα με την συνδεσημοτητα του samsung και απο τοτε που το συνδεω βγαζει αυτο το μηνημα και δεν το αναγνωριζει σαν μνημη οπως παλια... τι να κανω? Αν έχεις το kies κανε το απεγκατάσταση ,reboot το pc και ξανά εγκατάσταση .Αν εχεις μονο τους drivers κανε τους re install με reboot . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εχω ενα μικρο προβλημα... πριν 2 μερες τα windows κατεβασαν ενα update σχετικα με την συνδεσημοτητα του samsung και απο τοτε που το συνδεω βγαζει αυτο το μηνημα και δεν το αναγνωριζει σαν μνημη οπως παλια... τι να κανω? Δoκίμασε και να αλλάξεις θύρα στο PC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Απεγκατεστησα οτι ειχε να κανει με samsung, αλλαξα και θυρα και παλι τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Απεγκατεστησα οτι ειχε να κανει με samsung, αλλαξα και θυρα και παλι τιποτα Διαβασε και εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Διαβασε και εδω φιλε δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα... μετα απο 2-3 restart εφτιαξε μονο του... οπως και να χει σας ευχαριστω για την ανταποκριση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Από το πουθενά, η κάρτα μνήμης δεν εμφανίζεται πουθενά...Το κινητό δεν την διαβάζει καθόλου...Ούτε στον υπολογιστή... Τι μπορώ να κάνω...Η κάρτα, είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ρε παιδια που ειναι το update??? Τι θα γινει πολυ στην αναμονη μας εχουν!Ελεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Από το πουθενά, η κάρτα μνήμης δεν εμφανίζεται πουθενά...Το κινητό δεν την διαβάζει καθόλου...Ούτε στον υπολογιστή... Τι μπορώ να κάνω...Η κάρτα, είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552736 κατι γινεται με τις kingston. αλλαξα 2 καρτες 16αρες class 10 διοτι μετα την δευτερη μερα δεν τις διαβαζε . τις εβαζα στον υπολογιστη και ουτε αυτος τις διαβαζε. την αλλαξα με μια adata. μεχρι στιγμης δουλευει απο το σαββατο που την εχω πανω. ειχα μια 32αρα της σαμσουνγκ για 7 μηνες χωρις κανενα προβλημα την οποια την εβαλα στο note3 τωρα. σαμσουνγκ και μονο σαμσουνγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Γιατί στο Facebook μέσα από την εφαρμογή του Flipboard δεν βλέπω όλους τους φίλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Από το πουθενά, η κάρτα μνήμης δεν εμφανίζεται πουθενά...Το κινητό δεν την διαβάζει καθόλου...Ούτε στον υπολογιστή... Τι μπορώ να κάνω...Η κάρτα, είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552736 Αντικατασταση χωρις δευτερη σκεψη!!!!! Και γω που ειχα θεμα με καρτα μνημης(αλλης εταιρειας βεβαιας) μου την αλλαξανε και τωρα παιζει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα παιδιά.. Από το πουθενά, η κάρτα μνήμης δεν εμφανίζεται πουθενά...Το κινητό δεν την διαβάζει καθόλου...Ούτε στον υπολογιστή... Τι μπορώ να κάνω...Η κάρτα, είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552736 Κοιτα να δεις!! Κι εγω με kingston 32αρα την πατησα! Ετσι ξαφνικα εγινε αορατη και για το κινητο και για τον υπολογιστη! Αν εχεις την αποδειξη αγορας την πας για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Foris Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το θέμα, είναι πως δεν έχω απόδειξη...πφφφφφφφ Ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο καθως πιστευω οτι για τα λεφτα που θελω να δωσω (εως 300 Ε) ειναι η καλυτερη επιλογη. Το βρισκω με 280 Ε. Εχω διαβασει πολυ καλα λογια γενικα. Ενα μειονεκτηματα που γνωριζω ειναι η αποδοση της μπαταριας. Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν αλλα μειονεκτηματα σε αυτη την συσκευη? Μεχρι ποια εκδοση android φτανει? Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο καθως πιστευω οτι για τα λεφτα που θελω να δωσω (εως 300 Ε) ειναι η καλυτερη επιλογη. Το βρισκω με 280 Ε. Εχω διαβασει πολυ καλα λογια γενικα. Ενα μειονεκτηματα που γνωριζω ειναι η αποδοση της μπαταριας. Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχουν αλλα μειονεκτηματα σε αυτη την συσκευη? Μεχρι ποια εκδοση android φτανει? Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? Για την μπαταρία δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι δεν το έχω αλλα μ' αρεσει και θέλω να το αγορασω!! Καλύτερες επιλογές υπάρχουν το Nexus 4 και το optimus G! Αλλα για το optimus G δεν θα στο πρότεινα μιας και αργουν-δεν περνούν αναβάθμισης απο την LG! Το nexus 4 πάλι ειναι πολυ καλό κινητό σε αυτά τα λεφτά ίσως και το καλύτερο θα έλεγα και περνάει κατευθείαν τις αναβάθμισης απο την Google οπότε δεν θα έχεις θέμα με το nexus και στο προτείνω με 1000!! Edited October 15, 2013 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Για την μπαταρία δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι δεν το έχω αλλα μ' αρεσει και θέλω να το αγορασω!! Καλύτερες επιλογές υπάρχουν το Nexus 4 και το optimus G! Αλλα για το optimus G δεν θα στο πρότεινα μιας και αργουν-δεν περνούν αναβάθμισης απο την LG! Το nexus 4 πάλι ειναι πολυ καλό κινητό σε αυτά τα λεφτά ίσως και το καλύτερο θα έλεγα και περνάει κατευθείαν τις αναβάθμισης απο την Google ποτέ δεν θα έχεις θέμα με το nexus και στο προτείνω με 1000!! Μονο που το nexus είναι pure android χωρίς τα καλουδια της Samsung αν όμως τα χρειαζεσαι.. Πάντως στα 280 ευρώ και το s3 είναι κινηταρα.. Εγώ που το έχω αν επαιρνα σήμερα πάντως θα επαιρνα κινεζικο. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις με 2 γίγα Ραμ και καινούργιο επεξεργαστή που απλα παει σφαίρα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts